07/05/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Αλέκος Πάσχος: Γνωριζόμαστε...! Ξέρετε ότι μπορώ...!

Ιουλίου 05, 2019 0
Το ερώτημα που πρέπει να μας απασχολεί για την κάλπη της Κυριακής, είναι αν θέλουμε ένα σύγχρονο κράτος με επίκεντρο τον πολίτη και στόχο την ανάπτυξη. Χαρακτηριστικά που στην περίοδο της κρίσης είναι εξαφανισμένα.
Ενα σύγχρονο κράτος με μια δημόσια διοίκηση ανεξάρτητη, λειτουργική, ευέλικτη ένα κράτος που θα εξασφαλίζει την ανάπτυξη της χώρας, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την καινοτομία ως άξονες δημιουργικότητας.
Οι προγραμματικές θέσεις του Κινήματος Αλλαγής έχουν ως στρατηγική επιδίωξη της πολιτικής πρότασης την δημιουργία ενός ισχυρού επιτελικού, ψηφιακού, αποδοτικού και ποιοτικού Κράτους, που θα αξιοποιεί τις ικανότητες και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της διοίκησης, συνδυάζοντας τον έλεγχο απόδοσης και την αξιολόγηση με τη διαρκή επιμόρφωση και ανάπτυξη
Το πρόγραμμα “Σχέδιο Ελλάδα” στοχεύει στην μετάβαση από το σημερινό συγκεντρωτικό και αναποτελεσματικό Κράτος σε ένα νέο σύγχρονο σύστημα Πολυεπίπεδης & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με το Κεντρικό Κράτος σε στρατηγικό και επιτελικό ρόλο και με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων στις Περιφέρειες και τους Δήμους, παράλληλα με ένα νέο πολυεπίπεδο σύστημα δημοκρατικού και συμμετοχικού προγραμματισμού και αξιολόγησης. Η αποτελεσματικότητα κάθε δημόσιας πολιτικής προϋποθέτει στον πυρήνα των στόχων της, την αλλαγή και την καινοτομία ως κυρίαρχα μέσα για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και την επίτευξη μιας δημοκρατικής, κοινωνικά δίκαιης & βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.
Για να το πετύχουμε αυτό, δώστε μας την δύναμη την Κυριακή.
Δώστε μας την δύναμη να αλλάξουμε την Θεσπρωτία.
Δώστε μας την δύναμη να βάλουμε εσάς στο επίκεντρο.
Την Κυριακή η λογική επιστρέφει και μαζί με αυτή η ανθρωποκεντρική πολιτική στα χνάρια των αξιών της μεγάλης μας προοδευτικής παράταξης.
Την Κυριακή βοηθήστε μας να αλλάξουμε τη χώρα.
Την Κυριακή κάντε μας αντίβαρο στην ανεξέλεγκτη δεξιά και στον ψηφοθηρικό ΣΥΡΙΖΑ.
Την Κυριακή βοηθήστε με προσωπικά για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της Θεσπρωτίας.
Γνωριζόμαστε... ξέρετε ότι μπορώ...!
Συνέχεια...

Αντιμνημονιακός συνασπισμός κομμάτων ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ - Του Βασίλη Δημητρίου

Ιουλίου 05, 2019 0
Μετά από:
- Σχεδόν μια δεκαετία καθημερινού αγώνα επιβίωσης, οπως συμβαίνει με τους περισσότερους πολίτες που παραμένουν σε αυτήν την χώρα
- Τις διαρκείς παραβιάσεις του Συντάγματος από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με την συγκάλυψη και των υπολοίπων κομμάτων της βουλής
- Τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χρέους των κυβερνητικών κομμάτων που πληρώνει έμμεσα ο ελληνικός λαός
- Την συνεχιζόμενη αύξηση του χρέους παρα τις διαβεβαιώσεις ότι βγήκαμε από τα μνημόνια
- Τον κίνδυνο αποσταθεροποιησης της περιοχής μας από τις εφαρμοζόμενες συμφωνίες και πρακτικές
Αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση του Ε.Πα.Μ. ( Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου) να συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής για το νόμο Θεσπρωτίας.
Το Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο μετά από κάλεσμα σε ΟΛΑ τα αντιμνημονιακά κόμματα για κοινή κάθοδο στις εκλογές, βρήκε θετική ανταπόκριση και κατεβαίνει σε κοινό ψηφοδέλτιο με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ)
Στον συνδυασμό επίσης συμμετέχουν:
- [ ] Δημοκρατικό κοινωνικό κίνημα (ΔΗΚΚΙ)
- [ ] Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Προστασίας Δανειοληπτών-Καταναλωτών-Πολιτών 
- [ ] Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας 
- [ ] Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας 
- [ ] Ελληνορωσική Συμμαχία 
- [ ] Κινήματα Πολιτών και Πατριωτικών φορέων
Ζητώ την στήριξη σας.. για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας!
Βασίλης Δημητρίου - Υποψήφιος βουλευτής Ν.Θεσπρωτίας με τον αντιμνημονιακό συνασπισμό κομμάτων ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ

Συνέχεια...

Πως χάθηκε το ηθικό πλεονέκτημα της “Αριστεράς” του Τσίπρα και γιατί θα χάσει τις εκλογές. Του Αλ. Πάσχου

Ιουλίου 05, 2019 0
Σήμερα συμπληρώνονται 1629 μέρες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ενός κόμματος που ήρθε στην εξουσία, με σημαία το “ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”, ένα σύνθημα που δεν προέκυψε αβίαστα από την κουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα γεννήθηκε σε κάποιο επικοινωνιακό γραφείο με στόχο να σιγουρέψει την διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου του 2015.
Και όπως συμβαίνει πάντα στις περιπτώσεις της επικοινωνίας χωρίς καμιά σχέση με την πραγματικότητα, το σύνθημα αυτό αποδείχτηκε φούσκα και γύρισε μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ και στο γραφείο του Πρωθυπουργού.
Το ηθικό πλεονέκτημα της Αλήθειας
Το πλεονέκτημα αυτό χάθηκε νωρίς. Οι μεγάλες προσδοκίες της αντίστασης του λαού και του σκισίματος του μνημονίου με ένα άρθρο, αμέσως κατέρρευσε με τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει ένα νέο μνημόνιο, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του, την βούληση του Ελληνικού λαού, όπως αυτή προέκυψε μέσα από το δημοψήφισμα. Είναι η βούληση των ανθρώπων, για τους οποίους σήμερα ο Τσίπρας μέσα από το προεκλογικό του βίντεο, αναφέρει πως βρίσκονται στο επίκεντρο της σκέψης του.
Στο παραπάνω θα πρέπει να προστεθούν και τα δεκάδες ψέματα που κατάφωρα πούλησαν στον Ελληνα, από τον κατώτερο μισθό και την σεισάχθεια μέχρι τις γερμανικές αποζημιώσεις και την 13η σύνταξη.
Σε αυτά, μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται:
- To περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης
- Η πώληση της δημοσίας περιουσίας (λιμάνια, αεροδρόμια, ακίνητα φιλέτα κλπ)
- Η σύνταξη σε όλους
- Το μη κόψιμο του ΕΚΑΣ
- Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
- Το “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”
- Η αύξηση αφορολογήτου στα 12.000 ευρώ
- Η κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης
- Και άλλα δεκάδες ψέματα που έστειλαν το ηθικό πλεονέκτημα της Αλήθειας, στον κάδο των απορριμάτων.

Το ηθικό πλεονέκτημα της στήριξης της μεσαίας τάξης.
Οι μεγάλες κουβέντες άφησαν και μεγάλες προσδοκίες για την στήριξης μεσαίας τάξης και των αδυνάτων. Στην πραγματικότητα όμως η Κυβέρνηση απέτυχε να βρει τους εναλλακτικούς πόρους που διατυμπάνιζε και τίναξε στον αέρα την μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση

Το ηθικό πλεονέκτημα της προοδευτικότητας
Η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ έδειξαν το συντηρητικό πρόσωπο του Τσίπρα. Τα συνθήματα έμειναν συνθήματα και ο Καμένος έγινε το alter ego του Τσίπρα. Έτσι η Κυβέρνηση δεν επεδίωξε συμμαχίες με ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις για την προώθηση αναγκαίων μεταρρυθμίσεων προβάλλοντας το δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», κάτι που ήρθε σε ευθεία αντίθεση με όσα έλεγαν πριν τις εκλογές.

Το ηθικό πλεονέκτημα της αντικειμενική ενημέρωσης
Από την μια η υποκειμενική ΕΡΤ της Κατερίνας Ακριβοπούλου και από την άλλη η μόδα των τρολς στα οποία αποδείχτηκε “μάστορας” ο ΣΥΡΙΖΑ, φανέρωσε την πραγματική εικόνα που ευαγγελίζεται η πρώτη φορά Αριστερά.

Το ηθικό πλεονέκτημα της μηδενική ανοχής στην ανομία.
Κατάφεραν να συσχετιστούν με τους Ρουβικονες και τις συνεχόμενες επιθέσεις τους, εδραιώνοντας έτσι την άποψη της καταπολέμησης της αριστείας

Το ηθικό πλεονέκτημα της κάθαρσης
Μια συνεχιζόμενη σκανδαλολογία με διορισμούς ημετέρων, με απολαβές συντάξεων συγγενών και φίλων που δεν έπρεπε να εισπράττουν και πολές άλλες περιπτώσεις όπως πχ η νόμιμη και άρα ηθική Ξεπαπαδέα με τα νόμιμα και ηθικά δημόσια έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία του πατέρα της, η θέση του διευθυντή του νομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, η ΔΕΠΑ (δείχνουν ότι τουλάχιστον τρεις υπουργοί και συγκεκριμένα οι κ. Σταθάκης, Φλαμπουράρης και Δραγασάκης σχεδίαζαν με παράνομο τρόπο την ανταλλαγή συγκεκριμένων ακινήτων σε βάρος του Δημοσίου), τα 600.000.000 ευρώ του διεθνούς αερολιμένα "Ελ. Βενιζέλος", τα 10.000.000 ευρώ για το Θριάσιο πεδίο, η υπόθεση οπλισμού στη Σαουδική Αραβία με την εισαγγελική έρευνα να διαβιβάζεται αμελλητί στη Βουλή επειδή σκόνταψε στο όνομα του κ. Καμμένου, το ζεύγους των ομογενών πρώην υπουργών, Ράνιας Αντωνοπούλου – Δημήτρη Παπαδημητρίου, για την επιδότηση ενοικίου σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι
Ας μην αναφερθούμε στον Πολακη και την σιγή ιχθύος για τα διπλά βιβλία στο Δήμο του που δημοσιά εχει παραδεχτεί.
Ας μην αναφερθούμε στις επιθέσεις του Πολακη κατά πάντων με αισχρό υβρεολόγιο και απειλές.

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την επαφή του με την κοινωνία, πήγε αντίθετα με τη βούληση του λαού όχι μόνο στο δημοψήφισμα άλλα και στο Μακεδονικό, έβγαλε ένα αντιπαθέστατο πρόσωπο σε περιπτώσεις όπως η σύσκεψη για το ΜΑΤΙ και η κοροϊδία του Ελληνικού λαού και ετσι ήρθε η ήττα στις ευρωεκλογές και έρχεται η μεγαλύτερη ήττα στις εκλογές της Κυριακής.

* O Αλέκος Πάσχος ειναι υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας του Κινήματος Αλλαγής κα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Συνέχεια...