05/15/23 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Αλ. Τσίπρας από Ηγουμενίτσα: "Από Δευτέρα το Μέγαρο Μαξίμου θα ανήκει στη Δημοκρατία, όχι στο Παρακράτος" (ΦΩΤΟ+ ΒΙΝΤΕΟ)

Μαΐου 15, 2023 0
Αλ. Τσίπρας από Ηγουμενίτσα: "Από Δευτέρα το Μέγαρο Μαξίμου θα ανήκει στη Δημοκρατία, όχι στο Παρακράτος" (ΦΩΤΟ+ ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι πια σύνθημα η Αλλαγή. Είναι προσδοκία, ελπίδα, συναίσθημα αγαλλίασης για τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας. Στις 21 του Μάη δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος.

Στις 21 του Μάη υπάρχει ψήφος για τη ζωή μας, υπάρχει ψήφος για την Αλλαγή.
#ΣΥΡΙΖΑΠΣ #ΔικαιοσύνηΠαντού #εκλογές2023


Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Ηγουμενίτσα

Αυτές τις μέρες ο κ. Μητσοτάκης είναι πολύ απασχολημένος. Κάνει τα τελευταία του ταξίδια από άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα με το κρατικό αεροπλάνο. Κι έχει και πολλή δουλειά στο Μαξίμου.


Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μαζέψει όλα τα πειστήρια του εγκλήματος; Να ξηλώσει τα καλώδια του Predator; Από Δευτέρα όμως το Μέγαρο Μαξίμου θα ανήκει στη δημοκρατία και όχι στο παρακράτος.

Το μισό πολιτικό σύστημα, υπουργοί, πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές κομμάτων, αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων, οικονομικοί παράγοντες. Όλα αυτά τα δεδομένα των παρακολουθήσεων -χιλιάδες GB- πού βρίσκονται; Πού τα έχει πάει ο κ. Μητσοτάκης; Θέλει να εκβιάζει με αυτά το πολιτικό σύστημα τα επόμενα 20 χρόνια;

Δεν μπορεί κάποιοι να λένε «οι υπαίτιοι στη φυλακή» αλλά να κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τη ΝΔ. Δεν υπάρχει «οι υπαίτιοι στη φυλακή», αλλά μπορεί και να συνεργαστούμε και με τον αρχιερέα των υποκλοπών...


Ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στα κανάλια και είπε ότι «τα Τέμπη ήταν μία μικρή φθορά που ξεπεράστηκε». Αλήθεια; Η απώλεια 57 ανθρώπων είναι φθορά και πολιτικό κόστος;

Έτσι όμως αντιλαμβάνονται την ανθρώπινη ζωή. Γι` αυτούς τα κέρδη είναι πάνω από τους ανθρώπους και τις ζωές.

Για μας οι ζωές των ανθρώπων είναι πάνω από τα κέρδη, και αυτή είναι η μεγάλη ηθική διαφορά που έχουμε με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης «τήρησα στο ακέραιο το πρόγραμμά μου».
Όχι. Έχει και άλλα να κάνει.

Έχει να ιδιωτικοποιήσει το νερό, τα νοσοκομεία, να λεηλατήσει τη νέα γενιά διατηρώντας την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Έχει να συνεχίσει τη μεγάλη αναδιανομή πλούτου προς τα καρτέλ ενέργειας και τροφίμων.


Και έχει να κάνει τη μεγαλύτερη αναδιανομή περιουσίας από τη μεσαία τάξη στους ισχυρούς, με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, με τα 700.000 ακίνητα που βρίσκονται στα νύχια των funds.

Θα τον αφήσετε;

(Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ηγουμενίτσα και τι είπε για τη μονοεδρική Θεσπρωτία...)


Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (15 - 21/5)

Μαΐου 15, 2023 0
Θεσπρωτία: Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (15 - 21/5)

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα 15 έως 21 Μάϊου 2023 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

15/05/2023

Φοινίκι - Δάφνη  - Άνω Ξέχωρο - Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινο Λιθάρι - Νεροχώρι-Κεραμίτσα -  Αχουρία Κεραμίτσας - Μαλούνι - Αχουρία Μαλουνίου

18:00-01:00

ΤΡΙΤΗ

   16/05/2023

Φανερωμένη - Γηρομέρι - Μαυρονέρι - Κάτω Ξέχωρο - Κερασοχώρι - Παλαμπάς -  Άγιος Νικόλαος - Άγιοι Πάντες - Κρυονέρι - Αμπελώνας

08:00-15:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

17/05/2023

 Τσαμαντάς - Βαβούρι - Λιάς - Λίστα- Κουρεμάδι- Κεφαλοχώρι - Μηλέα - Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.

18:00-01:00

ΠΕΜΠΤΗ

18/05/2023

 Γεροπλάτανος-Πηγαδούλια - Άγιος Αρσένιος-Σμπόκια - Κυπάρισσος-Παλαιοχώρι–Δονάτος – Γολά - Ροδοστίβα.

08:00-15:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

19/05/2023

Αετός - Άνω Παλαιοκκλήσι -  Κάτω Παλαιοκκλήσι - Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα)  – Χλωμός - Αχλαδιά.

18:00-01:00

ΚΥΡΙΑΚΗ

21/05/2023

Σαμονίδα - Τσαγγάρι - Φροσύνη - Αυλότοπος - Κουκουλιοί - Γλυκή

          

08:00-15:00

Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα