08/10/20 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό - Σε ποιες περιοχές της χώρας θα κλείνουν τα καταστήματα στις 12 το βράδυ

Αυγούστου 10, 2020 0
Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό - Σε ποιες περιοχές της χώρας θα κλείνουν τα καταστήματα στις 12 το βράδυ

Μετά τη σύσκεψη που έγινε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, η κυβέρνηση αποφάσισε τη λήψη νέων μέτρων για τον κορωνοϊό.
Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.
Από τις 16/08/2020 θα εισέρχονται κάθε μέρα μόλις 750 άτομα κάθε μέρα από την Κακαβιά, σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, η οποία επισήμανε ότι ακυρώνεται η ΔΕΘ λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά, τα νέα μέτρα:

1ον: Η προγραμματισμένη για το διάστημα 5-13 Σεπτεμβρίου 2020, 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο Πρωθυπουργός θα παραβρεθεί στη Θεσσαλονίκη με την καθιερωμένη ομιλία, που θα εκφωνήσει στις 5 Σεπτεμβρίου, σε περιορισμένο ακροατήριο.

2ον: Με βάση την πορεία και την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων αποφασίστηκε ότι από τις 17/8 για την είσοδο στην Ελλάδα καθίσταται υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικού τεστ μοριακού ελέγχου για τον κορονοϊό (PCR test), που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν, για όσους ταξιδεύουν με πτήσεις από τις εξής χώρες: Σουηδία, Τσεχία, Βέλγιο, Ισπανία και Ολλανδία.

3ον: Σε ό,τι αφορά τα χερσαία σύνορα, από τις 17/8 καθίσταται υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικού τεστ μοριακού ελέγχου (PCR test) για όλους τους εισερχόμενους από τα χερσαία σύνορα. Το τεστ θα πρέπει επίσης να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδο στην Ελλάδα. Η υποχρέωση προσκόμισής του συμπεριλαμβάνει επίσης τους Έλληνες πολίτες και τους έχοντες άδειες διαμονής. Το τεστ πρέπει να έχει διενεργηθεί στη χώρα προέλευσης και όχι στην Ελλάδα.

4ον: Από τις 16/8 μπαίνει πλαφόν στον επιτρεπόμενο αριθμό εισερχομένων από το συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς. Συγκεκριμένα, από τις 16/8 θα επιτρέπεται η διέλευση 750 ατόμων την ημέρα.

5ον: Αναστέλλεται σε ολόκληρη τη χώρα κάθε δημόσια εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι, περιλαμβανομένων συναυλιών και παραστάσεων.

6ον: Με βάση τα στοιχεία και το επιδημιολογικό φορτίο αποφασίστηκε, από τις 11 μέχρι τις 23/8 η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12.00 τα μεσάνυκτα μέχρι τις 7.00 το πρωί στις εξής περιοχές:

- Τις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
- Τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας,
- Τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω.

Η απαγόρευση δύναται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Αύριο η Συναυλία- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Εργατικού κέντρου για το ξεπούλημα του λιμανιού

Αυγούστου 10, 2020 0
Ηγουμενίτσα: Αύριο η Συναυλία- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Εργατικού κέντρου για το ξεπούλημα του λιμανιού

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
Ζωσιμάδων 4 Ηγουμενίτσα, Τηλ:2665022136,6986933660,6973337256 
Email:ergkigu@gmail.com,seiythes@gmail.com 

Όχι το λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο σε επιχειρηματικούς ομίλους. 
Λιμάνι - λαϊκή περιουσία για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. 

Η προσέλκυση των επενδύσεων που επικαλείται η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Τοπική διοίκηση (Περιφέρεια-Δήμοι) εξυπηρετεί τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων και τίποτα άλλο. 
Για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων όλοι τους έχουν βάλει ως «εθνικό στόχο» τη μετατροπή και αναβάθμιση της Ελλάδας σε κόμβο ενέργειας και εμπορευμάτων με συνδυασμένες μεταφορές. Ας μη ξεχνάμε ότι γι΄ αυτούς τους «εθνικούς στόχους» ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα διαμαρτύρεται, όταν ήταν κυβέρνηση ψήφισε τη σύμβαση παραχώρησης του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά στο κινέζικο μονοπώλιο την Cosco. Επίσης πρόσφατα η κυβέρνηση της ΝΔ παρέδωσε ακόμη και το περιβάλλον στα νύχια των επιχειρηματικών ομίλων με τον περιβαλλοντοκτόνο νόμο που ψήφισε. 
Στο πλαίσιο αυτό οι τελευταίες αντιλαϊκές εξελίξεις που δρομολογούνται για την παράδοση του λιμανιού και κομματιών του παραλιακού μετώπου της πόλης μας σε επιχειρηματικούς ομίλους εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους και όχι τις λαϊκές ανάγκες. 
Στα σχέδια τους είναι να αναδειχτεί το λιμάνι ως Δυτική Πύλη των Βαλκανίων για μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων. Να γίνει το λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο "μοχλός" ώθησης και για άλλους κλάδους της οικονομίας όπως ο τουρισμός, η εφοδιαστική αλυσίδα, το εμπόριο. Τα σχέδια αυτά έρχονται να “δέσουν” και με τους επικινδύνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που εξελίσσονται συνολικά στην ευρύτερη περιοχή και στους οποίους με ευθύνη των κυβερνήσεων η χώρα μας έχει "χωθεί" μέχρι το λαιμό. Ας μη ξεχνάμε ότι το λιμάνι αξιοποιήθηκε κατά την διάρκεια του πολέμου κατά της Γιουγκοσλαβίας και πρόσφατα για να μεταφερθεί αρμάδα στρατιωτικών οχημάτων στην Ιταλία. 
Αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική εξυπηρετεί και η λειτουργία της ΟΛΗΓ ΑΕ, με τα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και τους κερδοφόρους ισολογισμούς του, με την επιχειρηματική δράση στους χώρους του παραλιακού μετώπου που διαχειρίζεται. Η αύξηση των κερδών ήταν το ζητούμενο και όχι η κάλυψη των λαϊκών αναγκών γιατί ποτέ ο ΟΛΗΓ ΑΕ δεν ήταν στα χέρια του λαού, δεν αποτελούσε λαϊκή περιουσία για να μπορέσει να τις ικανοποιήσει. 
Την ίδια στιγμή που αυξάνονταν τα κέρδη του ΟΛΗΓ ΑΕ και των επιχειρηματικών ομίλων οι εργαζόμενοι στα καράβια, στο λιμάνι και σε άλλους κλάδους είδαν να τσακίζονται τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους, με την διάλυση των ΣΣΕ, με μεροκάματα και τα επιδόματα πείνας, με την εντατικοποίηση και τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, με ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, με την έλλειψη μέτρων υγείας και ασφάλειας. Ούτε ένας σταθμός πρώτων βοηθειών δεν υπάρχει στο χώρο του λιμανιού. 
Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πόσο απατηλό όνειρο είναι ότι οι επενδύσεις και η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων θα φέρουν και την λαϊκή ευημερία. 
Επιβεβαιώνεται λοιπόν η θέση του εργατικού ταξικού κινήματος και του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας ότι η λειτουργία του λιμανιού και όλου του παραλιακού μετώπου με βάση τα κριτήρια και τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, βάζει φραγμούς στις λαϊκές ανάγκες μετακίνησης, πρόσβασης στην θάλασσα, ανθρώπινων συνθηκών εργασίας και ζωής. 
Γίνεται λοιπόν σαφές ότι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την υλοποίηση των σχεδίων που δρομολογούνται για την παράδοση του λιμανιού και κομματιών του παραλιακού μετώπου σε επιχειρηματικούς ομίλους και τη λειτουργία τους με τα κριτήρια που επιβάλλουν τα συμφέροντα τους. 
Ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας, να μην εγκλωβιστούμε σε ψευτοαντιπαραθέσεις που έχουν ξεσπάσει μεταξύ των αστικών κομμάτων, σε αποσπασματικές προσεγγίσεις. Να πεισμώσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να οργανωθεί μαζικός αγώνας ενάντια στην παράδοση του λιμανιού και κομματιών του παραλιακού μετώπου σε επιχειρηματικούς ομίλους. Ενάντια στους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς που επιβαρύνουν την περιοχή της Ηγουμενίτσας και οδηγούν σε νέους κινδύνους για τη υγεία, την ζωή, την εργασία και τα δικαιώματά μας. Ενάντια στην πολιτική της ΕΕ για την «απελευθέρωση» των λιμενικών υπηρεσιών. Ενάντια στα σχέδια που απειλούν μια παραλιακή πόλη ουσιαστικά να μην έχει πρόσβαση στην θάλασσα. 
Ήρθε η ώρα γιατί σήμερα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες, το λιμάνι να είναι περιουσία του λαού για την ικανοποίηση των αναγκών του με σύγχρονες υποδομές και αξιοποίηση των τεχνολογικών δυνατοτήτων προς όφελος της λαϊκής ευημερίας. 

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί σε αγώνα με τη σημαία του αύριο, με τη σημαία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών για να διεκδικήσουμε: 

· Ούτε μια σπιθαμή του λιμανιού και της χερσαίας ζώνης σε επιχειρηματικούς ομίλους 

· Ελεύθερη πρόσβαση του λαού στη θάλασσα. Καμιά επιχειρηματική και εμπορική δράση στους ελεύθερους χώρους. Όλοι οι χώροι να αναπλαστούν με αποκλειστική κρατική χρηματοδότηση για τις λαϊκές ανάγκες και την αναβάθμιση του δικαιώματος των διακοπών και της αναψυχής για τα λαϊκά στρώματα. 

· Την ανάκληση της θετικής γνωμοδότησης που υπάρχει από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για εγκατάσταση μονάδας Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μια "ανάσα" από το Λαδοχώρι μια πυκνοκατοικημένη περιοχή που υπάρχουν λαϊκές κατοικίες, σχολεία κλπ. 

· Να μην εφαρμοστούν τα σχέδια για τουριστική μαρίνα στο κέντρο της πόλης που είναι σε βάρος των ελεύθερων χώρων. Να παραμείνουν ως αλιευτικά καταφύγια αυτά που υπάρχουν στην Πλαταριά και στην Σαγιάδα, να αποχαρακτηριστεί από τουριστικό των Συβότων. 

· Την ανάπλαση με κρατική χρηματοδότηση των χώρων που δεν εξυπηρετούν λιμενική δραστηριότητα, σε παιδικές χαρές, σε χώρους αθλητικής δραστηριότητας (γήπεδα κλπ) και να αποδοθούν για ελεύθερη χρήση στο λαό. 

· Ασφαλή και σύγχρονα πλοία και μεταφορές που να καλύπτουν τις ανάγκες του λαού τόσο της Ηγουμενίτσας όσο και της ηπειρωτικής χώρας αλλά και των νησιών με φθηνό εισιτήριο και σταθερή σύνδεση. 

· Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, χωρίς εργολαβικές και ελαστικές σχέσεις εργασίας για τους εργαζόμενους στα καράβια και στις άλλες εργασίες του λιμανιού. Υπογραφή Συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε όλους τους κλάδους με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και διεύρυνση δικαιωμάτων. Όχι στο αίσχος των ατομικών συμβάσεων. 

· Την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Ενίσχυση της οργανικής σύνθεσης σε καράβια και λιμάνι. Ουσιαστική λειτουργία επιτροπών υγιεινής και ασφάλειας με συμμετοχή εκπροσώπων των σωματείων. Λειτουργία σταθμού πρώτων βοηθειών στο χώρο του λιμανιού 

· Μέτρα ουσιαστικής στήριξης στους άνεργους, για όλη την περίοδο της ανεργίας. Κανένας άνεργος χωρίς ασφαλιστική κάλυψη. Καμία διακοπή ρεύματος, νερού, σταθερού τηλεφώνου, σε άνεργους, απλήρωτους εργαζόμενους. Αναστολή κάθε υποχρέωσης προς τράπεζες και δημόσιο. Διαγραφή των χρεών από τους τόκους. Όσο διαρκεί η ανεργία, οι άνεργοι και τα μέλη της οικογένειας τους να έχουν πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. 


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ 
ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Συνέχεια...

Αλ. Καχριμάνης: Επαναφορά της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο

Αυγούστου 10, 2020 0
Αλ. Καχριμάνης: Επαναφορά της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο

Η αύξηση του κρουσμάτων κορωνοϊού σε πανελλαδικό επίπεδο είναι εύλογο να προκαλεί ανησυχία σε όλο τον κόσμο. Στην Ήπειρο η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ελεγχόμενη, ωστόσο και ο εντοπισμός/επιβεβαίωση σποραδικών κρουσμάτων είναι αρκετός ώστε να προκαλείται εύλογη ανησυχία για κίνδυνο διασποράς, κυρίως όμως για τον προβληματισμό που προκαλείται για τις περιοχές των νοσούντων, ώστε να λαμβάνονται αυξημένα μέτρα προστασίας. Ταυτόχρονα επανεμφανίζονται φαινόμενα παραπληροφόρησης τα οποία προκαλούν επιπλέον ζητήματα.
Οι ανακοινώσεις του Ε.Ο.Δ.Υ. αποδείχτηκαν στην πράξη, ότι δεν αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα ζητήματα και για αυτό το λόγο μετά από συνεννόηση του Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, αποφασίστηκε η επανάληψη της καθημερινής ενημέρωσης για τα κρούσματα που επιβεβαιώνονται σε επίπεδο Περιφέρειας Ηπείρου.
Η τακτική ενημέρωση θα γίνεται στις 2 το μεσημέρι και μέχρι τότε θα πρέπει να δίνονται τα διαθέσιμα στοιχεία στην Περιφέρεια, σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε την περίοδο Μαρτίου- Μαΐου και εφόσον προκύπτουν νεότερα τότε θα δίνονται συμπληρωματικά.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η περίοδος αυτή να είναι σύντομη και η Ήπειρος να μην «χτυπηθεί» από τον Covid-19 όσο άλλες περιφέρειες της χώρας.
Συνέχεια...

Απόψε στην Παραμυθιά η θεατρική παράσταση "ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ"

Αυγούστου 10, 2020 0
Απόψε στην Παραμυθιά η θεατρική παράσταση "ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΝΤΡΙΜΙΝ"

Απόψε το βράδυ στην κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί η παράσταση που ακυρώθηκε το περασμένο Σάββατο (λόγω κακοκαιρίας).
Είσοδος ελεύθερη!
Συνέχεια...

Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας για το λιμάνι

Αυγούστου 10, 2020 0
Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας για το λιμάνι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
Ηγουμενίτσα, 8/8/2020 
 Αριθ. πρωτ. 94 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ 

Συνάδελφε και συναδέλφισσα. Όλοι και όλες στην συγκέντρωση, συναυλία διαμαρτυρίας την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 8 μμ στα «πλατάνια». 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν Θεσπρωτίας καταγγέλλει τις ενέργειες της κυβέρνησης που πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε η προηγουμένη του ΣΥΡΙΖΑ προχωρεί στην ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών. Το λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο δίνονται βορά στα νύχια των επιχειρηματικών ομίλων. Είναι μύθος αυτό που μας λένε ότι η ιδιωτικοποίηση θα φέρει την λαϊκή ευημερία πουθενά δεν έγινε αυτό 
Έχουμε την πείρα. Μας έλεγαν θα έρθει η ανάπτυξη με την ολοκλήρωση της Εγνατίας τελικά δεν ήρθε, μετά η ανάπτυξη θα έρθει με την ολοκλήρωση του λιμανιού ούτε πάλι ήρθε. Τώρα μας λένε θα έρθει η ανάπτυξη αυτή η πολυπόθητη ανάπτυξη με τον επενδυτή ο οποίος, δεν θα είχε σαν μέλημα του το κέρδος ,αλλά την ανάπτυξη αυτού του τόπου . Δηλαδή τη ανάπτυξη θα φέρει ; Θα φέρει περισσότερες νταλίκες στο λιμάνι; Δηλαδή η COSCO που έφερε, περισσότερα κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά ,έφερε καμία ανάπτυξη στην πόλη του; Και να πάρουμε και σαν παράδειγμα την πώλησης της Δωδώνης ,μιας και είμαστε και σε αγροτική περιοχή , έφερε καμία ανάπτυξη στη περιοχή η κέρδισε κάτι περισσότερο ο παραγωγός ; Πριν πουληθεί Δωδώνη, 1,05 ευρώ είχε η τιμή στο γάλα για τον παραγωγό, σήμερα είχε 0,80 ποιος κέρδισε; Για ποια ανάπτυξη μιλάνε; 
Η πείρα από την παράδοση στην COSCO του οργανισμού λιμένα Πειραιά μας δείχνει χειροπιαστά ότι η ιδιωτικοποίηση έφερε αύξηση των κερδών της COSCO αλλά για τους εργαζομένους έφερε συνθήκες εργασίας γαλέρας ελαστικά ωράρια μεροκάματα και επιδόματα πείνας εργατικά ατυχήματα εντατικοποίηση και επαγγελματικές ασθένειες. Έτσι και η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και του παραλιακού μετώπου θα φέρει νέα επίθεση στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν νομοθετήσει όλες οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 
Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε την πείρα μας να εμπιστευτούμε της δυνάμεις μας να μην εγκλωβιστούμε σε αντιπαραθέσεις που έχουν ξεσπάσει μεταξύ των αστικών κομμάτων με διάφορες αποπροσανατολιστικές προσεγγίσεις, για το ποιος είναι καλύτερος διαχειριστής για τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Να παλέψουμε για την ικανοποίηση των συγχρόνων αναγκών μας με βάση τον πλούτο που παράγουμε και τις δυνατότητες που υπάρχουν. Να πεισμώσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να οργανωθεί μαζικός αγώνας ενάντια στην παράδοση του λιμανιού και κομματιών του παραλιακού μετώπου σε επιχειρηματικούς ομίλους. Ενάντια στους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς που επιβαρύνουν την περιοχή της Ηγουμενίτσας και οδηγούν σε νέους κινδύνους για τη υγεία, την ζωή, την εργασία και τα δικαιώματά μας. Ενάντια στην πολιτική της ΕΕ για την «απελευθέρωση» των λιμενικών υπηρεσιών. Ενάντια στα σχέδια που απειλούν μια παραλιακή πόλη ουσιαστικά να μην έχει πρόσβαση στην θάλασσα. 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν Θεσπρωτίας καλεί σε αγώνα, με τη σημαία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών για να διεκδικήσουμε: 
· Ούτε μια πιθαμή του λιμανιού και της χερσαίας ζώνης σε επιχειρηματικούς ομίλους 
· Ελεύθερη πρόσβαση του λάου στην θάλασσα καμία επιχειρηματική και εμπορική δράση στους ελευθέρους χώρους οι χώροι που δεν εξυπηρετούν λιμενική δραστηριότητα να αναπλαστούν με κρατικά χρηματοδότηση σε παιδικές χαρές σε χώρους αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας και να αποδοθούν για ελεύθερη χρήση στο λαό 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 


Για το Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                   ΓΚΑΜΠΡΕΛΑ ΕΡΙΚΕΤΗ 

Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (Από 10 έως 16/8/2020 )

Αυγούστου 10, 2020 0
Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας 
(Από 10 έως 16/8/2020 ) 

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 10 έως 16 Αυγούστου 2020, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα: 

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: 
Δευτέρα (10-08-2020) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι - Δάφνη - Άνω Ξέχωρο - Ριζό (Αράχωβα) - Κοκκινολιθάρι - Νεροχώρι-Κεραμίτσα - Αχουρία Κεραμίτσας - Μαλούνι - Αχουρία Μαλουνίου. 

Τρίτη (11-08-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας. 

Τετάρτη (12-08-2020) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός. 

Πέμπτη (13-08-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα. 

Παρασκευή (14-08-2020) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά. 

Κυριακή (16-08-2020) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα - Τσαγκάρι - Φροσύνη - Αυλότοπος - Κουκλιοί – Γλυκή. 

Συνέχεια...