04/16/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Αναβαθμίζεται το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας

Απριλίου 16, 2019 0

Εν μέσω προεκλογικού πυρετού και ανακοίνωσης δεκάδων έργων, έγινε γνωστό ότι αναμένεται να γίνουν και έργα αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας.
Η αρχή έγινε με το έργο Ηλεκτροφωτισμού του Σταδίου Ηγουμενίτσας προϋπολογισμού 255 χιλιάδων ευρώ.
Πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος μετέβη στην Αθήνα για να υπογράψει προγραμματική σύμβαση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση.
Επίσης, με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και σε συνεργασία με το Δήμο, θα πραγματοποιηθούν οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα τα έργα: «Επίστρωση επιφανειών στίβου δημοτικού σταδίου Ηγουμενίτσας με συνθετικό τάπητα» προϋπολογισμού 24.800€, καθώς το έργο «Εργασίες επισκευής και συντήρησης Γηπέδου Ηγουμενίτσας» με προϋπολογισμό 240.000€, με ιδία συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας 70.000,00€.
Σχετικά με τις ευχάριστες εξελίξεις ο Δήμαρχος Γιάννης Λώλος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για τα εν λόγω έργα: «Ο αθλητισμός ενώνει και κάτω από αυτό το πρίσμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι συνέβαλαν, προκειμένου να μελετηθούν, υποβληθούν και χρηματοδοτηθούν τα παραπάνω έργα». 


Συνέχεια...