08/09/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Την επόμενη εβδομάδα "ζωντανεύει" η Λαμπανίτσα

Αυγούστου 09, 2019 0
Η επόμενη εβδομάδα είναι αφιερωμένη στη Λαμπανίτσα. Ένας Νόστος προς τη Γη των προγόνων μας. Αφετηρία τη Δευτέρα 12/8 από την πλατεία του Παραποτάμου, του τόπου που δέχθηκε τους Λαμπανιτσιώτες πριν 75 χρόνια, οπού θα γεμίσει μνήμες του Χωριού, με την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Πανταζή για τη Λαμπανίτσα. Μια βραδιά γεμάτη ιστορία εικόνες και ακούσματα από τον τόπο των Ελάτων, τη Γη των Σιαρτζίδων. 
Την Τετάρτη 14/8 επιστρέφουμε πια πίσω στη Λαμπανίτσα, να διασκεδάσουμε, να κατασκηνώσουμε κάτω από χίλια έλατα και εκατομμύρια αστέρια, αφού πρώτα περπατήσουμε και απολαύσουμε το Ηλιοβασίλεμα από το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στα 1.200 μέτρα.
Την Πέμπτη 15/8 παρακολουθούμε με κατάνυξη, όπως έκαναν για εκατοντάδες χρόνια στο ίδιο μέρος οι πρόγονοί μας, τη Θεία Ακολουθία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μετά μας περιμένει χορός τραγούδι και λαχταριστό φαγητό. 
Καλώς να Ανταμωθούμε
Συνέχεια...

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Θεσπρωτικοί αντίλαλοι" - Πέμπτη 8 Αυγούστου

Αυγούστου 09, 2019 0

Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:
- Παράνομη κατάληψη παραλιών: Η μπίζνα της ξαπλώστρας και η μυωπία των αρχών. ΟΛΗΓ, Δήμος, Αστυνομία, Λιμεναρχείο: Δε βλέπουν;;;
- Ακόμη ένα καλοκαίρι χωρίς να παραδοθεί το θέατρο στο Τσιπουρίκι!
- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η αφισορύπανση καλά κρατεί. "Συγχαρητήρια" στο Δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο!
- Απελπιστικές εικόνες στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου!
- Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Πανταζή για τη Λαμπανίτσα

Για να λαμβάνετε την εφημερίδα μας γίνετε συνδρομητές με ένα μήνυμα!
Ενημερώνουμε τους αναγνώστες του site μας ότι μπορούν εύκολα με ένα μήνυμα να γίνουνε συνδρομητές της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας. Στείλτε μας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση) στο τηλέφωνο 6945114015 ή στο email: antilaloi1977@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook: Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι - thesprotikoiantilaloi.gr και η εφημερίδα μας θα σας αποστέλλεται κάθε Πέμπτη στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα μας δώσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
Το κόστος της συνδρομής είναι
Ετήσια συνδρομή: 40 ευρώ
Εξαμηνιαία συνδρομή: 20 ευρώ
Η συνδρομή ισχύει μόνο για το διάστημα που ζητήσετε, χωρίς υποχρέωση ανανέωσης.
Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας ότι η πρόσβαση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθειά μας, μπορούν να το κάνουν με οικονομική ενίσχυση στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 347/940983-18
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Παρακαλούμε όσοι εξοφλείτε τη συνδρομή σας ή αποστέλλετε οικονομική ενίσχυση, να μας αποστέλλετε και τα στοιχεία σας ώστε να εκδίδουμε και τη νόμιμη απόδειξη!
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Συνέχεια...