05/09/24 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Δύσκολη νύχτα απόψε στο Δημαρχείο...

Μαΐου 09, 2024 0
Δύσκολη νύχτα απόψε στο Δημαρχείο...

Δύσκολη φαίνεται πως είναι η αποψινή βραδιά στο Δήμο Ηγουμενίτσας. Τόσο για το Δήμαρχο, όσο και για αρκετούς δημοτικούς συμβούλους...

Αύριο το πρωί, αναμένεται να λάβει απάντηση σχετικά με τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που φέρονται να έχουν χρέη προς τη ΔΕΥΑΗ και σύμφωνα με σχετικό νόμο, προβλέπεται να χάσουν τη θέση τους.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες συζητείται έντονα στην τοπική κοινωνία το θέμα, ωστόσο, ουδείς από τους αρμόδιους αλλά και τους άμεσα ενδιαφερόμενους δεν τοποθετήθηκαν επί της ουσίας του θέματος με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Αύριο, 10 Μαΐου 2024 είναι η καταληκτική ημερομηνία για να απαντήσει η αρμόδια αρχή, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας. Και εφόσον δεν υπήρξε -απ' όσο μαθαίνουμε ανάκληση της λίστας από το Δήμο Ηγουμενίτσας- σχετικά με τους οφειλέτες συμβούλους, τότε το αναμενόμενο είναι  να εκδοθούν διαπιστωτικές πράξεις έκπτωσης της θέσης τους για 14 (σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες) δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, μεταξύ αυτών και 3 αντιδημάρχων.

Οπότε, λογικό είναι ο Δήμαρχος να ετοιμάζει ολονυχτίς τον ανασχηματισμό της αυριανής ημέρας. Εκτός κι αν υπάρξει απόφαση - έκπληξη η οποία θα προκαλέσει πολιτικούς τριγμούς σε ολόκληρη τη χώρα, δεδομένου ότι σε πολλούς δήμους της χώρας, αιρετοί έχουν εκπέσει του αξιώματός τους για τον ίδιο λόγο, χωρίς καμία εξαίρεση...

Δύσκολη νύχτα απόψε λοιπόν για το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, ο οποίος αντί να οδηγεί τις πολιτικές εξελίξεις, μέχρι στιγμής σέρνεται πίσω από νομικίστικες δικαιολογίες.

Θα τολμήσει τουλάχιστον, όποια κι αν είναι η αυριανή απόφαση, να κάνει μια καινούρια αρχή για το Δήμο Ηγουμενίτσας; Γιατί το ξεκίνημά του ήταν απογοητευτικό.

Ίσως να είναι η τελευταία του ευκαιρία...!

Συνέχεια...

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τις εξελίξεις στο Δήμο Ηγουμενίτσας...

Μαΐου 09, 2024 0
Η Λαϊκή Συσπείρωση για τις εξελίξεις στο Δήμο Ηγουμενίτσας...

Ερωτήματα που απαιτούν καθαρές απαντήσεις

Για πάνω από δύο μήνες συζητείται το ενδεχόμενο της καθαίρεσης ενός αριθμού εκλεγμένων Δ.Σ και Τ.Σ. στον δήμο Ηγουμενίτσας λόγω χρεών προς τον δήμο. Ο αριθμός των, το ποσό των χρεών και πολύ περισσότερο τα ονόματα παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Αποτέλεσμα οι φήμες να οργιάζουν (https://www.thespro.gr/2024/05/blog-post.html). Ο δήμαρχος σε ερώτηση που του έγινε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά την απαρίθμηση μιας σειράς νόμων και επικαλούμενος «προσωπικά δεδομένα» αρνήθηκε να απαντήσει. Ωστόσο τα ερωτήματα ήταν συγκεκριμένα. Υπάρχει θέμα η όχι; Πόσους και όχι ποιους αφορά. Υπάρχει συγκεκριμένη λίστα η όχι; Να προσθέσουμε και εμείς .Είναι δυνατόν να υπάρχει λίστα χρεωστών και ο δήμαρχος να την αγνοεί; Τότε ποιος κάνει κουμάντο στον δήμο;

Είναι δυνατό υπό καθαίρεση σύμβουλοι να συμμετέχουν στην διοίκηση και στην λήψη αποφάσεων που αφορούν τον λαό και τον δήμο;

Οι διατάξεις της εκλογικής νομοθεσίας είναι σαφέστατες όσον αφορά αυτό το ζήτημα. Όσοι χρωστούν στο δήμο δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι. Όσον αφορά πρόσφατα εκλεγμένους που αποδειχθεί ότι χρωστούν στον δήμο, τότε εκπίπτουν αυτόματα από τα αξιώματα τους. Πράγμα άλλωστε που έχει γίνει σε διάφορους δήμους, και στην περιοχή μας. Δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα αφού επρόκειτο για εσωτερικό πρόβλημα των παρατάξεων που δεν αλλάζει τους συσχετισμούς, άρα και την πολιτική κατεύθυνση του Δ.Σ.

Ωστόσο το δημοσίευμα του πρώην, πλέον, Γενικού Γραμματέα του δήμου Σωτ. Γιάκη: "Η οσμή σκανδάλου που διαχέεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο είναι έντονη" (https://www.thesprotikoiantilaloi.gr/2024/05/blog-post_23.html) ήλθε να ταράξει τα νερά, να επαληθεύσει τις φήμες και να μιλήσει για μεθόδευση συγκάλυψης του γεγονότος.

Ακολούθησε το δημοσίευμα: Οι… έκπτωτοι, ο Γραμματέας, το Υπουργείο Εσωτερικών και άλλα -αυτοδιοικητικά – σενάρια, επιστημονικής (;;; ) φαντασίας…(https://vdella.com/%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%ba%cf%80%cf%84%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%bf-%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5/)

Αν ισχύουν τα όσα δημοσιεύονται τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στο οποίο τόσο ο Δήμαρχος κ. Νταής όσο και οι επικεφαλείς πρέπει να τοποθετηθούν ανοικτά, καθαρά και χωρίς νομικίστικες ασάφειες:

Στα έγραφα που δημοσιεύονται φαίνεται ότι πράγματι υπάρχει λίστα εκλεγμένων με χρέη στη ΔΕΥΑΗ, αφού ζητείται η ανάκληση της από τους ενδιαφερόμενους!! Μπορείτε να μας εξηγήσετε αν συμφωνείτε και γιατί με αυτήν την ανάκληση ; Είναι σωστό και δίκαιο όταν τα λαϊκά στρώματα χαρατσώνονται άγρια από τον δήμο να υπάρχουν δημοτικοί άρχοντες (αυτοί που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις) που δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους; Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για επιχειρηματίες.

Είναι δυνατόν να επικαλούνται εκλεγμένοι ότι δεν γνώριζαν ότι χρωστούν στον δήμο, όταν στην πλειοψηφία τους ήταν μέλη σε προηγούμενα συμβούλια και όφειλαν να γνωρίζουν την διαδικασία; Και καλά αυτοί δεν γνώριζαν οι επικεφαλής των συνδυασμών γιατί δεν τους συμβούλεψαν τι να κάνουν προεκλογικά; Και οι τρείς τους γνωρίζουν πολύ καλά τους νόμους.

Ζητούν από την ΔΕΥΑΗ να τους στείλει ειδικό κιτάπι που να δείχνει και να αποδεικνύει τα χρέη τους. Αλήθεια αυτή είναι η συνηθισμένη διαδικασία; Για φανταστείτε να εφαρμοστεί αυτό για όλους τους δημότες. Είναι σωστό να υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά;

Όσον αφορά το γενικό γραμματέα του δήμου. Ο νόμος καθορίζει ότι διορίζεται από τον εκάστοτε δήμαρχο. Όλοι οι δήμαρχοι τοποθετούν σε αυτή την θέση άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης τους ,μια και είναι οι άμεσοι καθημερινοί τους συνεργάτες στην διοίκηση του δήμου. Άρα ο κ. Σωτ. Γιάκης ήταν προσωπική επιλογή του κ. Νταή. Δική του επιλογή είναι και η απόλυση του. Για αυτό και όταν ο κ. Νταής στην συνεδρίαση του Δ.Σ παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στην “διαύγεια” να ψάξουν να δουν τι τρέχει με τον Γ.Γ., απλά γελάσαμε με το επιχείρημα που διάλεξε για να αποφύγει την απάντηση. Γιατί απόλυση του Γ.Γ. πάντα είναι πολιτική απόφαση.

Ωστόσο όταν ο λόγος της απόλυσης του Γενικού Γραμματέα είναι η άρνηση του να παρανομήσει, αυτό δεν μπορεί να είναι θέμα μόνο του κ. Νταή. Ο κ. Γιάκης ισχυρίζεται ότι απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να υπογράψει την ανάκληση της λίστας χρεωστών που έχει σταλεί στην αποκεντρωμένη,(ανάκληση που θα είχε σαν αποτέλεσμα να μην καθαιρεθούν οι εκλεγμένοι χρεώστες). Αν ισχύει αυτό τότε πρόκειται για γενικότερο πρόβλημα της λειτουργίας του δήμου. Είναι καθαρά πολιτικό ζήτημα που μας αφορά όλους. Για αυτό ο κ. Νταής έχει την υποχρέωση να μας απαντήσει με σαφήνεια, όχι όπως στο Δ.Σ που στην ουσία προσπάθησε να υποτιμήσει την νοημοσύνη μας, αν ισχύουν αυτά που γράφει ο κ. Γιάκης.

Να μας απαντήσει αν η δημοτική αρχή κάνει προσπάθεια να ανακληθεί από την αποκεντρωμένη η λίστα των χρεωστών εκλεγμένων Δ.Σ. και Τ.Σ.;

Ισχύει ότι ο κ. Γιάκης αρνήθηκε να υπογράψει την ανάκληση;

Τι ενέργειες έκανε η δημοτική αρχή μετά την άρνηση του;

Τέλος επειδή έχει γραφτεί στο (https://www.socialthesppress.gr/2024/05/02/dimos-igoumenitsas-teleftaia-strofi-gia-to-thema-ton-ofeilon-apo-symvoulous/) ότι η προσπάθεια ανάκλησης της λίστας χρεωστών γίνεται από εκλεγμένους τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας από κοινού, καλούμε τους επικεφαλείς των παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Λώλο και κ. Μπέζα να τοποθετηθούν δημόσια για αυτό το θέμα.

Το ίδιο νομίζουμε ότι πρέπει να κάνουν και οι εκλεγμένοι που τους αφορά το θέμα. Αν έχουν υπογράψει τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν για ανάκληση της λίστας, γιατί δεν υπερασπίζονται τον εαυτόν τους δημόσια;

Αλήθεια πιστεύουν ότι αν παραμείνουν (παράνομα με νομικίστικες “τρικλοποδιές”) στο δημοτικό συμβούλιο και στα τοπικά συμβούλια όσοι χρωστούν, ενώ θα έπρεπε να καθαιρεθούν, (ήδη ένας Τ.Σ. καθαιρέθηκε όπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος), θα είναι προς το καλό του δήμου, της πόλης και των δημοτών;; Ποιόν βοηθάει άραγε αυτό;

Εμείς θα επαναλάβουμε άλλη μια φορά ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είμαστε πάντα εδώ παρόντες να αποκαλύπτουμε την αλήθεια, να ενημερώνουμε τους δημότες μας και να οργανώνουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Θα επανέλθουμε

Ηγουμενίτσα 7/05/2024
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης σε συνταξιοδοτικά και εργασιακά θέματα

Μαΐου 09, 2024 0
Ηγουμενίτσα: Υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης σε συνταξιοδοτικά και εργασιακά θέματα

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε (ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε) σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας διοργανώνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ, τη Δευτέρα 13/5/2024, από τις 11:00 έως τις 17:00, εκδήλωση δια ζώσης πληροφόρησης, όπου θα παρέχονται δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης.

Ειδικότερα, νομικοί συνεργάτες του ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε θα απαντούν σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και ανέργων σχετικά με:

· Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, Ο.Γ.Α κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κ.λ.π).

· Τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

· Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας- τηλέφωνο: 2665028140
· Περιφερειακό Παράρτημα ΙΝ.Ε-Γ.Σ.Ε.Ε Ηπείρου, Τηλέφωνο: 26820 26969

*Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας καταγραφής των ερωτημάτων που αφορούν σε συνταξιοδοτικά θέματα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν στοιχεία σχετικά με:

- Το συνολικό αριθμό ενσήμων τους.
- Την ημερομηνία έναρξης ασφάλισης τους.
- Το είδος ενσήμων (μικτά-απλά-βαρέα).

Συνέχεια...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την επίσκεψη Κασσελάκη στο νομό

Μαΐου 09, 2024 0
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την επίσκεψη Κασσελάκη στο νομό

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδεία του στην Ήπειρο, επισκέφτηκε τη Θεσπρωτία.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν η Ηγουμενίτσα. Κατά την άφιξή του στο λιμάνι εσωτερικού τον υποδέχτηκαν ο Συντονιστής της Ν.Ε. Θεσπρωτίας κ. Ιωάννης Γόγολος, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, κ. Μάριος Κάτσης, κα Ολυμπία Τελιγιορίδου και η κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, οι Βουλευτές Άρτας και Πρέβεζας, κα Όλγα Γεροβασίλη και Κωνσταντίνος Μπάρκας αντίστοιχα, τα Μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι κυρίες Αθηνά Ιωάννου και Λίλα Σουλελέ και ο κύριος Θανάσης Οικονόμου και τα Μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσπρωτίας, καθώς και πλήθος κόσμου.


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επισκέφθηκε αρχικά τα έργα της Γ’ Φάσης στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξή τους. Σε δηλώσεις του εκεί, ο Πρόεδρος εξέφρασε την αντίθεσή του στην πώληση της δημόσιας περιουσίας, προτείνοντας ταυτόχρονα ένα μοντέλο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας με ανταποδοτικά οφέλη προς τους πολίτες.

Στη συνέχεια περιόδευσε στην παραλιακή οδό της πόλης, όπου, μαζί με το σύζυγό του Tyler McBeth, έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους πολίτες της Ηγουμενίτσας. Ο Πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, σε διάλογο που είχε με τους πολίτες άκουσε τα προβλήματά τους και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις προσπάθειές του για βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.


Σε κεντρική καφετέρια της πόλης, εκτός από πολίτες, συναντήθηκε με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού Θεσπρωτίας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα των τομέων τους (νερό των ΤΟΕΒ) και του εξέφρασαν το παράπονό τους πως η κυβέρνηση δε δέχεται καμία συζήτηση μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και το φόβο τους για την ιδιωτικοποίηση του νερού. Από την άλλη, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την αντιμετώπισή τους από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δέχτηκε να συναντηθεί μαζί τους και να συζητήσουν όλα όσα τους απασχολούν.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έδωσε το λόγο τους στους εκπροσώπους του αγροκτηνοτροφικού τομέα πως θα εργαστεί άμεσα για τα θέματα που τους απασχολούν. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε και η υποψήφια Ευρωβουλευτής κυρία Ολυμπία Τελιγιορίδου, ως πρώην Υφυπουργός & Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετέβη σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Σαγιάδα, όπου συνομίλησε με το ΔΣ της ΠΑΝΕΜΜΙ και της ΠΟΑΥ, συζήτησε με εργαζόμενους και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις.

Η επίσκεψη στη Θεσπρωτία έκλεισε με την κατάθεση λουλουδιών στο Μνημείο των 49 εκτελεσθέντων Προκρίτων Παραμυθιάς, όπου τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Σουλίου, κ. Αθανάσιος Ντάνης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σουλίου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο, του εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την περιοχή και του ανέφερε τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Σουλίου, ενώ τέλος, προσέφερε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αναχώρησε για την Πρέβεζα, επόμενος σταθμός της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Συνέχεια...

Επίσκεψη Γιόγιακα στη Μολδαβία

Μαΐου 09, 2024 0
Επίσκεψη Γιόγιακα στη Μολδαβία

Επίσκεψη του Προέδρου της ΚΟΦ Ελλάδας – Μολδαβίας στο Κισινάου, στο πλαίσιο των εορτασμών του Κοινοβουλίου της Μολδαβίας για την Ημέρα της Ευρώπης

Στο Κοινοβούλιο της Μολδαβίας παραβρέθηκε ο Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, προσκεκλημένος της ομολόγου του Προέδρου της αντίστοιχης ομάδας φιλίας της Μολδαβίας κυρίας Larisa NOVAC, προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς της 9η Μαΐου για την «Ημέρα της Ευρώπης».

Κατά τη σύντομη παρέμβασή του, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης του Κοινοβουλίου της Μολδαβίας με θέμα: «Ημέρα της Ευρώπης 2024. Η Ευρώπη είσαι εσύ! Ένταξη της Μολδαβίας στην Ε.Ε.», ο κ. Γιόγιακας αναφερόμενος στην σταθερή στήριξη της Ελλάδας προς την ευρωπαϊκή πορεία της Μολδαβίας, έκανε ξεχωριστή μνεία στην περίοδο της Ελληνικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το 2014, κατά την οποία υπεγράφη Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, για τη σύγκλιση προς την Ε.Ε.

Επίσης, κάνοντας αναφορά στις πρόσφατες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σχετικά με το άνοιγμα των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Μολδαβίας στην Ε.Ε., οι οποίες αποτελούν αναγνώριση της δέσμευσης και των ουσιωδών προσπαθειών της Μολδαβίας στην ευρωπαϊκή της πορεία, εξέφρασε την πίστη ότι η Μολδαβία βρίσκεται στο σωστό δρόμο και προέβη στην ενθάρρυνση για συνέχιση και επιτάχυνση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων.


Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Γιόγιακας δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να στηρίξει έμπρακτα τη Μολδαβία στο μεταρρυθμιστικό της έργο, προσφέροντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ούτως ώστε η χώρα να εκπληρώσει τα θεσμικά, οικονομικά και λοιπά κριτήρια και διαβεβαίωσε ότι με την ιδιότητά του ως Προέδρου της ΚΟΦ Ελλάδας – Μολδαβίας θα συνεχίσει την προσπάθεια για ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο χωρών και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο κ. Γιόγιακας είχε συναντήσεις με την Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης κυρία Ina COSERU και την ομολογό του Πρόεδρο της Κοινοβουλευτική Ομάδας Φιλίας Μολδαβίας – Ελλάδας κυρία Larisa NOVAC.

Συνέχεια...