12/30/22 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Έχασε το ...δεξί του χέρι!

Δεκεμβρίου 30, 2022 0
Έχασε το ...δεξί του χέρι!

Ένα πολύτιμο στέλεχος της ομάδας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου, υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του ειδικού συνεργάτη του...

Ο λόγος για το Γιώργο Ντάνη, ο οποίος από τον πρώτο μήνα της θητείας του Γ. Λώλου, το 2014 μέχρι και σήμερα ήτανε κυριολεκτικά η σκιά του...

Όχι μόνο για τα καθήκοντα που τυπικά προσλήφθηκε, αλλά έφτασε σε σημείο να τον εκπροσωπεί ακόμη και σε επίσημες εκδηλώσεις και συνέδρια...

Ο λόγος παραίτησης δεν έγινε επίσημα γνωστός από τους ίδιους, αλλά από ό,τι μαθαίνουμε ο νεαρός συνεργάτης του Δημάρχου, προτίμησε μια πιο ασφαλή θέση στο δημόσιο, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι φιλελεύθεροι!

Για τον κ. Λώλο φαίνεται όμως πως πρόκειται για σημαντική απώλεια, δεδομένου ότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ειδικούς συνεργάτες...!

Ο Γ. Ντάνης  με ανάρτησή του γνωστοποίησε την αποχώρησή του, αναφέροντας:

"Μετά από 8 και πλέον χρόνια, έχοντας αποκομίσει νέες φιλίες, εμπειρίες και γνώσεις, υπέβαλα σήμερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων την παραίτησή μου από Επιστημονικός Συνεργάτης.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και κυρίως για την δημιουργική συνεργασία που είχαμε. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς, τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους φορείς, για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Μια πολυεπίπεδη συνεργασία, που στόχο είχε να ανοίξει τα φτερά της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου. Θα συνεχίσω ωστόσο να είμαι δίπλα τους προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πολυσχιδές έργο της Δημοτικής Αρχής.
Μια συνεργασία, ολοκληρώνεται και περνά σε άλλο επίπεδο, γιατί ο Δήμος Ηγουμενίτσας για μένα θα είναι πάντα κύκλος που δεν κλείνει..."!


Συνέχεια...

Εορταστικές προσφορές από το Super market "ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ"

Δεκεμβρίου 30, 2022 0

 Εορταστικές προσφορές από το Super market "ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ"

Το super market ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας, για την περίοδο των εορτών, έχει ετοιμάσει ένα πραγματικό ...καλάθι του νοικοκυριού με μεγάλες προσφορές.

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές του καταστήματος, οι οποίες ισχύουν μέχρι 8/1/2023!Το super market Γκαμπρέλας, σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Συνέχεια...

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για τον Ιανουάριο στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Δεκεμβρίου 30, 2022 0
Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για τον Ιανουάριο στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν τους μαζικούς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα των δωρεάν ελέγχων, για όλο το μήνα Ιανουάριο, διαμορφώνεται ως εξής:

Ηγουμενίτσα (Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον»): Καθημερινά εκτός Σαββάτου, 09:00 – 15:00

Πέρδικα (Κοινοτικό Κατάστημα): Κάθε Δευτέρα του Ιανουαρίου, 10:00 – 14:00

Πλαταριά (Δημαρχείο): Κάθε Τετάρτη του Ιανουαρίου, 10:00 – 14:00

Σύβοτα (Κοινοτικό γραφείο): Κάθε Παρασκευή του Ιανουαρίου, 10:00 – 14:00

*Την Κυριακή 1/1 και την Παρασκευή 6/1 δεν θα πραγματοποιηθούν test.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test, σε περίπτωση που αυτό βγει θετικό. Τα τεστ θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα