06/19/23 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ο Αντώνης Μπέζας στην ΕΡΤ Ιωαννίνων για την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ηγουμενίτσας (+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ιουνίου 19, 2023 0
Ο Αντώνης Μπέζας στην ΕΡΤ Ιωαννίνων για την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ηγουμενίτσας (+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Ιωαννίνων και τη δημοσιογράφο Βάσω Γκόρου, έδωσε ο Αντώνης Μπέζας, λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του ότι θα διεκικήσει το χρίσμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας.

Σημεία συνέντευξης του υποψήφιου Δήμαρχου Ηγουμενίτσας Αντώνη Μπέζα στην ΕΡΤ Ιωαννίνων:

- Άποψή μου είναι ότι τα κόμματα δεν πρέπει να επιβάλλουν στις τοπικές κοινωνίες τις επιλογές τους αλλά οι τοπικές κοινωνίες θα πρέπει να εκφράζονται ελεύθερα για τις υποψηφιότητες. 

Από την άλλη μεριά, προφανώς και δεν μπορούμε να διώξουμε τα κόμματα από την Αυτοδιοίκηση γιατί οι τοπικές υποθέσεις και οι τοπικοί σχεδιασμοί είναι μια διεργασία πολιτική, είναι αντικείμενο πολιτικής έμπνευσης και οράματος. Εδώ λοιπόν θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία της λογικής. Και η ισορροπία αυτή δημιουργείται μέσα από τις συγκλίσεις. 

Η Αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος των συγκλίσεων, των συναινέσεων και των κοινών στόχων. Μέσα από την Αυτοδιοίκηση μπορούμε να κινηθούμε στο χώρο της πολιτικής μετριοπάθειας και του πραγματισμού, να αφήσουμε λίγο στην άκρη την κομματική αντιπαράθεση και να εστιάσουμε σε πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα. Από τη στιγμή για παράδειγμα που έχουμε κοινούς στόχους, για ορισμένα θέματα που αφορούν στο Δήμο Ηγουμενίτσας, μπορούμε να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε μεταξύ μας άνθρωποι που ξεκινούν από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

- Δεν μηδενίζω το έργο κανενός. Ο καθένας που ασχολείται με τα κοινά βάζει το δικό του μικρό ή μεγαλύτερο λιθαράκι. Όμως εδώ, τα τελευταία χρόνια έχουμε μια «κουρασμένη» Δημοτική Αρχή που αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων κατώτερη των περιστάσεων. Στην πράξη τα πράγματα αποδείχθηκαν διαφορετικά. «Πράττε μεγάλα, μη υποσχόμενος μεγάλα», είχε πει στην αρχαιότητα ο Πυθαγόρας. Εδώ αποδείχθηκε το αντίθετο. Υπήρξαν μεγάλες υποσχέσεις και προσδοκίες αλλά λίγα είναι αυτά που έγιναν. Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου θα έχουμε τη δυνατότητα να πούμε περισσότερα για το πώς εμείς βλέπουμε ότι μπορούμε να βγούμε απ’αυτή την κατάσταση.

- Η ερώτηση αν μπορεί σε ένα Δήμο να είναι ταυτόχρονα υποψήφιοι δυο πρόσωπα που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο, είναι μια ερώτηση που μας βγάζει εκτός του πλαισίου της Αυτοδιοίκησης. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, ακόμη και αν τα κόμματα στηρίζουν συγκεκριμένες υποψηφιότητες, δεν είναι εκλογές μεταξύ κομμάτων. Είναι εκλογές που συγκρίνονται υποψήφιοι Δήμαρχοι, Συνδυασμοί, τοπικά προγράμματα και η ικανότητα να υλοποιείς τις δεσμεύσεις σου. Τα ερωτήματα που τίθεται είναι ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος έχει όραμα και γνώσεις και ποιός μπορεί να κάνει τη δουλειά καλύτερα από τους άλλους για τα τοπικά θέματα.

(Ακούστε τη συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Ηγουμενίτσας Αντώνη Μπέζα, στην ΕΡΤ Ιωαννίνων και τη δημοσιογράφο Βάσω Γκόρου)

Συνέχεια...

Διακοπή νερού αύριο Τρίτη σε αρκετές περιοχές της Ηγουμενίτσας

Ιουνίου 19, 2023 0
Διακοπή νερού αύριο Τρίτη σε αρκετές περιοχές της Ηγουμενίτσας

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι την Τρίτη 20 Ιουνίου, λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Ηγουμενίτσας, θα παρουσιαστεί πρόβλημα υδροδότησης από τις 8:30 π.μ. έως τις 12:00 το μεσημέρι στα ψηλότερα σημεία της Ηγουμενίτσας:

· Γηροκομείο

· Ελβετικά

· Μπεζέϊκα

· Κουγκίου Κιάφας

· Παλιές Εργατικές Κατοικίες

· Δυτικό τμήμα Νέας Σελεύκειας και στα πέριξ του Τ.Ε.Π.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Η. ζητάει την κατανόηση των δημοτών και ευχαριστεί εκ των προτέρων.

Συνέχεια...

Συνελήφθη αλλοδαπός που έφερε τσίπουρο και κρασί από Αλβανία για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα

Ιουνίου 19, 2023 0
Συνελήφθη αλλοδαπός που έφερε τσίπουρο και κρασί από Αλβανία για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη σήμερα (19-06-2023) το πρωί σε περιοχή των Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου αλλοδαπός, που κατηγορείται για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να κινείται από Αλβανία προς το εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω προϊόντα, τα οποία δεν έφεραν σήμανση σχετικά με την τυποποίησή τους και την καταβολή δασμών:

· οινοπνευματώδες ποτό (πιθανόν τσίπουρο) βάρους -18- κιλών και

· οινοπνευματώδες ποτό (πιθανόν κρασί) βάρους -4- κιλών και 750 γραμμαρίων.


Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Συνέχεια...

Αύριο στη Θεσπρωτία ο Γιώργος Σιδέρης του ΚΚΕ

Ιουνίου 19, 2023 0
Αύριο στη Θεσπρωτία ο Γιώργος Σιδέρης του ΚΚΕ

Επίσκεψη στη Θεσπρωτία θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 20/6/2023 ο Γιώργος Σιδέρης μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και επικεφαλής του τμήματος Υγείας της Κ.Ε.

ΣτΗ 1 το μεσημέρι ο Γιώργος Σιδέρης επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Φιλιατών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 8:30 θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος που θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα.

ΤΕ ΚΚΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ηγουμενίτσα 19/6/2023
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Ολοκληρώθηκε η δράση «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας

Ιουνίου 19, 2023 0
Ηγουμενίτσα: Ολοκληρώθηκε η δράση «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας

Η δωρεάν δράση «Αξιολόγηση Σχολικής Ετοιμότητας» από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και τον Σύλλογο Λογοπαθολόγων - Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ), ολοκληρώθηκε για φέτος, με την πραγματοποίηση και της δεύτερης μέρας αξιολόγησης, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023.

Η κα Ηλιάννα Λώλου, μέλος του ΣΕΛΛΕ στη Θεσπρωτία, αξιολόγησε παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού και έδωσε κατάλληλες οδηγίες στους γονείς για την ομαλότερη μετάβασή τους στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική βαθμίδα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο σχολικό έτος και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ένα ξένοιαστο και ευχάριστο καλοκαίρι.

Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή Πράσινου σημείου

Ιουνίου 19, 2023 0
Ηγουμενίτσα: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή Πράσινου σημείου

Υπεγράφη σήμερα 16 Ιουνίου 2023 με την Ανάδοχο «Κ/ΞΙΑ 4 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΤΙΑΝΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΚΥΡΙΤΣΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή Πράσινου Σημείου Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 719.160,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», σε ποσοστό 93,5131%, ενώ η υπολειπόμενη δαπάνη θα καλυφθεί από τη ΣΑΤΑ Δήμου Ηγουμενίτσας.

Το Πράσινο Σημείο του Δήμου Ηγουμενίτσας χωροθετείται σε έκταση 25 περίπου στρεμμάτων στην Νέα Σελεύκεια. Θα αποτελέσει έναν οργανωμένο χώρο, οριοθετημένο και διαμορφωμένο με την κατάλληλη υποδομή και εξοπλισμό, ώστε οι πολίτες να αποθέτουν χωριστά ανακυκλώσιμα αστικά απόβλητα ή χρησιμοποιημένα αντικείμενα, προκειμένου αυτά να προωθηθούν για ανακύκλωση ή για επαναχρησιμοποίηση.

Με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος ανέφερε τα εξής:

«Κάνουμε το όραμά μας πράξη, για ένα φιλικό στο περιβάλλον σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων. Με τη δημιουργία του Πράσινου Σημείου στοχεύουμε στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και διαμορφώνουμε μια νέα νοοτροπία στα ζητήματα διαχείρισης των αποβλήτων».

Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ για την Ημέρα δράσης για την ακρίβεια

Ιουνίου 19, 2023 0
Θεσπρωτία: Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ για την Ημέρα δράσης για την ακρίβεια

Το Σάββατο 17 Ιουνίου Πανελλαδική Ημέρα Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για την Ακρίβεια, κλιμάκια του κόμματος περιόδευσαν σε σούπερ μάρκετ σε Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά και Φιλιάτες. 

Τα στελέχη του κόμματος συνομίλησαν με καταναλωτές για την ακρίβεια στα τρόφιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης ενώ μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στο οποίο αναφέρονται τα άμεσα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την ενίσχυση του εισοδήματος εργαζομένων και συνταξιούχων.

 Συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας:

· Θεσπίζουµε πλαφόν στην τιµή του ηλεκτρικού ρεύµατος και του φυσικού αερίου και ανώτατο συντελεστή κέρδους 5% στην ενέργεια.

· Φορολογούµε άµεσα τα υπερκέρδη που έχουν συσσωρευθεί στα ταµεία των ενεργειακών εταιρειών και των διυλιστηρίων.

Εξοικονόµηση 5,5 δισ. ευρώ για κοινωνική ευηµερία.

· Μειώνουµε τον ΕΦΚ στα καύσιµα στον κατώτατο συντελεστή της Ε.Ε.

· Μειώνουµε τον ΦΠΑ στα τρόφιµα στο 6%.

· Προβλέπουµε µηδενικό ΦΠΑ για τα είδη πρώτης ανάγκης (γάλα, ψωµί, παιδικές τροφές).

· Μειώνουµε το κόστος της µηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδροµών στις δηµόσιες συγκοινωνίες από τα 27 στα 10 ευρώ.

Για την ενίσχυση του εισοδήματος εργαζοµένων και συνταξιούχων:

· Θεσπίζουµε κατώτατο µισθό στα 880 ευρώ στον ιδιωτικό τοµέα.

· Ξεπαγώνουµε τις τριετίες.

· Αυξάνουµε κατά 10% τους µισθούς στον δηµόσιο τοµέα.

· Θεσπίζουµε µηχανισµό Ετήσιας Τιµαριθµικής Αναπροσαρµογής σε ιδιωτικό και δηµόσιο τοµέα.

· Επαναφέρουµε τη 13η σύνταξη του 2019.

Πλήρη για συντάξεις έως 500 ευρώ και ποσοστιαία για τα ανώτερα κλιµάκια.

· Καταβάλλουµε στους συνταξιούχους όλα τα αναδροµικά που δικαιούνται σε τρεις ετήσιες δόσεις.

· Χορηγούµε τις ετήσιες αυξήσεις στις συντάξεις, όπως προβλέπει ο νόµος του ΣΥΡΙΖΑ του 2017 σε όλους τους συνταξιούχους, ανεξαρτήτως της ύπαρξης προσωπικής διαφοράς.

· Αυξάνουµε το αφορολόγητο όριο στα 10.000 ευρώ.

· Θεσπίζουµε αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ για ελεύθερους επαγγελµατίες, επιστήµονες, εµπόρους, εργαζόµενους µε µπλοκάκια και µη κατά κύριο επάγγελµα αγρότες.

· Καταργούµε το τέλος επιτηδεύµατος.

Τώρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Δίκαιη Κοινωνία 
 Ευημερία για όλους
Συνέχεια...

Πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά

Ιουνίου 19, 2023 0
Πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε το Σάββατο 17/6/2023 η Κομματική Οργάνωση Παραμυθιάς του ΚΚΕ στην αρχή του πεζόδρομου στην αγορά.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Ηλίας Κουτσής δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σουλίου όπου επεσήμανε τη σύνδεση του πρόσφατου εγκλήματος με το ναυάγιο στην Πύλο με το έγκλημα στα Τέμπη ως απόρροια της ίδιας εγκληματικής αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν και τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη ως της μόνης πραγματικής μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης.


Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Θεσπρωτίας Γεωργίου Χρυσηίδα. Στην ομιλία τονίστηκαν οι διαχρονικές ευθύνες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για την προώθηση και υλοποίηση της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ αλλά και για την ολοένα βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς μετατρέποντάς τη σε ένα απέραντο ορμητήριο του ΝΑΤΟ και σε ένα υγρό νεκροταφείο ξεριζωμένων προσφύγων και μεταναστών.

Αναδείχθηκε η βασική και κοινή αιτία εξαιτίας της οποίας πεθαίνουν το 2023 νέες ετοιμόγεννες γυναίκες, εξαιτίας της οποίας θρηνούμε κάθε μέρα νεκρούς και τραυματίες εργάτες, εξαιτίας της οποίας θαλασσοπνίγονται πρόσφυγες και μετανάστες και δεν είναι άλλη από την ικανοποίηση των συμφερόντων του κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, την οποία πρόθυμα υπηρετούν ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και άλλα μικρότερα κόμματα, γι' αυτό και από κοινού ψήφισαν το Ταμείο Ανάκαμψης και δεν αντιδρούν στα 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενά του που θα υλοποιήσει η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Τέλος επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης και ενίσχυσης του οργανωμένου αγώνα του εργατικού λαϊκού κινήματος ως του μόνου παράγοντα που μπορεί να βάζει εμπόδια σε κάθε πλευρά της αντιλαϊκής πολιτικής και να ακυρώνει στην πράξη αντιλαϊκούς νόμους και νομοσχέδια. Στο σύνθημα τα κέρδη τους ή οι ζωές μας που κυριάρχησε στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει πάρει ξεκάθαρα θέση υπέρ του λαού και έχει επιλέξει τις ζωές μας. Γι' αυτό χρειάζεται ένα ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ στις 25/6 ως της μόνης πραγματικής λαϊκής αντιπολίτευσης, γιατί με δυνατό ΚΚΕ είναι πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα.

Τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που οργανώνει η Τ.Ε. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ την ερχόμενη Τρίτη στις 20/06/2023 στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ηγουμενίτσα 18/06/2023

Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 20:30 η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με τον Αν. Σπυρόπουλο

Ιουνίου 19, 2023 0
Ηγουμενίτσα: Σήμερα στις 20:30 η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με τον Αν. Σπυρόπουλο

Η Ν.Ε Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ - Κινημα Αλλαγής, σας προσκαλεί στην προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή το Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Σπυρόπουλο, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 19.06 στις 20:30', στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως (εκλογικό κέντρο ΠΑΣΟΚ).
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (19 -25/6)

Ιουνίου 19, 2023 0
Θεσπρωτία: Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (19 -25/6)

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα 19 έως 25 Ιουνίου 2023 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ

ΤΡΙΤΗ

20/06/2023

Φανερωμένη - Γηρομέρι - Μαυρονέρι - Κάτω Ξέχωρο - Κερασοχώρι - Παλαμπάς -  Άγιος Νικόλαος - Άγιοι Πάντες - Κρυονέρι - Αμπελώνας

18:00-01:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

21/06/2023

 Τσαμαντάς - Βαβούρι - Λιάς - Λίστα- Κουρεμάδι- Κεφαλοχώρι - Μηλέα - Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.

08:00-15:00

ΠΕΜΠΤΗ

22/06/2023

 Γεροπλάτανος-Πηγαδούλια - Άγιος Αρσένιος-Σμπόκια - Κυπάρισσος-Παλαιοχώρι–Δονάτος – Γολά - Ροδοστίβα.

18:00-01:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

23/06/2023

Αετός - Άνω Παλαιοκκλήσι -  Κάτω Παλαιοκκλήσι - Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα)  – Χλωμός - Αχλαδιά.

08:00-15:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

24/06/2023

Πολύδροσο - Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα - Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή –Λεπτοκαρυά

08:00-15:00

Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα