09/26/23 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ριζόπουλος εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας που κανείς μας δεν αντιλήφθηκε...(+ΒΙΝΤΕΟ)

Σεπτεμβρίου 26, 2023 0
Ο Ριζόπουλος εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας που κανείς μας δεν αντιλήφθηκε...(+ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον πολυχρονεμένο της πασά, η Ήπειρος τα τελευταία χρόνια μπορεί να καμαρώνει και για μια ακόμη πολιτική διάνοια. Αυτή του κ. Ριζόπουλου.

Ο οποίος αφού δεν έχει καμία πολιτική διαφοροποίηση από τον κ. Καχριμάνη, προσπαθεί με προσωπικές επιθέσεις προς το νυν περιφερειάρχη, αλλά και με ευφάνταστες προτάσεις, πολλές εκ των οποίων στερούνται κάθε ίχνους λογικής να εντυπωσιάσει και να σερβίρει μια άνοστη πολιτική σούπα, σε ωραίο όμως πιάτο...

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Ριζόπουλος έκανε την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα. Εκεί, μεταξύ άλλων ωραίων, ανέπτυξε στους παρευρισκόμενους ποιο είναι κατά τη γνώμη του το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας, το οποίο κανείς μας δεν έχει ακόμη αντιληφθεί και γι' αυτό ήρθε ο ίδιος να μας το πει...!

Ποιο είναι αυτό;; 
Κατά τη γνώμη του κ. Ριζόπουλου, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ηγουμενίτσας τα επόμενα χρόνια, θα είναι το ...οικιστικό! Δηλαδή, που θα μείνουν τα εκατοντάδες στελέχη που θα έρθουν να εργαστούν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μετά την ιδιωτικοποίησή του στον όμιλο Grimaldi.... (σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα)!

Μάλιστα ο κ. Ριζόπουλος, εκτός ότι θεωρεί δεδομένο ότι θα βρουν εργασία στο λιμάνι εκατοντάδες άτομα, θα είναι και πολύ καλά αμειβόμενοι με μέσο μισθό τις 3.000 ευρώ το μήνα...!

"Που θα μείνουν αυτοί οι άνθρωποι -αναρωτήθηκε ο κ. Ριζόπουλος- στις γκαρσονιέρες των φοιτητών";;;

Μάλιστα, ο κ. Ριζόπουλος πέταξε την ιδέα να μετατραπεί το ΒΙΟΠΑΘΕ σε οικισμό για τη στέγαση όλων αυτών των ανθρώπων... (Για το φιάσκο του εμπορευματικού κέντρου και τη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ ακόμη δεν είπε πολλά...)!

Αλλά το πιο εξοργιστικό εκ μέρους του κ. Ριζόπουλου ήταν η αναφορά του στους ξενιτεμένους θεσπρωτούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το θέμα δεν είναι πως θα φέρουμε πίσω αυτούς που φύγανε, αυτοί πάει φύγανε, τους έδιωξε ο Καχριμάνης. Κατανοώ τον πόνο της μάνας, αλλά το θέμα πλέον είναι όχι πως θα φέρουμε πίσω αυτούς που φύγανε, εμάς μας ενδιαφέρει πως θα φέρουμε άτομα με υψηλά εισοδήματα..."

Αφού όμως ο κ. Ριζόπουλος πονάει για αυτούς που θα έρθουνε κι όχι γι' αυτούς που φύγανε, ας ζητήσει ψήφο από αυτούς, όταν με το καλό έρθουν. Να μια καλή ιδέα...!

Αφού επομένως ο κ. Ριζόπουλος δεν ενδιαφέρεται για τους γηγενείς που αναγκάστηκαν να φύγουνε στο εξωτερικό εξαιτίας των πολιτικών των τελευταίων κυβερνήσεων, όπως αυτής του Κ. Μητσοτάκη, για την οποία δεν έχει βγάλει άχνα, νοιάζεται για το που θα μείνουν τα golden boys των ιδιωτικών εταιρειών που θα κερδοφορούν από τον μεγαλύτερο οικονομικό πνεύμονα της Ηγουμενίτσας, που είναι το λιμάνι, για το ξεπούλημα του οποίου επίσης δεν έβγαλε άχνα...!

Σε αυτές τις εκλογές, παρατηρείται έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Ηγουμενίτσας και των υποψήφιων περιφερειαρχών (πλην ΚΚΕ) για το ποιος θα γλείψει περισσότερο τον Grimaldi...!

Ο κ. Ριζόπουλος έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για να διακριθεί σε αυτόν τον άτυπο ανταγωνισμό...! 

(Δείτε στο παρακάτω βίντεο μετά το 11' τις δηλώσεις του κ. Ριζόπουλου...)


Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Προκάλεσαν μποτιλιάρισμα με κλείσιμο κεντρικού δρόμου για να μιλήσει ο Καχριμάνης

Σεπτεμβρίου 26, 2023 0
Ηγουμενίτσα: Προκάλεσαν μποτιλιάρισμα με κλείσιμο κεντρικού δρόμου για να μιλήσει ο Καχριμάνης

Η αλαζονεία και η ασυδοσία της τοπικής εξουσίας έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε όριο λογικής και νομιμότητας. Στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο δε, τα πράγματα έχουν ξεφύγει ακόμη περισσότερο...!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αποψινή συγκέντρωση του Αλ. Καχριμάνη στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ο οποίος ήρθε για να εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο της παράταξής του και να παρουσιάσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στη Θεσπρωτία.

Και για να το κάνουν αυτό, έκλεισαν κεντρικό δρόμο της Ηγουμενίτσας (8ης Δεκεμβρίου) προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση σε ώρα αιχμής και με βροχερό καιρό...

Έδειξαν για ακόμη μια φορά για το πόσο υπολογίζουν την κοινωνία, αλλά και τους νόμους. Διότι, δεν μπορεί ο καθένας να κλείνει το δρόμο, με το έτσι θέλω.

Όποτε υπάρχει προγραμματισμένη εκδήλωση, ο αστυνομικός Δντης Θεσπρωτίας εκδίδει απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, την οποία γνωστοποιεί μέσω των τοπικών ΜΜΕ, ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες εκ των προτέρων.

Τέτοια απόφαση, δεν εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ από τον αστυνομικό Δ/ντη. Αντίθετα, είδαμε αστυνομικούς να βρίσκονται στην εκδήλωση, χωρίς κανείς τους να αναρωτιέται, αν το κλείσιμο του δρόμου έγινε με νόμιμες διαδικασίες...

Αλλά υπάρχει κι ακόμη μεγαλύτερη ειρωνεία. Την ώρα που οι πολίτες βλαστημούσαν μπλοκαρισμένοι στο μποτιλιάρισμα, ο κ. Καχριμάνης με μεγάλη άνεση ξεστόμιζε υποσχέσεις για το οδικό δίκτυο της Θεσπρωτίας (όπως π.χ. η διαπλάτυνση του δρόμου Ηγ/τσας -Πλαταριάς, έκανε λόγο για έτοιμες μελέτες κόμβων στη Νέα Σελεύκεια κ.α.) ενώ δεν είχε το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη για ένα μεγάλο έργο που έχει σταματήσει, αυτό της εισόδου πόλεως Ηγουμενίτσας (ο δρόμος προς Μαυρούδι)...!

Το έργο έχει σταματήσει εδώ και μήνες, επειδή η Περιφέρεια Ηπείρου οφείλει στον εργολάβο 2,5 εκατομμύρια ευρώ...! Άσχετα με το τι διαδίδουν τα παπαγαλάκια του Καχριμάνη, περί ευθύνης ιδιωτών που μπλοκάρουν τα έργα!

Πιθανώς, ο κ. Καχριμάνης να θεωρεί δεδομένους τους θεσπρωτούς ψηφοφόρους και να αδιαφορεί αν όλο το καλοκαίρι δεκάδες χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες ταλαιπωρήθηκαν σε ένα κομβικό δρόμο, επειδή προτίμησε να ολοκληρώσει άλλα έργα στα Γιάννενα...! Και όλοι οι επίσημοι της Ηγουμενίτσας (δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιος δήμαρχος κλπ) από κάτω τον χειροκροτούσαν.

Αντί να έρθει σήμερα ο κ. Καχριμάνης να εγκαινιάσει ένα μεγάλο έργο για την Ηγουμενίτσα, επέλεξε να ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο τους Ηγουμενιτσιώτες με το να κλείσει έναν κεντρικό δρόμο για να εγκαινιάσει το... εκλογικό του κέντρο.

Ο καθένας ό,τι μπορεί...!


Συνέχεια...

Ο Βασίλης Γερασιμίδης υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Ηγουμενίτσας με τον Αντώνη Μπέζα

Σεπτεμβρίου 26, 2023 0
Ο Βασίλης Γερασιμίδης υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Ηγουμενίτσας με τον Αντώνη Μπέζα

Ο Βασίλης Γερασιμίδης θα είναι στις προσεχείς εκλογές υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Ηγουμενίτσας με το συνδυασμό του Αντώνη Μπέζα.

Ο γνωστός ξενοδόχος, σε μήνυμά του για την υποψηφιότητά του, αναφέρει:

"Ας προσπαθήσουμε λοιπόν "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ", μέσα από το συνδυασμό του Αντώνη Μπέζα.

Να επισκευάσουμε - συντηρήσουμε και ομορφύνουμε το δήμο μας και την πόλη μας, την αγαπημένη μας Ηγουμενίτσα.
Για ένα καλύτερο μέλλον!

Γερασιμίδης Βασίλειος - ξενοδόχος
Υποψήφιος Δημοτικής Κοινότητας ΗγουμενίτσαςΣυνέχεια...

Η ΘΕΑΤΟ Παραμυθιάς στους πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες Μακρακώμης - Σπερχειάδας - Του Άλκη Φάτσιου

Σεπτεμβρίου 26, 2023 0
Η ΘΕΑΤΟ Παραμυθιάς στους πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες Μακρακώμης - Σπερχειάδας - Του Άλκη Φάτσιου

Ήταν της ΘΕΑΤΟ ο επόμενος θεατρικός σταθμός, εκεί στους έκτους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες, που διοργανώνονται από την ΘΕΣΜα,όπου για μια εβδομάδα, διαγωνίζονται θεατρικές ομάδες, από πολλά μέρη της χώρας... 

Εκεί και η ΘΕΑΤΟ λοιπόν, που την περασμένη Δευτέρα, σε ένα σχεδόν κατάμεστο θέατρο, 300 περίπου θέσεων, κατέθεσε και αυτή, τα δικά της πολιτιστικο-θεατρικο της διαπιστευτήρια, με το εμβληματικό έργο: ΟΙ 12 ΕΝΟΡΚΟΙ.... 

Η συμμετοχή της ΘΕΑΤΟ στο εκεί φεστιβάλ -κατόπιν επιλογής και προσκλήσεως των διοργανωτών- την αδιαμφισβήτητη πλέον, καταξίωση της, στην κρίση και συνείδηση των διοργανωτών διαφόρων θεατρικών φεστιβάλ, ανά την χώρα, αφού ήδη εκκρεμούν μεταβάσεις και σε άλλες πόλεις, που οργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις...... 

Για όλους όσους συμμετέχουμε σε αυτή την πολιτιστικη- θεατρική διαδρομή, θεωρώ ότι δεν είναι μόνο τιμή, να γινόμαστε οι μεταφορείς των αντιλήψεων περί της θεατρικής πράξης του τόπου μας, της ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ μας, αλλά ταυτόχρονα, είναι για μας μια συνεχής πολιτιστική και κοινωνική γιορτή, αφού συναντάμε, γνωρίζουμε αξιόλογους ανθρώπους, η συναναστροφή δε αυτή και η ανταλλαγή πολιτιστικών και κοινωνικών απόψεων, ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ από όλες τις πλευρές, μόνο ως ΚΕΡΔΟΣ...και φυσικά, όχι με τη στενή έννοια του ΩΦΕΛΙΜΙΣΜΟΥ..... 

Η φιλοξενία μας εκεί και η εν γένει οργάνωση του Φεστιβάλ, ΑΨΟΓΗ από κάθε πλευρά και άποψη,οι δε ευχαριστίες μας προς τη ΘΕΣΜα και τους ευγενέστατους και φιλόξενους ανθρώπους της, ΆΠΕΙΡΕΣ.... 

Μέσα λοιπόν στη γενικευμένη ΦΥΣΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΥΡΙΛΑ, μέσα σε όλα τα δεινά που μαστίζουν τον λαό να, μέσα σε αυτή την κοινωνική και όχι μόνο ΠΑΡΑΚΜΗ, καθίσταται πιο αναγκαία από ποτέ, η άποψη που παλαιότερα έχω διατυπώσει, η δημιουργία ΝΗΣΙΔΩΝ, νησίδων πολιτιστικών, νησίδων κοινωνικών, έτσι για να έχουμε κάπου να κρατηθούμε... 

Τελειώνοντας το σημερινό μου κείμενο, με βάση και τα παραπάνω,νομίζω ότι ,ΝΑΙ, υπάρχει και μια ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, που μας αξίζει...!

Συνέχεια...

Οι αστυνομικοί της Ηπείρου ζητούν να μην απασχολούνται στα γήπεδα...

Σεπτεμβρίου 26, 2023 0
Οι αστυνομικοί της Ηπείρου ζητούν να μην απασχολούνται στα γήπεδα...

Συνάντηση Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου με Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου

Πραγματοποιήθηκε χθες 25/09/2023 στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων συνάντηση των Προεδρείων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Ταξιάρχο κ. ΜΟΥΣΕΛΙΜΗ Βασίλειο.

Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν η απασχόληση των Αστυνομικών στα γήπεδα. 

Εκ μέρους όλων των Ενώσεων μεταφέρθηκε προς τη Διοίκηση η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση όλων των μελών μας για το γεγονός ότι ένας τεράστιος αριθμός Αστυνομικών (δυσανάλογος των φιλάθλων και αριθμητικά περίπου ίσος με το σύνολο των συναδέλφων που αστυνομεύουν για ένα οχτάωρο σε όλες τις περιοχές της Ηπείρου) για αρκετές ώρες (έναρξη Υπηρεσίας τουλάχιστον 4 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων) απασχολείται σε καθήκοντα ξένα προς την αποστολή τους, ως υπάλληλοι Ανωνύμων Εταιρειών. 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πέραν της σωματικής και ψυχολογικής καταπόνησης του Αστυνομικού Προσωπικού εκτεθειμένη είναι και η τοπική Κοινωνία αφού ένας τεράστιος αριθμός Αστυνομικων αντί της βασικής τους αποστολής που είναι η πρόληψη του εγκλήματος και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας απασχολούνται για την προστασία εταιριών ιδιωτικών συμφερόντων με κόστος χιλιάδων ευρώ εις βάρους του φορολογούμενου πολίτη.

Από μέρους μας ζητήσαμε από τον κ. Γενικό να γίνει επαναξιολόγηση όλου του επιχειρησιακού σχεδιασμού αναφορικά με τα γήπεδα, προκειμένου να υπάρξει ένας ουσιώδης εξορθολογισμός αναφορικά τόσο με την προστασία των πολιτών που συμμετέχουν στα αθλητικά γεγονότα στο κομμάτι που μας αναλογεί, αλλά και την Αστυνόμευση της υπόλοιπης κοινωνίας. 

Επειδή θεωρούμε ότι οι προτάσεις μας είναι προς όφελος τόσο της Κοινωνίας αλλά και των συναδέλφων μας και της λειτουργίας των υπηρεσιών μας, αναμένουμε την υιοθέτηση τους από την πλευρά της Διοίκησης. 

Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που έχουμε στην διάθεσή μας, προκειμένου να προστατέψουμε το λειτούργημα μας.

Για τα Δ.Σ.
Ο ι Πρόεδροι των Ενώσεων 
 ΑΡΤΑΣ -       ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-     ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-         ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δ. - ΝΑΚΟΣ ΒΑΣ. - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝ. - ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΥ.
Συνέχεια...

Πρωτιά Κασσελάκη και στη Θεσπρωτία - 754 Θεσπρωτοί προσήλθαν στις κάλπες

Σεπτεμβρίου 26, 2023 0
Πρωτιά Κασσελάκη και στη Θεσπρωτία - 754 Θεσπρωτοί προσήλθαν στις κάλπες

Με 754 ψηφοφόρους (έναντι 849 την περασμένη Κυριακή και 907 το Μάιο του 2022) να προσέρχονται στα πέντε Εκλογικά Κέντρα της Θεσπρωτίας, πρώτος στις προτιμήσεις των Θεσπρωτών μελών του ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με 451  ψήφους και ποσοστό 60,21%.

Η Έφη Αχτσιόγλου συγκέντρωσε 298 ψήφους και ποσοστό 39,79%.

Στις κάλπες βρέθηκαν και 5 άκυρα ψηφοδέλτια.

Συνέχεια...

Τα "τυχερά" των παπάδων είναι πληγή για την Εκκλησία...! - Του π. Ηλία Μάκου

Σεπτεμβρίου 26, 2023 0
Τα "τυχερά" των παπάδων είναι πληγή για την Εκκλησία...! - Του π. Ηλία Μάκου

Ένα ακανθώδες ζήτημα με πολλές εκδοχές και παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μερικές φορές, που συζητούν οι πιστοί και δημόσια και παρασκηνιακά, είναι τα «τυχερά» των ιερέων.

Δηλαδή τα χρήματα, που οι πιστοί δίνουν στον παπά, και τα οποία, κατά τη γνώμη μας, δεν πρέπει να τα παίρνει, αφού έχει το μισθό του, ή σε κάποιες περιπτώσεις, ελπίζουμε να μην είναι συχνές, αν και είναι, δυστυχώς, εκείνα, που ζητούνται και μάλιστα επίμονα για κηδείες, τρισάγια, μνημόσυνα, γάμους, βαπτίσεις, αγιασμούς, ευχέλαια κ.λπ.

Υπάρχει μια βασική αρχή: Η Εκκλησία δεν είναι "μαγαζί" ή "παραμάγαζο" κανενός, αλλά, για τους Ορθοδόξους, αγιασμένος οίκος του Θεού.

Γι' αυτό μέλημα εμάς των λειτουργών ας είναι να μη μεταλλαχθούμε σ' ένα άψυχο και τυπικό ιερατείο, που... προσφέρουμε "ακρόαμα" και "θέαμα" με καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια και κίνητρα σε "θαμώνες" και όχι πνευματικούς συνδαιτημόνες. Και που παρέχουμε "υπηρεσίες", θέλοντας και το "φιλοδώρημά" μας!

Είναι ένα θέμα με λεπτές αποχρώσεις ή σκληρές αντιθέσεις νοοτροπίας.

Ωστόσο όλοι δεν δίνουν το ίδιο εύρος και το ίδιο μήκος και ύψος στους σκοπούς τους.

Έτσι τα «τυχερά» σχετίζονται κυρίως με την οπτική, που κάθε κληρικός βλέπει το έργο, που διάλεξε να υπηρετήσει.

Ο ένας, με ψυχρότητα, διαλέγει βιοποριστικό επάγγελμα.

Ο άλλος το ίδιο έργο το οραματίζεται όχι μονάχα ως διαδικασία βιοπορισμού, αλλά και σαν κοινωνικό λειτούργημα.

Το ζητούμενο, κατά τη γνώμη μας, είναι να θησαυρίσει ο ιερέας από αγάπη στο Θεό.

Να παγιώσει στη σκέψη του μια σωστή και δημιουργική αντίληψη για την προσφορά του.

Να σπάσει το φράγμα των σκοπιμοτήτων και του ατομισμού.

Και να ξανοιχθεί σ' ένα ανυστερόβουλο μόχθο προσφοράς, όπου θα χαράζει πνευματικές κατευθύνσεις.

Να μην τον καταβροχθίσει η ρουτίνα και ο επαγγελματισμός.

Αυτό είναι και μια προστατευτική ασπίδα για τον ίδιο, αφού πολλά μάτια τον εξετάζουν προσεκτικά.

Αν βρουν κάποιο ψεγάδι, κάποιο στραβοπάτημα πάνω του, θα το χρησιμοποιήσουν σε βάρος του.

Όταν ο ιερέας είναι αφοσιωμένος στην αποστολή του και όταν συμμορφώνεται προς το θέλημα του Θεού είναι ένας κανόνας κι ένα πρότυπο, που δεν χρειάζεται να μιλάει, αλλά εμπνέει με τη στάση του.

Υπάρχουν, βέβαια, και οι απαιτητικές υλικές ανάγκες, είτε του ίδιου είτε της οικογένειάς του, που δεν μπορούν να μείνουν ανικανοποίητες ή δεν καλύπτονται με το μισθό.

Σύμφωνοι... Το σημαντικότερο, όμως, είναι να μην πεινά η ψυχή. Τα υπόλοιπα βρίσκονται τρόποι και διευθετούνται.

Και δεν πεινά η ψυχή, όταν φλογίζεται από τη λαχτάρα της διακονίας και της αφοσίωσης και αναβλύζει από αυτή ο ενθουσιασμός και το ρεύμα της θείας ενεργητικότητας.

Το ευλαβικό πλησίασμα και η ολόκαρδη παράδοση του ιερέα στην αγκαλιά του Θεού και η έκχυση των αισθημάτων του στον Κύριο, είναι ένα φτερούγισμα στον υπερβατικό κόσμο, που τόσο διαφέρει από τον γήινο ψευτισμένο κόσμο.

Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης Καχριμάνη

Σεπτεμβρίου 26, 2023 0
Ηγουμενίτσα: Σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση υποψηφίων της παράταξης Καχριμάνη

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8.30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και η παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Π.Ε. Θεσπρωτίας. της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου».

Το Εκλογικό Κέντρο λειτουργεί στην Ηγουμενίτσα: 
Διεύθυνση: 8ης Δεκεμβρίου 6 
 Τηλ. Επικοινωνίας: 6946 970770
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα