10/04/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Habemus papam! Λευκός καπνός στον ΟΛΗΓ! Ο Θανάσης Πορφύρης, νέο "αφεντικό"!

Οκτωβρίου 04, 2019 0
Habemus papam! Λευκός καπνός στον ΟΛΗΓ!
 Ο Θανάσης Πορφύρης, νέο "αφεντικό"!
Μπορεί οι Ηγουμενιτσιώτες να έχουνε συνηθίσει την εικόνα του μαύρου καπνού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από τα φουγάρα των πλοίων (ένα θέμα που ελπίζουμε να λύσει η νέα διοίκηση του ΟΛΗΓ), ωστόσο προχθες, και μετά από αρκετές εβδομάδες εσωκομματικών ...ζυμώσεων, βγήκε λευκός καπνός! Ναι, επιτέλους έχουμε Πάπα! Δηλαδή νέα διοίκηση στον ΟΛΗΓ. Κι όχι έναν πάπα, αλλά δύο ή και περισσότερους, η πορεία θα δείξει...! 
Σύμφωνα με ανεπίσημες -αλλά εγκυρότατες- πληροφορίες μας, νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού θα είναι ο Θανάσης Πορφύρης ο οποίος θα είναι ο νέος εντολοδόχος του λιμανιού. 
O κ. Πορφύρης δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ειδικότερα στα Φωτοβολταϊκά Συστήματα. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη. Αν και δεν εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος, ο Περιφερειεάρχης του έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία και ώθηση...!

Πρόεδρος του Δ.Σ. με λίγες αρμοδιότητες, αλλά μάλλον σημαντική, παρουσία θα είναι η Ρεγγίνα Δηλαβέρη, πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας και νυν περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του κ. Καχριμάνη, η οποία είναι μάχιμη δικηγόρος Θεσπρωτίας. 

Νέοι και οι δύο, εγγεγραμμένοι στο μητρώο στελεχών της ΝΔ από όπου αντλεί άριστους η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη για να στελεχώσει νευραλγικές θέσεις του δημοσίου.
Μετά από χρόνια λοιπόν, παύει να είναι το ίδιο πρόσωπο και Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, στην προσπάθεια προφανώς της νέας κυβέρνησης να προσφέρει πόστο σε όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη του κόμματος. 
Όσον αφορά τη φημολογούμενη τοποθέτηση του Γιώργου Ντάνη (του ιδιαιτέρου του Δημάρχου Ηγουμενίτσας) στο Δ.Σ. του ΟΛΗΓ, παρότι του ήρθε ενημέρωση ότι τον δέχονταν ως μέλος του Δ.Σ. ο ίδιος αρνήθηκε, επειδή επιδίωκε μόνο τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου κι όχι απλού μέλους. Στη θέση του θα τεθεί σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άλλο νέο στέλεχος, ο κ. Στέφανος Πάσχος.

Βέβαια, δεν πάυει, το απόλυτο κουμάντο σε θέματα στρατηγικής να έχουν οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ στο Δ.Σ. του ΟΛΗΓ οι οποίοι θα είναι πλέον δύο (2), οι κ.κ. Λιάγκος και Καραμανέας!
Το Δ.Σ. του ΟΛΗΓ ως είθισται συμπληρώνεται επίσης από εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Θες/τιας, εκπρόσωπο των εργαζομένων στον ΟΛΗΓ και εκπρόσωπο των ...καβοδετών, αλλά ΟΧΙ του Δήμου...!
Ευχόμαστε στο νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, την Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. καλή θητεία στο έργο τους για το καλό της πόλης. 
Αναμένουμε βέβαια, άμεσα να μας ενημερώσουν για το πρόγραμμα που έχουν και τις άμεσες ενέργειες τους!Συνέχεια...