08/06/22 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στην Πέρδικα

Αυγούστου 06, 2022 0
Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στην Πέρδικα

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, η Κοινότητα Πέρδικας και ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας σας ενημερώνουν για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Πέρδικα:

Έκθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων,
Κυριακή 7 Αυγούστου, στις 20:30 στην πλατεία Πέρδικας

Έκθεση Φωτογραφίας «Μνήμες σε χαρτί»,
7 έως 13 Αυγούστου (20:00-22:00) στο Συνεδριακό Πέρδικας

15η Γιορτή Λαδιού,
Δευτέρα 8 Αυγούστου, στις 21:00 στο Αμφιθέατρο Πέρδικας

20ο Αντάμωμα Απανταχού Περδικιωτών,
Σάββατο 13 Αυγούστου, στις 21:00 στο Αμφιθέατρο Πέρδικας

Συνέχεια...

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών στο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Αυγούστου 06, 2022 0
Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών στο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, πραγματοποίησε χθες ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Μιχάλης Ι. Σταυριανουδάκης.

Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε το Γενικό Γραμματέα, αναφέρθηκε συνοπτικά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Δήμου Ηγουμενίτσας και στη γενικότερη ανάγκη που επικρατεί στην περιοχή για τη δημιουργία έργων και υποδομών, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, στο Ταμείο Ανάκαμψης καθώς και στις δυνατότητες χρηματοδότησης του Δήμου από διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγ/τσας

Συνέχεια...

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για τον Αύγουστο στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Αυγούστου 06, 2022 0
Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test για τον Αύγουστο στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν τους μαζικούς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα των δωρεάν ελέγχων, για όλο το μήνα Αύγουστο, διαμορφώνεται ως εξής:

Ηγουμενίτσα (Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον»): 
Καθημερινά έως και Τετάρτη 31 Αυγούστου, 09:00 – 15:00

Πέρδικα (Κοινοτικό Κατάστημα): 
Κάθε Δευτέρα του Αυγούστου, 10:00 – 14:00

Πλαταριά (Δημαρχείο): 
Κάθε Τετάρτη του Αυγούστου, 10:00 – 14:00

Σύβοτα (Κοινοτικό γραφείο): 
Κάθε Παρασκευή του Αυγούστου, 10:00 – 14:00

*Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν τα rapid tests.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test, σε περίπτωση που αυτό βγει θετικό. Τα τεστ θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα

Θεσπρωτία: Και η χερσαία ζώνη στο πακέτο για ξεπούλημα, παρά τις διαβεβαιώσεις... - Τρεις (3) προσφορές για τον ΟΛΗΓ!!!

Αυγούστου 06, 2022 0
Θεσπρωτία:  Και η χερσαία ζώνη στο πακέτο για ξεπούλημα, παρά τις διαβεβαιώσεις... - Τρεις (3) προσφορές για τον ΟΛΗΓ!!!

Κατατέθηκαν χθες (5/8/2022) προς το ΤΑΙΠΕΔ 3 προσφορές για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με την προκήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ.

Σε επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ γίνεται γνωστό ότι οι προσφορές αφορούν και τη χερσαία ζώνη, δηλαδή "των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας, του αλιευτικού καταφυγίου Σαγιάδας, του αλιευτικού καταφυγίου Πλαταριάς και του καταφυγίου σκαφών αναψυχής στα Σύβοτα".

Αυτό δηλαδή που διαβεβαίωναν όλοι οι τοπικοί άρχοντες της Θεσπρωτίας, τα τελευταία χρόνια, αλλά και προσφάτως ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης από την Ηγ/τσα, ήρθε χθες το ΤΑΙΠΕΔ με επίσημη ανακοίνωσή του να τους διαψεύσει...

Άραγε, όλοι αυτοί που θα κρυφτούν;;;;

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ...

ΤΑΙΠΕΔ: Τρεις δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, τρεις (3) δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής σε ποσοστό 67% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε.» (Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.).

Δεσμευτικές προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

1) ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
2) ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ GRIMALDI EUROMED S.p.A. - MΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.
3) ΟΛΘ Α.Ε.

Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής δεσμευτικών προσφορών θα εκκινήσει άμεσα.

Οι οικονομικές προσφορές των επενδυτών που πληρούν τους όρους του διαγωνισμού θα αποσφραγιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. έχει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας, του αλιευτικού καταφυγίου Σαγιάδας, του αλιευτικού καταφυγίου Πλαταριάς και του καταφυγίου σκαφών αναψυχής στα Σύβοτα".Συνέχεια...