07/06/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Θεσπρωτικοί αντίλαλοι" - Πέμπτη 4/7/2019

Ιουλίου 06, 2019 0

Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:

- 42 χρόνια ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ. Η εφημερίδα μας συμπλήρωσε 42 χρόνια κυκλοφορίας!!!
- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πολιτική επί ...πτωμάτων!
Αλέκος Πάσχος: Πως χάθηκε το ηθικό πλεονέκτημα της “Αριστεράς” του Τσίπρα και γιατί θα χάσει τις εκλογές.
Εργασίες φύτευσης και ανάπτυξης πρασίνου από το Δήμο Ηγουμενίτσας

- Το Μ-Λ ΚΚΕ στις εκλογές -Με υποψήφιο στη Θεσπρωτία το Θοδωρή Χόβολο
- Στην Ηγουμενίτσα περιόδευσε η Φώφη Γεννηματά
- Τρείς (3) υποτροφίες για σπουδές στην Αγροτική Οικονομία για Θεσπρωτούς από το κατάστημα Φύσει Βιολογικά Προιόντα
- Προειδοποίηση του Δήμου Ηγουμενίτσας για την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων


Για να λαμβάνετε την εφημερίδα μας γίνετε συνδρομητές με ένα μήνυμα!
Ενημερώνουμε τους αναγνώστες του site μας ότι μπορούν εύκολα με ένα μήνυμα να γίνουνε συνδρομητές της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας. Στείλτε μας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση) στο τηλέφωνο 6945114015 ή στο email: antilaloi1977@gmail.com ή στη σελίδα μας στο facebook: Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι - thesprotikoiantilaloi.gr και η εφημερίδα μας θα σας αποστέλλεται κάθε Πέμπτη στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα μας δώσετε χωρίς επιπλέον εππιβάρυνση.
Το κόστος της συνδρομής είναι
Ετήσια συνδρομή: 40ευρώ
Εξαμηνιαία συνδρομή: 20 ευρώ
Η συνδρομή ισχύει μόνο για το διάστημα που ζητήσετε, χωρίς υποχρέωση ανανέωσης.Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας ότι η πρόσβαση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθειά μας, μπορούν να το κάνουν με οικονομική ενίσχυση στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 347/940983-18
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Παρακαλούμε όσοι εξοφλείτε τη συνδρομή σας ή αποστέλλετε οικονομική ενίσχυση, να μας αποστέλλετε και τα στοιχεία σας ώστε να εκδίδουμε και τη νόμιμη απόδειξη!
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!
Συνέχεια...

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, για τη διευκόλυνση των πολιτών για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Ιουλίου 06, 2019 0
Με Απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα - Σιδηροπούλου, επιστρέφονται από 4 Ιουλίου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές. 
Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, αποκλειστικά για τις παραβάσεις: 
του άρθρου 34 του Κ.Ο.Κ. (στάση και στάθμευση) και 
της παραγράφου 3 του άρθρου 4 του Κ.Ο.Κ (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων κυκλοφορίας για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ., όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει με την παράγραφο 3 του άρθρου 31 του Ν.4530/2018. 
Εξαιρούνται οι παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στη στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (άρθρο 29 παρ. 1 εδ. β΄ του Ν. 4530/2018). 
Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου. 
Σημειώνεται ότι η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές εφαρμόζεται κανονικά, καθώς δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω διαδικασία επιστροφής των στοιχείων.
Συνέχεια...

Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας καταγγέλλει τη στάση της ΣΕΛΟΝΤΑ να απαγορεύσει την είσοδο στην εταιρεία σε κλιμάκιο του κόμματος

Ιουλίου 06, 2019 0

Η Κ. Ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας ''SELODA A.E.'' γιατί απαγόρευσε σε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού, Γκίκα Σωτήρη και Ρεπάνη Νικολέτα να εισέρθουν στο χώρο εργασίας στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας του Κόμματος για την ενημέρωση των εργαζομένων με τις θέσεις του ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου του ΚΚΕ Ρέγκας Λαέρτης με τον Διευθυντή Προσωπικού κ. Χατουπη αναφέρθηκε ότι είναι πολιτική της εταιρείας να απαγορεύει σε πολιτικά κόμματα να εισέρθουν στον χώρο και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα για το πού αρχίζει και πού τελειώνει η ''δημοκρατία'' τους και οι ''δημοκρατικές'' τους ελευθερίες για τις οποίες σκίζουν τα ιμάτια τους ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τι περιμένει τους εργαζόμενους την επόμενη μέρα στους χώρους δουλειάς και να αποτελέσει ένα ακόμα κριτήριο ψήφου μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ
ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Συνέχεια...