05/27/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Σταυροδοσία στο συνδυασμό του Λώλου σε 64 από τα 66 εκλογικά τμήματα

Δήμος Ηγουμενίτσας: Σταυροδοσία στα 59 από τα 66 εκλογικά τμήματα από το συνδυασμό του Γιάννη Λώλου

Ποιοι Θεσπρωτοί διεκδικούν έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Μαΐου 27, 2019 0

Στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα συμμετάσχουν επτά (7) σύμβουλοι από τη Θεσπρωτία. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να εκλεγούν τέσσερις σύμβουλοι από την παράταξη του Καχριμάνη κι ένας από τις επόμενες τρεις παρατάξεις (Ζάψα 1, Ριζόπουλου 1, Δημητρίου 1). Αν και θα πρέπει να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και από τα υπόλοιπα να καθοριστεί ο καταμερισμός των εδρών ανά περιφερειακή ενότητα, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Άλλωστε μάχη σταυρό με σταυρό αναμένεται να δώσουνε οι υποψήφιοι στους συνδυασμούς Ζάψα και Ριζόπουλου, ενώ η παράταξη του Δημητρίου εφόσον εκλέξει περιφερειακό σύμβουλο στη Θεσπρωτία και δε γίνει κάποια καραμπόλα την έδρα θα καταλάβει ο Μιχάλης Κάτσινος.
Μέχρι στιγμής στα καταμετρημένα ψηφοδέλτια μπορείτε να δείτε ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στη μάχη της κατάληψης της έδρας.

Συνέχεια...

Τελικά αποτελέσματα για το Δήμο Ηγουμενίτσας

Μαΐου 27, 2019 0


Έχοντας ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο 100% για το Δήμο Ηγουμενίτσας προκύπτουν τα κάτωθι αποτελέσματα. Αναμένεται μέσα στην ημέρα να έχει ολοκληρωθεί και η καταμέτρηση των σταυρών για να δούμε και ποιοι θα πλαισιώσουν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
ΛΩΛΟΣ           53,25%
ΓΟΓΟΛΟΣ      33,63%
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  9,19%
ΔΗΜΑΣ           3,93%
Συνέχεια...

Ποιοι εκλέγονται από την παράταξη Καχριμάνη!

Μαΐου 27, 2019 0


Με ποσοστό 57% περίπου ο Αλέκος Καχριμάνης επανεκλέγεται Περιφερειάρχης Ηπείρου. Στην Π.Ε. Θεσπρωτίας δε, συγκεντρώνει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό που ξεπερνάει μέχρι στιγμής το 60%.
Στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο από τη Θεσπρωτία από την παράταξη του Καχριμάνη εκλέγονται 4 περ. σύμβουλοι (από τους 7 συνολικά). Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα οι πρώτοι 4 είναι οι: Θωμάς Πιτούλης, Σταυρούλα Μπραίμη, Άλκης Λάμπρου, Ρεγγίνα Δηλαβέρη.


Συνέχεια...

Δήμος Σουλίου: Κάτσιος - Καραγιάννης στο δεύτερο γύρο

Μαΐου 27, 2019 0


Ο Νικόλας Κάτσιος και ο Γιάννης Καραγιάννης θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή στο β' γύρο για το Δήμο Σουλίου. έχοντας καταμετρηθεί το 80,43% των ψηφοδελτίων σε 37 από τα 46 εκλογικά τμήματα ο Νίκος Κάτσιος περνάει πρώτος στο δεύτερο γύρο λαμβάνοντας το 30,50% και ακολουθεί ο Γιάννης Καραγιάννης με ποσοστό 25,38%. Σε μικρή απόσταση ακολουθεί ο Νίκος Αθανασίου με ποσοστό 21,85%. Τέταρτος ο Νίκος Γώγος με 16,07% και ο Ηλίας Κουτσής με 6,20%.

Δήλωση του νικητή των εκλογών στο δήμο Σουλίου Νικόλα Κάτσιου για το αποτέλεσμα στον Α΄γύρο

Ο νικητής των εκλογών στο Δήμο Σουλίου Νικόλας Κάτσιος, αμέσως μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του Α’ γύρου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι πολίτες στο δήμο Σουλίου με την ψήφο τους ανέδειξαν νικήτρια των δημοτικών εκλογών την παράταξη «τόπος Αξιών» και μας έδωσαν ένα καθαρό πρόκριμα νίκης. Ταυτόχρονα όμως, η εφαρμογή της απλής αναλογικής και η ύπαρξη πολλών δημοτικών παρατάξεων μας υποχρεώνουν να ολοκληρώσουμε την προσεχή Κυριακή την εντολή των συνδημοτών μας.
Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς τους πολίτες του δήμου μας για την εμπιστοσύνη τους και συγχαίρω όλους τους ανθυποψήφιους για τον έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα. Τους διαβεβαιώ ότι θα πρωτοστατήσω σε μια προγραμματική δημιουργική αυτοδιοικητική συνεργασία για να πάμε την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι ακόμη πιο μακριά.
Σήμερα πήραμε εντολή να γυρίσουμε σελίδα. Από αύριο αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη να γεφυρώσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις προς όφελος του τόπου και των πολιτών. Και την προσεχή Κυριακή, ως ο επόμενος δήμαρχος Σουλίου, δεσμεύομαι ότι θα είμαι -χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις- δήμαρχος όλων των πολιτών στο δήμο Σουλίου.


Συνέχεια...

Τα πρώτα αποτελέσματα σταυροδοσίας από την παράταξη Καχριμάνη

Μαΐου 27, 2019 0

Σε 16 από τα συνολικά 168 εκλογικά τμήματα για την παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη προκύπτουνε τα παρακάτω αποτελέσματα σταυροδοσίας. κατά πάσα πιθανότητα εκλέγονται οι τέσσερις πρώτοι υποψήφιοι
Συνέχεια...

Σαρωτική νίκη Καχριμάνη με 57%

Μαΐου 27, 2019 0

Με μεγάλη διαφορά ο Αλέκος Καχριμάνης επανεκλέγεται Περιφερειάρχης Ηπείρου. 
Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και με καταμετρημένο το 43,03% των ψηφοδελτίων σε 451 από τα 1.048 εκλογικά τμήματα, ο Καχριμάνης συγκεντρώνει το 57,22%, αφήνοντας πίσω του το Ζάψα με 15,13%, ο Ριζόπουλος με 9,81%, ο Δημητρίου με 7,40%, ο Πρέντζας με 5,99%, ο Ζήκος με 1,80%. Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τα ποσοστά των συνδυασμών τόσο για την Ήπειρο συνολικά, όσο και για την Π.Ε. Θεσπρωτίας.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

 Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Συνέχεια...

Δήλωση του επανεκλεγέντα Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Επανεκλέγεται ο Σπύρος Παππάς στο Δήμο Φιλιατών. Η πρώτη δήλωσή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαΐου 27, 2019 0

Με μεγάλη διαφορά επανεκλέγεται Δήμαρχος Φιλιατών ο Σπύρος Παππάς. Με τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα ο Σπύρος Παππάς προηγείται με 64,79%, ενώ ο Δημήτρης Σκεύης συγκεντρώνει 32,99%. Ο Λαέρτης Ρέγκας στο 2,22%. Αυτά έχοντας καταμετρηθεί το 23,21% (13 από τα 156 εκλογικά τμήματα) των ψηφοδελτίων. Συνέχεια...