05/21/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Καραγιάννης: Και τα χωριά μας, μας δίνουν παράσταση νίκης Σε 14 κοινότητες η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας

Μαΐου 21, 2019 0

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων σε κοινότητες του Δήμου, η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας του Γιάννη Καραγιάννη, βρέθηκε σε Πέντε Εκκλησιές, Πλακωτή, Πολύδροσο, Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Ζερβοχώρι, Αγορά, Σκάνδαλο, Γαρδίκι, Ξηρόλοφο, Παγκράτι, Σεβαστό και Αμπελιά, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών.
Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις των δημοτών σε όλες τις κοινότητες, ήταν τα προβλήματα καθημερινότητας, η ανάπτυξη της αγροτοκτηνοτροφίας, η πολιτική προστασία οι βελτιώσεις της αγροτικής οδοποιίας, οι διανοίξεις αντιπυρικών ζωνών, οι παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης, οι συντηρήσεις δημοσίων κτηρίων και ο δημόσιος φωτισμός.
Οι κάτοικοι των περιοχών ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Υποψήφιο Δήμαρχο για το πρόγραμμα έργων του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. και για μια σειρά παρεμβάσεις που προβλέπονται στο πρόγραμμα και που καλύπτουν το σύνολο των αιτημάτων που αναφέρθηκαν.

Μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης, αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν άμεσα με στόχο την ανάπτυξη της αγροτοκτηνοτροφίας όπως η ίδρυση συμβουλευτικού γραφείου προγραμμάτων χρηματοδότησης και συντονισμού ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης με όρους αειφορίας, στις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην δημοτική και αγροτική οδοποιία και στην στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Αναφερόμενος ο Γιάννης Καραγιάννης στις επισκέψεις στις κοινότητες, μεταξύ άλλων σημείωσε: "Σε κάθε κοινότητα του Δήμου μας που επισκεπτόμαστε, γινόμαστε δέκτες της παράστασης νίκης που μας δίνουν οι συνδημότες μας. Ο ενθουσιασμός για την παράταξή μας είναι έντονος και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει δύναμη για την ολοκλήρωση του τίμιου προεκλογικού αγώνα μας. Οι συνδημότες μας όμως είναι και προβληματισμένοι για το μέλλον του τόπου μας και μας το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Σε αυτούς τους προβληματισμούς θα πρέπει να απαντούμε με συγκεκριμένες ενέργειες και όχι ευχολόγια. Οι συναντήσεις γίνονται για να γίνουμε πειστικοί στους συνδημότες μας και όχι για να βγάζουμε δελτία τύπου με βαρύγδουπες εκφράσεις και χωρίς να αναφερόμαστε στα αιτήματα των συνδημοτών μας.
Τέλος αναφερόμενος στο πρόγραμμα της παράταξης Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, ο Γιάννης Καραγιάννης σημείωσε πως πρόκειται για ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προγραμματικές θέσεις, που θα δώσουν λύσεις στην καθημερινότητα και σε ζητήματα ανάπτυξης των κοινοτήτων μας και όχι έκθεση ιδεών.


Συνέχεια...

Σε κλίμα νίκης οι περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου σε Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Καμίνι και Ζερβοχώρι

Μαΐου 21, 2019 0

Λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου το κλίμα νίκης είναι διάχυτο στις περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου, υποψήφιου δημάρχου Σουλίου. Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του περιόδευσαν στο Καρυώτι, τη Χρυσαυγή, το Προδρόμι, το Καμίνι και το Ζερβοχώρι, όπου οι συνδημότες τους υποδέχτηκαν εγκάρδια στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στήριξης τους στις εκλογές της επόμενης Κυριακής.
Ο Ν. Κάτσιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για ακόμη μία φορά με τους συνδημότες και μέσα σε έναν εποικοδομητικό διάλογο παρουσίασε το πρόγραμμα των 100 δεσμεύσεων της παράταξης «Τόπος Αξιών». 
Στο Καρυώτι και τη Χρυσαυγή η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ανάγκη ανάπτυξης της τουριστικής φυσιογνωμίας της περιοχής, που θα βασιστεί στα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τοπικού φυσικού και πολιτισμικού πλούτου. 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου δεσμεύτηκε για την ένταξη των μοναδικών ιστορικής και φυσιολατρικής αξίας μονοπατιών της περιοχής σε δίκτυα οργανωμένων περιπατητικών διαδρομών “Trail” στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού πρώτα γίνουν οι απαιτούμενες βελτιώσεις των μονοπατιών προς το Σπήλαιο του Αγ. Αρσενίου, προς την πίστα του παρα-πέντε, προς τον Σταυρό και προς το Κάστρο της Αρχαίας Ελαίας. 

Στο Προδρόμι, το Καμίνι και το Ζερβοχώρι κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς με κυρίαρχο αυτό της ανάγκης παραγωγικής ανασυγκρότησης του κάμπου της Παραμυθιάς. 
Ο Ν. Κάτσιος επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι ως η επόμενη δημοτική αρχή θα στηρίξει τους αγρότες του δήμου, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το ποιοτικό καλλιεργητικό άλμα και αφήνοντας πίσω ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος να περάσουν σε μια νέα εποχή κερδοφορίας, μέσα από νέες δυναμικές και λιγότερο κοστοβόρες καλλιέργειες. 
Ειδικότερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ανέφερε στους συνδημότες αγρότες ότι: «Διαβουλευόμαστε εδώ και μήνες με τους παραγωγούς τους τόπου μας, με υπηρεσιακούς φορείς αλλά και ειδικούς επιστήμονες. Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα στο δήμο Σουλίου, όμως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία τον έχετε εσείς. Τον έχει ο ίδιος ο παραγωγός. Και αυτό γιατί η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι πραγματικά δική σας υπόθεση». 
Τη συζήτηση στο Προδρόμι απασχόλησε και η ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων προστασίας των κάτοικων στο τμήμα του οδικού επαρχιακού δρόμου που διέρχεται από το χωριό κόβοντάς το στη μέση. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου επανέλαβε τη δέσμευσή του για άμεσες ουσιαστικές παρεμβάσεις από το Σεπτέμβριο, για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας των πεζών, τη μείωση ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, μέσα από την κατασκευή πεζοδρομίων και τη βελτίωση του υφιστάμενου οδοφωτισμού. 

Συνέχεια...

Ανθούλα Τζάνη: Γιατί είμαι υποψήφια!

Μαΐου 21, 2019 0

Δεν θα σας πω τι δουλειά κάνω, τι έχω σπουδάσει, τι έχω προσφέρει ως εθελόντρια!!! Δεν σας ενδιαφέρει και δεν θα πρέπει να σας ενδιαφέρει για έναν υποψήφιο. Είμαι απλά η Ανθούλα και είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηγουμενίτσας με τον συνδυασμό « Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» με υποψήφιο δήμαρχο τον κύριο Γιάννη Γόγολο. 
Είμαι υποψήφια για πολλούς λόγους. Αυτό θα πρέπει να σας ενδιαφέρει!!!
Είμαι υποψήφια γιατί είμαι μια γυναίκα που έζησε τα παιδικά της χρόνια σε μια άλλη Ηγουμενίτσα. Που είχα ένα Δρέπανο όμορφο να κάνω τα μπάνια μου, και να διασκεδάζω με την παρέα μου. Που βγαίναμε «στη βόλτα» τα βράδια μας και έσφυζε από ζωή. Που έπαιζα μπάσκετ στα γηπεδάκια. Που μαζευόμασταν στην παιδική χαρά της πόλης μας και ξεχνούσαμε να φύγουμε, γιατί η παιδική χαρά ήταν όαση τότε. Που παίζαμε στις γειτονιές και δεν είχαμε φόβο. Που πρωτοείδα τον άντρα μου ένα καλοκαίρι σε μια βραδιά χορού που διοργάνωνε ο δήμος μας στα «πλακάκια». Που συμμετείχα στα πολιτιστικά του δήμου μας, είτε στη θεατρική ομάδα του, είτε στη χορευτική, είτε στα αθλήματα που μας προσέφερε Ο ΔΗΜΟΣ. 
Είμαι υποψήφια γιατί μεγάλωσα και έγινα μάνα δυο παιδιών. Που δεν έχουν Δρέπανο να κάνουν τα μπάνια τους και να διασκεδάσουν, που δεν έχουν βόλτα να βγουν, που δεν μπορούν να παίξουν μπάσκετ στα γηπεδάκια, που δεν έχουν παιδική χαρά να παίξουν, που δεν μπορώ να τις αφήσω να βγουν στη γειτονιά να παίξουν γιατί φοβάμαι τα πάντα, που δεν έχουν πολιτιστικές βραδιές, που δεν έχουν πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου να ασχοληθούν. 
Είμαι υποψήφια γιατί η εθελοντική μου δράση με άλλες μαμάδες με γέμισε απογοήτευση για το πώς βλέπουν την πόλη μας. Που δεν έχουμε ένα σημείο να βρεθούμε και να μιλήσουμε, που αισθανόμαστε λίγες απέναντι στα παιδιά μας, γιατί κάποιοι απλά δεν ενδιαφέρθηκαν και δεν θα ενδιαφερθούν για τα παιδιά μας.
Είμαι υποψήφια γιατί είμαι ενεργός πολίτης αυτής της πόλης και δεν θέλω να βλέπω να την ρημάζουν. Γιατί η καρέκλα είναι βολική, αλλά αν δεν σηκωθείς από αυτήν να διεκδικήσεις και να παλέψεις τίποτα δεν θα κάνει κανένας. 
Είμαι υποψήφια γιατί βαρέθηκα να περιμένω να δω μια εξέλιξη σε αυτήν την πόλη, και απλά να βλέπω ανθρώπους να βολεύονται. Γιατί ο καναπές δεν με κρατάει σε καμία βόλεψη. Πρέπει εγώ να παλέψω για το καλύτερο, να παραμερίσω ανθρώπους που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια μου και να κάνω κάτι προς όφελος του συνόλου. Μέσα στο σύνολο είμαι κι εγώ, και τα παιδιά μου και η οικογένεια μου, και οι οικογένειες αυτού του Δήμου. 
Είμαι υποψήφια γιατί αηδίασα να βλέπω ανθρώπους να μην προσφέρουν τίποτα και να καρπώνονται αξιώματα. Γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι επάγγελμα, δεν είναι ευκαιρία για προσωπικά οφέλη, δεν είναι μέσο βολέματος δικών μας ανθρώπων, ρουσφετιών και αναθέσεων. 
Είμαι υποψήφια γιατί δεν ανέχομαι πλέον ανθρώπους που ζούνε στον δικό τους κόσμο, θεωρώντας πως έπραξαν τα μέγιστα στο δήμο μας, και απλά δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτόν. Γιατί με προσβάλει να θεωρούν ότι είμαι ανόητη και πως μπορούν να συνεχίσουν να με κοροϊδεύουν ότι πάνε τον τόπο μου μπροστά. Γιατί δεν ανέχομαι άλλο να πληρώνω τους παχυλούς μισθούς προέδρων που εν μια νυκτί διπλασιάστηκαν. Γιατί νευριάζω να βλέπω ανθρώπους σε θέσεις «ισχύος» και να αναρωτιέμαι από πού και ως πού. 
Είμαι υποψήφια γιατί τα «βραβεία» δεν βοηθάνε τους συμπολίτες μας, αλλά γεμίζουν με ψευδαισθήσεις, γιατί θέλω να έρχομαι στη δουλειά μου και να μην χρειάζομαι 1 ώρα να παρκάρω, γιατί θέλω να πετάξω τα σκουπίδια μου στον κάδο που είναι πίσω από το γραφείο μου, και όχι να τα κάνω βόλτα στην πόλη με την ελπίδα ότι θα βρω έναν άδειο κάδο. Γιατί θέλω να πάω τα παιδιά μου να παίξουν στην πλατεία χωρίς εξοπλισμό μότο κρος με φόβο μη πέσουν και τσακιστούν στο τσιμέντο, γιατί θέλω μια παιδική χαρά που να μπορώ να είμαι ήσυχη και να αισθανθώ ασφάλεια. Γιατί θέλω το βράδυ φώτα στους δρόμους, γιατί θέλω να σταματήσω να πληρώνω συνεργεία για το αυτοκίνητο μου που τσακίζεται στις λακκούβες, γιατί θέλω να πληρώνω νερό όσο μου αναλογεί, και όχι όσο χρειάζονται για να καλύψουν τα χρέη τους.
Γιατί θέλω να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του Δήμου χωρίς χρειαστεί να πάω 30 φορές για μια δουλειά μιας ώρας. Γιατί θέλω η φίλη μου που είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο να μπορεί να κινηθεί στη πόλη μας, γιατί θέλω οι φίλες μου που δεν έχουν βοήθεια και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν νταντάδες και «ΚΔΑΠ» να μπορούν να αφήσουν κάπου τα παιδιά τους. Γιατί θέλω να υπάρξει αξιοκρατία σε όλα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αν ο ταδε είναι κουμπάρος του δείνα και πρέπει να τον εξυπηρετήσουμε με όποιο κόστος για το σύνολο. Γιατί θυμώνω να βλέπω δημοτικές αρχές και υποψηφίους να με θυμούνται μόνο την προεκλογική περίοδο και να τους τρέχουν τα σάλια όταν βλέπουν ψηφοφόρους στο δρόμο. Δεν είμαι μια ψήφος στην κάλπη κύριοι, είμαι δημότης αυτού του δήμου και απαιτώ πλέον όπως με χαιρετάτε την προεκλογική περίοδο και είστε όλο αυτιά να ακούσετε τα προβλήματα μου, να το κάνετε και μετά τις εκλογές.
Κυρίως όμως είμαι υποψήφια γιατί ξέρω ότι αυτός ο τόπος θέλει ανθρώπους που να τον αγαπάνε, που σέβονται πρώτα τον εαυτό τους, που σέβονται τους συμπολίτες μας, που δεν έχουν προσωπικές βλέψεις, που έχουν όραμα για τον δήμο μας, που θέλουν να προσφέρουν είτε είναι πίσω από τα φώτα είτε μπροστά, που θα δίνουν λόγο στους πολίτες του τόπου μας, που θα ακούνε και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Και ξέρω πως αυτή η «ομάδα» το μπορεί, και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να είμαι με αυτήν την ομάδα υποψήφια. Μας βλέπετε κάθε μέρα δίπλα σας όλους, και θα συνεχίσετε να μας βλέπετε και την επόμενη των εκλογών όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα!!!!
Θα κλείσω με μία κουβέντα που μου είπε ένας συμπολίτης μας… «ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΑΠΟΎΣΑ, ΑΔΙΆΦΟΡΗ, ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΊΣΕΙ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ…»
Ας αναλογιστούμε όλοι λοιπόν τι θέλουμε για τον δήμο μας, και ας πάμε να εκλέξουμε ανθρώπους που θα κάνουν το καλύτερο για όλους μας, παραμερίζοντας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα και όλοι μαζί «Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να αλλάξουμε το Δήμο μας, με λόγια απλά, με συγκεκριμένες προτάσεις, με την συμμετοχή του πολίτη…» 

Τζάνη Ανθούλα
Λογίστρια – Φοροτεχνικός
 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία


Συνέχεια...

Ανοιχτή επιστολή της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Ηγουμενίτσας Δέσποινας Ζειμπέκογλου - Τσόγκα

Μαΐου 21, 2019 0

Γεννήθηκα το 1983 στα Ιωάννινα με καταγωγή τη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, όπου μεγάλωσα. Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Τσόγκα και έχουμε δύο παιδιά. Τελείωσα το Λύκειο Ηγουμενίτσας και συνέχισα τις σπουδές μου στο Ι.Ε.Κ Τμήμα βρεφονηπιοκόμων και στο Τμήμα Λογιστικής.
Εργάσθηκα από την εποχή που φοιτούσα στο Λύκειο, σε οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, ενώ στη συνέχεια επί εξαετία, ως βοηθός βρεφονηπιοκόμος σε παιδικούς Σταθμούς της Ηγουμενίτσας.
Ως νέα γυναίκα και μητέρα αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ονειρεύομαι μια πόλη καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας. Βασική μου αρχή είναι ότι προέχει η ανθρώπινη επικοινωνία και αλληλεγγύη μέσα από την ενεργή ακρόαση των δημοτών.
Η υποψηφιότητά μου φιλοδοξεί να αναδείξει μεταξύ άλλων τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και οι συνδημότες μου και φυσικά με την καλύτερη δυνατή παρέμβαση μου, ευελπιστώ στην επίλυση αυτών.
Σας ευχαριστώ !!
Συνέχεια...

Περιοδεία και κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Ζάψα στη Θεσπρωτία (ΦΩΤΟ)

Μαΐου 21, 2019 0

Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ζάψας περιόδευσε στη Θεσπρωτία. Το πρωί της Πέμπτης επισκέφθηκε τους Φιλιάτες ενώ συνέχισε το μεσημέρι την περιοδεία του στην Ηγουμενίτσα, όπου το απόγευμα πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση παρουσιάζοντας τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στη Θεσπρωτία. Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Στις 26 Μαΐου, αποκαθιστούμε τη δημοκρατία, τη συμμετοχή, τη διαφάνεια στη Διοίκηση της Περιφέρειας. Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε θετικά την Ήπειρο με τη δική σας ενεργό συμμετοχή! Να πάμε μπροστά: με Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Προοπτική!», τόνισε ο Γιώργος Ζάψας και πρόσθεσε:
«Δεν θέλουμε να τάξουμε μεγάλα έργα και να δώσουμε υποσχέσεις. Θέλουμε να μοιραστούμε το όραμά μας για μια Ήπειρο με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Η απλή αναλογική και η καθιέρωση δημοψηφισμάτων δίνουν τη δυνατότητα αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών και ουσιαστικής συμμετοχής των πολιτών στη χάραξη πολιτικών. Το Κοινό των Ηπειρωτών είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σύνθεση θέσεων και απόψεων, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό. Ζητάμε την ψήφο σας για μία Ήπειρο με εξωστρέφεια, με παραγωγή, με υποδομές. Για μία Ήπειρο που θα στέκεται δίπλα στους ανθρώπους της και ιδιαίτερα στους νέους. Για μία Ήπειρο που όλοι ονειρευόμαστε, για την Ήπειρο των ονείρων μας».
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης υπογράμμισε πως η Θεσπρωτία, λόγω του λιμανιού και της γεωστρατηγικής της θέσης, μπορεί να αποτελέσει βασικό μοχλό ανάπτυξης ολόκληρης της Ηπείρου.
«Η ολοκλήρωση των έργων, η κατασκευή του διπολικού Εμπορευματικού Κέντρου, στο λιμάνι και στην Γκρίκα, δημιουργούν νέες προοπτικές που θα πρέπει και άμεσα να αξιοποιηθούν από τους επαγγελματίες, το Επιμελητήριο, τον ΟΛΗΓ ώστε να επωφεληθεί πρώτα απ’ όλα η Θεσπρωτία και στη συνέχεια ολόκληρη η Ήπειρος.
Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο που θα πρέπει να σχεδιάσουμε και στοχεύσουμε στην αξιοποίηση των νέων δυνατοτήτων που ανοίγονται μπροστά μας.
Και αυτό θα γίνει μόνο αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις ελλείψεις και τις ανεπάρκειες που υπάρχουν σήμερα, σε όλους τους τομείς. Όλα αυτά είναι αναγκαία αν θέλουμε να μιλάμε για ισόρροπη ανάπτυξη και όχι για μετατροπή της Θεσπρωτίας σε «προθάλαμο αναμονής» για ανθρώπους και προϊόντα, με προορισμό είτε την ενδοχώρα είτε την Ευρώπη.

Οφείλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε η Θεσπρωτία να επωφεληθεί από τη γεωστρατηγική της θέση και απ’ όσα απλόχερα της χάρισαν η γη και η θάλασσα. Αυτό θέλουμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, για την δυτική πύλη της χώρας, και αυτό θα κάνουμε πράξη σαν επόμενη διοίκηση της περιφέρειας Ηπείρου», τόνισε.

Τον Γιώργο Ζάψα προλόγισαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείο Μεταφορών, Ηπειρώτης Θάνος Βούρδας, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί με το κλιμάκιο του συνδυασμού σε πορεία νωρίτερα σε περιοδεία.

Συνέχεια...

Ιωάννα Λεοντάρη: Γιατί υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Νικόλα Κάτσιο

Μαΐου 21, 2019 0

Η κριτική είναι εύκολη. Καθόμαστε συχνά με την παρέα μας και συζητάμε όλα τα στραβά και λάθη που κάνουν όσοι συμμετέχουν με τα κοινά. Όμως μόνο με τη συμμετοχή μας μπορούμε να έχουμε λόγο και να παρέμβουμε εκεί που θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό ή καλύτερο. 
Αυτή τη φορά αποφάσισα να πάρω θέση. 
Ύστερα από σκέψη, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό Νίκης “Τόπος Αξιών” και το Νικόλα Κάτσιο. 
Αποφάσισα να συνεισφέρω τις δυνάμεις μου με μοναδικό κριτήριο την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. 
Είμαι ένας νέος άνθρωπος με ανησυχίες, προβληματισμούς και φιλοδοξίες όπως πολλοί άλλοι νέοι που ζουν εδώ. Πιστεύω στον τόπο μας, στους ανθρώπους του και στη δυναμική που έχει. 
Μαζί με το Νικόλα Κάτσιο και την ομάδα του, θα προσπαθήσουμε ώστε νέοι άνθρωποι σαν εμένα να παραμείνουν εδώ και να ζήσουν ποιοτικά. 

Ο τόπος μας μπορεί να προσφέρει πολλά. Είναι στο χέρι μας να τον φτάσουμε εκεί που πραγματικά αξίζει.

* Η Ιωάννα Λεοντάρη είναι Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, ζει και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην Παραμυθιά και έχει κοινωνική δράση στην περιοχή.

Συνέχεια...