12/03/23 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Ηγουμενίτσα: Ελληνική βραδιά απόψε στο Glass

Γιόγιακας στο κάδρο Μπέζα με φόντο τον Ταχιάο!

Δεκεμβρίου 03, 2023 0
Γιόγιακας στο κάδρο Μπέζα με φόντο τον Ταχιάο!

Ευθείες βολές από τον Αντώνη Μπέζα εναντίον του γαλάζιου βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα.

Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Νίκου Ταχιάου για τα λεφτόδεντρα που δεν υπάρχουν και τους δρόμους που δεν θα χρηματοδοτηθούν στην Ήπειρο, προκάλεσαν μία γενική αναταραχή στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Ο Αντώνης Μπέζας μία καυστική ανάρτηση βάζει στο κάδρο των ευθυνών και τον βουλευτή του Νομού Θεσπρωτίας κάνοντας λόγο για «εμφανές έλλειμμα πολιτικής εκπροσώπησης στη Θεσπρωτία».

Και προτείνει μαχητική διεκδίκηση μέσα από κοινό μέτωπο Δήμων και Περιφέρειας.

Αναλυτικά αναφέρει: 

«Με αυτά που είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Υφ/γος Υποδομών κ. Ταχιάος, ότι δηλαδή “Η Ελλάδα δεν έχει ανακαλύψει τα λεφτόδενδρα… Η Ήπειρος διεκδικεί αυτό, οι άλλες περιοχές διεκδικούν κάτι άλλο… Δεν μπορούμε να υποσχόμαστε και να απλώνουμε τραχανά…”, στην ουσία δεν άφησε περιθώριο χρηματοδότησης, πέραν του δρόμου Ιωάννινα – Κακαβιά, για κανένα άλλο μεγάλο οδικό έργο στην Ήπειρο, στην προγραμματική περίοδο του τρέχοντος ΕΣΠΑ (κλείνει το 2030) ή από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ούτε για τον παραλιακό άξονα Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, ούτε για τον Περιφερειακό της Ηγουμενίτσας, ούτε φυσικά για τον άξονα Ηγουμενίτσα–Μαυρομάτι (ελληνοαλβανικά σύνορα)!!!

Γιατί εκπλήσσονται κάποιοι; Δεν βλέπουμε τι συμβαίνει; Απλά ο κ. Ταχιάος, το είπε με περισσή “πολιτική ωμότητα”…

Από τη στιγμή, που όσον αφορά στη Θεσπρωτία, υπάρχει εμφανές έλλειμμα πολιτικής εκπροσώπησης, αυτή η “ωμότητα” αντιμετωπίζεται μόνο μέσα από την τεκμηριωμένη και μαχητική διεκδίκηση των νέων Δημοτικών Αρχών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου!»

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr
Συνέχεια...