06/01/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Νικόλας Κάτσιος στην κεντρική του ομιλία: "Στείλατε μήνυμα νίκης και ενότητας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης" (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ιουνίου 01, 2019 0


Μήνυμα νίκης και ενότητας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Σουλίου ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών έστειλαν οι πολίτες της Παραμυθιάς, του Αχέροντα και του Σουλίου με την παρουσία τους το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου.

Η μαζικότητα των συνδημοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι πολίτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στην τελική εντυπωσιακή συγκέντρωση της παράταξης «Τόπος Αξιών» και κατέκλυσαν το χώρο έξω από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετά στελέχη των δημοτικών παρατάξεων «Δύναμη Ελπίδας» και «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας», οι οποίοι σηματοδότησαν με την παρουσία τους τη διαδικασία προγραμματικής σύγκλισης που βρίσκεται σε εξέλιξη με τους τρεις αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς.

Ο Ν. Κάτσιος στην ομιλία του τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου ανέδειξε πρώτη δύναμη την παράταξη «Τόπος Αξιών» σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, όμως οι πολίτες μας έδειξαν και το δρόμο της σύνθεσης, της συνεργασίας και της σύγκλισης. «Συζήτησα και συνεχίζω να συζητώ με όλες τις παρατάξεις που άσχετα αν δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο έχουν τις δικές τους θετικές προτάσεις, οι οποίες θα προσδώσουν μια δημιουργική δυναμική στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Από την περασμένη Δευτέρα εργαζόμαστε μεθοδικά για να κάνουμε πράξη την εντολή σας για συμπόρευση και με άλλες υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις, στη βάση μιας στέρεας προγραμματικής σύγκλισης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου.

Αναλύοντας λεπτομέρειες της συνεργασίας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ο Ν. Κάτσιος δεν εξαίρεσε ούτε την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, αφού όπως ανέφερε: «Συγκροτούμε μια εποικοδομητική σχέση συνεργασίας, με ειλικρίνεια και αξιοπιστία που εγγυάται μια ισχυρή επιτυχημένη διακυβέρνηση τετραετίας για το δήμο. Δεσμευτήκαμε να συνθέσουμε το κοινό μας όραμα, να το μπολιάσουμε με πολιτικές προστιθέμενης αξίας, ώστε να εγγυηθούμε ένα καλύτερο αύριο. Και πάνω σε αυτή τη βάση συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα μικρό βηματάκι πίσω για να κάνουμε όλοι την Κυριακή ένα μεγάλο άλμα μπροστά!»

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ζήτησε από τους πολίτες την προσεχή Κυριακή στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών να ψηφίσουν την παράταξη «Τόπος Αξιών».
«Η νίκη θα είναι νίκη όλων των συνδημοτών μας στο δήμο Σουλίου που αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο. Η νίκη την Κυριακή δεν θα είναι μόνο δική μας θα είναι η νίκη όλων των πολιτών στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν. Ο δήμος Σουλίου θα είναι και αυτή την Κυριακή ξανά νικητής και μαζί από αυτό εδώ το Εκλογικό Κέντρο θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, νίκης και προοπτικής», υπογράμμισε με νόημα ο Ν. Κάτσιος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέχεια...

Γιάννης Καραγιάννης στην κεντρική του ομιλία: «Δώσατε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ιουνίου 01, 2019 0


Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ολοκλήρωσε την προεκλογική περίοδο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
"Δώσατε ξεκάθαρο μήνυμά νίκης για την ερχόμενη Κυριακή" ανέφερε  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ευχαριστώντας τους κατοίκους του Δήμου Σουλίου γα την σημερινή πολύ μεγάλη παρουσία στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση

Ο Γιάννης Καραγιαννης αναφέρθηκε στην πολιτική του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ., η οποία στηρίζεται σε επτά στρατηγικές προτεραιότητες για την χωροταξική αναγέννηση, την οικονομική αναζωογόνηση, την πολιτιστική ανανέωση, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την ποιοτική καθημερινότητα, την κοινωνική συνοχή και την αποτελεσματική και σύγχρονη διακυβέρνηση του Δήμου. "Έιναι ενα πρόγραμμα που στοχεύει την αναζωογόνηση του δήμου μας και την ευημερία των δημοτών μας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος τόνισε πως "δεν ήμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε ούτε μια ευκαιρία ανάδειξης και εκμετάλλευσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και δεν ήμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε την οποιαδήποτε έκπτωση στο όραμα μας για έναν δήμο με επίκεντρο τον ίδιο τον δημότη"

Αναφερόμενος στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. ο Γιάννης Καραγιαννης ανέφερε πως." είμαστε η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη
ομάδα, είμαστε μια παράταξη που συνδυάζει τη γνώση των τοπικών θεμάτων, την εμπειρία, την αποδεδειγμένη ικανότητα διοίκησης και ταυτόχρονα διαθέτει την ορμή και το μεράκι των λιγότερο έμπειρων αλλά όχι και λιγότερο ικανών να προσφέρουν στην πόλη μας και τα χωριά μας. Είμαι διπλά υπερήφανος για την στάση και την ηθική που τήρησαν σε όλη την προεκλογική περίοδο"
Μιλώντας για τον ίδιο, ο Γιάννης Καραγιαννης σημείωσε πως ως Δήμαρχος θα διαφυλάξει την σοβαρότητα την ηθική και το αίσθημα δικαιοσύνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

"Δεν θέλουμε τον δημότη χειραγωγημένο και όμηρο των υποσχέσεων ενός Δημάρχου και της παρέας του. Θα ήμαστε μια δημοτική αρχή πρότυπο διαφάνειας και αξιοκρατίας. Θα εγγυηθώ προσωπικά την εντιμότητα και την τήρηση του συμβολαίου τιμής που συνάψαμε.
- Ξέρετε πως θα διαφυλάξω την σοβαρότητα στο δημοτικό συμβούλιο
- Ξέρετε πως θα εγγυηθώ την νοικοκυροσύνη στον δήμο
- Ξέρετε πως θα εγγυηθώ διάφανη και ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων
- Ξέρετε πως δεν θα επιτρέψω να απουσιάσει η ηθική από την λειτουργιά της δημοτικής αρχής
- Ξέρετε πως δεν θα επιτρέψω να συμβεί οτιδήποτε θα προσβάλει το αίσθημα δικαιοσύνης των δημοτικών συμβούλων, των δημοτικών υπάλληλων και όλων εσάς των δημοτών του δήμου Σουλίου.
Τα εγγυώμαι προσωπικά και τα υπογράφω φαρδιά πλατιά με yπογραφή την προσωπική μου ιστορία ζωής, μια ιστορία που πάντα πρότασσα την ανάγκη για επικράτηση και διατήρηση του ηθικού πλεονεκτήματος. Ένα ηθικό πλεονέκτημα δεν θα χαθεί ούτε στιγμή από την νέα μας δημοτική αρχή."
Τέλος και μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καραγιάννης τόνισε: 

"Μην αναρωτιέστε που υπερτερούμε. Μη διερωτάστε ποια είναι η διαφορά μας. Υπάρχει απάντηση:
Γιατί εμείς Δεν υποσχόμαστε.
Γιατί εμείς Δεν παραπλανούμε.
Γιατί εμείς Δεν δωροδοκούμε.
Γιατί εμείς Δεν τάζουμε.
Γιατί εμείς Δεν εξαγοράζουμε ούτε εκβιάζουμε.
Δύναμή μας είναι η ικανότητα. Δύναμή μας είναι η αλήθεια. Δύναμή μας είναι η εργατικότητα. Δύναμή μας είναι οι αξίες μας. Οι αξίες που στη ζωή δεν αποτιμώνται με τον πλούτο. Δεν αποτιμώνται με τον υλισμό. Αποτιμώνται με την ψυχή, την προσπάθεια, την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στον τόπο."

Συνέχεια...