02/07/24 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Μηχανοκίνητη πορεία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από αγρότες – Μπήκαν στην Εγνατία (+ΒΙΝΤΕΟ)

Φεβρουαρίου 07, 2024 0
Μηχανοκίνητη πορεία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από αγρότες – Μπήκαν στην Εγνατία (+ΒΙΝΤΕΟ)Μηχανοκίνητη πορεία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από αγρότες – Μπήκαν στην Εγνατία (βίντεο)
Μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης της Ηγουμενίτσας και συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου πρόσβασης στο λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας πραγματοποιούν οι αγρότες της Θεσπρωτίας. Οι αγρότες παραβίασαν το μπλόκο της αστυνομίας και εισέρχονται στην Εγνατία οδό.

Με δεκάδες αγροτικά μηχανήματα, φορτηγά και αγροτικά οχήματα, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν από τις 11:00 το πρωί και διασχίζοντας ολόκληρη την πόλη σε μία πορεία που διήρκησε περίπου μία ώρα, κατέληξαν στο λιμάνι, παρατάσσοντας τα οχήματά τους στο δρόμο.

Μηχανοκίνητη πορεία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από αγρότες – Μπήκαν στην Εγνατία (βίντεο)

Κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και παραγωγοί του νομού Θεσπρωτίας, ζητούν μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής, του ενεργειακού κόστους, αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, κατώτατες εγγυημένες τιμές, αποζημιώσεις από φυσικές ή άλλες καταστροφές και άλλα κλαδικά αιτήματα.

Στην κινητοποίηση των αγροτών στη Θεσπρωτία, βρίσκεται κλιμάκιο του εργατικού κέντρου Θεσπρωτίας, ο δήμαρχος Φιλιατών Βασίλης Τζίγκος, αντιπροσωπεία του δήμου Φιλιατών, και αντιπροσωπείες κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ).

Στην ΕΡΤ μίλησε ο κ. Παπαδόπουλος Γιάννης Πρόεδρος Συντονιστικού και κτηνοτρόφων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr
Βάσω Γκόρου
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Η εταιρεία bitcore καλύπτει όλη την επικράτεια με ίντερνετ...

Φεβρουαρίου 07, 2024 0
Θεσπρωτία: Η εταιρεία bitcore καλύπτει όλη την επικράτεια με ίντερνετ...
Η bitcore καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες αλλά και σε οικιακούς πελάτες.


Η καινοτόμος για την περιοχή υπηρεσία που παρέχει είναι οι συνδέσεις internet και τηλεφώνου σε ένα μεγάλο μέρος του Νομού Θεσπρωτίας με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 300Mbps ακόμη και σε περιοχές που οι υπόλοιποι γνωστοί πάροχοι δεν μπορούν να καλύψουν. Η Bitcore είναι αδειοδοτημένος πάροχος από την ΕΕΤΤ με αριθμό άδειας (μητρώου) 18-101


Επίσης, εξειδικεύεται στις παρακάτω υπηρεσίες:

- Μελέτη και εγκατάσταση ασύρματων και ενσύρματων δικτύων

- Ολοκληρωμένες λύσεις για τουριστικές μονάδες και καταστήματα εστίασης (ασύρματα δίκτυα wifi, δημιουργία welcome portal με πηροφορίες για το κατάλυμα ή το κατάστημα εστίασης αλλά και την περιοχή)

- Λύσεις δικτύων (server – client – καλωδιώσεις) για όλους τους κλάδους της αγοράς

- Εφαρμογή παραγγελιοληψίας για καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία με δυνατότητα αυτόνομης χρέωσης δωματίου ή σύνδεσης με ξενοδοχειακό πρόγραμμα. Διαθέτουμε το πιο ραγδαία αναπτυσσόμενο πρόγραμμα παραγγελιοληψίας καθώς εκτός από την περιοχή της Ηπείρου έχει κατακτήσει πολύ μεγάλο κομμάτι της αγοράς σε Αθήνα/Πειραιά και νησιά Αιγαίου.

- Συστήματα κλήσης σερβιτόρων

- Υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης καθώς είμαστε επίσημοι συνεργάτες της epsilon net.

- Ταμειακά συστήματα λιανικής (ταμειακές μηχανές, retail software για καταστήματα λιανικής, ζυγιστικές μηχανές, θερμικούς εκτυπωτές)

- Σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα με απεριόριστες δυνατότητες

- Σύγχρονο σύστημα τηλεοράσεων IPTV για ξενοδοχεία και βίλλες χωρίς περιορισμό στον αριθμό των καναλιών και με δυνατότητες όπως προβολής προσωποποιημένου μηνύματος, βίντεο με πληροφορίες και πολλά άλλα.

- Προγράμματα διαχείρισης ξενοδοχείου με δυνατότητες όπως: σύνδεση με booking, remote check – in, remote passport scanning , σύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο

- Σύγχρονα συστήματα ασφαλείας καμερών και συναγερμού

- Συστήματα εισόδου (access control) για ξενοδοχεία, επαγγελματικά κτίρια, γραφεία, σπίτια.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας bitcore.gr
Συνέχεια...

Δωρεά φαρμάκων από το Φαρμακείο του Νικόλα Κάτσιου στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Φεβρουαρίου 07, 2024 0
Δωρεά φαρμάκων από το Φαρμακείο του Νικόλα Κάτσιου στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας 

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει το Φαρμακείο του Νικόλα Κάτσιου  για την προσφορά σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και για τη συνεχή στήριξη σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του (ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ).

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΑΓ.ΔΟΝΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ( ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ)
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665024245
Φαξ: 2665028888

Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα