06/02/22 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Τα κρούσματα σήμερα Πέμπτη στη Θεσπρωτία

Ιουνίου 02, 2022 0
Τα κρούσματα σήμερα Πέμπτη στη Θεσπρωτία

Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων στην Ήπειρο
ΠΕ Άρτας  11
ΠΕ Θεσπρωτίας  12
ΠΕ Ιωαννίνων  47
ΠΕ Πρέβεζας  17

Οι αριθμοί των κρουσμάτων αφορούν τα δεδομένα που καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο έως και τις 9:00 το πρωί.
Συνέχεια...

Πως θα πρέπει να είναι τα λιμάνια στο μέλλον...

Ιουνίου 02, 2022 0
Πως θα πρέπει να είναι τα λιμάνια στο μέλλον...

Πρόσκληση στο Εργαστήριο – Διαλογική Συζήτηση τοπικού επιπέδου για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Έργου PoWER PLUS

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, ένας σημαντικός αριθμός ειδικών σε διάφορους τομείς από την Ελλάδα (Θεσπρωτία & Θεσσαλονίκη) συναντώνται στην Ηγουμενίτσα για να συζητήσουν σχετικά με το πώς πιστεύουν ότι θα πρέπει να είναι τα λιμάνια στην περιοχή Αδριατικής-Ιονίου στο μέλλον. Η σχετική συζήτηση θα γίνει με ανοικτή δημόσια εκδήλωση με τίτλο «Πρόβλεψη για την Εδαφική Συνεργασία», που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Αγίων Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα) στις 10 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00-14:00 στην οποία και σας καλούμε να συμμετέχετε.

Η εκδήλωση αποτελεί το επιστέγασμα μιας άσκησης δημιουργίας σεναρίου που εκτελείται στο πλαίσιο του έργου PoWER PLUS και στοχεύει στον εντοπισμό των κύριων ζητημάτων που ενδέχεται να επηρεάσουν βραχυπρόθεσμα έως μεσοπρόθεσμα τα λιμάνια της Αδριατικής-Ιονίου, υπό το φως της επιδημίας του Covid19 και της σχετικής οικονομικής κρίσης, παρέχοντας έτσι περαιτέρω υποστήριξη στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στις τοπικές κυβερνήσεις, αλλά κυρίως και σε επίπεδο διαμόρφωσης Ευρωπαϊκής πολιτικής. Παράλληλα θα χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση και, ως εκ τούτου, για τη βελτίωση των κύριων αποτελεσμάτων που παράγονται από το πρώην έργο PoWER, δηλαδή τη Μεθοδολογία PoWER για την οικοδόμηση εφοδιαστικής αλυσίδας καινοτομίας, τη στρατηγική PoWER για την εξέλιξη των λιμένων σε Κόμβους Καινοτομίας και την Πλατφόρμα ΤΠΕ www. powerports.eu.

Το PoWER PLUS είναι ένα έργο διάρκειας 6 μηνών που υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα INTERREG V-B Adriatic-Ionian ADRION, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ταμείο IPA II.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Συνέχεια...

Μάριος Κάτσης: "Όλοι οι φορείς εκπέμπουν SOS για το νοσοκομείο Φιλιατών και ο κ. Γιόγιακας στον κόσμο του"

Ιουνίου 02, 2022 0
Μάριος Κάτσης: "Όλοι οι φορείς εκπέμπουν SOS για το νοσοκομείο Φιλιατών και ο κ. Γιόγιακας στον κόσμο του"

O κυβερνητικός βουλευτής κ. Γιόγιακας επιτέλους σταμάτησε να κρύβεται από τα σοβαρά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες καθημερινά. Δυστυχώς όμως δεν σταμάτησε να κρύβεται από την αλήθεια. Κατέφυγε επικοινωνιακά στην εικονική πραγματικότητα, που ζει σύσσωμη η κυβέρνηση της ΝΔ και τα στελέχη της, που όταν όλα τριγύρω καταρρέουν, εκείνοι απαντάνε «όλα πάνε καλά».

Η απάντησή του για την κατάσταση που έχει περιέλθει το νοσοκομείο Φιλιατών επί των ημερών της κυβέρνησής του, αποτελούν ευθεία προσβολή, όχι προς το πρόσωπό μου, αλλά προς την κοινωνία.

Ας διαφημίσει το «έργο του» στους ασθενείς που περιμένουν μήνες για ένα χειρουργείο ή για έναν απεικονιστικό έλεγχο. Ας παινευτεί στους ασθενείς που μεταφέρονται σωρηδόν στα Γιάννενα ή στα ιδιωτικά ιατρεία πληρώνοντας αδρά από την τσέπη τους για τις προσλήψεις γιατρών που ήρθαν και έφυγαν ή που θα…κάνει 3 χρόνια τώρα.

Ας απαντήσει στους εργαζόμενους του νοσοκομείου που με ανακοίνωσή τους εκπέμψαν SOS καταδεικνύοντας την τραγική υποβάθμιση του νοσοκομείου σε κρίσιμες ειδικότητες.

Το ίδιο ας πράξει και με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας που με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι οι εκκλήσεις του για στελέχωση του νοσοκομείου πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Εντέλει ας μας απαντήσει, γιατί συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών για την κατάσταση στο Νοσοκομείο, ποιος προκάλεσε τη συζήτηση και γιατί ο ίδιος απουσίαζε επιδεικτικά αντί να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των αιρετών και της τοπικής κοινωνίας που ανησυχεί για την υποστελέχωση του νοσοκομείου.

Αλλά μιας και περί θράσους ο λόγος, θράσος είναι ένας βουλευτής να παριστάνει τον διοικητή του νοσοκομείου και να δημοσιοποιεί ποιος νοσηλεύεται και μάλιστα να τηρεί και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων! Εκτός εάν ο κ. Γιόγιακας μας έχει γυρίσει στο 1950 και αποτελεί είδηση προς δημοσιοποίηση, ότι νοσηλεύεται κάποιος που δεν ψηφίζει ΝΔ ή δεν έχει περάσει πρώτα από το γραφείο του! Θράσος είναι να καπηλεύεσαι την προμήθεια μαγνητικού τομογράφου που είναι έργο της προηγούμενης κυβέρνησης και 3 χρόνια τώρα δεν έχει λειτουργήσει ακόμα γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.

Αυτό όμως που δεν είναι απλά θράσος, αλλά εξοργιστικό για την κοινωνία, είναι να επαίρονται τα στελέχη της ΝΔ για το πόσες ζωές σώσανε στην πανδημία, όταν είμαστε πρώτοι σε νεκρούς/εκ. κατοίκους στην Ευρώπη, τη στιγμή μάλιστα που μετέτρεψαν τα νοσοκομεία αποκλειστικά σε covid με αναστολή των τακτικών χειρουργείων ! Όταν δεν έχεις κάνει καμία πρόσληψη μόνιμων γιατρών, όταν έχεις μειώσει τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων και ρημάζεις τις τσέπες των πολιτών στέλνοντάς τους στον ιδιωτικό τομέα, τότε είναι λογικό να μη βλέπεις κραυγή αγωνίας των εργαζομένων, του ιατρικού συλλόγου, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητή και επιστρατεύεις το «όλα πάνε καλά».

Προκαλώ λοιπόν τον συνάδελφο βουλευτή που παριστάνει τον διοικητή, να δημοσιοποιήσει τα στατιστικά στοιχεία για τα χειρουργεία, τις νοσηλείες και τον αριθμό των ασθενών που εξυπηρέτησε το νοσοκομείο (εκτός των COVID περιστατικών), που να αποδεικνύουν ότι δεν υποβαθμίστηκαν οι ιατρικές υπηρεσίες προς τους πολίτες. Ας έρθει λοιπόν έστω και τώρα σε επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες εξαιτίας του και εξαιτίας του κόμματος του, κι ας καταλάβει επιτέλους ότι ο ρόλος του δεν σταματά στα τραπεζώματα και στις χαιρετούρες.

Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν ποια κυβέρνηση άνοιξε το ΤΕΠ, έκανε προσλήψεις, έφερε μηχανήματα νέας τεχνολογίας και ανανέωσε το στόλο των ασθενοφόρων και αναβάθμισε την Δημόσια Υγεία για όλους χωρίς αποκλεισμούς και ποια κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τη Δημόσια Υγεία ως κομματικό φέουδο και ως πεδίο κερδοφορίας για τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Η στιγμή που ο ελληνικός λαός θα τους στείλει το λογαριασμό δεν αργεί.

ΥΓ: Με ένα πέρασμα από τις καφετέριες θα αντιλαμβανόσασταν ότι οι επαγγελματίες της εστίασης δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα.

Συνέχεια...

ΚΚΕ Θεσπρωτίας: "Υδατοκαλλιέργειες για τις ανάγκες του λαού και όχι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων"

Ιουνίου 02, 2022 0
ΚΚΕ Θεσπρωτίας: "Υδατοκαλλιέργειες για τις ανάγκες του λαού και όχι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων"

Η Αλιευτική πολιτική που διαχρονικά εφαρμόστηκε από όλες τις μέχρι σήμερα ελληνικές κυβερνήσεις (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κ.λπ.) έχοντας ως οδηγό την Κοινή Αλιευτική Πολιτική της ΕΕ έφερε ως αποτέλεσμα την μείωση του στόλου της παράκτιας αλιείας και την ενίσχυση της υδατοκαλλιέργειας.

Η μεγάλη κερδοφορία που έχει ο κλάδος της υδατοκαλλιέργειας και το πλεονέκτημα που έχει η ακτογραμμή της Θεσπρωτίας να προστατεύεται με φυσικό τρόπο από τον κυματισμό, έφεραν και στην περιοχή μας τις αντίστοιχες επενδύσεις των επιχειρηματικών ομίλων.

Ο ανταγωνισμός όμως των ομίλων για το κέρδος έφερε στους εργαζόμενους εντατικοποίηση της δουλειάς, ανυπαρξία μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, απολύσεις. Οι εργαζόμενοι έφτασαν στο σημείο να θρηνούν ακόμη και θύματα (πρόσφατα με νεκρό Ινδό εργάτη στις ιχθυοκαλλιέργειες του ομίλου AVRAMAR).

Επίσης έφερε την συγκέντρωση των υδατοκαλλιεργειών με αποτέλεσμα σήμερα δύο όμιλοι η AVRAMAR (55%), που δραστηριοποιείται και στην Θεσπρωτία, μαζί με τη «Philosofish” (17%) να κατέχουν το 72% της παραγωγής. Μια παραγωγή που το μεγαλύτερο μέρος πάει για εξαγωγή.

Ταυτόχρονα, και ενώ καταγράφονται οι μεγάλες εγχώριες παραγωγικές δυνατότητες, για την εργατική-λαϊκή οικογένεια το ψάρι έχει φτάσει να είναι είδος πολυτέλειας.

Για τα ζητήματα αυτά λέξη δεν ακούστηκε τόσο από τον εκπρόσωπό της κυβέρνησης ΝΔ Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντά όσο και από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κάτση στις τοποθετήσεις τους στο πρόσφατο συνέδριο για τις υδατοκαλλιέργειες και οργάνωσε το επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Συμφώνησαν όμως και οι δύο να προχωρήσει η παραπέρα μεγέθυνση της υδατοκαλλιέργειας στην Θεσπρωτία με την θεσμοθέτηση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ) που δίνει για το λόγο αυτό μια συνολική έκταση 26.500 και πλέον στρεμμάτων.

Ο καημός τους τελικά είναι πως θα μεγαλώσει περισσότερο η μεγάλη κερδοφορία σ΄ένα κλάδο που έχει συγκεντρωθεί σε λίγα χέρια. Πως θα τις ενισχύσουν ακόμη περισσότερο με ζεστό χρήμα μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης (500 εκ € συνολικά )και άλλα προγράμματα. Δεν έφτασαν στους επιχειρηματικούς ομίλους φαίνεται τα 25.000.000 € που πήραν λόγω επιπτώσεων της πανδημίας την στιγμή που οι βιοπαλαιστές αλιείς που πήραν κάποια ψίχουλα, θέλουν και άλλο ζεστό χρήμα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές αλιείες, τα λαϊκά στρώματα να βγάλουν τα ανάλογα πολιτικά συμπεράσματα να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και με τον οργανωμένο τους αγώνα, μέσα από τα εργατικά σωματεία και άλλους φορείς, να διεκδικήσουν:

- Τη δημιουργία, λειτουργία και χωροθέτηση Περιοχών Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών και στην περιοχή μας ΟΧΙ με βάση τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων αλλά με κριτήριο τα συμφέροντα του λαού. Οι κάτοικοι των περιοχών να έχουν τον τελευταίο λόγο.

- Κρατικό έλεγχο των υπαρχουσών υποδομών και εφαρμογή ουσιαστικών μέτρων για την προστασία της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος.

- Την κατάργηση των περιορισμών για την άσκηση αλιείας στους μικρομεσαίους ψαράδες. Άμεσα μέτρα στήριξης για την επιβίωσή τους.

- Να υπογραφεί χωρίς άλλη καθυστέρηση η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έχει κατατεθεί από τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων στο Σύνδεσμο Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών.

- Να ληφθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους στις ιχθυοκαλλιέργειες, όχι άλλες χαμένες ζωές εργατών.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 31/5/2022
ΤΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνέχεια...

Ο Ηγουμενιτσιώτης Κων/νος Μπακάλης στην Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25

Ιουνίου 02, 2022 0
Ο Ηγουμενιτσιώτης Κων/νος Μπακάλης στην Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25

Με συμμετοχή Ηπειρωτών η νέα ΚΕ και ΠΓ του ΜέΡΑ25

Μετά την ολοκλήρωση του β’ μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25, την εκλογή και τη σύγκληση της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος η οποία με τη σειρά της εξέλεξε ως Συντονιστικό Δίδυμο τον Κώστα Ντάσκα και τη Λίτσα Αλεξάκη, εκλέχθηκαν, κληρώθηκαν και ορίστηκαν (από το Συνδικαλιστικό του κόμματος και τη Νεολαία), η νέα Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25, με ισότιμη εκπροσώπηση γυναικών και ανδρών.

Η Ήπειρος εκπροσωπείται επάξια στα κορυφαία συλλογικά όργανα του κόμματος στην νέα Πολιτική Γραμματεία με δύο μέλη με πολιτική, κοινωνική, και συνδικαλιστική δράση, τη Λουΐζα Σκούρα, Διπλωματούχο Αγρονόμο και Τοπογράφο Μηχανικό από την Άρτα και τον Κωνσταντίνο Μπακάλη, Διπλωματούχο Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής από την Ηγουμενίτσα. Επιπλέον στην νέα Κεντρική Επιτροπή συμμετέχουν από την Ήπειρο η Λίνα Νταλαγιάννη, η Γεωργία Παπάζογλου, η Σοφία Στράτου και ο Σάββας Κουνουβέλης.

Μετά τη συγκρότηση των οργάνων του κόμματος συνεχίζουμε δυναμικά για τη Ρήξη, τη μόνη πραγματική απάντηση στην κρίση.

Η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΜέΡΑ25


Συνέχεια...

Β. Γιόγιακας: "Ας θυμίσουμε στον κ. Κάτση τι έχει γίνει για το Νοσοκομείο Φιλιατών..."

Ιουνίου 02, 2022 0
Β. Γιόγιακας: "Ας θυμίσουμε στον κ. Κάτση τι έχει γίνει για το Νοσοκομείο Φιλιατών..."

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -αφού βάφτισε “κραυγή αγωνίας” την ενημέρωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών προς το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών- είχε το θράσος να κάνει λόγο για “τραγική κατάσταση”, “υποστελέχωση” και “υποβάθμιση” του νοσοκομείου.

Είναι γνωστό ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του έχουν τσακωθεί με την αλήθεια και δεν παύουν να εκτίθενται. Ας του θυμίσουμε λοιπόν, με γεγονότα και αριθμούς, τι έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια:

Προσλήφθηκαν 13 επικουρικοί Ιατροί σε διάφορες ειδικότητες και 12 μόνιμοι Ιατροί ΕΣΥ, από τους οποίους οι 3 -Ακτινολόγος, Εντατικολόγος και Οφθαλμίατρος- διορίστηκαν στη συνέχεια σε άλλες γειτονικές δομές. Ακόμα 9 θέσεις μόνιμων ιατρών ΕΣΥ εκκρεμούν στα Συμβούλια Κρίσης ενώ καλύφθηκε, με μετακίνηση από το Χατζηκώστα, το κενό του Αναισθησιολόγου.

Είχαμε ακόμα 2 άτομα που προσλήφθηκαν ως μόνιμο λοιπό προσωπικό και άλλα 2 που διορίζονται σύντομα, το ένα μάλιστα αφορά θέση Χειριστή Ακτινολογικού ενώ προστέθηκαν 5 Νοσηλευτές από μετάταξη.

Επίσης, τα τελευταία 2 χρόνια προσλήφθηκαν 79 άτομα επικουρικό προσωπικό για τον Covid 19, μεταξύ των οποίων 27 Νοσηλευτές.

Οργανώθηκε, εξοπλίστηκε πλήρως και λειτούργησε η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας η οποία έχει σώσει ζωές ουκ ολίγων συμπολιτών μας. Ας ρωτήσει ο κύριος Κάτσης ένα γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας που νοσηλεύτηκε εκεί για να μάθει από πρώτο χέρι…

Λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία η κλινική Covid η οποία νοσήλευσε μεγάλο αριθμό ασθενών.

Αποκτήθηκε νέος σύγχρονος υπέρηχος για το Μαιευτικό-Γυναικολογικό Ιατρείο ενώ πρόσφατα παραλήφθηκε ο Μαγνητικός Τομογράφος που είναι έτοιμος για λειτουργία.

Αυτά έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Και χαίρομαι που –έστω και άθελά του- ο κύριος Κάτσης έδωσε την αφορμή να αναδείξουμε! Και τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι η προσπάθεια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου είναι συνεχής.

Επειδή όμως η συζήτηση αυτή είναι πιο χρήσιμο να γίνεται επί τόπου, στους χώρους του νοσοκομείου, καλώ το συνάδελφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να το επισκεφθούμε ώστε να δει και να ακούσει από κοντά για όλα αυτά που έχουν γίνει.

Και αν θέλει, μπορούμε να πάμε μαζί στον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για να ενημερωθεί από τον ίδιο, αλλά και για να μάθει επιτέλους πού πέφτουν τα γραφεία της ΥΠΕ στην Πάτρα…
Γιατί δουλειά από τις καφετέριες δεν γίνεται…».
Συνέχεια...

Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ιουνίου 02, 2022 0
Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με όλη μου την αγάπη σας προτρέπω να προσέλθετε στη διαδικασία των εξετάσεων με ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση και θετική σκέψη, γνωρίζοντας ότι η διαδικασία αυτή σας μαθαίνει να προσπαθείτε, να διαχειρίζεστε τους φόβους σας και να κυνηγάτε τα όνειρά σας.

Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο, διότι θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στη ζωή, που σφυρηλατούνται με την πίστη στις δυνάμεις σας, την εργατικότητα και την ορθή κριτική σκέψη.


Εύχομαι επίσης καλή δύναμη στους γονείς σας, που στηρίζουν τις προσπάθειές σας και στέκονται αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε σας βήμα.

Στην υπόλοιπη εκπαιδευτική κοινότητα, εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους, με αγάπη, επαγγελματισμό, δικαιοσύνη και στήριξη στον αγώνα των μαθητών μας.
Και πάλι καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Συνέχεια...

Διακοπή νερού στο Γραικοχώρι

Ιουνίου 02, 2022 0
Διακοπή νερού στο Γραικοχώρι

Λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή του Γραικοχωρίου σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 2-6-2022, 8:30-12:00 θα διακοπεί η υδροδότηση στο κάτω μέρος του Γραικοχωρίου έως την οδό Γκούμανης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγ/τσας
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα