06/13/23 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Γνώρισαν τις Ιχθυοκαλλιέργειες, μαθητές του A' δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας

Ιουνίου 13, 2023 0
Γνώρισαν τις Ιχθυοκαλλιέργειες, μαθητές του A' δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ψάρια που καλλιεργούνται στις μονάδες Ιχθυοκαλλιέργειας της Θεσπρωτίας, να ενημερωθούν για την ανάπτυξη τους και τη διατροφική τους αξία και πως συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και να ξεναγηθούν σε μονάδες της περιοχής μας, είχαν οι μικροί μαθητές του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποίησε το σχολείο.

Οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν για τη διατροφή και το πόσο σημαντικό είναι να προσθέσουν στο διαιτολόγιο τους τα ψάρια, ενώ ταυτόχρονα τους παρασχέθηκαν στοιχεία και πληροφορίες για τον κόσμο της θάλασσας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε εγκαταστάσεις και να έρθουν σε επαφή με τα ψάρια σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους από τον γόνο μέχρι τα ψάρια εμπορεύσιμου μεγέθους που φτάνουν στο πιάτο μας.

Στους μαθητές διανεμήθηκαν αναμνηστικά, κατάλληλα για την ηλικία τους, όπως βιβλίο με παραμύθι, βιβλίο συνταγών μαγειρικής με συνταγές αποκλειστικά για είδη ψαριών που εκτρέφονται στις Θεσπρωτικές μονάδες θαλάσσιας ιχθυοκαλλιέργειας και διάφορα άλλα δώρα (στυλό, κασετίνα, ξυλομπογιές, καπέλα κλπ).Για το Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών ΘεσπρωτίαςΣυνέχεια...

Περιοδεία του ΚΚΕ στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Ιουνίου 13, 2023 0
Περιοδεία του ΚΚΕ στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Κλιμάκιο της Τ.Ε. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ με τις Χρυσηίδα Γεωργίου, Κατερίνα Δήμα και το Θοδωρή Παπαγιάννη υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στην Θεσπρωτία και τον Σπύρο Υφαντή πρόεδρο του Σωματείου ΟΤΑ επισκέφτηκε τις υπηρεσίες και τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηγουμενίτσας.

Οι υποψήφιοι του Κόμματος μετέφεραν το μήνυμα

«100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση. Πιο δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός».

Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και στην αντιλαϊκή της πολιτική, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα. Γιατί μόνο το ΚΚΕ άσκησε τέτοια αντιπολίτευση, μέσα κι έξω από τη Βουλή, στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία της ΝΔ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφιζε αντίστοιχα το 70%. Στις εκλογές της 25ης Ιούνη θα κριθεί αν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες, θα έχουν περισσότερους εκπροσώπους τους μέσα στη Βουλή, που θα αποκαλύπτουν νέα αντιλαϊκά μέτρα, θα χαλάνε τη σούπα της συναίνεσης κυβέρνησης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, και των συμπληρωμάτων τους. Σε αυτήν την υπόθεση δεν χωράει καμία χαμένη ψήφος. Επίσης, κάλεσε όσους σκέφτηκαν να ψηφίσουν KKE, αλλά τελευταία στιγμή δίστασαν, να το κάνουν τώρα, γιατί με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό το λαό μπορεί να σωθεί η λαϊκή κατοικία και οι μικροί επαγγελματίες από τα funds, μπορεί να δυναμώσει η πάλη για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις και μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας των εργαζόμενων, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την εμπλοκή της Ελλάδας στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Για αυτό ΜΕ ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ηγουμενίτσα 12/06/2023

Συνέχεια...

Με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα

Ιουνίου 13, 2023 0
Με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σας προσκαλεί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα, τo Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:00′, στο Εκλογικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ, (πεζόδρομος – Γρ. Λαμπράκη 36), με ομιλητή το Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλο.
Συνέχεια...