Μήνυμα νίκης του Καραγιάννη από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μήνυμα νίκης του Καραγιάννη από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)


Με τη φράση "σας ευχαριστώ για την παράσταση νίκης που μας δίνετε", ολοκλήρωσε την ομιλία του στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ., στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Καρκαμίσι, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου με την παρουσία μεταξύ άλλων, πλήθους αυτοδιοικητικών και πολιτικών παραγόντων της Θεσπρωτίας, από όλους τους πολιτικού χώρους.

«Στις 124 μέρες που πέρασαν από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, δεν χάσαμε σε κανένα σημείο τον πολιτικό μας πολιτισμό. Όλος ο προεκλογικός μας αγώνας έγινε φανερά, έγινε υπό το φως της ημέρας, έγινε ξεκάθαρα, έγινε κρυστάλλινα», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος τόνισε πως «ήταν δέσμευση μας η δημιουργία ενός Συνδυασμού που θα χαρακτηρίζεται από την αντιπροσωπευτικότητα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου μας και θα αποτελείται από μείγμα από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, νέους ηλικιακά συνδημότες με όραμα, και ανθρώπους με μακροχρόνια συμμετοχή και έργο στην τοπική μας πραγματικότητα. Τη δέσμευση αυτή την κάναμε πράξη με τη δημιουργία μιας πραγματικά αχρωμάτιστης Δημοτικής Ομάδας Συνεργασίας, που είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στα νέα δεδομένα που εντάσσει στην ζωή μας το σχέδιο Κλεισθένης».

«Γνωριζόμαστε, ξέρετε πως η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως μπορούν, που δεν θα πειραματιστούν για να στήσουν μια πολιτική καριέρα και που ο προσωπικός τους βίος τους έχει καταξιώσει στην εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας» σημείωσε ο Γιάννης Καραγιάννης αναφερόμενος στα ονόματα των 40 Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων Συνδυασμού.
Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ανέφερε πως έχει ξεκάθαρους στόχους. Την εξαιρετική καθημερινότητα του δημότη, σε συνδυασμό με την αειφόρο ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής και πολιτιστικής δημοτικής μας πραγματικότητας και με ένα εξαιρετικό αλληλέγγυο κοινωνικό περιβάλλον.
Μεταξύ άλλων και παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του προγράμματος, ο Γιάννης Καραγιάννη ανέφερε:

Για την καθημερινότητα: Ο Δημότης δικαιούται να ζει σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον με θεμελίωση μιας σχέσεως εμπιστοσύνης μεταξύ των Δημοτών και της Δημοτικής μας Αρχής. Στόχος μας η αρμονική συνύπαρξη Δημοτών και Υπηρεσιών με αποτέλεσμα την αυξημένη ποιότητα ζωής και τελικό κερδισμένο τον ίδιο τον κάτοικο του Δήμου Σουλίου.
Για τον Πολιτισμό τον Αθλητισμό και την Εκπαίδευση: Ένα τρίπτυχο αγαθών, που αποτελεί βασικό στοιχείο της τοπικής μας ταυτότητας όπως αυτή διαμορφώθηκε στο πέρασμα των αιώνων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για κοινωνική συνοχή, για εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου μας και για διατήρηση και προβολή της ιστορίας του τόπου μας.
Για την Eπιχειρηματικότητα και τον Πρωτογενή Τομέα: O Δήμος μας, οικονομικά σήμερα στηρίζεται στην πρωτογενή παραγωγή, ενώ η περιοχή είναι ξακουστή για το επιχειρηματικό - εμπορικό παρελθόν της. Η παράλληλη ανάπτυξη της Αγροκτηνοτροφίας και της Επιχειρηματικότητας είναι πρωταρχικό μας στόχος.
Για τον Τουρισμό: Ο Τουρισμός αποτελεί για εμάς ένα προσωπικό στοίχημα για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Στόχος η απόλυτη αρμονία του τουριστικού προϊόντος και του απαράμιλλου φυσικού κάλλους, με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός προϊόντος, που θα είναι ικανό να βάλει τις βάσεις για ένα μέλλον που ο Δήμος Σουλίου, θα μπορεί να στηριχτεί οικονομικά και στην βάρια βιομηχανία της χώρας
Για την Υγεία, Πρόνοια και Κοινωνική Πολιτική: Η στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και η χωρίς περιορισμούς χρήση των Δημοτικών Παροχών, είναι για εμάς πρωταρχικό μέλημα για την δημιουργία ενός Δήμου Αλληλέγγυου χωρίς διακρίσεις και με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης, στις Κοινωνικές Δομές
Για την Αειφόρο Ανάπτυξη: Για εμάς, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αναπτυξιακής διαδικασίας και δεν μπορεί να εξεταστεί ξεχωριστά. Η Ανάπτυξη που θα καλύπτει τις ανάγκες του σήμερα χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δυνατότητα των μελλοντικών γενεών για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, είναι το στοίχημα της σημερινής κοινωνίας του Δήμου Σουλίου, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Δημοτών, διαφυλάσσοντας παράλληλα το περιβάλλον μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου