07/21/21 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Μείωση των νέων κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - Η κατάσταση πανελλαδικά

Ιουλίου 21, 2021 0
Μείωση των νέων κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - Η κατάσταση πανελλαδικά

Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων στην Ήπειρο
ΠΕ Άρτας 4
ΠΕ Θεσπρωτίας 7
ΠΕ Ιωαννίνων 36
ΠΕ Πρέβεζας 4

Ημερήσια έκθεση covid-19 του ΕΟΔΥ
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.972, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 466.441 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 131 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.275 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.870 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 125 (60.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 89.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.770 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 161 (ημερήσια μεταβολή +18.38%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 129 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 41 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Συνέχεια...

Σήμερα η ενημερωτική εκδήλωση για τη δράση του ΕΠΑνΕΚ

Ιουλίου 21, 2021 0
Σήμερα η ενημερωτική εκδήλωση για τη δράση του ΕΠΑνΕΚ 

Ενημερωτική εκδήλωση για την δράση του ΕΠΑνΕΚ:

«Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών για ενημέρωση και αξιόπιστη πληροφόρηση των μελών του για τα προγράμματα χρηματοδότησης του ΕΠΑΝΕΚ, προσκαλεί όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:00, μέσω τηλεδιάσκεψης, για την παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑΝΕΚ:

«Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Στην εκδήλωση που θα είναι ανοικτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης από τα Στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom, στο ακόλουθο σύνδεσμο

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Συνέχεια...

Το ΕΚΘ συνεχίζει τις δράσεις ενάντια στο ξεπούλημα του παραλιακού μετώπου της Θεσπρωτίας

Ιουλίου 21, 2021 0
Το ΕΚΘ συνεχίζει τις δράσεις ενάντια στο ξεπούλημα του παραλιακού μετώπου της Θεσπρωτίας
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Την Παρασκευή 16-7-2021 η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσης για την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και του παραλιακού Μετώπου του νομού μας, πραγματοποίησε ανοιχτή Σύσκεψη φορέων και Σωματείων στα πλατάνια.

Σας παραθέτουμε την εισήγηση της Διοίκησης προς δημοσιοποίηση των θέσεων και ενεργειών μας.

Συναδέλφισες – οι, φίλοι και φίλες με την σημερινή μας Σύσκεψη επιδιώκουμε να δώσουμε συνέχεια στον αγώνα που ξεκινήσαμε από την πρώτη στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας οι σχεδιασμοί της Ε.Ε. και που όλες οι κυβερνήσεις προωθούν ευλαβικά με την πολιτική τους, σε ότι αφορά την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών στρατηγικής σημασίας για τα επιχειρηματικά συμφέροντα στην χώρα μας.

Από την πρώτη στιγμή, στο κέντρο της προσοχής μας θέσαμε τα εξής ερωτήματα:

Σε τι θα ωφελήσει την εργατική τάξη του νομού μας και τα φτωχά λαϊκά στρώματα το πέρασμα του λιμανιού και των υποδομών του στα χέρια των επιχειρηματικών ομίλων; Θα εξαλειφθεί η ανεργία η έστω θα μειωθεί για τους άνεργους του νομού μας και γενικότερα της Ηπείρου; Θα βελτιωθούν μήπως οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, προς τα νησιά μας και το εξωτερικό σε ότι αφορά τόσο το κόστος του εισιτηρίου αλλά και την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών; Οι μαγαζάτορες της πόλης της Σαγιάδας, της Πλαταριάς των Συβότων της Πέρδικας, της Παραμυθιάς των Φιλιατών, οι μεροκαματιάρηδες ψαράδες οι φτωχοί αγρότες, οι εργαζόμενοι στο λιμάνι, τι έχουν να κερδίσουν από μια τέτοια εξέλιξη; Θα ικανοποιηθούν μήπως οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες για φτηνές και καλές διακοπές, πρόσβαση σε χώρους για άθληση, ψυχαγωγία αναψυχή, σύγχρονη φτηνή και ασφαλή μετακίνηση κ.λ. για τους κατοίκους του νομού μας και της ευρύτερης περιοχής; Η πλούσια πείρα που έχουμε αποκομίσει τα προηγούμενα χρόνια από την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων σε όλους τους τομείς της οικονομίας στην χώρα μας και διεθνώς επιβεβαιώνει ότι το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί. Πατώντας λοιπόν σε αυτήν την πείρα και αντλώντας τα σωστά συμπεράσματα η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ. πρωτοστατεί στον αγώνα για ένα λιμάνι που να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, να ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες .

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε από την υλοποίηση των σχεδίων που δρομολογούνται για την παράδοση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου σε επιχειρηματικούς ομίλους και την λειτουργία τους με τα κριτήρια που επιβάλουν τα συμφέροντα τους. Για να χρυσώσουν το χάπι; Μας λένε ότι η παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΗΓ ΑΕ σε επιχειρηματικούς ομίλους, θα φέρει ανάπτυξη στον νομό μας, θα επενδυθούν κεφάλαια, θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Όμως τα χρυσά κουτάλια τα ακούμε από το 1990, όπως και την ανάπτυξη που θα έφερναν δήθεν τα μεγάλα έργα, όπως η κατασκευή της εγνατίας οδού και του λιμανιού που οι εργαζόμενοι τα χρυσοπληρώσαμε για την κατασκευή τους και τα χρυσοπληρώνουμε καθημερινά με την επιβολή διοδίων, με τις αυξήσεις των εισιτηρίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές, με την μειωμένη οργανική σύνθεση των πληρωμάτων στα πλοία κ.λ. ποια ανάπτυξη και για ποιόν θα φέρει για παράδειγμα η εγκατάσταση μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου μέσα στο λιμάνι μια ανάσα από μια πυκνοκατοικημένη περιοχή με λαϊκές κατοικίες και σχολεία; Μήπως θα μειωθούν οι τιμές των καυσίμων; Και τι θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει;

Τι ανάπτυξη θα φέρει

Η κατασκευή τουριστικής μαρίνας στο κέντρο της πόλης μας και η μετατροπή των αλιευτικών καταφυγίων σε τουριστικά στην Πλαταριά και τη Σαγιάδα, και οι όποιες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν, και με ποιες εργασιακές σχέσεις θα προσλαμβάνονται οι εργαζόμενοι και τι μισθούς; Η πείρα από την παραχώρηση του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, του Πειραιά στο Κινέζικο μονοπωλιακό κολοσσό την COSCO δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αυταπάτες για το τι μέλλει γενέσθαι. Αλλά ας μην πάμε μακριά. Αρκει μία κουβέντα με τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο στην Πέρδικα πρώην Ρεγγίνα Μάρε νυν Μαρμπέλλα, όπου οι συμβάσεις τους είναι μηνιαίες με μισθούς πείνας και εξαντλητικά ωράρια για να πείσει και τον πιο δύσπιστο για το τι είδους ανάπτυξη μας επιφυλάσσουν.

Συναδέλφισες- οι, φίλες και φίλοι, η σημερινή μας σύσκεψη μπορεί και πρέπει να αποτελέσει βήμα κλιμάκωσης του αγώνα που δίνουμε καθημερινά για όλα τα προβλήματα και ζητήματα που αφορούν την εργατική λαϊκή οικογένεια. Σας καλέσαμε λοιπόν σήμερα εδώ τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας εν μέσω ενός τέταρτου κύματος της πανδημίας γιατί θέλουμε να στείλουμε ελπιδοφόρο μήνυμα ότι δεν περνά η πολιτική που μας θέλει στο περιθώριο χειροκροτητές, που μας θέλει να δεχόμαστε τα πάντα αδιαμαρτύρητα. Οι τελευταίες απεργιακές μάχες και κινητοποιήσεις ‘ηταν πραγματική ανάσα αισιοδοξίας, αγώνα και μάχης για τους εργαζόμενους του νομού μας. Νέοι και νέες, συνταξιούχοι, άνεργοι μαζί με τα Σωματεία τους κατέβηκαν στους δρόμους της Ηγουμενίτσας στις μεγαλύτερες απεργιακές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα παραιτηθούμε από την υπεράσπιση κατακτήσεων, ότι δεν θα παραιτηθούμε από την διεκδίκηση για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών μας. Στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουμε με μαζικοποίηση των Σωματείων, των Συλλόγων, με οργάνωση και προσανατολισμό θέτοντας στο επίκεντρο του αγώνα τις σύγχρονες ανάγκες μας, χτίζοντας λιθαράκι λιθαράκι την δική μας συμμαχία διεκδικούμε τα αυτονόητα όλα όσα δικαιούμαστε. από μόνο του αυτό που κάνουμε, σήμερα θεωρούμε ότι είναι μια μικρή νίκη. Δεν ανεχόμαστε άλλο την προσβολή, να μας εκμεταλλεύονται, να μας αδικούν, και μείς να τους δείχνουμε ξανά εμπιστοσύνη, να στεκόμαστε θεατές στην σφαγή των δικαιωμάτων μας. Ακόμα χειρότερα να γινόμαστε χειροκροτητές όλων αυτών που ευθύνονται για όλα τα δεινά που ζούμε. Εναντιωνόμαστε στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, του συστήματος, αυτών που κάνουν κουμάντο και στην οικονομία και όλων αυτών που τους στηρίζουν.

Συναδέλφισες – οι, φίλοι και φίλες, οι εξελίξεις του τελευταίου διμήνου σχετικά με την παραπέρα ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου επιβεβαιώνουν αυτό που η Διοίκηση του ΕΚΘ ανάδειξε από την αρχή: οτι οι αστικοί σχεδιασμοί και στην περιοχή μας( χτύπημα εργασιακών σχέσεων με παραπέρα ένταση της εκμετάλλευσης εμπορικό κέντρο στο λιμάνι, τουριστική μαρίνα στο κέντρο της πόλης, παρκινγκ, κατάργηση ελεύθερων χώρων πρόσβασης, ακριβή μετακίνηση κ.αλ.) έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την κάλυψη των δικών μας σύγχρονων αναγκών όπως το δικαίωμα για φτηνές διακοπές και αναψυχή, ασφαλή μετακίνηση και ελεύθερους χώρους για ψυχαγωγία και άθληση κ.λ.. οι σχεδιασμοί αυτοί δεν είναι ούτε τυχαίοι ούτε μοιραίοι! Είναι οργανωμένοι και σχεδιασμένοι με βάση τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και προωθούνται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που πίνουν νερό στο όνομα της Ε.Ε. και της καπιταλιστικής ανάπτυξης και τα στηρίγματα τους στην τοπική Διοίκηση( Δήμοι, Περιφέρεια) και υλοποιούν την πολιτική της Ε.Ε. απέναντι στην ολομέτωπη αντιλαϊκή επίθεση για να διασφαλιστούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην Ε.Ε. τα κόμματα , τις εκάστοτε κυβερνήσεις, το κράτος και τα στηρίγματα τους στην τοπική Διοίκηση η Εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούμε και πρέπει να απαντήσουμε με την δική μας οργανωμένη πάλη, με την δική μας συμμαχία ορθώνοντας μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης, με γνώμονα την ικανοποίηση όλων των δικών μας σύγχρονων αναγκών. Αυτοί παζαρεύουν τετραγωνικά, εμείς διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για την κάλυψη των δικών μας λαϊκών αναγκών. Ούτε σπιθαμή του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Να ανακληθεί η θετική γνωμάτευση της προηγούμενης κυβέρνησης για εγκατάσταση μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου στο λιμάνι της πόλης μας πυκνοκατοικημένη – περιοχή με λαϊκές κατοικίες και σχολεία. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί μια εν δυνάμει περιβαλλοντική βόμβα στο κέντρο της πόλης. Να αναπλαστούν με κρατική χρηματοδότηση και να αποδοθούν για ελεύθερη χρήση στον λαό, οι πόροι του παραλιακού μετώπου, που δεν εξυπηρετούν λιμενική δραστηριότητα, παιδικές χαρές, χώροι αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας καθώς επίσης και όλες οι παραλίες για την αναβάθμιση του δικαιώματος φτηνών διακοπών και αναψυχής των λαϊκών στρωμάτων. Επιτέλους η Δημοτική Αρχή ας προχωρήσει στην διεκδίκηση της χρηματοδότησης που δικαιούται από το κράτος και ας σταματήσει να χαρατσώνει τον λαό του Δήμου με ανταποδοτικά τέλη και φόρους. Να παραμείνουν ως αλιευτικά καταφύγια αυτά της Πλαταριάς και της Σαγιάδας και να αποχαρακτηριστεί από τουριστικό των Συβότων. Να μην εφαρμοστούν τα σχέδια του ΟΛΗΓ ΑΕ για κατασκευή μαρίνας στο κέντρο της πόλης, μια τέτοια εξέλιξη σημαίνει απώλεια ελεύθερων χώρων για τις λαϊκές ανάγκες. Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης του λιμανιού και της χερσαίας ζώνης. Γενναία χρηματοδότηση από το κράτος του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας, ώστε να διασφαλιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας του παραλιακού χώρου και να αναδειχτεί το παραλιακό μέτωπο σε χώρο δράσεων για πολιτιστικούς Συλλόγους ναυταθλητισμού και αθλητισμού. Αυτά τα αιτήματα είναι σύγχρονα και ρεαλιστικά και στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των δικών μας αναγκών.

Συναδέλφισες -οι, φίλες και φίλοι, με αυτές τις σκέψεις και το συγκεκριμένο πλαίσιο πάλης, η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ. σας καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα και σας προτείνουμε στις 3 Αυγούστου ημέρα Τρίτη, να πλαισιώσουμε και να στηρίξουμε την μουσική βραδιά που διοργανώνει ο Σύλλογος εργαζομένων στους ΟΤΑ, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου, με προσυγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου και πορεία στον χώρο της συναυλίας.

Ολοι και όλες στη μάχη!

Όλοι και όλες για να αποτρέψουμε την παράδοση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου στα νύχια των αρπακτικών που στραγγίζουν τον ιδρώτα και το αίμα μας.

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση του Ε.Κ.Θ. και των Σωματείων του την Τρίτη 3 Αυγούστου ώρα 20.00 στην πλατεία Δημαρχείου.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.
Συνέχεια...

Δήμος Ηγουμενίτσας: "Αναβολή στρατεύσιμων λόγω νόσησης Covid-19"

Ιουλίου 21, 2021 0
Δήμος Ηγουμενίτσας: "Αναβολή στρατεύσιμων λόγω νόσησης Covid-19"

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου ενημερώνουμε τους Πολίτες που πρόκειται να καταταγούν και στο μεταξύ νόσησαν με Covid, πως θα πρέπει να ακολουθήσουν την κάτωθι διαδικασία:

Ο Ενδιαφερόμενος προς κατάταξη πολίτης θα πρέπει:

- Να αποστείλει το θετικό test στο email του Δήμου: dimlix@igoumenitsa.gr, για να λάβει “Γνωμάτευση του Τοπικού Συμβουλίου για Αναβολή Συγκεκριμένης Διάρκειας”.

- Να αποστείλει email στη διεύθυνση: syipeirou@1755.syzefxis.gov.gr με τα εξής δικαιολογητικά:

- Γνωμάτευση του Τοπικού Συμβουλίου με συγκεκριμένη διάρκεια Αναβολής

- Βεβαίωση Θετικού Test Covid

H Στρατολογία θα επιληφθεί του θέματος

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (19-25/7)

Ιουλίου 21, 2021 0
Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (19-25/7)

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα 19 έως 25 Ιουλίου 2021 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

19/07/2021

Φοινίκι - Δάφνη - Άνω Ξέχωρο - Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινο Λιθάρι - Νεροχώρι-Κεραμίτσα - Αχουρία Κεραμίτσας - Μαλούνι - Αχουρία Μαλουνίου

08:00-15:00

ΤΡΙΤΗ

20/07/2021

Φανερωμένη - Γηρομέρι - Μαυρονέρι - Κάτω Ξέχωρο - Κερασοχώρι - Παλαμπάς - Άγιος Νικόλαος - Άγιοι Πάντες - Κρυονέρι - Αμπελώνας

18:00-01:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

21/07/2021

Τσαμαντάς - Βαβούρι - Λιάς - Λίστα- Κουρεμάδι- Κεφαλοχώρι - Μηλέα - Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.

08:00-15:00

ΠΕΜΠΤΗ

22/07/2021

Γεροπλάτανος-Πηγαδούλια - Άγιος Αρσένιος-Σμπόκια - Κυπάρισσος-Παλαιοχώρι–Δονάτος – Γολά - Ροδοστίβα.

18:00-01:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

23/07/2021

Αετός - Άνω Παλαιοκκλήσι - Κάτω Παλαιοκκλήσι - Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.

08:00-15:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

24/07/2021

Πολύδροσο - Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα - Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή –Λεπτοκαρυά

08:00-15:00Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα