05/12/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Σήμερα στις 5 ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ για το όνειρο ανόδου στη football league

Μαΐου 12, 2019 0
Σήμερα (Κυριακή 12/5) στις 5 το απόγευμα η ομάδα του Θεσπρωτού δίνει στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας το δεύτερο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη football league (δεύτερη εθνική κατηγορία). 
Η ομάδα του Θεσπρωτού βρίσκεται μια ανάσα από τη σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της, δεδομένου ότι στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας κέρδισε με σκορ 1-0 τη Νίκη Βόλου και σήμερα ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να βρεθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα.
Σε συνδυασμό με την υποστήριξη των χιλιάδων φιλάθλων που θα βρεθούν σήμερα στο πλευρό της, η ομάδα του Θεσπρωτού θα αγωνιστεί με πολλές πιθανότητες για την άνοδο, αν και έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα.
Ευχόμαστε να γίνει ένας ωραίος αγώνας και του χρόνου η θεσπρωτική ομάδα να παίζει στη football league...!!!
Συνέχεια...

Μουσική βραδιά απόψε από τη ΦΛΟΓΑ για τη Γιορτή της Μητέρας

Η Ήπειρος της προόδου, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας μπορεί να γίνει πηγή περηφάνιας για όλους μας

Μαΐου 12, 2019 0

Της Λαμπρινής Γιώγου
Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου

Ζω στην Ηγουμενίτσα από τη στιγμή που γεννήθηκα και έως σήμερα με εξαίρεση τα χρόνια των σπουδών μου ως Γεωλόγος στη Θεσσαλονίκη. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και συμμετέχω στα δρώμενα αυτού του τόπου εκφραζόμενη συνεχώς μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Η συμμετοχή μου στη συλλογική έκφραση, σε κάθε της έκφανση, αποτελεί συστατικό στοιχείο του αξιακού μου συστήματος και πηγάζει από την πεποίθηση ότι η προσφορά είναι στάση ζωής και όχι πεδίο ατομικής ανέλιξης.
Πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες να γίνει τόπος αναφοράς έχοντας ως επίκεντρο την ατομική και συλλογική ανάπτυξη όσων ζουν και εργάζονται εδώ. Ωστόσο για να συμβεί αυτό χρειάζεται να συγκρουστούμε συλλογικά με την αδράνεια πολλών χρόνων αλλά και την παγιωμένη πεποίθηση ότι «τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει». Ευελπιστώ να συμβάλλω δημιουργικά στην προσπάθεια του «Κοινού των Ηπειρωτών» να αλλάξει τις νοοτροπίες που καθιστούν την Ήπειρο και τη Θεσπρωτία ουραγό και όχι πρωτεργάτη της ατομικής και συλλογικής προόδου.
Τι είναι όμως προοδευτικό;
Προοδευτικό για εμένα είναι η πρόσβαση στο αυτονόητο: Δρόμοι ασφαλείς και καλοσυντηρημένοι, εύκολη πρόσβαση των ΑμεΑ στο δημόσιο χώρο, διαχείριση του μείζονος θέματος των απορριμμάτων με το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα. Προοδευτικό είναι η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων των Εθνικών και Ευρωπαϊκών πόρων. Προοδευτικό είναι η αξιοποίηση του περιβαλλοντικού μας πλούτου και η προστασία του, η ισότιμη κατανομή των έργων μεταξύ των Περιφερειακών ενοτήτων και η προνομιακή αντιμετώπιση των «αδικημένων» και δυσπρόσιτων περιοχών του τόπου μας. Προοδευτικό είναι η απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών της Περιφέρειας και μια διοίκηση έτοιμη να «ακούσει» τα αιτήματα των πολιτών. Είναι η επένδυση στη δημιουργική αντιπαράθεση, με αρχές και θέσεις που βρίσκονται αδιάκοπα σε ρήξη με τη μισαλλοδοξία. Προοδευτικό τέλος, είναι να στέκεσαι με θάρρος και ειλικρίνεια απέναντι σε αντιλήψεις που αντιμάχονται την ίδια τη ζωή.
Με τη συμμετοχή μου στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας, με το ψηφοδέλτιο «Κοινό των Ηπειρωτών», στο πλευρό του Γιώργου Ζάψα, ευελπιστώ να συμβάλλω στο όραμα για την ταύτιση του τόπου μας με την καινοτομία, τη διαφάνεια, την κοινωνική πολιτική, τις δημοκρατικές παρεμβάσεις, το πνεύμα συνεργασίας και την υποστήριξη του εργαζόμενου κόσμου σε όλα τα επίπεδα. Οι προτάσεις μας προς την τοπική κοινωνία δεν αντιλαμβάνονται αποκομμένα τον κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής. Για εμάς πολιτισμός, παιδεία, περιβάλλον, νέες τεχνολογίες, κοινωνική πολιτική είναι έννοιες αλληλένδετες. Στόχος μας, μια ολιστική προσέγγιση για τη ζωή μας σε έναν τόπο ανοικτό στην καινοτομία, την αειφορία, την πρόοδο, την ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη.
Σε αυτή την εκλογική μάχη συμμετέχω οραματιζόμενη μια Διοίκηση δημοκρατική, προοδευτική, σύγχρονη, ανοιχτή και αποτελεσματική.

Λαμπρινή Ν. Γιώγου,
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΓΙΩΓΟΥ
ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

§    Κατάγεται από την Κρυσταλλοπηγή Παραμυθιάς και κατοικεί στην Ηγουμενίτσα όπου μεγάλωσε.   Γονείς της είναι ο Νίκος Γιώγος και η Μαρία Γιώγου-Αποστολίδη
§    Απόφοιτος του Πολυκλαδικού Λυκείου Ηγουμενίτσας
§         Απόφοιτη Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
§    Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Αποβλήτων (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο)
§    Διατηρεί στην Ηγουμενίτσα Γεωλογικό γραφείο, όπου εκπονεί Περιβαλλοντικές και Γεωλογικές μελέτες από το 2013
  §  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της νεοσύστατης Κινηματογραφικής Λέσχης Ηγουμενίτσας
  §  Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυσταλλοπηγής όπου διατελεί ως ταμίας από τον Ιούλιο 2016.
  §  Υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ¨Δημοκρατική Συνεργασία¨ για τον Δήμο Ηγουμενίτσας τον Μαΐου 2014 και στις βουλευτικές  τον Σεπτέμβριο του 2015 με το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνέχεια...

Ζητείται προσωπικό από "all day coffee bar" στα Σύβοτα

Μαΐου 12, 2019 0

Ζητείται προσωπικό  για "all day coffee bar" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας για εποχιακή πλήρη απασχόληση.  Κουζίνα και Service!

Πληροφορίες: 6982196726  και  6949731558
Συνέχεια...