06/29/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: Σήμερα στι 11 οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ιουνίου 29, 2019 0
Σήμερα Σάββατο 29/6 θα πραγματοποιηθούν οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ στην Παραμυθιά.
Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό κέντρο του κόμματος (επί της Κων/νου Καραμανλή στην πλατεία, έναντι καταστήματος Μόσχου) όπου θα γίνει και η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών. 
Την ίδια ώρα στο θέατρο Καρκαμίσι η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας θα πραγματοποιήσει επίσης την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Παραμυθιά, όπου θα παρουσιαστούν και θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος. 
Αναμένεται το σημερινό "παζάρι" στην Παραμυθιά, να έχει αρκετό κόσμο, αλλά και ενδαφέρον!
Συνέχεια...

Στην Ηγουμενίτσα περιόδευσε η Φώφη Γεννηματά (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ιουνίου 29, 2019 0


«Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης δεξιάς»
Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Η κα. Γεννηματά περπάτησε στον πεζόδρομο της θεσπρωτικής πρωτεύουσας συνοδευόμενη από τους τέσσερις υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στο Νομό, Σταματία Δάλλα, Σπύρο Μπότο, Αλέκο Πάσχο, Μαρία Σαμίου καθώς και το Γραμματέα Νομαρχιακής επιτροπής Μιχάλη Κάτσινο.

Επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του κόμματος στον πεζόδρομο και στις δηλώσεις της προς τα τοπικά ΜΜΕ, τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό.
Ο κ. Μητσοτάκης μας λέει τώρα «Μητσοτάκης ή χάος». Εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό, αλλά οι Έλληνες δεν τσιμπάνε. Θέλουν πολιτική σταθερότητα, δεν θέλουν νέες περιπέτειες. Γι’ αυτό θέλουν ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, προοδευτικό αντίβαρο στον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης δεξιάς. Στις 7 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με τους προοδευτικούς πολίτες στην κάλπη. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα, με τη δική σας ψήφο. Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα. Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής».

Η κα. Γεννηματά συνομίλησε με οπαδούς του κόμματος και πολίτες που έτυχε να βρίσκονται στον πεζόδρομο κι αφού έκανε μια στάση γα καφέ στο "Μοτίβο", συνέχισε την περιοδεία της.
(Τα βίντεο αποτελούν αναδημοσίευση από τους ιστότοπους paramythiaonline.gr 
και thespro-news.com)Συνέχεια...