10/18/20 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Η Ένωση συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας για τη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας

Οκτωβρίου 18, 2020 0
Η Ένωση συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας για τη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας 

Σας ενημερώνουμε για ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ, OAEE, Δημοσίου, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΠΕΣ-ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΕΠ και ΕΣΤΑΜΕΔΕ για τη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 8/10/2020 και τη συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΣΕΑ με τον Υπουργό εργασίας, Ιωάννη Βρούτση και τον Υφυπουργό Παναγιώτη Τσακλόγλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΣΕΑ έχει ως εξής:
«Στις 8/10/20 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που είχε εξαγγελθεί από τις συνταξιουχικές οργανώσεις Αττικής της ΣΕΑ, με όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.
Οι συνταξιούχοι που μαζικά και αγωνιστικά πήραν μέρος έκαναν καθαρό ότι συμμετέχουν στους αγώνες και θα συνεχίσουν, διεκδικώντας ό,τι μέχρι σήμερα τους έχει αφαιρεθεί από τις καταστροφικές περικοπές των περασμένων χρόνων. Οι μειώσεις από τις κυβερνήσεις στις συντάξεις, κύριες, επικουρικές, στο ΕΚΑΣ, στα δώρα, στην υγεία, στα φάρμακα, στις κοινωνικές παροχές, υφίστανται συνεχώς και έχουν προσθέσει στην ζωή μας ανυπέρβλητα προβλήματα. Με βάση αυτή την απαίτηση η αντιπροσωπία της ΣΕΑ που συναντήθηκε με τους δύο υπουργούς έθεσε το διεκδικητικό πλαίσιο των αιτημάτων και τους έκανε καθαρό ότι οι συνταξιούχοι σε όλη την χώρα διεκδικούν στο ακέραιο τα παρακάτω:
• Τις περικοπές στις κύριες, επικουρικές συντάξεις, τα δώρα, το ΕΚΑΣ, τα φάρμακα, το άνοιγμα των νοσοκομείων και οι εκατοντάδες δομές στην υγεία, που έκλεισαν και να καλυφθούν άμεσα οι τραγικές ελλείψεις σε αυτά που λειτουργούν με υλικά, κρεβάτια, γιατρούς και νοσηλευτές. Όπου δεν έχει εφαρμοσθεί ο νόμος 4670/20 για την αναπροσαρμογή των επικουρικών συντάξεων να λυθεί άμεσα.
• Να δημιουργηθούν τώρα νέες υποδομές με δημόσιους οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης. Να γίνει πρόσληψη προσωπικού για βοήθεια στο σπίτι των ανήμπορων και άμεσα δωρεάν μοριακή ανίχνευση του ιού covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους των μονάδων.
• Να προσληφθεί προσωπικό στα ασφαλιστικά ταμεία και να εκδοθούν άμεσα οι εκκρεμείς συντάξεις που φθάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες. Οι επικουρικές συντάξεις πολλών ταμείων η απόδοσή τους εκκρεμεί από το 2015.
• Να αποδοθούν τώρα με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης τα αναδρομικά του 11μηνου Ιούνης 2015, Μάης 2016 που αφορούν τις κύριες, επικουρικές συντάξεις καθώς και τις αποδοχές της 13ης και 14ης σύνταξης, σε όλους τους συνταξιούχους.
• Να σταματήσει κάθε ενέργεια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης αρχίζοντας από την Επικουρική.
• Να ανακεφαλαιοποιηθούν τώρα τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
• Να δοθούν άμεσα αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις και να ορισθεί η κατώτερη σύνταξη στα 600Ευρώ από τα 384 που είναι σήμερα.
Οι απαντήσεις που δόθηκαν στην αντιπροσωπία της ΣΕΑ και ήταν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους (τα προβλήματα της υγείας θα συζητηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς), είναι: Με την επικείμενη καταβολή των συντάξεων θα καταβληθούν τα αναδρομικά κουτσουρεμένα μόνο στις κύριες συντάξεις εκείνων των συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα που τους έχει γίνει περικοπή με βάση τους νόμους 4051 και 4093/12. Για τους συνταξιούχους του Δημοσίου τομέα παρότι δεν έχει βγει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα καταθέσει άμεσα τροπολογία όπου θα δοθούν εφάπαξ αναδρομικά 11 μηνών μόνο στις κύριες συντάξεις. Με αυτό τον τρόπο το 1,5 εκατ. συνταξιούχοι από τα 2,5 του συνόλου δεν θα πάρουν τίποτα. Και αυτό το θεωρούμε απαράδεκτο. Μας διαβεβαίωσαν ότι θα προχωρήσουν με γρήγορες διαδικασίες την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων που χρονίζουν, ότι το επόμενο διάστημα το ψηφιακό σύστημα θα αποδώσει και αυτές θα εκδίδονται με γρήγορες διαδικασίες. Καθώς θα αντιμετωπισθούν ζητήματα λειτουργίας και σύνδεσης των επιμέρους ταμείων με το ΕΦΚΑ, όπως πιο ενδεικτικά το ΝΑΤ. Για τα θέματα της ιδιωτικοποίησης των επικουρικών συντάξεων ουσιαστικά το προχωρούν, με σοβαρούς κινδύνους τόσο για τους παλιούς συνταξιούχους αλλά κυριότερα για την νέα γενιά να γίνουν έρμαιο των επιχειρηματικών χρηματιστηριακών ομίλων. Δεν δόθηκαν θετικές απαντήσεις για άμεσες αυξήσεις στις συντάξεις όλων των συνταξιούχων μετά από τις περικοπές των δέκα χρόνων καθώς την καταβολή των δώρων μας. Όπως με όλες οι κυβερνήσεις, αρμόδιοι υπουργοί τους δηλώνουν ότι παρακολουθούν και σέβονται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, αλλά νομοθετούν με βάση την δημοσιονομική αντοχή της οικονομίας. Παρόμοιες είναι οι αποφάσεις των Ευρωπαϊκών δικαστηρίων και θεσμών. Για την χώρα μας στοχεύουν να υλοποιηθεί η στρατηγική τους που είναι να μειωθεί το ποσοστό επί του (ΑΕΠ) Ακαθάριστου Εθνικού Εισοδήματος για τις συντάξεις, στο 11,5% από το 15,5% που ήταν το 2018.
Άρα οι δικαστικές αποφάσεις δεν αποδίδουν χρήματα στους συνταξιούχους αυτό επιβεβαιώνει η ζωή από την πορεία των δικαστικών αποφάσεων στην χώρα μας από το 2015 μέχρι σήμερα. Είναι καθαρό το ό,τι κερδίσαμε, το καταφέραμε μέσα από την αγωνιστική μας δράση. Ξέρουμε καλά ότι λύσεις στα αιτήματά μας θα δοθούν με πολιτικές αποφάσεις, γιατί με πολιτικές αποφάσεις έχουμε τις περικοπές. Οι κυβερνήσεις κυβερνούν και όχι τα δικαστήρια. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας σε όλη την χώρα με όλες τις μορφές με όλα τα μέτρα για την πανδημία»

Ηγουμενίτσα 15/10/2020
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Πετσίνης                                Θεόδωρος Δήμας
Συνέχεια...

Χαρδαλιάς: Τα Γιάννενα στην κόψη του ξυραφιού, κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Οκτωβρίου 18, 2020 0
Χαρδαλιάς: Τα Γιάννενα στην κόψη του ξυραφιού, κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Μία ανάσα από το «κόκκινο» που οδηγεί στην λήψη σκληρών περιοριστικών μέτρων, ανάλογων με αυτών της Κοζάνης βρίσκονται τα Γιάννινα.
256 ενεργά κρούσματα και 521 στενές επαφές που διαχέονται στην ευρύτερη περιοχή δημιουργούν ένα πολύ δύσκολο σκηνικό το οποίο η περιοχή έχει ελάχιστο χρόνο για να το διαχειριστεί.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα καθώς υπάρχει μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αμέσως μετά την σύσκεψη που είχε στην Περιφέρεια Ηπείρου απευθύνοντας ύστατη έκκληση στους πολίτες για αυστηρή τήρηση των μέτρων.
Ο Υφυπουργός έφτασε λίγο μετά τις δώδεκα στα Γιάννινα και στη σύσκεψη μετείχαν οι δύο Γενικοί Γραμματείς Πολιτικής Προστασίας και Υγείας, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ Σπύρος Σαπουνάς, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο Προιστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος και άλλοι.

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη, τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν μία μεγάλη πίεση, κάνω έκκληση- παράκληση στους κατοίκους ευλαβικά και πειθαρχημένα να τηρήσουν τα μέτρα τα επόμενα 24ωρα. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο επόμενο επίπεδο», ήταν οι πρώτες φράσεις του Υφυπουργού με την ολοκλήρωση της σύσκεψης.
Συμπλήρωσε με νόημα ότι αν περάσουν τα Γιάννινα στο επόμενο επίπεδο με πολλαπλές συνέπειες στην κοινωνική και οικονομική ζωή εξαρτάται από μας τους ίδιους. «Στα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα, θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, θα υπάρξει στόχευση σε συγκεκριμένες γειτονιές. Χρειάζεται νηφαλιότητα και ψυχραιμία αλλά πέρα από οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα. Να αντιληφθούν όλοι η κατάσταση είναι έκτακτη και επικίνδυνη και πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα συντεταγμένα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε γνωστό ότι τα ενεργά κρούσματα στην περιοχή ανέρχονται σε 256, τα περισσότερα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιωαννιτών, έχουμε 521 στενές επαφές υψηλού ρίσκου που συνδέονται με μετακινήσεις στην ευρύτερη περιοχή και η κατάσταση όπως είπε είναι πολύ δύσκολη.
Ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι η αλλαγή επιπέδου επικινδυνότητας των Ιωαννίνων δεν αποτελεί συνάρτηση μόνο του αριθμού κρουσμάτων που επιβεβαιώνονται. Οι δείκτες που παρακολουθούνται είναι πολυπαραγοντικοί. Συνυπολογίζονται 17 διαφορετικά κριτήρια, διαδικασία εξαιρετικά σύνθετη και επιστημονική και υπογράμμισε ότι η απόφαση δεν λαμβάνεται από τον Υφυπουργό αλλά από ομάδα επιδημιολόγων και επιστημόνων.

ΠΗΓΗ: www.epiruspost.gr
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας τη Δευτέρα

Οκτωβρίου 18, 2020 0
Ηγουμενίτσα: Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας τη Δευτέρα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
Ηγουμενίτσα 12 /10/ 2020. 
Αριθμός Πρωτ.: 115 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 από 9.00 πμ έως 13.30 μμ 
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας καλεί όλους τους συναδέλφους (Ηγουμενίτσα, Φιλιάτες και Σούλι) που είναι αιμοδότες, όλους όσους χρειάστηκαν το προηγούμενο διάστημα αίμα για κάποιον δικό τους άνθρωπο, αλλά και όλους όσους έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη ενίσχυσης αυτής της εθελοντικής πράξης, να βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην οργάνωση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ που θα γίνει την 

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 από 9.00 πμ έως 13.30 μμ, 
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σε αίμα είναι πολλές. Ας εξαντλήσουμε όλοι όσοι μπορούμε τις δυνατότητες, που υπάρχουν. 
Υπενθυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι αιμοδότες : 
Μπορούν με την Κάρτα Αιμοδοσίας τους, να προσέρχονται για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις, πρωινές ώρες, στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 
Δικαιούνται άδεια την ημέρα της αιμοδοσίας καθώς και άλλες 2 ημέρες. 

Καλούμε τους Διευθυντές των Υπηρεσιών όχι μόνο να διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων, αλλά και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την οργάνωση της αιμοδοσίας. 

Καλούμε τις Γραμματείες των Διευθύνσεων να τοιχοκολλήσουν την ανακοίνωση αυτή σε ευδιάκριτα σημεία των υπηρεσιών.- 

Για το Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                 ΓΚΑΜΠΡΕΛΑ ΕΡΙΚΕΤΗ
Συνέχεια...

Έχει ο καιρός γυρίσματα!!! - Της Ελένης Κύρκου-Σαφάκα

Οκτωβρίου 18, 2020 0
Έχει ο καιρός γυρίσματα!!! - Της Ελένης Κύρκου-Σαφάκα

Ήρθανε χρόνοι και καιροί,
πού ρθαν τα πάνω κάτω
και καποιοι που ήταν "ταπεινοί",
ξεχάσανε τον "πάτο".

Από εργάτες και φτωχοί,
γίναν μεγάλοι και τρανοί.
Δεν ξέρουν όμως τί θα πει,
δικαιοσύνη και ντροπή.

Ένας απ όλους κι ο Ταγίπ,
το παίζει πια σουλτάνος,
μα στην ψυχή και στην καρδιά,
νομίζω είναι ....νάνος.

Χτίζεις παλάτια Ερντογάν,
μα ο λαός σου ωχ! κι αμάν!
Κι η Εμινέ, σουλτάνα λες,
θέλει τις βρύσες τις χρυσές!

Δεν σκέφτεσαι βρε..μπουνταλά,
ο χρόνος γρήγορα κυλά
και ο λαός που ξεγελάς,
κάποτε θα ξυπνήσει,

κι όσο αν το παίζεις δυνατός,
αυτός ο δύστυχος λαός,
πλάτηθα σου γυρίσει.

Σ' όλη τη γη τρέχεις και πας,
κανένα νόμο δεν κρατάς
κι όλους τους εκβιάζεις,
σαν τρομοκράτης-τσαμπουκάς.

Μα κάποιοι ηγέτες, δεν ξυπνούν
και τον στηρίζουν και κοιτούν
συμφέροντα δικά τους.
Σαν να μη ξέρουν δυστυχώς,
πως αφού τρέφουν το θεριό,
θα έρθει κι η σειρά τους. 

Από τη μία ειν' ο Τραμπ
κι από την άλλη η Αγγέλα.
Τώρα που είναι δυνατοί,
μας κάνανε μια γκέλα.

Μα εσύ σε λίγο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ
στο σπίτι θα γυρίζεις
κι εσύ Αντζελίνα, στρουμπουλή,
το καθρεφτάκι θα κοιτάς
και θα το ξεσκονίζεις.

Έρχεται πάντα ο καιρός,
είναι της φύσης νόμος,
αν αγνοείς το δίκαιο,
όσο κι αν είσαι δυνατός,
θα καταλήξεις έρημος,
θα καταντήσεις μόνος......

Ηγουμενίτσα 17 - 10 - 2020
Ελένη Κύρκου-Σαφάκα
Συνέχεια...

Ο Γ. Γόγολος για την παραχώρηση του κτιρίου της φοιτητικής εστίας από το Δήμο στην Αστυνομία

Οκτωβρίου 18, 2020 0
Ο Γ. Γόγολος για την παραχώρηση του κτιρίου της φοιτητικής εστίας από το Δήμο στην Αστυνομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
του επικεφαλής της Δημ. Παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 
Γιάννη Κ. Γόγολου 

"ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν..μῦν"

Αναρτήθηκε με ΑΔΑ 6ΒΙΟΩΡΙ-ΞΟΗ το απόσπασμα του Πρακτικού 14/2020 για το θέμα της παραχώρησης του ημιτελούς κτιρίου της Φοιτητικής Εστίας του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας και της έκτασης που το περιβάλει, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας. 
Ένα μήνα μετά τη συνεδρίαση ! 
Κατά παράβαση όλων των κείμενων διατάξεων ! 
Φαίνεται ότι η ανακοίνωσή μας πριν μόλις δυο (2) ημέρες στα ΜΜΕ, έπιασε τόπο. 
Τους ξυπνήσαμε ! 

Βεβαίως, υπήρξε και η εντολή του Κυβερνητικού Βουλευτή -Διεκπεραιωτή κάθε υποθέσεως του Δήμου που εμπλέκεται η Κεντρική Κυβέρνηση (Βλέπε κατάργηση του ΤΕΙ, Πώληση του Λιμανιού κ.α) που πιθανόν να επιτάχυνε τη διαδικασία. 
Επί της ουσίας τώρα… 
Η θετική απόφαση παραχώρησης με τις ψήφους της παράταξης του κ. Λώλου, στηρίζεται στο άρθρο 185 του ν.3463/2006 σύμφωνα με το οποίο η παραχώρηση συντελείται για την αντιμετώπιση επείγουσας και έκτακτης ανάγκης. 

Ερωτήματα: 
- Σε ποια σημεία της απόφασης στοιχειοθετείται η αντιμετώπιση της επείγουσας και έκτακτης ανάγκης κ. Λώλο; 

- Στην κυκλοφοριακή συμφόρηση του αστικού ιστού που διαπιστώσατε το Σεπτέμβριο του 2020 εν μέσω Covid 19 (το ½ της συνολικής κίνησης λένε οι ειδικοί) εξ’ αιτίας των εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης που βρίσκεται στο ίδιο σημείο 35 χρόνια; 

- Στις νέες εφαρμογές εξυπηρέτησης που έχουν υιοθετηθεί και δεν απαιτούν πλέον τη φυσική παρουσία των πολιτών στις υπηρεσίες και δεν θα βρίσκουν parkingστη περιοχή; 

- Στο έργο του κυκλικού κόμβου μπροστά από το κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και πλήρωσαν οι πολίτες,η τεχνική μελέτη του οποίου στόχευε στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής; 

- Αλήθεια κ. Λώλο στο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας που υιοθετήσατε ως εισήγηση σας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρεται σε κάποιο σημείο, ότι ζητά την παραχώρηση για την αντιμετώπιση επείγουσας και έκτακτης ανάγκης; 

Η ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ προσεκτική σε ό,τι ζητάει και κυρίως σε ό,τι γράφει. “Σε σύντομο χρονικό διάστημα κάνει αναφορά”. Επισημαίνω στο σημείο αυτό ότι ο ρόλος μας ως αντιπολίτευση είναι να κρίνει και να ελέγχει τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι το πρόβλημα και όχι το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας για την παραχώρηση της φοιτητικής εστίας. 

Υπάρχει άλλη αντιμετώπιση επείγουσας και έκτακτης ανάγκης που δεν γνωρίζουμε; 
Υπάρχει και κάτι άλλο που εμποδίζει την παραχώρηση της πρώην Φοιτητικής Εστίας και για το λόγο αυτό καθυστερήσατε την απόφαση και δεν μας έχετε ενημερώσει; 
Θα λυθεί κι αυτό κατόπιν ενεργειών του κ. Βουλευτή; 
Φοβάμαι κ. Λώλο ότι για μια ακόμη φορά … "δέσατε το κάρο, μπροστά από το άλογο" και δεν προχωράει η άμαξα ! 

Γιάννης Κ. Γόγολος 
Δημοτικός Σύμβουλος 
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα