08/27/22 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ηγουμενίτσα: Το SIROKOS σας υποδέχεται στην εξέδρα του δίπλα στη θάλασσα μέχρι τέλος Αυγούστου...

Αυγούστου 27, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Το SIROKOS σας υποδέχεται στην εξέδρα του δίπλα στη θάλασσα μέχρι τέλος Αυγούστου...

Το εστιατόριο θαλασσινών SIROKOS στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας, σας υποδέχεται στην εξέδρα του για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι δίπλα στη θάλασσα.


Για τους φανατικούς φίλους μας, αλλά και για όσους δεν έτυχε μέχρι σήμερα να δοκιμάσουν το μενού του SIROKOS,  σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να δοκιμάζετε τις ιδιαίτερες γευστικές επιλογές θαλασσινών στην καλαίσθητη εξέδρα του καταστήματος στα βραχάκια, δίπλα στο κύμα μέχρι τέλος Αυγούστου...!Η εξέδρα μας είναι ανοιχτή από νωρίς το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ, για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι (τσιπούρα από 5,50€), ένα από τα θρεπτικά και ποιοτικά μας Burger , μικρά μεζεδάκια (Fish&Chips λαβράκι από 4,80€) ή ένα γευστικό και χορταστικό πιάτο (ή μισή μερίδα) Ζυμαρικών ή Ριζότο με θαλασσινά (Γαριδομακαρονάδα από 6,50€).

Και να τα συνοδεύσετε με ένα από τα εκλεκτά κρασιά του καταστήματος, δροσερή μπυρίτσα ή ένα γευστικό ούζο, όλα σε προσιτές τιμές...

Στο τηλέφωνο 2665022550 μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας ή να δώσετε την παραγγελία σας για διανομή κατ' οίκον!!!


(Για κατανάλωση στο κατάστημα υπάρχουν μικρές διαφορές στον τιμοκατάλογο)
Συνέχεια...

Εντός Σεπτεμβρίου ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΛΗΓ- Στον «αέρα» η μεταβίβαση της χερσαίας ζώνης

Αυγούστου 27, 2022 0
Εντός Σεπτεμβρίου ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΛΗΓ- Στον «αέρα» η μεταβίβαση της χερσαίας ζώνης

Εντός του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναδειχθεί ο πλειοδότης για την εξαγορά του 67% των μετοχών της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. η οποία έχει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας όλων των εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας, των αλιευτικών καταφυγίων Σαγιάδας και Πλαταριάς και της Μαρίνας σκαφών αναψυχής στα Σύβοτα.

Ως γνωστόν, τρεις ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές. Πρόκειται για τον ιταλικό όμιλο Grimaldi, τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και την Attica Group.

Η παραχώρηση θα έχει διάρκεια 60 ετών. Στο μεταξύ σε αναμονή βρίσκονται οι εκπρόσωποι των φορέων της Θεσπρωτίας καθώς ακόμη δεν έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα της μεταβίβασης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Λώλος μιλώντας στην ΕΡΤ Ηπείρου ανέφερε ότι εντός της εβδομάδας θα έχει εκ νέου επαφές με στόχο τη διευθέτηση του ζητήματος με τα συναρμόδια υπουργεία, τους βουλευτές του Νομού και την Περιφέρεια.

Συνέχεια...

Το «Σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό Πάργας είναι εδώ»

Αυγούστου 27, 2022 0
Το «Σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό Πάργας είναι εδώ»

Φτάσαμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και τα μηνύματα που έρχονται στο σωματείο είναι απογοητευτικά….. Δημιουργείται ένα κλίμα ότι φέτος θα βγούνε τα σπασμένα του covid με κάθε τρόπο…. Οι επιχειρηματίες από τη μία γκρινιάζουν ότι δε βρίσκουν εργαζόμενους και από την άλλη (δυστυχώς όχι λίγοι) εκμεταλλεύονται άσχημα όσους κατάφεραν να βρουν

Την ίδια περίοδο η ακρίβεια τσακίζει κόκκαλα και λεηλατεί τα εισοδήματά μας και τα ελάχιστα που θα μείνουν από την καλοκαιρινή δουλειά και τα ελαχιστότατα χρήματα από το ταμείο ανεργίας δε θα φτάσουν ούτε για τα στοιχειώδη. Ο χειμώνας για τους εργαζόμενους μοιάζει με Γολγοθά

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Δουλεύουμε με αξιοπρέπεια και δε πρέπει να χαρίσουμε ούτε ένα ευρώ ούτε ένα κατακτημένο μας δικαίωμα μας. Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας. Καταγγέλλουμε κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία.

Πρόσφατα το σωματείο μας άλλαξε διοικητικό συμβούλιο . Απομονώθηκαν όλοι αυτοί που θεωρούσαν το δρόμο της υποταγής το μόνο ρεαλιστικό δρόμο για τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες. Το σωματείο λοιπόν είναι εδώ ανοιχτό σε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε ανοιχτή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με θέμα το προγραμματισμό δράσης και τη πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης.

- Καμία απώλεια εισοδήματος. Ριζικές αυξήσεις στους μισθούς. Ούτε μια ώρα ανασφάλιστης και απλήρωτης εργασίας

- Να παρθούν μέτρα υγειονομικής προστασίας στους χώρους δουλειάς, να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας .

- Ενίσχυση του ελεγκτικού μηχανισμού για να σταματήσει το αίσχος της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

- Επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις μέχρι την επόμενη σεζόν.

- Καμιά απόλυση - καμιά ελαστικοποίηση της εργασίας- Κανένας/καμιά χωρίς ρεπό. Να καταργηθούν τα απαράδεκτα 4ωρα. Μείωση του χρόνου εργασίας χωρίς μειώσεις του μισθού, για να δουλέψουν περισσότεροι άνθρωποι και να χτυπηθεί η ανεργία.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό Πάργας

Facebook/Σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό επισιτισμό Πάργας

Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα