09/27/21 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ηγουμενίτσα: Ένταση και βαρείς χαρακτηρισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο (+BINTEO)

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Ηγουμενίτσα: Ένταση και βαρείς χαρακτηρισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο (+BINTEO)

Με ένταση και βαρείς χαρακτηρισμούς και δηλώσεις μεταξύ των δημοτικών συμβούλων Γιάννη Γόγολου και Ηλία Λώλη ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας πριν λίγη ώρα.

Παρόλο που στα περισσότερα θέματα υπήρχε ομοφωνία, όταν έφτασε η συζήτηση στο τελευταίο θέμα της συνεδρίασης που αφορούσε την "Κατανομή Γ’ δόσης 2021 στις σχολικές επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους και αποζημίωσης εθελοντών σχολικών τροχονόμων" με εισηγητή τον Ηλία Λώλη, με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, ο κ. Γόγολος διαφώνησε όχι επί του περιεχομένου, αλλά με το αίτημα να αλλάξει ο εισηγητής, δηλαδή ο Η. Λώλης.

Εδώ και λίγο καιρό οι δύο σύμβουλοι βρίσκονται σε μια κόντρα, η οποία έχει μάλλον προσωπικά αίτια και όχι πολιτικά, δεδομένου ότι δεν έχουν εκφραστεί ακόμη δημόσια...
Αυτή τη φορά όμως η κόντρα τους έφτασε το επίπεδό τους...

Στο άκουσμα του αιτήματος του κ. Γόγολου, ο κ. Λώλης σήκωσε το γάντι, φτάνοντας να λέει στον αντίπαλό του: "Αν μιλήσω εγώ, θα φύγεις από την Ηουμενίτσα" και ο κ. Γόγολος να απαντά: "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε γάϊδαρε με δίπλωμα..."!

Εμείς πάντως είχαμε προτείνει από πέρυσι να κόβεται εισιτήριο για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα όσα ευτράπελα λαμβάνουν χώρα. Ωστόσο η δημοτική αρχή επιλέγει, για τους δικούς της λόγους, να μη γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις, αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης. Και σήμερα ο λόγος έγινε ξεκάθαρος, δεδομένου ότι όσο οι δημοτικοί σύμβουλοι (οι οποίοι έχουν διατελέσει αντιδήμαρχοι επί σειρά ετών και οι δύο και γνωρίζουν πολλά για το Δήμο Ηγ/τσας, αλλά και ο ένας για τον άλλον) η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε και μάλιστα πάνω στο καλύτερο...

Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι, είναι ότι κανείς τους δεν πρόκειται να τα πεί ΟΛΑ, όπως απειλούσαν...

Υ.Γ. Στο τέλος το βίντεο διακόπηκε απότομα από το χειριστή του Δήμου Ηγουμενίτσας κι όχι από εμάς. Προφανώς θέλησαν να προλάβουν κάποιες αποκαλύψεις, εν θερμώ...!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...


Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Νέα ισχυρότερη σεισμική δόνηση πριν λίγο

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Θεσπρωτία: Νέα ισχυρότερη σεισμική δόνηση πριν λίγο

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη Θεσπρωτία στις 8:37 (μισή ώρα μετά την πρώτη που έδωσε 2,8 ρίχτερ) με επίκεντρο την ίδια περιοχή. 15 χλμ ΑΝΑ της Ηγουμενίτσας και εστιακό βάθος 10 χλμ, μεγέθους 3,6 της κλίμακας ρίχτερ.
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Ασθενής σεισμική δόνηση πριν λίγο ΒΑ της Πάργας

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Θεσπρωτία: Ασθενής σεισμική δόνηση πριν λίγο ΒΑ της Πάργας

Ααθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 8 το το βράδυ με επίκεντρο 16 χλμ ΒΒΑ της Πάργας.

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 2,8 της κλίμακας ρίχτερ.

Συνέχεια...

Δείτε τώρα ζωντανά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Ευτυχώς που έπλυναν...!!!

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Ευτυχώς που έπλυναν...!!!

Είναι γεγονός, ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, έχει παρατήσει το Δήμο και τους δημότες στο έλεος του θεού και των καιρικών συνθηκών...

Είναι επίσης γεγονός, ότι όχι μόνο έχουν επαναπαυθεί στην ανυπαρξία τους, αλλά δηλώνουν χωρίς ντροπή δια στόματος Δημάρχου, ότι τους "έχουνε βαρεθεί τα καφενεία..."!

Όλα αυτά σε μια πόλη που οι δημότες δεν απολαμβάνουν έστω το πρώτο και πιο σημαντικό αγαθό, αυτό της καθαριότητας!

Χωρίς ντροπή και χωρίς αιδώ η δημοτική αρχή μέσω της αρμόδιας Αντιδημάρχου Χριστίνας Τζέλλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έπλυναν την Πλατεία Δημαρχείου, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πλύνουνε και τους κάδους απορριμμάτων της πόλης.
Όλα αυτά, μέσα Σεπτεμβρίου...
Δηλαδή πέρασε όλο το καλοκαίρι κι αυτοί ΘΑ πλύνουνε τους κάδους απορριμμάτων το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο...

Θα αναρωτηθεί κανείς: "Καλά δε μπορούνε να κάνουν τη δουλειά που τους ανέθεσαν οι πολίτες, είναι δυνατόν να μας ειρωνεύονται κιόλας";;;

Η απάντηση κρύβεται αλλού... Τις επόμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γ. Λώλος, αναμένεται να κάνει ανασχηματισμό, δηλαδή να αλλάξει τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Οργανισμών που υπόκεινται στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Φαίνεται πως η κα. Τζέλλου, αφού είδε ότι δεν κατάφερε απολύτως τίποτε στο έργο της καθαριότητας, ακολούθησε την τακτική που ακολουθεί η παράταξη του κ. Λώλου εδώ και καιρό. Προσπαθούνε μέσω δελτίων Τύπου και ανακοινώσεων, να παρουσιάσουνε το άσπρο, μαύρο...

Δεν θα μπορούσε να κάνει και τίποτα άλλωστε, δεδομένου ότι αν δεν υπάρχει πολιτική βούληση και έλεγχος από το Δήμαρχο, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα, όπως συνέβη με τον προηγούμενο, όπως θα συμβεί και με τον επόμενο αντιδήμαρχο.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, που λέει και ο θυμόσοφος λαός...
Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο γίνονται οι ανασχηματισμοί. Για να αλλάζουνε τα πρόσωπα, ώστε να ικανοποιούνται προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά και να ρίχνει ο επικεφαλής την ευθύνη σε υφισταμένους του... Παλιό κόλπο...

Είναι τόσο τραγικοί οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το Δήμο Ηγουμενίτσας, που δε ντράπηκαν να βγάλουν Δελτίο Τύπου για να μας ενημερώσουν ότι έπλυναν την Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας, την οποία βρώμισαν οι ίδιοι πρόσφατα, πραγματοποιώντας μια "Πολιτιστική" δράση με μπογιές....


Αυτοί που δεν κατόρθωσαν να υλοποιήσουν μια πολιτιστική δράση όλο το καλοκαίρι, ανέθεσαν σε κάποιους ιδιώτες να κάνουν μια ...καλλιτεχνική δημιουργία με μπογιές σε κύκλο, βάζοντας παιδάκια να κάνουν γύρο-γύρο με τα ποδήλατά τους, σαν να ήταν κατάδικοι.

Εκτός κι αν αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν στη νέα γενιά: Ότι σε αυτή την πόλη είναι καταδικασμένοι, η πνευματική τους καλλιέργεια να αρκείται σε ένα κύκλο, απλώς θα έχει χρώμα μπλε...

Και θα πρέπει να τους συγχαρούμε, επειδή έπλυναν μέσα Σεπτέμβρη;;; Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί είναι ότι τους ίδιους δεν τους ξεπλένει τίποτα...!

Διαβάστε (και θαυμάστε) την ανακοίνωση της αντιδημάρχου καθαριότητας
 
Πρόγραμμα καθαρισμού και πλυσίματος κάδων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, έχοντας ως στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών, σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και πλύσιμο της Πλατείας Δημαρχείου.

Επιπλέον, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και πλύσιμο του πεζόδρομου της Γρηγορίου Λαμπράκη και των κάθετων αυτής.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί πλύσιμο κάδων στις εξής περιοχές:

15-09-2021: Πλύσιμο κάδων στις περιοχές παλιό Δημαρχείο – Λαϊκή (οδοί Ελευθερίας και Σελλών), στην οδό Κύπρου & την Παραλιακή οδό.

22-09-2021: Πλύσιμο κάδων στις οδούς Γράμμου και Κουγκίου Κιάφας, καθώς και στα Ελβετικά & περιοχή Γηροκομείου.

23-09-2021: Πλύσιμο κάδων στην ευθεία Μαυρουδίου.

Στις αρχές Οκτωβρίου (θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση) θα προγραμματιστεί πλύσιμο κάδων στις περιοχές Γραικοχωρίου, Νέας Σελεύκειας, Λαδοχωρίου, Νέες Εργατικές κατοικίες, Αμπέλια και στον οικισμό Εθνικής Αντίστασης, και έπονται οι υπόλοιπες περιοχές.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας:

Συνεχίζουμε κανονικά να συλλέγουμε τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ υλικά και να τα απορρίπτουμε στους ΜΠΛΕ κάδους.

Γάντια, μάσκες, μαντηλάκια μιας χρήσης και αυτοδιαγνωστικά τεστ (self-tests) ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ γι’ αυτό απορρίπτονται στους πράσινους/ασημί κάδους (οδηγίες για απόβλητα Covid-19 βρίσκουμε εδώ).

Δένουμε καλά τις σακούλες σκουπιδιών πριν τις απορρίψουμε στους πράσινους / ασημί κάδους.

Δεν αφήνουμε σακούλες έξω από τους κάδους. Αν ο κάδος έχει γεμίσει βρίσκουμε κάποιον παρακείμενο.

Δεν βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα (π.χ. έπιπλα, στρώματα) και κλαδέματα στους δρόμους ή έξω από τους κάδους, παρά μόνο τις ημέρες που έχει προγραμματιστεί η συλλογή τους από τον Δήμο και έπειτα από επικοινωνία με την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλέφωνο 26650 21150.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!

Η Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας
Χριστίνα Τζέλλου
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: 7 πρόστιμα χθες για μη χρήση μάσκας (Άγνωστο πόσα σβήστηκαν)

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Θεσπρωτία: 7 πρόστιμα χθες για μη χρήση μάσκας (Άγνωστο πόσα σβήστηκαν)

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (26-09-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά 18 παραβάσεις.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:

11 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους 300 ευρώ, ως εξής:
-4- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-5- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

7 παραβάσεις σχετικά με τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων με την επιβολή των παρακάτω προστίμων, ύψους 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από πελάτες ή εργαζόμενους καταστημάτων:

-3- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου αποστέλλει καθημερινά δελτία Τύπου με τα πρόστιμα που επέβαλλαν κλιμάκιά της την προηγούμενη ημέρα. Ποτέ όμως δεν έστειλε Δελτίο Τύπου στο οποίο να αναφέρονται πόσα από αυτά τα πρόστιμα διαγράφονται, κατόπιν νομίμων ενστάσεων βεβαίως, βεβαίως... 
Γιατί άραγε;;;
Συνέχεια...

Συγκεντρώσεις στους τρεις Δήμους από τους Συνταξιούχους ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Συγκεντρώσεις στους τρεις Δήμους από τους Συνταξιούχους ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας

Η 1η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί σαν Παγκόσμια Μέρα της Τρίτης Ηλικίας

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των δέκα πανελλαδικά συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων μας καλεί να συμμετάσχουμε στην Πανελλαδική Συγκέντρωση των συνταξιούχων που οργανώνει η στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην πλατεία Κλαυθμώνος στην ΑΘΗΝΑ για την Παγκόσμια Μέρα των συνταξιούχων.

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ μας αποφάσισε την συμμετοχή μας σε αυτήν την συγκέντρωση. Με σκοπό να τιμήσουμε τη 1η Οκτωβρίου σας καλούμε σε συσκέψεις – συζητήσεις

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 29/10/2021 στην καφετέρια του ξενοδοχείου ¨ΘΕΑΣΙΣ¨ στην ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, στις 10 το πρωί
Την ΠΕΜΠΤΗ 30/9/2021 στην καφετέρια ¨ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ¨ στην κάτω πλατεία στο ΦΙΛΙΑΤΙ, στις 10 το πρωί
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 4/10/2021 μπροστά στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ μας δίπλα στο ΚΑΠΗ στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, στις 10 το πρωί

Σας καλούμε να συζητήσουμε τα προβλήματα μας αλλά και την προετοιμασία για την καλύτερη συμμετοχή μας στην Πανελλαδική Συγκέντρωση των συνταξιούχων που οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) στην πλατεία Κλαυθμώνος στην ΑΘΗΝΑ.

Ηγουμενίτσα 23/09/2021

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός γραμματέας
 Τάκης Πετσίνης                              Δώρης Δήμας
Συνέχεια...

Θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 21».

Όπως ανακοίνωσε το υπ. Προστασίας του Πολίτη, η δοκιμή γίνεται σε δύο φάσεις, σε διάστημα πέντε λεπτών.

Συγκεκριμένα:
– στις 11:00 η έναρξη του συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης), και

– στις 11:05 θα ηχήσει η σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Σημειώνεται πως η εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «Παρμενίων 21», άρχισε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Θεσπρωτία: Δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες, υποχρεούνται αμέσως μετά τον τρύγο και έως 30 Νοεμβρίου 2021, να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν.1308/2013, τον κατ’ εξουσιοδότηση Καν.(ΕΕ) 2017/273 καθώς και τον εκτελεστικό Καν.(ΕΕ) 2017/274.

Οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. (www. minagric.gr). H ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει την 1η Οκτωβρίου 2021 και λήγει στις 30η Νοεμβρίου 2021, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει για τις δηλώσεις συγκομιδής του έτους 2021.

Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής ηλεκτρονικής δήλωσης συγκομιδής οι αμπελουργοί των οποίων οι εκμεταλλεύσεις τους καταλαμβάνουν λιγότερο από 1 στρέμμα αμπελώνα και το παραγόμενο προϊόν τους προορίζεται αποκλειστικά για οικογενειακή κατανάλωση και δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (27/9 - 03/10)

Σεπτεμβρίου 27, 2021 0
Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (27/9 - 03/10)

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

27/09/2021

Φοινίκι - Δάφνη  - Άνω Ξέχωρο - Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινο Λιθάρι - Νεροχώρι-Κεραμίτσα -  Αχουρία Κεραμίτσας - Μαλούνι - Αχουρία Μαλουνίου

08:00-15:00

ΤΡΙΤΗ

28/09/2021

Φανερωμένη - Γηρομέρι - Μαυρονέρι - Κάτω Ξέχωρο - Κερασοχώρι - Παλαμπάς -  Άγιος Νικόλαος - Άγιοι Πάντες - Κρυονέρι - Αμπελώνας

18:00-01:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

29/09/2021

Τσαμαντάς - Βαβούρι - Λιάς - Λίστα- Κουρεμάδι- Κεφαλοχώρι - Μηλέα - Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.

08:00-15:00

ΠΕΜΠΤΗ

30/09/2021

Γεροπλάτανος-Πηγαδούλια - Άγιος Αρσένιος-Σμπόκια - Κυπάρισσος-Παλαιοχώρι–Δονάτος – Γολά - Ροδοστίβα.

18:00-01:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

01/10/2021

Αετός - Άνω Παλαιοκκλήσι -  Κάτω Παλαιοκκλήσι - Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα)  – Χλωμός - Αχλαδιά.

08:00-15:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

02/10/2021

Πολύδροσο - Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα - Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή –Λεπτοκαρυά

08:00-15:00

Συνέχεια...

Διακοπές ρεύματος σήμερα κι αύριο σε χωριά των Φιλιατών

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα