04/25/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η δημοσιογράφος Βάσω Γκόρου υποψήφια στο Δήμο Φιλιατών με το Δημήτρη Σκεύη

Απριλίου 25, 2019 0

Επιβεβαιώθηκαν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες τελικά και ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα της δημοσιογράφου (ανταποκρίτριας της ΕΡΤ), Βάσως Γκόρου με το συνδυασμό του Δημήτρη Σκεύη για το Δήμο Φιλιατών.
Μια δυναμική υποψηφιότητα που αναμένεται να ενισχύσει το συνδυασμό του κ. Σκεύη ποικιλοτρόπως, αλλά κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα, στον οποίο μέχρι στιγμής είχε κάποιο έλλειμμα.
Η κα. Γκόρου κατάγεται από τη Γολά και από το 1989 είναι δημοσιογράφος στη Θεσπρωτία, το 1994 ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Νομό. Σπούδασε πληροφορική στο ΕΑΠ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Για περίπου μία δεκαετία ασχολήθηκε στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών, Δημήτρης Σκεύης, σχετικά με τη νέα δυνατή υποψηφιότητα του συνδυασμού του, αναφέρει:
«Μαζί και με τη Βάσω Γκόρου, συνεχίζουμε τον αγώνα για να φέρουμε το Δήμο Φιλιατών εκεί που του αξίζει. Καλωσορίζω τη Βάσω στο συνδυασμό μας και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία. Από σήμερα η Βάσω Γκόρου συμπορεύεται ΜΑΖΙ μας».

Στην αξιόλογη συνάδελφο, ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας καλή επιτυχία στον εκλογικό της αγώνα, αν και είμαστε βέβαιοι, ότι η συνεισφορά της στην προώθηση του συνδυασμού θα είναι καταλυτικής σημασίας, στην προσπάθειά του για την ανατροπή στο Δήμο Φιλιατών.
Συνέχεια...