10/09/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υπόθεση του χαμένου φακέλου από το ΚΕΠ ζήτησε η παράταξη του Γιάννη Γόγολου

Οκτωβρίου 09, 2019 0
Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υπόθεση του χαμένου φακέλου από το ΚΕΠ ζήτησε η παράταξη του Γιάννη Γόγολου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η περίεργη υπόθεση της απώλειας υπηρεσιακού φακέλου από το Κ.Ε.Π. του Δήμου, μια υπόθεση η οποία προξενεί πολλά ερωτήματα για τις συνθήκες ασφαλούς λειτουργίας του Δήμου και έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης της περιοχής μας αλλά και της Αθήνας, ακόμα και τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.). Στις δύο πρώτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της νέας δημοτικής περιόδου, θέσαμε συγκεκριμένες ερωτήσεις προς τον κ. Δήμαρχο, για το τι σκοπεύει να πράξει ώστε να αποσαφηνιστούν τα πραγματικά γεγονότα της υπόθεσης. Ουδέποτε πήραμε σαφείς απαντήσεις. Με γενικολογίες απαντήθηκαν και ερωτήματα που θέσαμε, σε επίσκεψη αντιπροσωπείας της Παράταξης, στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου από την οποία προέκυψε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. 
Συνεπώς, αφού η χρησιμότητα της διαδικασίας ερωτήσεων προς τον κ. Δήμαρχο, που προβλέπει ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, εξάντλησε τη χρησιμότητά της, λόγω της πεισματικής άρνησης του κ. Δημάρχου να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, προχωρήσαμε στην αξιοποίηση της δυνατότητας που δίνει η σχετική νομοθεσία και ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Να ζητήσουμε δηλαδή τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, με συγκεκριμένα θέματα Ημερήσιας Διάταξης, προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε την οργανωμένη συζήτηση του θέματος αυτού στο ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου. Αν και διαθέτουμε τη δύναμη του 1/ 3 των μελών του Συμβουλίου – που απαιτεί ο Νόμος – για την υποβολή του αιτήματος, θεωρώντας ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί ευρύτερα την κοινωνία της πόλης, απευθυνθήκαμε και στις άλλες δύο Δημοτικές Παρατάξεις των συνδυασμών της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δηλαδή την «Ανοικτή Πόλη» του κ. Θωμά Δημητρίου και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του κ. Δώρη Δήμα, προκειμένου να προσυπογράψουν το αίτημα. Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκε μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση». 
Στο συγκεκριμένο αίτημα, υπάρχει και ένα δεύτερο θέμα προς συζήτηση, εξίσου σοβαρό και σημαντικό για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου και των Κοινοτήτων: Είναι η ενεργοποίηση της διαδικασίας των πάγιων προκαταβολών, μέσω των οποίων θα μπορούν να αντιμετωπιστούν με αμεσότητα και ευελιξία, σημαντικά και επείγοντα προβλήματα της καθημερινότητας όπως η αποκατάσταση ζημιών στα δίκτυα ύδρευσης – αποχέτευσης – ηλεκτροφωτισμού κ.α., η επισκευή εγκαταστάσεων παιδικών χαρών όταν υπάρχει κίνδυνος ασφάλειας των παιδιών, εργασίες καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων κ.τ.λ. 
Έτσι, με αίτημα που υπεβλήθη σήμερα οι Δημοτικές Παρατάξεις των Συνδυασμών «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» και «Λαϊκή Συσπείρωση», ζητούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον καθορισμό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 
- Συζήτηση και υποβολή πρότασης προς τον Δήμο, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης απώλειας υπηρεσιακού φακέλου στο Κ.Ε.Π. του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
- Συζήτηση και υποβολή πρότασης προς τον Δήμο για την εκκίνηση της διαδικασίας σύστασης πάγιας προκαταβολής στις Κοινότητες, σύμφωνα με τις διατάξεις της Απόφασης με αριθμό 62038 (ΦΕΚ τ. Β΄ 3440/ 11 – 9 – 2019) του Υφυπουργού Εσωτερικών. 
Επισημαίνουμε ότι η ανταπόκριση του Δήμου στο αίτημά μας έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα, βάσει της σχετικής νομοθεσίας. Ελπίζουμε ότι θα δοθεί η ευκαιρία να συζητηθούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα δύο σημαντικά αυτά θέματα. Και κυρίως να απαντηθούν τα κρίσιμα ερωτήματα που αιωρούνται στην τοπική κοινωνία, τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση ενός κλίματος έλλειψης εμπιστοσύνης και καχυποψίας για τη λειτουργία του Δήμου.
Συνέχεια...

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας για την υπόθεση του χαμένου φακέλου από το ΚΕΠ

Οκτωβρίου 09, 2019 0
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας για την υπόθεση του χαμένου φακέλου από το ΚΕΠ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ηγουμενίτσα, 1/10/2019
 Αριθ. πρωτ. 137

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Σοβαρό θέμα έχει προκύψει από την απώλεια ενός φακέλου με στοιχεία πολιτών στο ΚΕΠ Ηγουμενίτσας. Στο θέμα έχουν εμπλακεί η Δημοτική Αρχή, η Διευθύντρια, ο τοπικός τύπος και αίφνης και η ΠΟΕ-ΟΤΑ αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα και για το Σύλλογο μας.
Πώς έχουν τα πράγματα:
Η Διευθύντρια του ΚΕΠ και συνδικαλίστρια στέλνει ένα υπηρεσιακό έγγραφο για την απώλεια από το ΚΕΠ ενός φακέλου με στοιχεία πολιτών. Επιλέγει δηλαδή σε πρώτο χρόνο όχι την συνδικαλιστική αλλά την υπηρεσιακή διαχείριση του θέματος. Στο υπηρεσιακό της έγγραφο προβαίνει και στο μέγα ατόπημα για συνδικαλιστή, στο να δημιουργήσει το αίσθημα της συλλογικής ευθύνης με την χαρακτηριστική φράση «κλειδιά του ΚΕΠ έχουν όλοι οι εργαζόμενοι σ αυτό», δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση ότι όλοι οι εργαζόμενοι είναι εν δυνάμει ύποπτοι.
Στη συνέχεια στο θέμα παρενέβη και η δημοτική αρχή, ζητώντας υπηρεσιακά εξηγήσεις και κινώντας τις διαδικασίες προκειμένου να ξεκαθαριστεί τόσο το θέμα της κλοπής όσο όμως και το θέμα της νομιμότητας να διατηρούνται τέτοιοι φακέλοι το ΚΕΠ.
Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κάνει σε όλους γνωστό ότι στηρίζει τις εργαζόμενες συναδέλφισσες στο ΚΕΠ Ηγουμενίτσας.
Είναι σίγουρο ότι οι υπάλληλοι δεν ενήργησαν παράτυπα και με δική τους πρωτοβουλία. Από κάπου πήραν εντολή.
Η συνειδητή μας επιλογή και στάση αναμονής όσο διαρκεί η διαδικασία της έρευνας, από κάποιους, εκούσια η ακούσια, δεν εκτιμήθηκε σωστά. Το θέμα που προέκυψε έχει να κάνει με υπηρεσιακή κατάσταση και μόνο.
Την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της σοβαρότητας του θέματος αποδίδοντας το γεγονός σε ενδοσυνδικαλιστικό πόλεμο, δεν θα την επιτρέψουμε.
Όλοι μπορούν να καταλάβουν ποιους ευνοεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο και τελικά ποιους αθωώνει. 
Ως Σύλλογος ούτε τον δικαστή θα κάνουμε ούτε τον χωροφύλακα. Θα παρακολουθούμε με την ανάλογη σοβαρότητα το θέμα και θα σταθούμε στο πλευρό όλων των συναδέλφων, όπως πράττουμε πάντα. 

Για το Δ.Σ.
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ          ΓΚΑΜΠΡΕΛΑ ΕΡΙΚΕΤΗ
Συνέχεια...

Το Παράρτημα Ηπείρου του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου για το "άλυτο" ζήτημα των αδέσποτων ζώων

Οκτωβρίου 09, 2019 0
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
Παράρτημα ΗΠΕΙΡΟΥ 

Για το «άλυτο» ζήτημα των Αδέσποτων ζώων 

Σχετικά με το μόνιμο και σταθερά διαιωνιζόμενο ζήτημα των αδέσποτων ζώων, το παράρτημα Ηπείρου του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου εκφράζει την ανησυχία του για τις τεράστιες καθυστερήσεις και παραλήψεις που χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα διαχείρισής του. Θυμίζουμε λοιπόν ξανά, ότι σύμφωνα με τον Ν. 4039/2012, η μέριμνα, η περισυλλογή και η γενικότερη διαχείριση των αδέσποτων ζώων έχει ανατεθεί στους ΟΤΑ, επικουρούμενοι από φιλοζωικές ενώσεις αφού προηγηθεί έγγραφη συμφωνία με τον αρμόδιο Δήμο. 
Για το σκοπό αυτό ιδρύονται Δημοτικά ή Διαδημοτικά Καταφύγια αδέσποτων ζώων για προσωρινή παραμονή και περίθαλψη, καθώς και Δημοτικά Κτηνιατρεία που θα φροντίζουν για την υγεία των ζώων. Τα περισυλλεγόμενα ζώα υποβάλλονται σε «Κτηνιατρική Εξέταση», «Στείρωση», «Αποπαρασιτισμό», «Αντιλυσσικό εμβολιασμό» και «Ηλεκτρονική Σήμανση» ως αδέσποτα για καταγραφή τους στην Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση. Αν όλα πάνε καλά και δεν χρειάζονται άλλες κτηνιατρικής φύσης παρεμβάσεις (θεραπείες, προβλήματα συμπεριφοράς, κλπ), η τύχη αυτών των ζώων είναι ξεκάθαρη. Είτε υιοθετούνται με τη ενυπόγραφη «Δήλωση Υιοθεσίας» και ανατίθονται σε κηδεμόνες, ενημερώνοντας την Ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων, είτε ( τα ζώα πάνω από πέντε μηνών) επανεντάσσονται άμεσα στο οικείο περιβάλλον απ΄ όπου περισυλλέγησαν, όχι σαν άγνωστα αλλά σαν ταυτοποιημένα πλέον ζώα. Τόσο απλά ! 
Σε ολόκληρη τη Ήπειρο, ένα τέτοια σχήμα δεν λειτουργεί πουθενά εκτός από τον Δήμο Ιωαννίνων. Πουθενά αλλού σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου δεν υπάρχει ο βασικός θεσμός του Δημοτικού Κτηνιατρείου που όχι μόνο αποτελεί κλειδί στην εφαρμογή του όποιου προγράμματος αλλά και πυλώνας προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Κανένας Δήμος της Ηπείρου δεν διαθέτει ένα οργανωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης των πολιτών για τα ζώα που είναι έτοιμα προς υιοθεσίας όπως ρητά ορίζει ο Νόμος. Ανύπαρκτες οι Δημοτικές «Πενταμελείς Επιτροπές» για την υλοποίηση του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων που να δουλεύουν σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του νόμου 
Η μερική, επιλεκτική και προσχηματική εφαρμογή του Νόμου από μεριάς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όχι μόνο δεν λύνει κανένα πρόβλημα, όπως περίτρανα διαπιστώνεται τόσα χρόνια, αλλά προκαλεί και μια τεράστια διασπάθιση Δημόσιου χρήματος που πέφτει συνεχώς σε ένα «βαρέλι δίχως πάτο». Αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει. 
Μεγάλη συζήτηση και θόρυβος γίνεται για το θέμα των στειρώσεων στα αδέσποτα. Το Παράρτημα Ηπείρου του ΠΚΣ δηλώνει ότι : 
α) Οι στειρώσεις αν και κομβικό σημείο για την μη αναπαραγωγή του προβλήματος, αποτελούν ένα μικρό μέρος της όλης προσπάθειας απάλειψης του προβλήματος «Αδέσποτα Ζώα». Το κύριο ζητούμενο είναι να μάθουμε ποια είναι αυτά (!), μέσω της καθολικής σήμανσης των δεσποζόμενων ζώων. Μια βασική νομική υποχρέωση των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς, που όμως τα κρατικά θεσμικά όργανα (Δήμοι, Αστυνομία, Θηροφυλακή κ. α.) παραβλέπουν συστηματικά. Αυτή η σοβαρή παράβλεψη αφήνει τεράστιες δυνατότητες ώστε ζώα που είναι δεσποζόμενα να εμφανίζονται σαν αδέσποτα και να επωφελούνται χρηματικών επιβαρύνσεων οι οποίες τελικά αποστερούνται από τα πραγματικά αδέσποτα ζώα. 
β) Η στείρωση, ο αποπαρασιτισμός , ο αντιλυσσικός εμβολιασμός και η ηλεκτρονική σήμανση και καταγραφή του αδέσποτου που περισυλλέγεται είναι μια ενιαία διαδικασία, απολύτως κτηνιατρικής φύσης, που γίνεται ΔΩΡΕΑΝ είτε στα Δημοτικά Κτηνιατρεία είτε από εθελοντές κτηνιάτρους. (!...!) Ειδικά η στείρωση που αποτελεί σοβαρή χειρουργική επέμβαση πρέπει να γίνεται σε εγκεκριμένους χώρους που εποπτεύονται από τις κρατικές κτηνιατρικές υπηρεσίες και να τηρούνται απαρέγκλιτα όλοι οι κανόνες της Χειρουργικής πρακτικής και Κτηνιατρικής Δεοντολογίας. 
Οι κτηνίατροι της Ηπείρου, φύση και θέση ταγμένοι στο πλευρό της υπεράσπισης της ευζωίας των ζώων αλλά και θεματοφύλακες της Δημόσιας Υγείας στο κομμάτι που τους αναλογεί, καλούν τις νέες διοικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και κάθε άλλο εμπλεκόμενο, στην πιστή εφαρμογή της νομοθεσίας για τα αδέσποτα, ώστε να αφήσουμε το πρόβλημα στο παρελθόν, όπως αρμόζει σε μια ευνομούμενη πολιτεία και δηλώνουμε πάντα παρόντες σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

                               Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας 
Χόβολος Θεόδωρος                Κοντογιάνννης Αλέξανδρος 


Συνέχεια...

"Σκλήρυνση κατά πλάκας και Αθλητισμός": Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Οκτωβρίου 09, 2019 0
"Σκλήρυνση κατά πλάκας και Αθλητισμός": Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα 5 Οκτωβρίου στο Πάνθεον με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του συλλόγου μας και της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας, με θέμα Σκλήρυνση κατά πλάκας και Αθλητισμός στο πλαίσιο του αγώνα ¨4ο il porto τρίαθλον¨ . 
Οι καλεσμένοι μας ομιλητές ήταν: 
- Κονιτσιώτης Σπυρίδων, Νευρολόγος Αναπληρωτής Καθηγητής Νευρορογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 
- Ντάφλου Ευθυμία, Φυσιοθεραπεύτρια MSC 
- Κούδας Ευάγγελος, Αθλητής 
- Γαρέφης Χρήστος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής 
Ο κ. Κονιτσιώτης αναφέρθηκε πόσο σημαντική είναι η άσκηση στην καθημερινότητά μας, ακόμα και στα άτομα με κινητικά προβλήματα. Έγινε και μια σύντομη αναφορά στα νέα φάρμακα που περιμένουμε σαν ασθενείς με σκπ να κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα. 
Η κ. Ντάφλου μίλησε για το πόσο σημαντικές είναι οι φυσιοθεραπείες και πόσο βοηθούν στην καθημερινότητα τα άτομα με ΣΚΠ και γενικά τα άτομα με κινητικά προβλήματα. 
Ο αθλητής κ. Κούδας και ασθενής με σκπ μας ενθάρρυνε να εντάξουμε την άσκηση στην ζωή μας, σαν ασθενείς και όχι μόνο. 
Στο τέλος ο κ. Γαρεφής έκλεισε την εκδήλωση με τα οφέλη του αθλητισμού και της άσκησης στην καθημερινότητά μας. 
Σε σύντομη παρέμβασή της η Γραμματέας του συλλόγου ατόμων με σκπ Θεσπρωτίας, Παπαζώη Αγλαϊα, πρότεινε τη δημιουργία σωματείου αθλητισμού για ΑΜΕΑ. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΠΑΠΑΖΩΗ ΑΓΛΑΙΑ

(ΒΙΝΤΕΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΛΜΑΤΖΗΣ)
Συνέχεια...

"Επίσημη ιστορία" - Απόψε η προβολή της ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη Ηγουμενίτσας

Οκτωβρίου 09, 2019 0
"Επίσημη ιστορία" - Απόψε η προβολή της ταινίας 
από την Κινηματογραφική Λέσχη Ηγουμενίτσας
Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηγουμενίτσας σας προσκαλεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 9/10/2019 στο θέατρο Εστία, στην προβολή της ταινίας "ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" (LA HISTORIA OFICIAL) του Λουίς Πουέντζο (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, 1985, έγχρωμη, 112΄)
•Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας (1986)
•Είκοσι τέσσερα διεθνή βραβεία

Μια από από τις σημαντικότερες ταινίες της δεκαετίας του ΄80. Αργεντινή, 1983, μετά το τέλος της δικτατορίας. Η Αλίσια (Νόρμα Αλεάντρο), καθηγήτρια Ιστορίας σε γυμνάσιο του Μπουένος Άιρες, αρχίζει να υποψιάζεται πως η υιοθετημένη κόρη της είναι παιδί θυμάτων της στρατιωτικής χούντας, η οποία κατά τη διάρκεια της εξουσίας της είχε «εξαφανίσει» δεκάδες χιλιάδες πολίτες. Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για τη Νόρμα Αλεάντρο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών.

Συνέχεια...

Ανακοίνωση του ΟΛΗΓ για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Οκτωβρίου 09, 2019 0
Ανακοίνωση του ΟΛΗΓ για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Ηγουμενίτσα, 07/10/2019 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., δυνάμει της 153/2019 Απόφασης, κατόπιν της 20ης συνεδρίασης για τη συγκρότηση του σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 04/10/2019, έχει ως εξής: 
1. Ρεγγίνα Δηλαβέρη, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου 
2. Αθανάσιος Πορφύρης, Διευθύνων Σύμβουλος 
3. Στέφανος Πάσχος, Μέλος 
4. Αθανάσιος Λιάγκος, Μέλος 
5. Δημήτριος Καρώνας, Μέλος (εκπρόσωπος των εργαζομένων της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.) 
6. Παναγιώτης Τακλάκογλου, Μέλος (εκπρόσωπος της Ο.Φ.Ε.) 
7. Χαρίλαος Τάτσας, Μέλος (εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας) 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του και θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και δράσεις, ώστε το λιμάνι να αξιοποιήσει πλήρως τη δυναμική του, αναλαμβάνοντας κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το λιμενικό έργο, καθώς και κάθε άλλη εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα πέραν των παραδοσιακών λιμενικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων ιδίως της τουριστικής, της πολιτιστικής, του σχεδιασμού και της οργάνωσης λιμενικών εξυπηρετήσεων. Σημαντικός παράγοντας θα σταθεί η εποικοδομητική συνεργασία με τους χρήστες του λιμένα και τους τοπικούς φορείς. 


Συνέχεια...