09/07/20 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Έναρξη χειμερινών μαθημάτων από το ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0
Έναρξη χειμερινών μαθημάτων από το ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
118532256_588973171778966_2184170658969340457_n

Τα μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες ξεκινάνε την Τρίτη 01/09.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά!

Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Φιλόλογος παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0
Ηγουμενίτσα: Φιλόλογος παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου
c8ad2db3db77b401fb41b1b591aa2c31_XL


Φιλόλογος με φροντιστηριακή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947694438
Συνέχεια...

Παρατάθηκε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0
Παρατάθηκε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 

Μέχρι την 3οη Σεπτεμβρίου 2020 (και ώρα 15:00) παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής προτάσεων στην πρόσκληση «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων των τομέων αιχμής της Περιφέρειας Ηπείρου για την απασχόληση ανέργων με υψηλά τυπικά προσόντα» της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020.
Συνέχεια...

Δειγματοληπτικά τεστ για κορωνοϊό σε υπαλλήλους της Περιφέρειας Ηπείρου

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0
Δειγματοληπτικά τεστ για κορωνοϊό σε υπαλλήλους της Περιφέρειας Ηπείρου

Από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου συνεχίζεται η ιχνηλάτηση επαφών για εντοπισμό εργαζομένων στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας που να έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Παράλληλα πραγματοποιούνται και δειγματοληπτικά τεστ σε υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών της Περιφέρειας, τα οποία θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι οι επισκέψεις πολιτών στην Περιφέρεια γίνονται υποχρεωτικά με μάσκα και με τήρηση των αποστάσεων, ενώ για διεκπεραίωση υποθέσεων που δεν απαιτούν αυτοπρόσωπη παρουσία συνιστάται στους πολίτες η επικοινωνία είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email.
Συνέχεια...

Γόγολος για τα φωτοβολταϊκά στους Σπαθαραίους: "Δεν θα επιτρέψουμε να μεταβληθεί ο Δήμος σε πεδίο εξυπηρέτησης οικονομικών ή άλλων συμφερόντων"

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0

Γόγολος για τα φωτοβολταϊκά στους Σπαθαραίους: "Δεν θα επιτρέψουμε να μεταβληθεί ο Δήμος σε πεδίο εξυπηρέτησης οικονομικών ή άλλων συμφερόντων"
Πριν από λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης ότι η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, εισηγείται αρνητικά προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, για την έγκριση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, για την περίπτωση δύο φωτοβολταϊκών πάρκων στα όρια της Κοινότητας Σπαθαραίων του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου είχε δημοσιεύσει τις ανακοινώσεις – προσκλήσεις προς φορείς και πολίτες την 13–7– 2020 και η προθεσμία υποβολής απόψεων ήταν η 19–8– 2020. 
Ένας εκ των φορέων που πρέπει να υποβάλλει άποψη είναι και ο Δήμος Ηγουμενίτσας, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας που προβλέπει τη συζήτηση του θέματος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία εισηγείται σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο λαμβάνει και την τελική απόφαση. Βεβαίως, απαιτείται και η γνώμη του Συμβουλίου της Κοινότητας Σπαθαραίων. 
Τι από όλα αυτά έγινε στο Δήμο Ηγουμενίτσας για το συγκεκριμένο θέμα; Η απάντηση είναι: ΤΙΠΟΤΑ. 
Γιατί άραγε ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ., δεν έπραξαν το καθήκον τους; Είχαν κάτι να κρύψουν; Είχαν κάτι να φοβηθούν; Γιατί καλύφθηκαν πίσω από την τυπική νομιμότητα, που προβλέπει ότι δεν κωλύεται η συνέχιση της διαδικασίας έγκρισης αν δεν γνωμοδοτήσει το Δ.Σ.; 
Γιατί δεν ήθελαν να συζητηθεί το θέμα στα προαναφερόμενα συλλογικά όργανα; Μήπως γιατί δεν ήθελαν να ακουστούν οι απόψεις όλων όσοι θα συμμετείχαν; Ή μήπως επειδή δεν ήθελαν να πάρουν το βάρος της τελικής εισήγησης, αφού σε κάθε περίπτωση η Δημοτική Παράταξη του Συνδυασμού του κ. Δημάρχου, έχει την απόλυτη πλειοψηφία τόσο στην Επιτροπή όσο και στο Δ.Σ. 
Και αν ισχύει αυτό, γιατί δεν ήθελαν να αποφασίσουν; Μήπως γιατί δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν ορισμένους εκπροσώπους οικονομικών ή άλλων συμφερόντων, που τους στήριξαν στις εκλογές; 
Αλλά το καθήκον του Δημάρχου και του Προέδρου του Δ.Σ. δεν είναι να μεριμνούν για να μην ενοχληθούν αλλότρια οικονομικά συμφέροντα. Είναι η προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών του Δήμου. 
Η μη σύγκλιση οργάνων για τη συζήτηση θεμάτων ακόμη και αν δεν έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα, αποτελεί διαστρέβλωση και υποβάθμιση του ρόλου τους, καθώς και υπονόμευση της διαδικασίας της δημόσιας διαβούλευσης. Η μη διατύπωση γνώμης του Δήμου για σοβαρά ζητήματα, πλήττει το κύρος του θεσμού και τον απαξιώνει στα μάτια τρίτων. 
Η Δημοτική Παράταξη του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» δηλώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διαφυλαχθεί η τήρηση της διαφάνειας της λειτουργίας του Δ.Σ. και του Δήμου γενικότερα. Δεν θα επιτρέψουμε να μεταβληθεί ο Δήμος σε πεδίο εξυπηρέτησης οικονομικών ή άλλων συμφερόντων.
Συνέχεια...

Προληπτικός Έλεγχος Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0
Προληπτικός Έλεγχος Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας μέσω του ΚΕΠ Υγείας του και σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) διοργανώνει την Δευτέρα 7/9/2020 και την Τρίτη 8/9/2020 δωρεάν υπερηχογράφημα με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής. 
Ο προληπτικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στο ιατρείο που στεγάζεται στο κτίριο του ΠΑΚΠΠΟ στο παλιό Δημαρχείο (Ελευθερίας 7) στον 1ο όροφο κατόπιν ραντεβού, από καρδιολόγο μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας. 
Όσοι πολίτες, άνω των 65 ετών (ή άνω των 55 με σχετικό ιστορικό στο συγγενικό περιβάλλον), ενδιαφέρονται να υποβληθούν στην παραπάνω εξέταση, να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ Υγείας στο τηλέφωνο 6907724367.
Συνέχεια...

Ενεργειακή και περιβαλλοντική αναβάθμιση του Λιμένα Ηγουμενίτσας - Δελτίο Τύπου

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0
Ενεργειακή και περιβαλλοντική αναβάθμιση του Λιμένα Ηγουμενίτσας - Δελτίο Τύπου

Μια νέα εποχή στη διαχείριση και λειτουργία των λιμενικών εγκαταστάσεων εγκαινιάζεται μετά την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του έργου ALFION – Alternative Fuel Implementation in Igoumenitsa Port, το οποίο αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση στον Λιμένα της Ηγουμενίτσας. 
Συντονιστής του έργου είναι ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, με συμμετέχοντες το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), την εταιρεία PROTASIS Engineering and Consulting S.A., την εταιρεία Hydrus Engineering Ltd και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. 
Ειδικότερα, ο Εκτελεστικός Οργανισμός Καινοτομίας και Δικτύων (INEA) της Κομισιόν έκρινε επιλέξιμο το έργο ALFION, προϋπολογισμού 1,08 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτώντας το με 50% μέσω του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού “Συνδέοντας την Ευρώπη” (CEF). 
Το έργο αποσκοπεί στην εκπόνηση μελετών υλοποίησης των εξής δράσεων: 
Εγκαταστάσεις cold ironing (ηλεκτροδότησης) & electric bunkering (battery swapping) για τα ελλιμενιζόμενα πλοία. 
Δημιουργία κεντρικού συστήματος ενεργειακής διαχείρισης και τηλεμετρικής παρακολούθησης του ενεργειακού ίχνους του λιμένα . 
Δημιουργία κεντρικού συστήματος αποθήκευσης ενέργειας ώστε να ενσωματώνονται όλες οι πηγές ενέργειας (ανανεώσιμες και άλλες) με στόχο τη χρήση της από το λιμάνι για τους σκοπούς της ηλεκτροδότησης και ηλεκτροφόρτισης. 
Μελέτης συμπληρωματικής εγκατάστασης ώστε να επιτρέπεται ταυτόχρονα η φόρτιση ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων εντός του λιμένα και λεωφορείων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των λιμανιών με άλλους μεταφορικούς κόμβους. 
Μελέτη κόστους-οφέλους του συνολικού έργου (Cost Benefit Analysis). 
Το έργο στοχεύει στην συνολική ενεργειακή αναβάθμιση του Λιμένα Ηγουμενίτσας μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αυξάνοντας της ενεργειακή αποδοτικότητα και βελτιστοποιώντας την διαλειτουργικότητα και την παροχή υπηρεσιών προς τρίτους. 
Η δράση φιλοδοξεί στη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Λιμένα Ηγουμενίτσας και των πλοίων που εξυπηρετούνται από αυτόν, στην προώθηση καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών και σε μια ολιστική προσέγγιση για την αποτελεσματική διαχείριση των ενεργοβόρων δραστηριοτήτων του λιμένα, με σημαντικά περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη.

Γραφείο Τύπου ΟΛΗΓ
Συνέχεια...

ΝΕΑ Ειδικότητα: «Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας» στο ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0
ΝΕΑ Ειδικότητα: «Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας» στο ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Επαγγελματικό περίγραμμα ειδικότητας 
Ο διπλωματούχος της ειδικότητας «Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας» των ΙΕΚ διαθέτει τις επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε να είναι σε θέση να απασχολείται σε αμπελουργικές, οινοποιητικές ή μικτές αμπελοοινικές επιχειρήσεις (πχ. Ιδιωτικούς, συνεταιριστικούς ή κρατικούς αμπελώνες, φυτώρια, οινοβιομηχανίες και επιχειρήσεις εμπορίας και τυποποίησης, οινολογικά εργαστήρια, ιδρύματα και σταθμούς έρευνας, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κ.α.) καλύπτοντας ανάγκες τεχνικής, οργανωτικής και διαχειριστικής φύσεως σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής, μεταποιητικής και εμπορικής διαδικασίας. Επιπλέον, ο διπλωματούχος της ειδικότητας «Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας», υπό την καθοδήγηση του επιστημονικού προσωπικού (Οινολόγου, Γεωπόνου), εκτελεί τις απαραίτητες εργασίες σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και ειδικότερα εφαρμόζει τις καλλιεργητικές εργασίες και φροντίδες των αμπελώνων, τις πρακτικές οινοποίησης και κατεργασίας οίνων και συμμετέχει στις εργασίες Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας. 

Επαγγελματική Αποκατάσταση 
Σήμερα ο τεχνικός αμπελουργός είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα και υψηλά αμειβόμενα επαγγέλματα. Οι απόφοιτοι της ειδικότητας έχουν μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και πολύ καλή επαγγελματική αποκατάσταση. 

Τομείς απασχόλησης 
Ο «Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας» απασχολείται στους εξής τομείς: 
Αμπελουργικής εκμετάλλευσης 
Οινοποιείου 
Αποσταγματοποιείου 
Ποτοποιίας 
Οξοποιίας 
Μονάδας παραγωγής αμπελόφυλλων 
Εργαστηρίου αναλύσεων εδάφους, γλεύκους και οίνου 

Επαγγελματικά προσόντα 
Τα ειδικά επαγγελματικά προσόντα του «Τεχνικού Αμπελουργίας και Οινολογίας» συνίστανται στα ακόλουθα: 
Προγραμματίζει και διαχειρίζεται τις βασικές εργασίες σε έναν αμπελώνα. 
Αναγνωρίζει τους βασικούς εχθρούς και και τις ασθένειες στον αμπελώνα. 
Αναγνωρίζει τις βασικότερες ποικιλίες της αμπέλου. 
Χειρίζεται το μηχανολογικό εξοπλισμό σύμφωνα με τις προδιαγραφές λειτουργίας. 
Αναγνωρίζειτα στάδια γλευκοποίησης και οινοποίησης. 
Αναγνωρίζει τα βασικά ελαττώματα του οίνου. 
Εκτελεί οργανοληπτική δοκιμή και αξιολόγηση του οίνου. 
Γνωρίζει και εφαρμόζει τον κανονισμό ασφαλείας στον αμπελώνα και το οινοποιείο. 
Γνωρίζει και εφαρμόζει την αμπελοοινική νομοθεσία. 
Αναθέτει, επεξηγεί και επιβλέπει την εκτέλεση των εργασιών από ανειδίκευτο προσωπικό (επιστασία). 
Διαχειρίζεται τα οικονομικά της άμεσης εποπτείας του και αντιλαμβάνεται τις οικονομικές μεταβλητές της επιχείρησης. 
Σκέφτεται κριτικά, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, λαμβάνει αποφάσεις, επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους συνεργάτες (Οριζόντιες δεξιότητες). 

Επαγγελματικά καθήκοντα: 
O «Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας» έχει, κυρίως, τα ακόλουθα καθήκοντα:  προετοιμάζει το έδαφος για φύτευση, επιλέγει το πολλαπλασιαστικό υλικό, φυτεύει και εγκαθιστά μητρικές φυτείες υποκείμενες/ εμβολιοληψίας 
- εκτελεί καλλιεργητικές φροντίδες της αμπέλου (άρδευση, καταπολέμηση ζιζανίων, αντιμετώπιση ασθενειών, χρήση φυτορυθμιστικών ουσιών, εφαρμογή της κατάλληλης λίπανσης) 
- χειρίζεται μηχανήματα, εργαλεία, όργανα και υλικά, τηρεί τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων 
- γνωρίζει όλα τα στάδια παραγωγής αμπελοοινικών προϊόντων από την ωρίμανση του σταφυλιού έως την εμφιάλωση του κρασιού, καθώς και μεθόδους συντήρησης, διαύγασης, φιλτραρίσματος και παλαίωσης 
- διενεργεί ποιοτικούς ελέγχους των οινικών προϊόντων, ασκεί οργανοληπτικό έλεγχο 
- γνωρίζει την ελληνική και κοινοτική αμπελοοινική νομοθεσία 
- εξασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος 
- τηρεί και επεξεργάζεται τα οικονομικά στοιχεία της αμπελοοικονομικής επιχείρησης 
-επικοινωνεί στα ελληνικά και τα αγγλικά, κατανοεί τεχνικά εγχειρίδια με αγγλική ορολογία. 

Μαθήματα: 
ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ Ι (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ι (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ) 
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 
ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ ΙΙ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟ) 
ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ II (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΓΕΝΙΚΗ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ) 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – Marketing 
ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ 
ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ) 
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (ΘΕΩΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) 
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΑΠΟΒΛΗΤΑ – ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ 
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 960 ΩΡΩΝ 

Οι εγγραφές (για όλες τις ειδικότητες) γίνονται μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη, ηλεκτρονικά ή στο Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, ώρες 9:00 – 19:30. 


Με εκτίμηση
Μπούας Ηλίας
Διευθυντής
Δ.ΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
28ης Οκτωβρίου 7
Τ.Κ. 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Τηλ : 2665 026987

Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (Από 7 έως 13/9)

Σεπτεμβρίου 07, 2020 0
Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας 
(Από 7 έως 13/9) 

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα: 

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: 
Δευτέρα (07-09-2020) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι - Δάφνη - Άνω Ξέχωρο - Ριζό (Αράχωβα) - Κοκκινολιθάρι - Νεροχώρι-Κεραμίτσα - Αχουρία Κεραμίτσας - Μαλούνι - Αχουρία Μαλουνίου. 

Τρίτη (08-09-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας. 

Τετάρτη (09-09-2020) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός. 

Πέμπτη (10-09-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα. 

Παρασκευή (11-09-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά. 

Κυριακή (13-09-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη –Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή. 

Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα