10/17/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ανάκληση της απόφασης για τα λιμενικά τέλη στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα & Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη ζητά ο βουλευτής Κέρκυρας Δ. Μπιάγκης

Οκτωβρίου 17, 2019 0
Ανάκληση της απόφασης για τα λιμενικά τέλη στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα & Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη ζητά ο βουλευτής Κέρκυρας Δ. Μπιάγκης
Ο Υπεύθυνος Ναυτιλίας, Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού και Βουλευτής Ν. Κέρκυρας, κ. Δημήτρης Μπιάγκης με την υπ’ αριθμόν Α.Π.: 100/15-10-2019 Επίκαιρη Ερώτησή του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη ζητά την ανάκληση της υπ’ αριθμόν Α.Π.: 3113/11/40369/7-6-2019 Υπουργικής Απόφασης, η οποία αφορά τον τρόπο καθορισμού των λιμενικών τελών στα πλοία που εκτελούν δρομολόγια από Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα & Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη.
Στην Επίκαιρη Ερώτησή του, ο Βουλευτής υποστηρίζει ότι: «Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την υπ’ αριθμ. Α.Π.: 3113.11/40369/7-6-2018 Υπουργική Απόφαση, ενέκρινε την μονομερή και ζημιογόνα απόφαση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των λιμενικών τελών, το οποίο συνακόλουθα συνεπάγεται και αύξηση της τιμής των εισιτηρίων. Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίστοιχη απόφαση έχει λάβει και η απερχόμενη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας για τριπλασιασμό των λιμενικών τελών στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα και για εξαπλασιασμό των λιμενικών τελών στη γραμμή Λευκίμμη-Ηγουμενίτσα, την οποία δεν έχει εφαρμόσει μέχρι πρότινος».
Για τους παραπάνω λόγους, ο κ. Μπιάγκης ζητάει από τον Υπουργό να τον ενημερώσει εάν σκοπεύει να τροποποιήσει την παραπάνω Υπουργική Απόφαση, όπως επίσης και να του γνωστοποιήσει εάν θα προβεί σε διάλογο με το ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας προκειμένου να αποτρέψει την εφαρμογή και την υλοποίηση της σχετικής απόφασης ως προς τον καθορισμό των λιμενικών τελών, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα έναν δίκαιο και ανταποδοτικό τρόπο υπολογισμού.

Συνέχεια...

Μάκης Κιάμος: "Το Ζάππειο Μέγαρο δεν ιδιωτικοποιείται"!

Οκτωβρίου 17, 2019 0
Μάκης Κιάμος: "Το Ζάππειο Μέγαρο δεν ιδιωτικοποιείται"!

ΔΗΛΩΣΗ του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, 
Μάκη Χήτου – Κιάμου
Το Ζάππειο Μέγαρο δεν ιδιωτικοποιείται…
Είναι αλήθεια πως το μεγαλείο του ηπειρωτισμού συνθέτουν αξίες και ιδανικά που έχουν σχέση με τον αλτρουισμό, τη μεγαλοψυχία και την υπέρβαση του «εγώ». Κάθε Ηπειρώτης νιώθει υπερήφανος για την καταγωγή του, γιατί την Ήπειρο δεν τη συνθέτει το φτωχό και το άγονο του εδάφους, αλλά παράλληλα το μεγαλείο της ψυχής, ο ανυπέρβλητος ηρωισμός και η αυτοθυσία στην υπόθεση της προσφοράς για το κοινό καλό.
Η προσφορά των Ηπειρωτών - ευεργετών είναι μοναδική. Είναι αδύνατο να φανταστούμε την Αθήνα χωρίς το Ζάππειο και την Ακαδημία, το Καλλιμάρμαρο και το Αστεροσκοπείο, τη Σχολή Ευελπίδων και το Μέγαρο Μελά, την Εθνική Τράπεζα και το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αρσάκειο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και τόσα άλλα. Τα εθνικά αυτά ευεργετήματα έχουν πάρει πανελλήνιο χαρακτήρα και αποτυπώνουν την εθνική ηπειρώτικη ψυχή, αφού εκτός των άλλων διδάσκουν αξίες και ιδανικά και στην ουσία νοηματοδοτούν την ανυπέρβλητη εθνική λαμπρότητα. Είναι στοιχεία της εθνικής μας κληρονομιάς και γι’ αυτό ανήκουν σ’ όλους τους Έλληνες, δεν εντάσσονται, «στα υπό εκμετάλλευση» και, φυσικά, δεν είναι δυνατόν να τα διαχειριστούν ιδιωτικά συμφέροντα.
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, η κορυφαία οργάνωση των απόδημων Ηπειρωτών που αριθμεί στις τάξεις της πάνω από τετρακόσια Σωματεία Ηπειρωτών, είναι ο θεματοφύλακας της Ηπειρώτικης παράδοσης και του Ηπειρώτικου πολιτισμού. Αυτόν τον πολιτισμό στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα εθνικά ευεργετήματα υπηρετεί και προασπίζει και θα αγωνιστεί, όπως έκανε και παλιότερα, για την αποτροπή τυχόν μετατροπής τους σε «εμπορικά προϊόντα» και ως εκ τούτου της διαχείρισής τους από ιδιωτικά συμφέροντα.
Ήδη συγκαλέσαμε «Γενικό Συμβούλιο» στις 23 Οκτωβρίου 2019, για να καθορίσουμε τη στάση και να ορίσουμε την τακτική μας απέναντι στην, έστω και παραμικρή σκέψη «ιδιωτικοποίησης» του Ζαππείου Μεγάρου. Τα εθνικά κληροδοτήματα δεν εκποιούνται, αφού είναι σηματωροί της Ηπειρώτικης εθνικής ψυχής.

Ο πρόεδρος τη Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας
Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος – Κιάμος
Συνέχεια...

Ορίζοντες Ηπείρου: Με αφορμή το Ζάππειο επαναφέρουμε την πρόταση μας για τα κληροδοτήματα

Οκτωβρίου 17, 2019 0
Ορίζοντες Ηπείρου: Με αφορμή το Ζάππειο επαναφέρουμε την πρόταση μας για τα κληροδοτήματα 
Οι Ορίζοντες Ηπείρου έχουν έγκαιρα, στο Σχέδιο «ε», προ πολλών μηνών αναδείξει το θέμα διαχείρισης των κληροδοτημάτων Ηπειρωτών και έχουμε επισημάνει ότι η Περιφέρεια πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα προκειμένου να διεκδικήσει ενεργό ρόλο για να λειτουργούν αυτά προς όφελος όλων των κατοίκων της Ηπείρου. 
Πρέπει να ξεκαθαριστεί το γραφειοκρατικό και νομικό χάος σχετικά με το καθεστώς ιδιοκτησίας και διαχείρισης των εκατοντάδων κληροδοτημάτων ευεργετών της Ηπείρου. Αυτό ακριβώς το χάος το οποίο επικρατεί ήταν εκείνο που μας προβλημάτισε τότε, για να ανοίξουμε το ζήτημα της διεκδίκησης των κληροδοτημάτων. Το ίδιο χάος που οδήγησε στο να γίνεται η συζήτησή σήμερα για το Ζάππειο. 
Δυστυχώς, από τότε -όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα- δεν έχει γίνει καμία ενέργεια και έτσι φτάσαμε σήμερα στην απαράδεκτη συζήτηση για εκποίηση του εμβληματικού Ζαππείου σε ιδιώτες. 
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έχει συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου προκειμένου να αναλυθεί η κατάσταση και να ληφθούν αποφάσεις που θα αποτρέψουν κάθε σκέψη και διαδικασία προς αυτή την κατεύθυνση. 
Οι Ορίζοντες Ηπείρου στηρίζουν την πρωτοβουλία και θα είμαστε παρόντες στη σύσκεψη όπου θα κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις όχι μόνο για το Ζάππειο αλλά για το σύνολο των κληροδοτημάτων. 
Το Ζάππειο, το οποίο εκτός από το γεγονός ότι προστατεύεται από την σαφέστατη διαθήκη του μεγάλου ευεργέτη Ζάππα, την οποία και άλλοι στο παρελθόν προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να παρακάμψουν, είναι συνδεδεμένο με πολλές κορυφαίες στιγμές της ελληνικής ιστορίας: Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 έως την τελετή ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ. 
Οι Ορίζοντες Ηπείρου στο Σχέδιο «ε» έχουμε προτείνει συνολικά: 
Τα κληροδοτήματα αυτά μπορούν με κατάλληλη διαχείριση να υπηρετήσουν το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν: να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και πολιτιστικής ανάπτυξης των ίδιων των Ηπειρωτών. 
Η Περιφέρεια Ηπείρου μπορεί και πρέπει να αναλάβει καθοριστικό ρόλο προχωρώντας στην καταγραφή όλων των κληροδοτημάτων (ενεργών, ανενεργών, όσων έχουν αλλάξει τη χρήση τους με νόμιμο ή παράνομο τρόπο) που βρίσκονται στην Ήπειρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα και να δημιουργήσει ένα ενιαίο Μητρώο Κληροδοτημάτων Ηπειρωτών. 
Έτσι, αρχικά θα χαρτογραφηθεί πλήρως και το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς. 
Στη συνέχεια η Περιφέρεια να προχωρήσει σε άμεση ανάληψη της διαχείρισης όσων κληροδοτημάτων παραμένουν σήμερα ανενεργά ενώ θα έπρεπε να λειτουργούν για το κοινό καλό και να διερευνήσει νομικά όσα λειτουργούν παρανόμως έχοντας αλλάξει τη χρήση τους. 
Παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα αγωνιστούμε μαζί με το σύνολο των Ηπειρωτών για να μην ξεπουληθεί η ιστορία και η περιουσία του τόπου μας. 

Από το γραφείο Τύπου Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Στο Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020 δύο δράσεις ανάπτυξης υπηρεσιών ψυχικής υγείας από την Περιφέρεια Ηπείρου

Οκτωβρίου 17, 2019 0
Θεσπρωτία: Στο Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020 δύο δράσεις ανάπτυξης υπηρεσιών ψυχικής υγείας από την Περιφέρεια Ηπείρου
Δύο νέες δράσεις για ανάπτυξη υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία εντάσσονται με απόφαση του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020». Φορέας υλοποίησης των δράσεων είναι η Εταιρεία Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου (Ε.ΠΡΟ..Ψ.Υ.Η.). 
Πρόκειται για τις εξής: 
- «Ανάπτυξη υπηρεσίας ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας από την κινητή μονάδα ψυχικής υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 273.210,80 ευρώ 
Η ανάπτυξη υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Κοινοτικής Θεραπείας και υπηρεσιών νοσηλείας κατ’ οίκον από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας της Ε.ΠΡΟ..Ψ.Υ.Η., αφορά την ενίσχυση της υπάρχουσας υπηρεσίας με την ανάπτυξή ενός νέου κλιμακίου το οποίο θα απευθύνεται σε άτομα με σοβαρές ψυχικές διαταραχές, προκειμένου να αντιμετωπίζονται στο επίπεδο της κοινότητας, σύμφωνα με τις αρχές της Κοινοτικής Ψυχιατρικής. Στόχος της υπηρεσίας είναι η μείωση αφενός του σημαντικού αριθμού νοσηλειών και υποτροπών και αφετέρου η αποσυμφόρηση των Ψυχιατρικών Τμημάτων και Ψυχιατρικών Νοσοκομείων του ΤοΨΥ, με τα οποία θα υπάρχει άμεση διασύνδεση και συνεργασία. Η Υπηρεσία θα καλύπτει τις περιοχές της επαρχίας του Τομέα Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας. Εξυπηρετούμενος πληθυσμός θα είναι οι ενήλικοι ασθενείς (ηλικίας 18 ετών και άνω) με ψύχωση ή άλλες μείζονες ψυχικές διαταραχές οι οποίοι έχουν πρόσφατα πάρει εξιτήριο από μια ψυχιατρική νοσηλεία ή ζουν στην κοινότητα αλλά έχουν αυξημένο αριθμό υποτροπών και νοσηλειών και οι φροντιστές τους (εφόσον υπάρχουν). 
- «Ανάπτυξη παιδοψυχιατρικής υπηρεσίας από την κινητή μονάδα ψυχικής υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 272.396,87 ευρώ 
Η παιδοψυχιατρική υπηρεσία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας θα απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους με ψυχικές διαταραχές και ψυχοκοινωνικά προβλήματα, προκειμένου να αντιμετωπίζονται στο επίπεδο της κοινότητας, σύμφωνα με τις αρχές της κοινωνικής ψυχιατρικής και της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης. Στόχος είναι αφενός η έγκαιρη ανίχνευση τυχόν ψυχιατρικών/ψυχοκοινωνικών προβλημάτων και αφετέρου η αποσυμφόρηση των βεβαρημένων παιδοψυχιατρικών τμημάτων του Τομέα Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας (Κοινωνικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων του Π.Γ.Ν.Ι. και Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα»), με τα οποία θα υπάρχει άμεση διασύνδεση και συνεργασία. 
Η υπηρεσία θα αναπτυχθεί ως νέο κλιμάκιο της υπάρχουσας Κινητής Μονάδας και θα παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά / εφήβους και τις οικογένειες τους οι οποίοι διαμένουν στις περιοχές της επαρχίας των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας μέσω της σταθερής της παρουσίας σε 8 Κέντρα Υγείας των δύο νομών βάση μηνιαίου προγράμματος. Η υπηρεσία σε ειδικές περιπτώσεις θα κάνει κατ’ οίκον επισκέψεις οι οποίες είναι μια συνήθης πρακτική των Κινητών Μονάδων. Η υπηρεσία θα λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή, τις πρωινές ώρες (08.00-16.00). Η έδρα της θα είναι στην οδό Θ. Πασχίδη 54, Ιωάννινα και θα υποστηρίζεται διοικητικά από την διοικητικό της Κ.Μ.Ψ.Υ. Ι.-Θ. 

Συνέχεια...

"Ο ΚΥΒΟΣ" - Η βραβευμένη ταινία των μαθητών του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οκτωβρίου 17, 2019 0
"Ο ΚΥΒΟΣ" - Η βραβευμένη ταινία των μαθητών του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας (ΒΙΝΤΕΟ)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ "Ο ΚΥΒΟΣ"
Η ταινία «Ο Κύβος» (The Cube), αποτέλεσμα της δημιουργικής εργασίας του τμήματος Α1 της Α’Λυκείου για το έτος 2018-2019 με υπεύθυνο καθηγητή τον Χαράλαμπο Κανδηλιώτη, καθηγητή Εικαστικών, ΠΕ08, με τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά μαθητικά φεστιβάλ στην κατηγορία της μυθοπλασίας απέσπασε διακρίσεις και βραβεία.
Συγκεκριμένα,απέσπασε το πρώτο βραβείο στο Film Festival Zaragoza και διακρίθηκε στα:
5th International Short Festival SHORT FORM, Servia
Mla Festival of Vienne, Austria
Abasha 3th International Children and Youth Film Festival, Georgia
First Cut-Youth Film Festival, Ireland
Duff. Dubrovnic Film Festival 2019, Croatia

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Το βράδυ της 24/10/2019 η Κρατική Τηλεόραση Αυστρίας και συγκεκριμένα το κανάλι ORF III (https://tv.orf.at/program/orf3/20191024/923963501/…) θα προβάλλει την ταινία μικρού μήκους "The Cube" ("Ο Κύβος") που είναι αποτέλεσμα της Δημιουργικής Εργασίας του τμήματος Α1 για την χρονιά 2018-2019 και βασίστηκε στην ταινία του σχολείου μας "Fragrance" του 2012. Συγχαρητήρια στον δημιουργό Χαράλαμπο Κανδηλιώτη για τις πολλαπλές διακρίσεις που φέρνει στο σχολείο μας και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στους συντελεστές της ταινίας.

Συνέχεια...

Καθαρισμός φρεατίων παραλιακής οδού από τον ΟΛΗΓ

Οκτωβρίου 17, 2019 0
Καθαρισμός φρεατίων παραλιακής οδού από τον ΟΛΗΓ 
Σε καθαρισμό των φρεατίων που βρίσκονται επί της παραλιακής οδού, καθώς και σε χώρους αρμοδιότητάς του προχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον φαινόμενα όπως αυτά που αντιμετωπίστηκαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία. 
Εν προκειμένω, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας και ιδιαίτερα τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντιπύραρχο κ. Λεωνίδα Γκιόκα, για τη συμβολή και άμεση κινητοποίηση στην καταστολή των δυσμενών συνθηκών που δημιουργήθηκαν στην παραλιακή οδό λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας. Συνέχεια...

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο 4ος Παράκτιος δρόμος Ηγουμενίτσας (Πληροφορίες συμμετοχής)

Οκτωβρίου 17, 2019 0
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο 4ος Παράκτιος δρόμος Ηγουμενίτσας (Πληροφορίες συμμετοχής)

Οι εγγραφές για τον 4 ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΔΡΟΜΟ στην πόλη της Ηγουμενίτσας συνεχίζονται.
Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και περιλαμβάνει τις διαδρομές 5 και 10 χλμ, οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.paraktios.eu αλλά και καθημερινά στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ από τις 3 έως και τις 5 το απόγευμα και στο ΠΑΝΘΕΟΝ από τις 6 το απόγευμα έως και τις 8.30 καθημερινά.
Επίσης θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων και αγώνας για ΑΜΕΑ.
Εγγραφτείτε τώρα και γίνε μέρος της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Το πρόγραμμα για τον 4 ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΔΡΟΜΟ που διεξάγεται την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη της Ηγουμενίτσας είναι το ακόλουθο :
10:00 π.μ 10 χλμ (ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΠΑΝΘΕΟΝ )
11:15 π.μ 5 χλμ (ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΠΑΝΘΕΟΝ )
12:00 π.μ 1000 μέτρα παιδικός αγώνας (ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΕΙ )
12:10 π.μ ΑΓΩΝΑΣ ΑΜΕΑ ΚΔΑΠ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
12:15 ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Η συγκέντρωση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στο ΠΑΝΘΕΟΝ στις 18.30Συνέχεια...

1ο Τουρνουά Street Handball στην Ηγουμενίτσα για μαθητές Δημοτικού

Οκτωβρίου 17, 2019 0
1ο Τουρνουά Street Handball στην Ηγουμενίτσα για μαθητές Δημοτικού με σύνθημα ‘’ έλα να παίξουμε μαζί ‘’ 
Η Α/θμια Εκπ/ση Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανάπτυξης Οµοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας διοργανώνει το: «1ο Street Handball Θεσπρωτίας» με την υποστήριξη του Δήµου Ηγουμενίτσας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του BEACTIVE. 
Την ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά και να μάθουν τα μυστικά του Χάντμπολ θα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικών σχολείων Θεσπρωτίας, σε 3 υπαίθρια γήπεδα χάντµπολ που θα στηθούν στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας την Παρασκευή 18/10/2019 από τις 9 το πρωί έως στις 12.30 το μεσημέρι. 
Ελάτε σε μία γιορτή ‘’Street Handball ’’ να παίξουμε ,να χαρούμε, να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τον Αθλητισμό που είναι η χαρά της ζωής !! 
Σας περιμένουμε …. 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΕΣΗ
Συνέχεια...