11/07/22 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Θεσπρωτίας: "Στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου να βουλιάξει η Ηγουμενίτσα"

Νοεμβρίου 07, 2022 0
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Θεσπρωτίας: "Στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου να βουλιάξει η Ηγουμενίτσα"

ΑΘΛΙΟΙ! Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για την απόφαση της Κυβέρνησης να επιτρέψει τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 6 Νοέμβρη, ικανοποιώντας άλλη μια απαίτηση της εργοδοσίας του κλάδου.

Ενώ με νόμο το καλοκαίρι κατάργησε τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, κατά τις οποίες επιτρεπόταν η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή του Μαΐου κα του Νοεμβρίου έρχεται με τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (!) που κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή να νομιμοποιήσει τα προγράμματα που ήδη είχαν δώσει οι εργοδότες για τη συγκεκριμένη Κυριακή.

Καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι κράτος και εργοδοσία από κοινού τσακίζουν τις ζωές μας για να εξασφαλίζουν κέρδη μια χούφτα παράσιτα.

Επιβεβαιώνεται ότι η μόνη δύναμη που έχουμε απέναντι τους είναι ο μαζικός συλλογικός αγώνας μέσα από το σωματείο μας.

Καμιά αναμονή! Όλοι στον αγώνα, όλοι στη Γενική απεργία στις 9 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση 10 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου, να νεκρώσουν τα εμπορομάγαζα, να βουλιάξει η Ηγουμενίτσα.

Συνέχεια...

Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: "9 Νοέμβρη κλείνουμε τα καταστήματά μας"

Νοεμβρίου 07, 2022 0
Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: "9 Νοέμβρη κλείνουμε τα καταστήματά μας"
Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

- Γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

- Μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε όλα τα είδη στο 15%.

- Καμία διακοπή ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους λογαριασμούς. Άμεση ρύθμιση των χρεών

- Κατάργηση του χρηματιστηρίου της ενέργειας

- Επιστροφή στο αφορολόγητο όριο των 12.000, με προοδευτική αύξηση της φορολογίας για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

- Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, της προκαταβολής φόρου.

- Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

- Για όσους συναδέλφους έχουν πάρει επιστρεπτέες προκαταβολές έως 12.000 ευρώ, κατάργηση της καταβολής των χρημάτων για την αποπληρωμή τους. Να επιστραφούν τα χρήματα σε όσους συναδέλφους έχουν πληρώσει.

- «Κούρεμα» των ιδιωτικών χρεών σε εφορία και τράπεζες. Του συνόλου των τόκων και των προστίμων. Ρύθμιση των οφειλών με 240 δόσεις.

- Διαγραφή τόκων και προστίμων για χρέη ατομικής ασφάλισης. Επίσης, διαγραφή του μέρους των χρεών που αφορά την εισφορά υγείας. Η υγεία πρέπει να είναι δημόσια και δωρεάν για όλους, με σύγχρονες και επαρκείς υπηρεσίες.

- Αυξήσεις στις συντάξεις μεγαλύτερες του πληθωρισμού.

- Καθιέρωση ακατάσχετου επιχειρηματικού λογαριασμού.

- Αναστολή κατασχέσεων και απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, επαγγελματικού λογαριασμού.

- Δικαίωμα στην συνταγογράφηση για όλους τους συναδέλφους, να μην εμφανίζονται ως ανασφάλιστοι όσοι συνάδελφοι δεν έχουν καταβάλει τις εισφορές τους.

- Επιδότηση ενοικίου για εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά, τους φοιτητές, τις μικρές επιχειρήσεις, διεύρυνση των κριτηρίων ένταξης και αύξηση της επιδότησης.

Συνέχεια...

Η "Ταξική Πορεία" Θεσπρωτίας για την απεργία της 9ης Νοέμβρη

Νοεμβρίου 07, 2022 0
Η "Ταξική Πορεία" Θεσπρωτίας για την απεργία της 9ης Νοέμβρη
Η εργατική τάξη, η νεολαία, συνολικά ο λαός βυθίζονται καθημερινά στην ανέχεια κάτω απ’ τα βάρη που φορτώνονται στις πλάτες τους. Ταυτόχρονα, αυτή η βίαιη «προσαρμογή» (όπως ονομάστηκε απ’ τον Πέτσα) συμπληρώνεται από την απειλή ενός γενικευμένου πολέμου απ’ τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που οξύνονται συνεχώς με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ένας πόλεμος με τον οποίο η χώρα μας δένεται όλο και πιο πολύ, σέρνοντας το λαό σε επικίνδυνα μονοπάτια. Από τον καταιγισμό των διεθνών εξελίξεων η σταθερή μετάφραση στο εσωτερικό της εξαρτημένης Ελλάδας από τις ΗΠΑ και την ΕΕ είναι η κλιμάκωση της επίθεση στο λαό.

Χίλιους λόγους και χίλια δίκαια έχουν οι εργαζόμενοι για να δυναμώσουν την αντίστασή τους. Να οργανώσουν την πάλη τους απέναντι σ’ αυτή την επίθεση. Ο οδοστρωτήρας αυξήσεων και η έκρηξη του πληθωρισμού έχουν διαλύσει το λαϊκό εισόδημα. Ακόμη και με τα επίσημα στοιχεία στο φάσμα της φτώχειας βρίσκεται σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού. Λαϊκές οικογένειες αναγκάζονται να περιορίσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.Παράλληλα είναι μπροστά μας ο κίνδυνος να παγώσουν εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια την ώρα που γεμίζουν οι τσέπες των καρτέλ της ενέργειας. Τα επιδόματα, οι «αυξήσεις» σε μισθούς και συντάξεις που τάζονται μήνες πριν «δοθούν» δεν είναι απλά σταγόνα στον ωκεανό της ακρίβειας. Είναι και η ομολογία ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα προχωρήσει την επίθεση στα λαϊκά στρώματα. Με «ανάλογα ταξίματα» ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παραπέμψει τα ζητήματα σε ξαναζεσταμένες εκλογικές «λύσεις».

Η καπιταλιστική βαρβαρότητα των μισθών πείνας, της εντατικοποίησης της εργασίας, της μερικής-ελαστικής απασχόλησης, του κύματος απολύσεων, της απληρωσιάς και των εργατικών «ατυχημάτων» είναι η

πολιτική «όλα για το κεφάλαιο». Η αστική τάξη τσακίζει το σύνολο των εργατικών δικαιωμάτων για να εξασφαλίσει την αύξηση της κερδοφορίας της, έχοντας τις πλάτες του εκτρώματος του ν. Χατζηδάκη, των δικαστικών αποφάσεων, ενώ όπου αυτά δεν αρκούν την ωμή βία των ΜΑΤ. Το συνεχές χτύπημα στην απεργία στη Μαλαματίνα δείχνει το κλίμα τρομοκρατίας που επιδιώκει η κυβέρνηση να επιβάλει.

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες

Στις 9 Νοέμβρη οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουμε μαζική απάντηση αγώνα σε αυτή τη βάρβαρη αντεργατική πολιτική. Η δική μας μαζική παρουσία είναι όρος ώστε να μην είναι απλά μια απεργία-τουφεκιά, όπως σχεδιάζουν οι εργατοπατέρες σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Μόνο η δική μας μαζική συμμετοχή μπορεί να βάλει τις βάσεις για τη συνέχεια που πρέπει να έχει ο αγώνας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Κόντρα στη λογική της μοιρολατρίας και της ηττοπάθειας ότι δήθεν δεν γίνεται τίποτα. Κόντρα στις εκλογικές αυταπάτες που θέλουν τους εργαζόμενους και το λαό στο περιθώριο. Κόντρα στην υπονομευτική στάση των ηγεσιών σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που αναζητούν ρόλο συμβουλάτορα στο πλευρό της άρχουσας τάξης. Κόντρα στη γραμμή του ΠΑΜΕ που -παρά τις ταξικές κορόνες- σέρνεται πίσω από τη ΓΣΕΕ και δεν παίρνει καμιά ουσιαστική πρωτοβουλία κλιμάκωσης.

9 ΝΟΕΜΒΡΗ – ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! Για να δυναμώσουν και να πληθύνουν οι εργατικοί αγώνες. Για να βρουν συνέχεια οι αγώνες σε COSCO, efood, Πετρέλαια Καβάλας και Μαλαματίνα. Για την ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας, της ακρίβειας, της ανεργίας, της καταστολής και του πολέμου. Για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν!

ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΡΕΥΜΑ – ΚΑΥΣΙΜΑ – ΤΡΟΦΙΜΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!

ΚΑΤΩ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!
ΕΞΩ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ!
Συνέχεια...

Παλαιοχριστιανικό κτίριο αποκαλύφθηκε στο Λαδοχώρι κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής αποχετευτικού δικτύου

Νοεμβρίου 07, 2022 0
Παλαιοχριστιανικό κτίριο αποκαλύφθηκε στο Λαδοχώρι κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής αποχετευτικού δικτύου

Αποκάλυψη τετράκογχου παλαιοχριστιανικού κτηρίου σε σωστική ανασκαφή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας

Στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων στην 1η και 3η Π.Ε. του Δήμου Ηγουμενίτσας» αποκαλύφθηκε από την αρμόδια ΕΦ.Α. Θεσπρωτίας, που εκτελεί υποέργο, τμήμα τετράκογχου κτηρίου με ψηφιδωτό δάπεδο. 

Η έρευνα διενεργείται εντός του πολεοδομικού ιστού της Ηγουμενίτσας, στην περιοχή του Λαδοχωρίου. 
Το Λαδοχώρι έχει οικοδομηθεί επάνω από παλαιότερο οικιστικό σύνολο, που χρονολογείται πιθανώς στους ελληνιστικούς χρόνους, αλλά τα περισσότερα κατάλοιπα ανάγονται στην ρωμαϊκή και πρωτοβυζαντινή περίοδο. Ο αρχαίος οικισμός δεν έχει ταυτιστεί, αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονη επιστημονική συζήτηση, σχετικά με την τοποθέτηση στον κόλπο της Ηγουμενίτσας των αρχαίων Συβότων. 
Επίσης ο κόλπος της Ηγουμενίτσας είναι η πιο κοντινή θαλάσσια διέξοδος για την ρωμαϊκή πόλη της Φωτικής, η οποία υπήρξε έδρα επισκόπου κατά την πρωτοβυζαντινή περίοδο.

Η κατασκευή του δικτύου ομβρίων περιλάμβανε και την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, όπου στα όμορα οικόπεδα παλαιότερα είχαν εντοπιστεί τμήματα πεντάκλιτης βασιλικής με νάρθηκα και αίθριο. 
Με τις πρώτες διερευνητικές τομές εντοπίστηκαν ταφές ρωμαϊκών και πρωτοβυζαντινών χρόνων και η αψίδα της πεντάκλιτης βασιλικής με σύνθρονο και μαρμαροθέτημα. 
Κοντά στη συμβολή της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με την οδό Λαδοχωρίου, ΝΑ της βασιλικής, αποκαλύφθηκαν η δυτική κόγχη και τμήματα της βόρειας και νότιας από τετράκογχο κτήριο μεγάλων διαστάσεων. Η τοιχοποιία του σώζεται σε ύψος 1,5 μ. περίπου και αποτελείται από καλά λαξευμένους λίθους σε άφθονο κονίαμα. Στο ανασκαφέν τμήμα αποκαλύφθηκε το δάπεδο, με ψηφιδωτό διάκοσμο αποτελούμενο από γεωμετρικά μοτίβα και στο ανατολικό του πέρας κεφαλαιογράμματη έμμετρη επιγραφή σε οκτώ σειρές με διαστάσεις 1,12 Χ 1,91 μ.

Το κτήριο κατά πάσα πιθανότητα αποτελούσε τον κεντρικό χώρο, το φωτιστήριο, του βαπτιστηρίου της παρακείμενης βασιλικής. Πρόκειται για το δεύτερο γνωστό παλαιοχριστιανικό βαπτιστήριο στην Ήπειρο, μετά από αυτό της Βασιλικής Β στη Νικόπολη και το πρώτο παλαιοχριστιανικό τετράκογχο που αποκαλύπτεται στην βορειοδυτική Ελλάδα. 
Γενικά τα τετράκογχα κτήρια δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα στην παλαιοχριστιανική περίοδο, σε αντίθεση με τη ρωμαϊκή, και κυρίως είχαν την χρήση ναών ή μαρτυρίων και σπανιότερα βαπτιστηρίων. Ο αρχιτεκτονικός τύπος του κτηρίου, ο τρόπος οικοδόμησης, ο ψηφιδωτός διάκοσμος και η επιγραφή, με χρήση αρχαίων τύπων λέξεων, που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι σε ύστερα παλαιοχριστιανικά κτήρια, οδηγούν σε πρώιμη χρονολόγηση, πιθανώς στα τέλη του 4ου ή στις αρχές του 5ου αιώνα και σίγουρα πριν τις μεγάλες βασιλικές της Νικόπολης.

Πρόκειται για αρχιτεκτονικό σύνολο ιδιαίτερης σημασίας, καθώς ανήκει σε σπάνιο αρχιτεκτονικό τύπο, που χρήζει μελλοντικά περαιτέρω έρευνας και αποκάλυψης στο σύνολό του, καθώς για λόγους προστασίας, τόσο των ευρημάτων όσο και των περιοίκων, το ανασκαφέν τμήμα έχει καταχωθεί. 
Επίσης το μέγεθος της επιγραφής, η θέση της και ο τρόπος που ξεκινά υποδηλώνει ύπαρξη και άλλης ή άλλων επιγραφών επί του ψηφιδωτού δαπέδου, ενώ από μόνης της η αποκαλυφθείσα επιγραφή είναι εξαιρετικά σημαντική. Παράλληλα αναδεικνύεται η σημασία, που είχε κατά την παλαιοχριστιανική τουλάχιστον περίοδο ο άγνωστος οικισμός, και ενδεχομένως αποτελεί την αρχή μόνο της αποκάλυψης ενός εντυπωσιακού θρησκευτικού κέντρου, άμεσα συνδεδεμένου με την επισκοπή της Φωτικής ή και έδρα πιθανώς προγενέστερης επισκοπής.

Η σωστική ανασκαφή διενεργήθηκε υπό την εποπτεία της κ. Κωνσταντίνας Παππά, Αναπληρώτριας Προϊσταμένης του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων και υπό την διεύθυνση του κ. Ιωάννη Χουλιαρά, προϊσταμένου της ΕΦ.Α. Θεσπρωτίας.
Συνέχεια...

Προέδρος της Κοινότητας Παραμυθιάς: "Όχι πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για την Παναγιά Παραμυθιάς"

Νοεμβρίου 07, 2022 0
Προέδρος της Κοινότητας Παραμυθιάς: "Όχι πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για την Παναγιά Παραμυθιάς"

Με αφορμή την επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγιάς Παραμυθιάς της υπουργού πολιτισμού και αθλητισμού κυρίας Λίνα Μενδώνη, διαπιστώθηκε όπως είχαμε προαναφέρει, η αναγκαιότητα της κατάστασης για άμεση επέμβαση, ώστε να σωθεί η Ιερά Μονή αλλά και αναγκαιότητα της απομάκρυνσης του υπάρχοντος κοιμητηρίου.

Με απόφαση από το 2014 η Κοινότητα είχε αναδείξει αλλά και γνωμοδοτήσει σχετικά με το πρόβλημα που είχε προκύψει. Θεωρούμε πως με αυτήν την επίσκεψη θα μπει το νερό στο αυλάκι και όχι πάλι ψεύτικες υποσχέσεις.

Άλλωστε την Πέμπτη 10/11/2022 καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς σε μια ευρεία σύσκεψη με σκοπό να παρθεί μια απόφαση.

Αναμένουμε οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις.

Ο Προέδρος της Κοινότητας Παραμυθιάς
Γεώργιος Καλόγηρος
Συνέχεια...

Παραμυθιά: Όλα έτοιμα για τον 12ο Θεατρικό Νοέμβρη - Το Σάββατο η 1η παράσταση

Νοεμβρίου 07, 2022 0
Παραμυθιά: Όλα έτοιμα για τον 12ο Θεατρικό Νοέμβρη - Το Σάββατο η 1η παράσταση

Διοργάνωση: ΘΕΑΤΟ - Συνδιοργάνωση: Δήμος Σουλίου


Να ΄μαστε λοιπόν! 12ο Θεατρικό +απαντημα… 12ος ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας!

Η ΘεαΤο Παραμυθιά Θεσπρωτία σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σουλίου και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και με τη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς παρουσιάζει ένα μήνα γεμάτο με θεατρική δημιουργία!

Από τις 12-11-22 μέχρι τις 3-12-22 η πόλη της Παραμυθιάς θα ζει σε ρυθμούς πολιτιστικής έξαρσης. Θεατρικές ομάδες που θα φιλοξενηθούν (όπως φαίνεται στο πρόγραμμα που αναρτούμε στην αφίσα μας), εργαστήρια για όλους με δωρεάν συμμετοχή ανεβάζουν το πολιτιστικό επίπεδο του τόπου μας και γεμίζουν με τέχνη τις ημέρες του Νοέμβρη μας!

Συντονιστείτε… για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μήνυμα στο messenger της ΘεαΤο.

Η οικονομική ενίσχυση είναι 3 ευρώ
Σας περιμένουμε!

Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (7-13/11)

Νοεμβρίου 07, 2022 0
Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (7-13/11)

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα 7 έως 13 Νοεμβρίου 2022 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

7/11/2022

Φοινίκι - Δάφνη - Άνω Ξέχωρο - Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινο Λιθάρι - Νεροχώρι-Κεραμίτσα - Αχουρία Κεραμίτσας - Μαλούνι - Αχουρία Μαλουνίου

08:00-15:00

ΤΡΙΤΗ

8/11/2022

Φανερωμένη - Γηρομέρι - Μαυρονέρι - Κάτω Ξέχωρο - Κερασοχώρι - Παλαμπάς - Άγιος Νικόλαος - Άγιοι Πάντες - Κρυονέρι - Αμπελώνας

18:00-01:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

9/11/2022

Τσαμαντάς - Βαβούρι - Λιάς - Λίστα- Κουρεμάδι- Κεφαλοχώρι - Μηλέα - Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.

08:00-15:00

ΠΕΜΠΤΗ

10/11/2022

Γεροπλάτανος-Πηγαδούλια - Άγιος Αρσένιος-Σμπόκια - Κυπάρισσος-Παλαιοχώρι–Δονάτος – Γολά - Ροδοστίβα.

18:00-01:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

11/11/2022

Αετός - Άνω Παλαιοκκλήσι - Κάτω Παλαιοκκλήσι - Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.

08:00-15:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

12/11/2022

Πολύδροσο - Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα - Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή –Λεπτοκαρυά

08:00-15:00Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα