04/27/20 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ανοιχτή πρόσκληση για παραχώρηση φωτογραφικού υλικού και βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας

Απριλίου 27, 2020 0
Ανοιχτή πρόσκληση για παραχώρηση φωτογραφικού υλικού και βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας 

Tο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από τον ΕΟΤ, για 2η συνεχόμενη χρονιά, Ετήσιου Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του, προτίθεται να υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις, προκειμένου να ενισχυθεί το Τουριστικό προϊόν του Δήμου και να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατό οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε όλους, όσοι ενδιαφέρονται, επαγγελματίες φωτογράφους, ερασιτέχνες φωτογράφους και απλούς πολίτες ή επισκέπτες να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου, παραχωρώντας μας, φωτογραφικό υλικό (υψηλής ανάλυσης) και βίντεο, που θα μπορούσε δυνητικά να αποτελέσει κομμάτι της τουριστικής μας προβολής. 

Ειδικότερα οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν τοπία, εκδηλώσεις, αγροκτηνοτροφικές δραστηριότητες, τοπικά προϊόντα, μονοπάτια και διαδρομές, αλλά και την καθημερινή ζωή, εντός και εκτός πόλης. 

Το υλικό που θα παραληφθεί από το Γραφείο Τουρισμού θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από άδεια χρήσης* για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας με την παραλαβή του, δεσμεύεται να αναφέρει και να προβάλει το όνομα του φωτογράφου/δημιουργού, κάθε φορά που θα κάνει χρήση του υλικού του. 

Για αποστολή του υλικού ή περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, στο e-mail tourism@igoumenitsa.gr

* Πιο συγκεκριμένα στο κείμενο του e-mail θα πρέπει να αναγράφετε το ακόλουθο κείμενο: «παραχωρώ το δικαίωμα χρήσης του συνημμένου υλικού στο Δήμο Ηγουμενίτσας με την αποκλειστική προϋπόθεση της αναγραφής του ονόματος. Ουδεμία άλλη απαίτηση έχω από το Δήμο Ηγουμενίτσας και παραιτούμαι από το δικαίωμα να διεκδικήσω οποιαδήποτε αμοιβή».
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού 
Ελευθέριος Κώστας
Συνέχεια...

8 νέα δείγματα υπό εξέταση στο νοσοκομείο Φιλιατών - Ενημερωτικό δελτίο για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο (Δευτέρα 27 Απριλίου 2020)

Απριλίου 27, 2020 0
8 νέα δείγματα υπό εξέταση στο νοσοκομείο Φιλιατών - Ενημερωτικό δελτίο για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο (Δευτέρα 27 Απριλίου 2020)

Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊου, μέχρι σήμερα (Δευτέρα 27 Απριλίου 2020) το μεσημέρι, σύμφωνα με την ενημέρωση από τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής: 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 
1. Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύεται ο ασθενής από τα Ιωάννινα. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και αύριο αναμένεται η μεταφορά του σε κλινική. 

2. Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή. 

3. Κατά την χθεσινή ημέρα εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων τριάντα τρία νέα δείγματα. Τα εννέα ήταν από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και τα υπόλοιπα είκοσι τέσσερα αφορούσαν όλα τα Νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα ήταν αρνητικά. 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» 
· Τα τέσσερα δείγματα που στάλθηκαν συνολικά χθες για εξέταση ήταν αρνητικά. 

· Σήμερα 27/4 στάλθηκαν τέσσερα νέα δείγματα για εξέταση. 

· Από το σύνολο των διακοσίων είκοσι οκτώ δειγμάτων που έχουν ληφθεί έως σήμερα, το ένα ήταν θετικό (κάτοικος Πρέβεζας) και αναμένονται αποτελέσματα για τα τέσσερα ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά. 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ 
· Τα έξι δείγματα που στάλθηκαν χθες για εξέταση ήταν αρνητικά 

· Σήμερα στάλθηκαν τέσσερα νέα δείγματα για εξέταση. 

· Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά πεντακόσια πέντε (505) δείγματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν θετικά και αναμένονται απαντήσεις για τα έξι ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά. 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 
· Δύο από τα αναμενόμενα αποτελέσματα πιθανών περιστατικών επέστρεψαν αρνητικά για SARS-COV-2. 

· Στο Νοσοκομείο σήμερα νοσηλεύονται σε απομόνωση δύο πιθανά περιστατικά SARS-COV-2 και αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγμάτων. 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 
· Σήμερα στάλθηκαν οκτώ νέα δείγματα για εξέταση 

· Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά εξήντα δείγματα εκ των οποίων αναμένονται απαντήσεις για τα οκτώ ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά. 


Συνέχεια...