11/24/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Γκίκα - Πορφύρη στον ΟΛΗΓ

Νοεμβρίου 24, 2019 0
Συνάντηση Γκίκα - Πορφύρη στον ΟΛΗΓ

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, κ. Αθανάσιος Πορφύρης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Δόμησης, κ. Μιχαήλ Γκίκα. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αρμοδιότητας του κ. Γκίκα ως Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, που σχετίζονται με δραστηριότητες του Λιμένα και άπτονται συνεργασίας των δυο μερών. Ο κ. Πορφύρης τόνισε ότι η συνεργασία θα είναι στενή και συνεχής προς όφελος της πόλης της Ηγουμενίτσας.
Συνέχεια...

Επίσκεψη Κουτσούμπα στον Καχριμάνη

Νοεμβρίου 24, 2019 0
Επίσκεψη Κουτσούμπα στον Καχριμάνη 

Το Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης για ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που αφορούν την Περιφέρεια. Τον κ. Δ. Κουτσούμπα στην επίσκεψή του στην Περιφέρεια συνόδευαν στελέχη του Κόμματος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. 
Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Περιφερειάρχης πρόσφερε εκδόσεις της Περιφέρειας στον Γεν. Γραμματέα του ΚΚΕ και ακολούθησαν δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε.. 

Ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας είπε τα εξής: 
"Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση γνωριμίας με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. Περιφερειάρχη, όπου μας έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια στην περιοχή της Ηπείρου. Μια από τις πιο σπουδαίες περιοχές της πατρίδας μας, που έχει δυνατότητα και αναπτυξιακή και κυρίως να επιλύσει ζητήματα σε όφελος των κατοίκων, των εργαζομένων, των μισθωτών, των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων της πόλης, των γυναικών, της νεολαίας. Και βεβαίως να κοιτάξουμε μπροστά οργανώνοντας εκ μέρους του ΚΚΕ τον αγώνα, την πάλη, τη διεκδίκηση και μέσα στη Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο και έξω από αυτή, στους δρόμους του αγώνα. Έτσι ώστε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας, να πάμε μπροστά". 

Ο κ. Αλεξάνδρος Καχριμάνης με τη σειρά του τόνισε: 
"Είναι μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια Ηπείρου που μας επισκέφθηκε για πρώτη φορά ο Γραμματέας του ΚΚΕ. Κάναμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Αναφέραμε τους στόχους που έχουμε ως Περιφέρεια Ηπείρου και συζητήσαμε για θέματα που είναι ευρύτερα, που ενδιαφέρουν πανελλαδικά αλλά και ειδικά εμάς στην Ήπειρο που ξέρετε πως έχουμε πιο δύσκολες συνθήκες λόγω της ορεινότητας και της επιπλέον δυσκολίας σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Τον ευχαριστώ για την επίσκεψη".
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Σήμερα ο Εορτασμός Εθνικής Αντίστασης

Νοεμβρίου 24, 2019 0
Ηγουμενίτσα: Σήμερα ο Εορτασμός Εθνικής Αντίστασης

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης που φέτος θα γίνει σε ολόκληρη την επικράτεια την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, καταρτίζουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ως ακολούθως: 

ΓΕΝΙΚΑ: 
1) Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωϊνή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 24ης Νοεμβρίου, ημέρας εορτασμού. 
2) Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 24ης Νοεμβρίου μέχρι τις πρωϊνές ώρες της επομένης. 

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ: 
Ώρα 10.15΄: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας κ.κ. ΤΙΤΟΥ. 
- Πέρας προσέλευσης επισήμων για τη δοξολογία, ώρα 10:05΄ π.μ. 
Ώρα 10.30΄: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ.: 
α. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας 
β. Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλειο Γιόγιακα 
γ. Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση 
δ. Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Φιλιατών 
ε. Δήμαρχο Ηγουμενίτσας 
ζ. Δ/ντή Αστυνομικής Δ/νσης Θεσπρωτίας 
η. Εκπρόσωπο Λιμενικού Σώματος 
θ. Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας 
ι. Εκπρόσωπο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών 
ια. Εκπρόσωπο Ε.Ο.Ε.Α. – Ε.Δ.Ε.Σ. 
ιβ. Εκπρόσωπο Π.Ε.Α.Ε.Α. 

Ενός (1) λεπτού σιγή – ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ 

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν: 
♦ Τα σχετικά με την ιεροτελεστία, η Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού της πόλης. 
ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ ορίζουμε τον: Δρίζη Δημήτριο, υπάλληλο της Π.Ε. Θεσπρωτίας. 

♦ Το παρόν επέχει θέση επίσημης πρόσκλησης, να δημοσιευθεί δε, με μέριμνα του Δήμου Ηγουμενίτσας στα κεντρικότερα σημεία της πόλης.- 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ      Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ                                    ΘΩΜΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ
Συνέχεια...

Σήμερα Κυριακή τα εγκαίνια της έκθεσης χειροτεχνημάτων από τη ΦΛΟΓΑ και το Σύλλογο "Ρένα Κώτσιου"

Σήμερα στο Ελευθέρι ο 5ος αγώνας scramble Ηπείρου -Δυ. Μακεδονίας

Νοεμβρίου 24, 2019 0
Σήμερα στο Ελευθέρι ο 5ος αγώνας scramble Ηπείρου -Δυ. Μακεδονίας

5ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος scramble Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της προαγωγής του αθλητισμού αλλά και της ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής του, στέκεται αρωγός και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στηρίζοντας τον 5ο Αγώνα Περιφερειακού Πρωταθλήματος scramble Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου, που διοργανώνει η Μοτολέσχη Θεσπρωτίας (ΜΟ.ΛΕ.ΘΕ).
Το αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας, σε μία όμορφη διαδρομή που υπόσχεται θεαματικές στιγμές για τους θεατές.
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα Κυριακή