06/07/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ξεκινάνε σήμερα οι γιορτές Σουλίου (Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων)

Ιουνίου 07, 2019 0
Ξεκινάνε σήμερα 7 Ιουνίου οι καθιερωμένες γιορτές Σουλίου προς τιμήν των ηρώων Σουλιωτών. Με μικρή καθυστέρηση λόγω των πρόσφατων εκλογών, οι γιορτές που συνήθως διοργανώνονται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαίου, μεταφέρθηκαν για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και θα διαρκέσουν από σήμερα 7 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου, με πλήθος εκδηλώσεων στην Παραμυθιά και στο Σούλι, όπου και θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια φορά η φαντασμαγορική αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Σουλίου, που είναι και οι διοργανωτές των εκδηλώσεων το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Συνέχεια...

Ευχές του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νεολαίας, Άλκη Λάμπρου προς τους Θεσπρωτούς μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Ιουνίου 07, 2019 0

Σε όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και κουράγιο, ώστε να αντεπεξέλθουν σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία για το μέλλον τους. 
Έχοντας πάντα ως οδηγό την ψυχραιμία, την υπομονή, την αυτοπεποίθηση και το θάρρος, οι κόποι τόσων ετών θα ευοδωθούν και ο αγώνας σας των εξετάσεων θα λήξει με το καλύτερο και επιθυμητό αποτέλεσμα για τον καθένα σάς. 
Στους γονείς εύχομαι στη δύσκολη αυτή περίοδο να είναι κοντά στα παιδιά τους ενθαρρύνοντάς τα για την προσπάθειάς τους και στους εκπαιδευτικούς να εκπληρώσουν με επιτυχία το έργο τους. 
Εύχομαι και φέτος να ανεβάσετε την Θεσπρωτία ακόμα πιο ψηλά. 

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Θεσπρωτίας 
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νεολαίας και Αθλητισμού Ηπείρου 
Αλκιβιάδης Μιχ. Λάμπρου
Συνέχεια...

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημοτικού συμβούλου Σουλίου Κωνσταντίνου Παππά

Ιουνίου 07, 2019 0

Με την ολοκλήρωση των Δημοτικών εκλογών θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνδημότες μας για την οριστική τους επιλογή και την ορθολογική τους κρίση. 
Επιλέξατε ως Δημοτική αρχή της επόμενης τετραετίας τη Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας και Δήμαρχο Σουλίου το Γιάννη Καραγιάννη. 
Η επιλογή σας μας τιμά ιδιαίτερα, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Οφείλουμε όλοι μαζί να καταβάλλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν. 
Στο χρέος μας αυτό σας θέλουμε συμμέτοχους. Η συμβολή σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Οι επισημάνσεις σας, οι διαπιστώσεις σας και οι προτάσεις σας θα αποτελέσουν χρήσιμο οδηγό μας στη διοίκηση του Δήμου μας. 
Όλοι μαζί οφείλουμε να επιδείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλό του τόπου μας. Από πλευράς μου σας δηλώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας, πάντα διαθέσιμος σε οτιδήποτε μπορώ να φανώ χρήσιμος. Ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. 
Σας ευχαριστώ όλους θερμά. 

Κωνσταντίνος Παππάς 
Εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. 
του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη
Συνέχεια...

Ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Σταύρου Τόκα

Ιουνίου 07, 2019 0

Φίλες και φίλοι 
Θέλω από καρδιάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές 
Έκανα έναν ειλικρινή και τίμιο αγώνα και δέχτηκα την αγάπη και την εκτίμησή σας
Ευχαριστώ επίσης όσους στάθηκαν δίπλα μου και αγωνίστηκαν μαζί μου 
Δηλώνω παρόν και θα συνεχίσω ν αγωνίζομαι πάντα για το καλό 
Ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι που έζησα μέσα από μια διαδρομή που τα είχε όλα. 
Τελικά «η Ιθάκη δε μας γέλασε» όπως λέει και ο ποιητής και αυτό είναι η μεγάλη αξία μετά από κάθε μάχη. Είμαι ευγνώμων σε όλες και όλους. 

Σας ευχαριστώ 
Καλή δύναμη
Σταύρος Τόκας
Συνέχεια...