06/21/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Συμπάσχουμε: "Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος..."!!!

Δήλωση στήριξης στη ΝΔ από τον "κομμένο" Αντώνη Μπέζα

Ιουνίου 21, 2019 0

Παρά την πικρία του για το κόψιμό του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσπρωτία, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του κόμματος στο Νομό, το πρωί της Πέμπτης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει τη στήριξή του στη ΝΔ, χωρίς βέβαια να κάνει καμία αναφορά για τους λόγους που οδήγησαν στην απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο, κάτι βέβαια που δεν θα μείνει και πολύ για κρυφό!
Ο πρώην υπουργός κ. Αντώνης Μπέζας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Όλοι μαζί στον αγώνα για ισχυρή Νέα Δημοκρατία και για αυτοδύναμη Ελλάδα 
με ισχυρή ανάπτυξη 
«Οι συντοπίτες μου Θεσπρωτοί, αλλά και όλοι οι συμπατριώτες μου εντός και εκτός Ηπείρου, που γνώρισα και με γνώρισαν στη διάρκεια της πολύχρονης πολιτικής μου πορείας, θα έχουν διαπιστώσει ότι πάντα ως απλός αγωνιστής, τέθηκα στη διάθεση της παράταξης και συνεχίζω να είμαι, χωρίς να επιδιώκω θέσεις και αξιώματα. Αλλά και όταν αυτά μου ανατέθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, τα υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις. 
Τώρα, που σε λίγες μέρες έχουμε μπροστά μας την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, ΚΑΛΩ σε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, ώστε ενωμένοι και δυνατοί, χωρίς αναστολές και μεμψιμοιρίες, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσουμε νικηφόρα τη μάχη. 
Όλοι μαζί στον αγώνα για ισχυρή Νέα Δημοκρατία και για μια αυτοδύναμη Ελλάδα με ισχυρή ανάπτυξη!»
Συνέχεια...

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία

Ιουνίου 21, 2019 0

Η Κομματική Οργάνωση Θεσπρωτίας του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψηφίους βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας Νομού Θεσπρωτίας, μπροστά στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιούλη 2019 και είναι οι κάτωθι: 
1. Γκίκας Σωτήρης - Οικοδόμος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας. 
2. Μπρέστας Νίκος - Φαρμακοποιός 
3. Ρεπάνη Νικολέτα - Αναπληρώτρια δασκάλα, συνδικαλίστρια ΠΑΜΕ εκ/κων 
4. Τσουρά Μαρία - Ιδιωτική Υπάλληλος, Υπεύθυνη Λαϊκών Μαθημάτων του ΠΑΜΕ 

Στις 7 Ιουλίου δυναμώνουμε το ΚΚΕ – τη δική μας δύναμη 
για την επόμενη μέρα!
Συνέχεια...

Εκλογική διακήρυξη ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Οι υποψήφιοι στη Θεσπρωτία

Ιουνίου 21, 2019 0
Η Δήμητρα Ευθυμίου και ο Θεόδωρος (Άκης) Χεκίμογλου θα είναι οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Θεσπρωτία για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στην εκλογική της διακήρυξη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αναφέρει:
"Στις 7 Ιούλη να διαλέξουμε τη λιγότερο χειρότερη κυβέρνηση ή να ενισχύσουμε με τη ψήφο μας τη ρήξη και ανατροπή της προσυμφωνημένης πολιτικής των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργατών τους". 
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιδίδονται σε αλληλοκατηγορίες για το ποιος είναι χειρότερος από τον άλλο. Τι καλούμαστε λοιπόν να διαλέξουμε στις 7 Ιούλη; Τίθεται αλήθεια ως ερώτημα η επιλογή της πολιτικής που θα ασκηθεί ή μήπως απλά αυτό της κυβέρνησης που θα διαχειριστεί μια λίγο ως πολύ δεδομένη πολιτική; 
Τα δύο κόμματα επιχειρούν να στριμώξουν τον κόσμο αποκλειστικά στο δεύτερο, αποκρύπτοντας την ουσιαστική συμφωνία στα «χοντρά γράμματα» της πολιτικής που θα εφαρμοστεί, όποιος και αν βγει. 
Πρώτο, η ελληνική κοινωνία έχει κυριολεκτικά γονατίσει πληρώνοντας τις δόσεις ενός ληστρικού, άδικου, ιμπεριαλιστικού χρέους, κατά βάση προς τον ΕΕ και τον ESM. Μόνο για την τρέχουσα χρονιά και την τετραετία για την οποία θα εκλεγεί Βουλή και κυβέρνηση με αυτές τις εκλογές, θα πρέπει να πληρωθούν 44 δις ευρώ, ενώ οι δανειακές υποχρεώσεις συνεχίζονται εξίσου επαχθείς ή/και πολύ βαρύτερες ως το 2060 και βάλε. Πρόκειται για το κόστος της υποταγής στους δανειστές και της μη ρήξης με την ευρωζώνη και το πλαίσιό της με το οποίο συμφωνούνε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 
Δεύτερο, το Πρόγραμμα Σταθερότητας που υπέβαλλε στην ΕΕ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μόλις πριν 1,5 μήνα, ορίζει τους βασικούς μεσομακροπρόθεσμους στόχους/δεσμεύσεις της πολιτικής που θα εφαρμοστεί με την οποία συμφωνεί η ΝΔ, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η κυβέρνηση, έως και το 2022. 
Σε αυτό λοιπόν περιλαμβάνονται θηριώδη αιματηρά πλεονάσματα ως εξής: 2019 4,7%, 2020 4%, 2021 4,2%, 2022 4,6% Για να βγουν αυτά τα πλεονάσματα είναι κοστολογημένη με ανατριχιαστική λεπτομέρεια η κοινωνική γενοκτονία, με μεγάλη αύξηση εσόδων που θα προέλθει από φοροληστεία των εργατικών στρωμάτων, μιας και οι φόροι των επιχειρήσεων θα μειωθούν, αλλά και μεγάλη μείωση δαπανών. Για να φανεί το «χρώμα» που θα έχει αυτή η μείωση δαπανών, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι: Οι δαπάνες για την παιδεία από 3,9% του ΑΕΠ θα βρεθούν το 2022 στο 3,5% (μείωση 10%). Οι δαπάνες για την υγεία από 5,2% του ΑΕΠ θα βρεθούν το 2022 στο 4,7% (μείωση 10%). Οι δαπάνες για την κοινωνική προστασία από 19,4% του ΑΕΠ θα βρεθούν το 2022 στο 17,4% (μείωση 10,3%). Οι δαπάνες για μισθοδοσία Δημοσίων Υπαλλήλων από το 11,8% θα κατέβουν στο 10,6% του ΑΕΠ που σημαίνει μείωση προσωπικού ή/και μισθών μέσω χαμηλής αμοιβής των όποιων νέων. Σε ότι αφορά τη συνταξιοδοτική δαπάνη, υπάρχει μεσομακροπρόθεσμη, δέσμευση για υποδιπλασιασμό της με σφαγή των συντάξεων, αλλά και διαρκή άνοδο της ηλικίας συνταξιοδότησης. Η συνταξιοδοτική δαπάνη θα μειωθεί από 18% του ΑΕΠ περίπου το 2016, σε περίπου 10% το 2068, ενώ ήδη αυτά τα χρόνια μειώνεται με ρυθμό 1 δις το χρόνο κατ’ ελάχιστο. 
Τρίτο, οι ιδιωτικοποιήσεις είναι πολύ υψηλά στην ατζέντα των μηχανισμών επιβολής των πολιτικών του ευρωπαϊκού και εγχώριου κεφαλαίου στην Ελλάδα. Όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί θα λειτουργεί ως «μεσάζοντας» επιχειρηματικών συμφερόντων και ως γνωστόν όπου υπάρχουν μεσάζοντες υπάρχει και μαύρο πολιτικό χρήμα. 
Τέταρτο, η επόμενη κυβέρνηση θα διαχειριστεί ένα συμφωνημένo πλαίσιο συμφωνίας και συμμαχίας θανάτου με ΗΠΑ και Ισραήλ, στην οποία σημαντική πλευρά είναι η εκχώρηση της λεηλασίας της ελεύθερης θάλασσας (και γης) στις πολυεθνικές εξόρυξης υδρογονανθράκων. Παίζουν με τη φωτιά του πολέμου, αλλά και της περιβαλλοντικής καταστροφής, φωνασκώντας για «κυριαρχικά δικαιώματα» στις ΑΟΖ. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσονται εξοπλιστικά προγράμματα μαμούθ και γενικά άνοδος των πολεμικών δαπανών. 
Εξαιτίας των παραπάνω, είναι βέβαιο ότι η επόμενη κυβέρνηση που θα εκλεγεί θα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από τη σημερινή, ανεξάρτητα από το αν θα είναι της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ. 
Το ζήτημα επομένως δεν είναι να διαλέξουμε ποια ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εκδοχή κυβέρνησης θα παίζει το ρόλο του δήμιου για τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα και του μεσάζοντα των επιχειρηματικών συμφερόντων και της ΕΕ, αλλά, αντίθετα, αν την επόμενη μέρα θα υπάρχει μαχητική αντιπολίτευση και ανατρεπτική αριστερά που να μπορεί να την εμπνεύσει. 
Αντιπολίτευση-Ρήξη-Ανατροπή 
Πρώτον, με πρόγραμμα που θα αρνείται το προκαθορισμένο πλαίσιο, τη φυλακή ως το 2060 που θέτουν οι Συμφωνίες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με την αποπληρωμή του χρέους, τη σταθεροποίηση των μνημονιακών μέτρων, τη διάλυση εργατικών και κοινωνιών καταχτήσεων, τη μαζική ανεργία, ή την ελαστική και επισφαλή εργασία. Πολιτική απειθαρχία, με αιχμή την ανατροπή των αιματηρών πλεονασμάτων και την άρνηση όλων των σχετικών δεσμεύσεων. Αυξήσεις μισθών, επιδομάτων ανεργίας, συντάξεων. Προσλήψεις σε παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες Δήμων και Περιφερειών και άλλους κοινωνικούς τομείς. Μείωση των ωρών εργασίας, δουλειά για όλους με όλα τα δικαιώματα και εθνικοποιήσεις με εργατικό και λαϊκό έλεγχο .Δημόσια και δωρεάν κοινωνικά αγαθά, με μάχη κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Προστασία της λαϊκής κατοικίας και συλλογικής κοινωνικής ζωής, ενάντια στους πλειστηριασμούς και την εμπορευματοποίηση των πάντων στις πόλεις μας και την ύπαιθρο. Διαγραφή των χρεών των φτωχών λαϊκών στρωμάτων προς τράπεζες, κράτος (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία), εταιρείες ρεύματος και νερού. Να πληρώσουν οι μεγαλοοφειλέτες για τα δανεικά και αγύριστα από τις τράπεζες και για την κατάχρηση του δημόσιου χρήματος. Τέρμα στις κατασχέσεις από λογαριασμούς και στους πλειστηριασμούς κατοικιών των λαϊκών νοικοκυριών 
Δεύτερον, με πρόγραμμα και γραμμή ρήξης με την «κανονικότητά τους» με κεντρικούς στόχους όπως: 
Έξοδος από την ΕΕ και την ευρωζώνη. Λαϊκή Κυριαρχία, με Απειθαρχία στην άθλια Επιτροπεία της ΕΕ . 
Στάση πληρωμών, Άρνηση και διαγραφή του δημόσιου εξωτερικού χρέους προς ESM, EKT, ΔΝΤ κλπ Να σταματήσει η ενίσχυση των τραπεζών με το δημόσιο χρήμα . Να απαλλοτριωθεί ο πλούτος της ολιγαρχίας. Εθνικοποίηση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας. Κατάργηση του Υπερταμείου. 
Ο λαός έχει δείξει (στο δημοψήφισμα 2015) ότι και θέλει και μπορεί να κάνει τη ρήξη. Η υποταγή στην ΕΕ, στους δανειστές, αλλά και στο ΝΑΤΟ και στην ελληνική ολιγαρχία ήταν επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ , του ΚΙΝΑΛ , και όχι του λαού 
Τρίτον, με πρόγραμμα με όρους διεθνισμού και συνεργασίας των λαών. Έξοδο από το ΝΑΤΟ, πάλη κατά του εθνικισμού, των παρεμβάσεων της ελληνικής ολιγαρχίας και του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, πάλη ενάντια στην ελληνοτουρκική τυχοδιωκτική διαμάχη για ΑΟΖ και οικοπεδοποίηση της θάλασσας και τα παιχνίδια με τα 12 μίλια. 
Τέταρτον, με αγώνες που θα οδηγούν στη σύγκρουση με τη καπιταλιστική βαρβαρότητα , που θα ανοίγουν το δρόμο για τη δημιουργία οργάνων επιβολής της λαϊκής θέλησης. Καμιά κυβέρνηση που υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου και της ΕΕ δε μπορεί να λύσει τα προβλήματά μας. 
Πέμπτο, με όρους στρατηγικούς, συνολικής διεξόδου σε σοσιαλιστική /κομμουνιστική , δηλαδή για: 
Ειρήνη, αντί του πολέμου. Δημοκρατία, αντί του «κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης». Εργασία για όλους με όλα τα δικαιώματα αντί της ανεργίας και ανασφάλειας. Δημόσιο κοινωνικό όφελος, αντί του ατομικού κέρδους. Γενικευμένη κοινοκτημοσύνη, αντί της απληστίας της ατομικής ιδιοκτησίας. Συλλογικό κοινωνικό πολιτισμό, αντί ατομικού καταναλωτισμού. Οικολογική ισορροπία και προστασία της βιόσφαιρα, αντί βιασμού περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής. Ισοτιμία των δύο φίλων και χειραφέτηση της γυναίκας, αντί για ανταγωνισμό και αναπαραγωγή ρόλων που υποβαθμίζουν τη θέση της. Απελευθέρωση του χρόνου προς όφελος της δημιουργικότητας και ελεύθερης κοινωνικής προσφοράς, αντί της υποταγής σε μια αποξενωμένη και αυταρχική εργασία ή την ανεργία ή την ανασφαλή απασχόληση 
Με ένα πρόγραμμα και ένα ισχυρό ρεύμα αντικαπιταλιστικής αριστεράς παντού. 
Μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνησή του για τα Μνημόνια που μας φόρτωσε, για την ταπείνωση και την υποταγή, για τον διασυρμό της έννοιας της αριστεράς. Η μόνο σχέση που έχει με αυτήν, είναι η ζημιά που της προκαλεί. 
Μαύρο στη ΝΔ που ετοιμάζεται να συνεχίσει την πολιτική της τωρινής κυβέρνησης και να δώσει τα πάντα στο κεφάλαιο, στους εργοδότες και τα αφεντικά της ΕΕ 
Κόκκινη κάρτα στους φασίστες και στον εθνικισμό! 
ΝΑΙ σε μια στάση και ψήφο ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ς) 
ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή Συνεργασία για την Ανατροπή - ΑΝΤΑΡΣΥΑ 


Συνέχεια...

Απαρνείται την ευθύνη για τη χερσαία ζώνη ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος - Τώρα το θυμήθηκε;;;

Ιουνίου 21, 2019 0

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Λώλος απαρνείται την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χερσαία ζώνη, δηλαδή από το Μακρυγυάλι μέχρι τα Σύβοτα! Αυτό που αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος (βλέπε παρακάτω) ότι η χερσαία ζώνη είναι στην αρμοδιότητα του ΟΛΗΓ, είναι αληθές, αλλά δε λέει όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή με δική του ευθύνη και υπογραφή η χερσαία ζώνη πέρασε στην αρμοδιότητα του ΟΛΗΓ για σύντομο χρονικό διάστημα υποτίθεται πριν τρία ολόκληρα χρόνια, ώστε να την αναπλάσει και να την επιστρέψει στο Δήμο! Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού όμως. Όταν ο κ. Λώλος πονηρά σκεπτόμενος παρέδωσε τη χερσαία ζώνη στον ΟΛΗΓ θεώρησε ότι ο ΟΛΗΓ που έχει οικονομική άνεση θα προχωρήσει σε εργασίες ευπρεπισμού και υποδομών, όπως κι έγινε σε κάποιο βαθμό (αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων, επέκταση ποδηλατόδρομου κ.α.) ώστε να τα χρεωθεί ο ίδιος. Όταν γινότανε αυτές οι εργασίες και εισέπραττε τα θετικά σχόλια των δημοτών δεν ένιωσε την ανάγκη να διευκρινίσει ότι δεν έκανε ο Δήμος τα έργα, αλλά ο ΟΛΗΓ, τώρα που αρχίσανε τα παράπονα έβγαλε ανακοίνωση να ρίξει το μπαλάκι στο Νταή! Επίσης δεν εξήγησε ακόμη ο κ. Λώλος και κάτι σημαντικό ακόμη. Πριν υπογράψει την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στην ΟΛΗΓ ΑΕ, είχε συνυπογράψει ένα Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τον κ. Νταή, το οποίο βέβαια, δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα. Τι είδους πρωτόκολλο συνεργασίας ήτανε αυτό που υπογράψανε εφόσον δε μπορούν να συνεργαστούνε σε βασικά ζητήματα;;; 
(Από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ηγουμενίτσας και ΟΛΗΓ Α.Ε.)

Κι έπειτα, πως γίνεται να προχωράει ο Δήμος στην υλοποίηση του έργου της επέκτασης του ποδηλατόδρομου μέχρι το κάμπινγκ (αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα), εφόσον δεν είναι χώρος αρμοδιότητάς του; Δηλαδή εκεί παρανομεί; 
Δεν έχει μόνο το ψέμα κοντά ποδάρια, αλλά και η μισή αλήθεια και τώρα ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας καλείται να αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα το ζήτημα και κυρίως να ενεργοποιηθεί ώστε το συνομότερο δυνατό, να επιστρέψει η χερσαία ζώνη στην ιδιοκτησία του Δήμου. Διότι αυτή τη στιγμή ουσιαστικά ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί το ΤΑΙΠΕΔ να πουλήσει όποιο κομμάτι θέλει!
Ο κ. Λώλος στην πρώτη του θητεία ως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας έχασε τη μισή πόλη μέσα από τα χέρια του (στο Δήμο Ηγουμενίτσας δεν ανήκει ούτε ένα εκατοστό παραλίας). Δε νομίζω ότι το έχει καταφέρει άλλος Δήμαρχος αυτό. Ελπίζουμε στη δεύτερη θητεία του να μη χάσει και την άλλη μισή...!

Υ.Γ. Για το ιστορικό της χερσαίας ζώνης και τις ευθύνες τόσο του κ. Λώλου, όσο και του κ. Νταή και το πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε αγαστή συνεργασία προωθούν το ξεπούλημα του λιμανιού και το ξεκοκάλισμα των φιλέτων του παραλιακού μετώπου, θα αναφερθούμε σε επόμενο αναλυτικό δημοσίευμα! 

Διευκρίνηση Γιάννη Λώλου περί αρμοδιοτήτων επί της χερσαίας ζώνης λιμένα

"Καθώς τον τελευταίο καιρό ο Δήμος Ηγουμενίτσας γίνεται δέκτης καταγγελιών πολιτών, σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει η παραλία που εκτείνεται από την Ηγουμενίτσας έως και το Μακρυγιάλι, ενημερώνουμε ότι η αρμοδιότητα για τον ευπρεπισμό, την καθαριότητα, την αποκομιδή απορριμμάτων, την κοπή των χόρτων, την παραχώρηση χώρου για την ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, την τοποθέτηση καντινών καθώς και τη ναυαγοσωστική κάλυψη, ανήκει αποκλειστικά και μέχρι την επίλυση του ζητήματος της χερσαίας ζώνης, στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας. 
Παρόλα αυτά, η εικόνα της πόλης και του Δήμου μας, αφορά όλους μας ανεξαιρέτως. 
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας παρά το γεγονός της αναρμοδιότητας του, κάνει συνεχώς προσπάθειες εξωραϊσμού της περιοχής (κοπή χόρτων, αποκομιδή απορριμμάτων κ.α.) συνδράμοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων του τον αρμόδιο φορέα".
Συνέχεια...

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Θεσπρωτικοί αντίλαλοι" - Πέμπτη 20/6/2019

Ιουνίου 21, 2019 0
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί
Όλοι οι υποψήφιοι στη Θεσπρωτία από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ!

Για να λαμβάνετε την εφημερίδα μας γίνετε συνδρομητές με ένα μήνυμα!
Ενημερώνουμε τους αναγνώστες του site μας ότι μπορούν εύκολα με ένα μήνυμα να γίνουνε συνδρομητές της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας. Στείλτε μας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση) στο τηλέφωνο 6945114015 ή στο email: antilaloi1977@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook: Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι - thesprotikoiantilaloi.gr και η εφημερίδα μας θα σας αποστέλλεται κάθε Πέμπτη στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα μας δώσετε χωρίς επιπλέον εππιβάρυνση.
Το κόστος της συνδρομής είναι
Ετήσια συνδρομή: 40ευρώ
Εξαμηνιαία συνδρομή: 20 ευρώ
Η συνδρομή ισχύει μόνο για το διάστημα που ζητήσετε, χωρίς υποχρέωση ανανέωσης.

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας ότι η πρόσβαση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθειά μας, μπορούν να το κάνουν με οικονομική ενίσχυση στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 347/940983-18
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Παρακαλούμε όσοι εξοφλείτε τη συνδρομή σας ή αποστέλλετε οικονομική ενίσχυση, να μας αποστέλλετε και τα στοιχεία σας ώστε να εκδίδουμε και τη νόμιμη απόδειξη!
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Συνέχεια...