10/16/23 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ο συνδυασμός του Παναγιώτη Νταή για το αποτέλεσμα των εκλογών

Οκτωβρίου 16, 2023 0
Ο συνδυασμός του Παναγιώτη Νταή για το αποτέλεσμα των εκλογών

Φίλες και φίλοι.

Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ηγουμενίτσας, τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γύρο, καθώς και όλους όσοι άσκησαν το συνταγματικό τους καθήκον και διατήρησαν το επίπεδο της συμμετοχής στο Δήμο μας σε σχετικά υψηλά επίπεδα, σε σύγκριση με άλλους Δήμους της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και τη χώρας.

Ο έντιμος, ακομμάτιστος και αξιοπρεπής αγώνας που καταβάλλαμε τους τελευταίους δέκα μήνες, επιβραβεύτηκε πανηγυρικά από την τοπική κοινωνία, αρχικά την πρώτη Κυριακή των εκλογών, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την τελική νίκη την δεύτερη Κυριακή.

Προσελκύοντας πλέον όλες τις δυνάμεις που επιθυμούσαν την αλλαγή στο Δήμο, η επικράτηση έλαβε ευρύτατο περιεχόμενο και κινηματικά χαρακτηριστικά.

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια.
Υποσχόμαστε ότι δεν θα τους διαψεύσουμε.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ήδη άλλαξε σελίδα και πολύ σύντομα θα αλλάξει επίπεδο και ταχύτητα λειτουργίας, ώστε να εισέλθει δυναμικά σε τροχιά ανάπτυξης.

Η Ηγουμενίτσα, τα Σύβοτα, η Πλαταριά, το Μαργαρίτι, η Πέρδικα, ο Παραπόταμος, αλλά και όλα τα χωριά του Δήμου, από την αρχή του νέου έτους – οπότε θα αναλάβουμε επίσημα τα καθήκοντά μας – θα βρεθούν και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συγχαρητήρια στους υποψηφίους του Συνδυασμού μας που εξελέγησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, αλλά και σε όλους όσοι εξελέγησαν σε αντίστοιχες θέσεις από τους άλλους Συνδυασμούς. Δεσμευόμαστε για ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία με όλα τα Συμβούλια και τους Προέδρους των Κοινοτήτων, ανεξάρτητα από το Συνδυασμό με τον οποίο εξελέγησαν.

Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας για το Δημοτικό Συμβούλιο και για τα Συμβούλια των Κοινοτήτων που δεν εξελέγησαν, αλλά συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του Συνδυασμού.

Μαζί θα διοικήσουμε το Δήμο την επόμενη πενταετία, μέσα από την ενεργή συμμετοχή και παρουσία τους στα σημαντικά όργανα διοίκησης των νομικών προσώπων, των επιτροπών και των ομάδων εργασίας του Δήμου.

Προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ευρύτερα, με τις Δημοτικές Παρατάξεις των Συνδυασμών «Δύναμη Προοπτικής» και «Μαζί για την Ηγουμενίτσα».

Θα επιδιώξουμε συναινέσεις και συνέργειες σε όλα τα μεγάλα αλλά και μικρά ζητήματα του Δήμου.

Δεσμευόμαστε ότι θα υποστηρίξουμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να μπορούν να επιτελέσουν την αποστολή τους με ουσιαστικό και παραγωγικό τρόπο, επιζητώντας την καλοπροαίρετη κριτική τους, προκειμένου να τη λαμβάνουμε υπόψη μας, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι.

Ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και το κύριο μέλημά μας η ανάπτυξη της περιοχής.

Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές, με σκληρή και οργανωμένη προσπάθεια, απομονώνοντας τις όποιες πολιτικές ή μικροκομματικές σκοπιμότητες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Θα συνεργαστούμε αρμονικά με την Περιφέρεια, τα Υπουργεία, καθώς και όλες τις κρατικές υπηρεσίες σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Οι καλύτερες ημέρες για την περιοχή μας είναι μπροστά και μας περιμένουν.

Συνέχεια...

Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για τη μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Νταή

Οκτωβρίου 16, 2023 0
Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για τη μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Νταή

Μετά την εκλογή του συνδυασμού Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νταή και μάλιστα με πρωτοφανή ευρεία πλειοψηφία, μια νέα εποχή χαράζει στο δήμο Ηγουμενίτσας, με την ευθύνη πραγμάτωσης της προσδοκίας και της ελπίδας των πολιτών για όλα όσα εκπροσωπεί και εγγυάται ο επικεφαλής και συνολικά ο συνδυασμός να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας παρά το γεγονός ότι ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Νταής είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (Αναπληρωτής Γραμματέας Τομέα Δημόσιας Διοίκησης) και παρόλο που στελέχη της συμμετείχαν είτε ως υποψήφιοι σύμβουλοι είτε υποστήριξαν σε επίπεδο προγραμματικού λόγου τον συνδυασμό Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης, ουδέποτε επιχείρησε ούτε να κομματικοποιήσει, ούτε να οικειοποιηθεί τη συνολική προσπάθεια των ανθρώπων που απαρτίζουν το συνδυασμό, που προερχόμενοι από όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, αφήνοντας πίσω τις κομματικές τους ταυτότητες συναντήθηκαν κάτω από το κοινό όραμα για ανάπτυξη και αλληλεγγύη ενάντια στη στασιμότητα, τον παλαιοκομματισμό και την εξαγορά συνειδήσεων.

Τα συνολικά αποτελέσματα ανά την επικράτεια δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, στις περιφέρειες, στους δήμους, στην κοινωνία των πολιτών, αποτελώντας εκείνη την κρίσιμη μάζα γύρω από την οποία μπορούν να συμμαχήσουν ευρύτερες δυνάμεις και φορείς της κοινωνικής αλλαγής για το καλό των πολιτών και πέρα από στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις.

Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας
ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κινημα Αλλαγής

Συνέχεια...

Δήλωση Αντώνη Μπέζα για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών

Οκτωβρίου 16, 2023 0
Δήλωση Αντώνη Μπέζα για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ», Αντώνης Μπέζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω καταρχάς να συγχαρώ δημόσια τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Θεσπρωτίας, Παναγιώτη Νταή στο Δήμο Ηγουμενίτσας, Βασίλη Τζίγκο στο Δήμο Φιλιατών και Θανάση Ντάνη στο Δήμο Σουλίου για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και δημιουργική θητεία.

Όσον αφορά στο Δήμο Ηγουμενίτσας, έχω ξεκάθαρα δηλώσει ότι είναι χρέος μας να τηρήσουμε την εντολή που μας δόθηκε, να είμαστε δηλαδή παρόντες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να εργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή και το σύνολο των μελών του, αφού μοναδική μας επιδίωξη είναι η προσφορά στον τόπο και όχι οι «καρέκλες εξουσίας».

Ως αυτόνομη Δημοτική Παράταξη της μειοψηφίας, εκλεγέντες και μη, θα είμαστε ενωμένοι και θα προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την αναδιοργάνωση του Δήμου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, με έμφαση στην προώθηση του στρατηγικού σχεδίου που παρουσιάσαμε με τα «16+4 μεγάλα βήματα για την Ηγουμενίτσα του 2030».

Παράλληλα, θα ελέγχουμε εποικοδομητικά και τεκμηριωμένα, ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία και ισότιμη μεταχείριση.

Μαζί συνεχίζουμε!
ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ!».
Συνέχεια...

Πήρε χαμηλότερα από την πρώτη Κυριακή..

Οκτωβρίου 16, 2023 0
Πήρε χαμηλότερα από την πρώτη Κυριακή..

Δεν είναι μόνο ότι κέρδισε πανηγυρικά ο Παναγιώτης Νταής στο Δήμο Ηγουμενίτσας. Είναι και ότι ο Γιάννης Λώλος πήρε χαμηλότερο ποσοστό και λιγότερους ψήφους από ότι είχε λάβει την πρώτη Κυριακή.

Ο Γιάννης Λώλος είχε συγκεντρώσει στον πρώτο γύρο 5.552 ψήφους και ποσοστό 35,01%. Στον δεύτερο γύρο ο Γιάννης Λώλος πήρε σχεδόν χίλιους ψήφους λιγότερους και ποσοστό 34,45%.

Είτε κάτι δεν έγινε καλά από το επιτελείο του, είτε το είχαν πολύ δεδομένο...

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα