02/26/23 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Χοντρό δούλεμα Γιόγιακα προς τους αγρότες της Παραμυθιάς... και όχι μόνο!!!

Φεβρουαρίου 26, 2023 0
Χοντρό δούλεμα Γιόγιακα προς τους αγρότες της Παραμυθιάς... και όχι μόνο!!!
(ΦΩΤΟ: Από την περσινή κινητοποίηση των αγροτών της Θεσπρωτίας, όπου ο κ. Γιόγιακας τους έταξε αυτά, που σήμερα δεν γνωρίζει...)

Τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας, προσωπικά, έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο με τα ψέματά τους.

Το ...δούλεμα που ρίχνουνε σε όλη την κοινωνία και σε όλους τους κλάδους, είναι πρωτοφανές.

Το τελευταίο διάστημα, οι καλλιεργητές του κάμπου της Παραμυθιάς βρίσκονται σε αδιέξοδο, δεδομένου ότι έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον ΤΟΕΒ λόγω χρεών (ύψους 1,5 εκ. ευρώ) και ως εκ τούτου δεν μπορουν να ποτίσουν τα χωράφια τους ενόψει της καλλιεργητικής περιόδου, εφόσον τα αντλιοστάσια δεν λειτουργούν.

Βέβαια, προκύπτει κι ένα ερώτημα, το πως δηλαδή δημιουργήθηκε ένα τόσο μεγάλο χρέος εδώ και τόσα χρόνια και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Αλλά αυτό θα το ερευνήσουμε σε επόμενο ρεπορταζ...

Ο κ. Γιόγιακας, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος από το 2019, θα έπρεπε να είχε κάνει κάποιες ενέργειες εδώ και 4 χρόνια. Ή τουλάχιστον να γνώριζε το πρόβλημα...

Όπως δήλωσε ο ίδιος στους παραγωγούς της Παραμυθιάς πριν λίγες ημέρες που βρέθηκε στην περιοχή, ΤΩΡΑ ενημερώθηκε για την ύπαρξη του προβλήματος.... 'Η τουλάχιστον, για την έκταση του προβλήματος!

Είναι όμως αυτή η αλήθεια;;;

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, οι αγρότες της Θεσπρωτίας προχώρησαν σε κινητοποιήσεις, όπως συνηθίζουν άλλωστε κάθε Φεβρουάριο (κάτι που φέτος δεν έγινε και απορούμε γιατί) συνομίλησε μαζί τους, άκουσε τα προβλήματά τους και έκανε και δηλώσεις....

Τι ανέφερε μεταξύ άλλων σε αυτές τις δηλώσεις;;

Διαβάστε:

"Έχει ετοιμαστεί και εξετάζεται συγκεκριμένη πρόταση για να εξοφληθούν οι οφειλές των ΤΟΕΒ στη ΔΕΗ".

Η δήλωσή του αυτή έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 2022... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Ένα χρόνο πριν...

Και μετά από ένα ολόκληρο χρόνο που η πρόταση είχε ...ετοιμαστεί, πήγε στους αγρότες της Παραμυθιάς για να τους πει ότι δεν γνώριζε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν...

Κι επειδή πρόκειται για μεγάλη πολιτική διάνοια, προχώρησε σε μια ακόμη πιο περιπαικτική ενέργεια.

Με δελτίο τύπου, (προχθες) ενημέρωσε την τοπική κοινωνία ότι εγκρίθηκε κονδύλιο 1,6 εκ. ευρώ για έργα εξοικονόμησης νερού για τον ΤΟΕΒ Ραγίου- Κεστρίνης... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Στον πανικό του να δείξει ότι ασχολείται με τα προβλήματα των ΤΟΕΒ, ενημέρωσε τους αγρότες της Παραμυθιάς, οι οποίοι δεν ξέρουν αν θα καλλιεργήσουν τα χωράφια τους, ότι εγκρίθηκε 1,6 εκ. ευρώ για ΤΟΕΒ άλλης περιοχής...

Αυτό θα μπορούσε να το πει κανείς, και τρολάρισμα προς τους αγρότες της Παραμυθιάς... Αλλά όχι, ο κ. Γιόγιακας δεν κάνει διακρίσεις. Τρολάρει το ίδιο όλους τους αγρότες της Θεσπρωτίας...

Διότι υπάρχει και καλύτερο.... Γιατί, το κακό με τα ψέματα, (εκτός του ηθικού, κάτι που δεν απασχολεί τον ίδιο) είναι ότι δεν θυμάται πόσα ψέματα έχει πει...

Στην ίδια ανακοίνωσή του, ένα χρόνο πριν (18/2/2022) που βεβαίωνε τους αγρότες ότι υπάρχει έτοιμη πρόταση για τα χρέη των ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ, δήλωσε, μεταξύ άλλων, και το εξής:

"Περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ εγκρίθηκαν για έργα βελτίωσης των δικτύων ύδρευσης στους ΤΟΕΒ Παραμυθιάς, Γλυκής, Κεστρίνης και Σκάλας Φιλιατών". (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Δηλαδή, ακόμη και το κονδύλιο για τον ΤΟΕΒ Ραγίου-Κεστρίνης που εγκρίθηκε προχθες, είχε εγκριθεί ξανά ένα χρόνο πριν...

Καλύτερα να μασάει, αυτός ο άνθρωπος, παρά να μιλάει...! Αρκεί να μην το κάνει μέσα στη Βουλή και τον χλευάζουνε μέχρι και οι Ράδιο Αρβύλα...! Αρκετή ντροπή έχει προκαλέσει στην περιοχή μας, με τα βίντεο του. Νόμιμα ή παράνομα...

Ας θυμηθούμε κι αυτό το κατόρθωμά του...


Συνέχεια...

Το Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Θεσπρωτίας

Φεβρουαρίου 26, 2023 0
Το Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Θεσπρωτίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Λυκείου Παραμυθιάς συγχαίρει τους μαθητές και το γυμναστή του σχολείου μας κ. Παναγιώτη Τάτση για την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Θεσπρωτίας. 

Μας κάνατε περήφανους τόσο για τις αθλητικές σας επιδόσεις όσο και για το ήθος σας. Ο αθλητισμός προάγει την ευγενή άμιλλα, ενώ συμβάλλει στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και στην κοινωνικοποίηση των εφήβων. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή πρόοδο.
Συνέχεια...

Συμπληρώνονται σήμερα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Φιλιατών - Μήνυμα του Δημάρχου Σπύρου Παππά

Φεβρουαρίου 26, 2023 0
Συμπληρώνονται σήμερα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Φιλιατών - Μήνυμα του Δημάρχου Σπύρου Παππά

Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα μνήμης, χαράς και υπερηφάνειας για τους ήρωες προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία του τόπου μας από τον τουρκικό ζυγό.

Οι ήρωες των ενόπλων δυνάμεων μαζί με τους ακρίτες του Ιερού Λόχου των Φιλιατών αψήφησαν τις ζωές τους, δε λύγισαν μπροστά στις αμέτρητες δυσκολίες και με πάθος θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση του τόπου μας.

Η πόλη μας και όλη η ευρύτερη περιοχή μας συνεχίζει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα την προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον, τιμώντας τους ήρωες μας και δείχνοντας τον ειρηνικό δρόμο στη νέα γενιά, ώστε οι πρόγονοι μας να αισθάνονται υπερήφανοι για τις επιλογές μας.

Χρόνια πολλά!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΠΑΣ
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα