05/29/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του επανεκλεγέντα Περιφερειακού Συμβούλου Άλκη Λάμπρου

Μαΐου 29, 2019 0

Θεσπρωτές και Θεσπρωτοί, 
Θέλω να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου στις Περιφερειακές εκλογές. 
Ακόμη οφείλω να συγχαρώ θερμά όλους τους συνυποψήφιους για τη συναδελφικότητα, το ενωτικό κλίμα και το υψηλό επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου και όλοι μαζί καταφέραμε μια τεράστια νίκη. 
Η ανάδειξη μου ως αιρετού εκπροσώπου για δεύτερη φορά αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου με όραμα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με την ελπίδα πως δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας, φιλοδοξώντας να φανώ για μία ακόμα φορά χρήσιμος σε όλους και στον καθένα σας χωριστά είτε με ψηφίσατε είτε όχι. Θα είμαι πάντα κοντά σας και πάντα στη διάθεση σας με τη δύναμη που μου μετέφερε η ψήφο σας. 

Με εκτίμηση 
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Θεσπρωτίας 
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου 
Αλκιβιάδης Μιχ. Λάμπρου
Συνέχεια...

Οριστικά αποτελέσματα Δήμου Σουλίου

Οριστικά αποτελέσματα Δήμου Φιλιατών

Τα τελικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Ηπείρου και Π.Ε. Θεσπρωτίας

Πως κατανέμονται οι έδρες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου

Μαΐου 29, 2019 0

Στο Δήμο Σουλίου ο επόμενος Δήμαρχος, όποιος κι αν εκλεγεί, δεν θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και θα χρειαστεί τη συνεργασία και με άλλες παρατάξεις ή τουλάχιστον με άλλους δημοτικούς συμβούλους μεμονωμένα, δεδομένου ότι δεν εξελέγη Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο. Είναι ο μόνος από τους τρείς Δήμους της Θεσπρωτίας στον οποίο θα δούμε πως θα λειτουργήσει στην πράξη το νέο εκλογικό σύστημα που τόσος ντόρος έχει γίνει. 
Ο συνδυασμός του Νικόλα Κάτσιου εκλέγει οκτώ (8) συμβούλους, ο Γιάννης Καραγιάννης επτά (7), ο Αθανασίου έξι (6), ο Νίκος Γώγος τέσσερις (4) και ο Ηλίας Κουτσής δύο (2) έδρες σε σύνολο 27. 
Για να μπορεί ο επόμενος Δήμαρχος να περνάει τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να έχει το 50% +1 των παρόντων, οπότε σε σύνολο 27 παρόντων θα χρειάζονται 14 ψήφοι, οπότε, αναλόγως και με το ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος την ερχόμενη Κυριακή, αναμένεται να γίνουν και οι απαραίτητες συνεργασίες...! Συνέχεια...

Πως κατανέμονται οι έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών

Μαΐου 29, 2019 0


Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Σπύρος Παππάς έχει την πλειοψηφία με 12 από τις 21 έδρες, η παράταξη του Δημήτρη Σκεύη θα εκπροσωπείται με 8 συμβούλους, ενώ επανέρχεται ο Λαέρτης Ρέγκας αφού κατάφερε να εξασφαλίσει 1 έδρα.


Συνέχεια...

Πως κατανέμονται οι έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Μαΐου 29, 2019 0


Αφού ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και σύμφωνα με τα ποσοστά που κατέλαβε ο κάθε συνδυασμός, προέκυψαν και οι έδρες που θα καταλάβει η κάθε παράταξη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Όπως βλέπετε και στον πίνακα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, ο συνδυασμός του Γιάννη Λώλου έχει την πλειοψηφία των εδρών καταλαμβάνοντας 14 από τις 27 έδρες.
Ο συνδυασμός του Γιάννη Γόγολου θα εκπροσωπείται από εννέα (9) δημοτικούς συμβούλους, η παράταξη του Θωμά Δημητρίου με τρείς (3) και από τη Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγεται ο επικεφαλής Δώρης Δήμας.


Συνέχεια...

Ζητείται προσωπικό από "all day coffee bar" στα Σύβοτα

Μαΐου 29, 2019 0

Ζητείται προσωπικό  για "all day coffee bar" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας για εποχιακή πλήρη απασχόληση.  Κουζίνα και Service!

Πληροφορίες: 6982196726  και  6949731558
Συνέχεια...