07/07/22 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σαν σήμερα 7/7/1977 κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο των Θεσπρωτικών αντίλαλων

Ιουλίου 07, 2022 0
Σαν σήμερα 7/7/1977 κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο των Θεσπρωτικών αντίλαλων

Σαν σήμερα 7/7/1977 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας Θεσπρωτικοί αντίλαλοι. Μιας εφημερίδας που άφησε εδώ και 4 και πλέον δεκαετίες το στίγμα της στα τοπικά δρώμενα. 
Και μπορεί από το 2020 να έχει ανασταλεί η έντυπη έκδοση της εφημερίδας, ωστόσο συνεχίζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση συνεχίζοντας μια πορεία εντιμότητας και μαχητικότητας.

Ήταν 7/7/1977 όταν εκδόθηκε το πρώτο φύλλο των ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ με ιδρυτή, εκδότη και διευθυντή τον αείμνηστο Σπύρο Τσώνη. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιδρυτή της εφημερίδας μας και εργάστηκαν αφιλοκερδώς όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν για να προωθηθούν πολλά ζητήματα που αφορούσαν τον ακριτικό νομό μας στον οποία πολλά άλλαξαν. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους.

Πολλά όμως είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η θεσπρωτική κοινωνία. Άλλα που οφείλονται στην κεντρική πολιτική εξουσία, άλλα σε αντικειμενικούς παράγοντες και άλλα σε τοπικής προέλευσης …εμπόδια! Σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν τα προβλήματα του τόπου μας, θα συνεχίσουμε με όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε να τα προβάλλουμε και να προωθούμε λύσεις και απόψεις, μέσα από την ιστοσελίδα μας πλέον, μέχρι να καταφέρουμε να εκδώσουμε ξανά το έντυπό μας με τις προδιαγραφές που επιθυμούμε. 

Θα συνεχίσουμε όμως να προβάλλουμε και τα θετικά και τις ομορφιές του τόπου μας οι οποίες είναι πολλές και αν δεν υπήρχαν ορισμένες προκαταλήψεις και κερδοφόρες για λίγους ιδεοληψίες, πιστεύουμε ότι η Θεσπρωτία θα ήταν ο καταλληλότερος τόπος για να ζήσουν όλοι οι Θεσπρωτοί πολλοί εκ των οποίων είναι διασκορπισμένοι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και ο τόπος μας θα είχε άλλη δυναμική ανάπτυξης.

Αυτό τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε, χωρίς περιαυτολογίες και τυμπανοκρουσίες. Το αν κάνουμε καλή δουλειά μπορούν να το κρίνουν μόνο όσοι μας παρακολουθούν συστηματικά. 

Καλούμε επ’ ευκαιρία όσους βράζει το αίμα τους και το λέει η καρδιά τους να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει στη Θεσπρωτία ένα συντηρητικό αίσθημα, κατάλοιπο μιας άλλης εποχής. Γνωρίζουμε επίσης ότι στη Θεσπρωτία υπάρχει πλέον πολύς κόσμος που έχει αυξημένη αντίληψη και γνώση για τα όσα συμβαίνουν γύρω του και επιθυμεί να δει τον τόπο του να μπει σε μια νέα φάση, πέρα από το ψευτοβόλεμα του πρόσφατου παρελθόντος. Είναι πλέον αρκετά ώριμες οι συνθήκες για να αντιληφθούμε όλοι μας, το τι πραγματικά συνέβαινε στον κόσμο τα χρόνια που εμείς κοροϊδεύαμε τους εαυτούς μας. Η αλήθεια δεν είναι πάντα ωραία, είναι όμως πάντα χρήσιμη και ενίοτε σωτήρια. Σε αυτή τη γραμμή κινούμαστε, προσπαθώντας να υποδεχτούμε ένα καλύτερο μέλλον έστω και μια μέρα νωρίτερα, αδιαφορώντας για όσους τραβάνε το παρελθόν από τα μαλλιά μήπως και ξεβολευτούν και ζήσει και κανένας άλλος. 

Εκεί πιστεύουμε ότι θα κριθούν πολλά για το μέλλον του τόπου και εκεί δίνουμε τη μάχη. Στο πεδίο των αντιλήψεων, της κοινωνικής συμπεριφοράς και της ανάπτυξης για τους πολλούς. Το παλιό σλόγκαν της εφημερίδας μας άλλωστε, ισχύει και σήμερα: «Στην υπηρεσία του θεσπρωτικού λαού». Και όταν λέμε λαού, εννοούμε της πλειονότητας του πληθυσμού σε αντίθεση με την οπισθοδρομική και ξεπερασμένη οικονομική και πολιτική ελίτ του τόπου. Ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι συσχετισμοί. Και σε αυτό τον αγώνα -που δεν είναι μόνο τοπικός- θα είμαστε παρόντες.

Κων/νος Σπ. Τσώνης
Συνέχεια...

Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων και σήμερα Πέμπτη (7/7) στη Θεσπρωτία - Η κατάσταση πανελλαδικά

Ιουλίου 07, 2022 0
Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων και σήμερα Πέμπτη (7/7) στη Θεσπρωτία - Η κατάσταση πανελλαδικά

Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων στην Ήπειρο
ΠΕ Άρτας 64
ΠΕ Θεσπρωτίας 114
ΠΕ Ιωαννίνων 331
ΠΕ Πρέβεζας 61

Οι αριθμοί των κρουσμάτων αφορούν τα δεδομένα που καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο έως και τις 9:00 το πρωί.

Ημερήσια έκθεση ΕΟΔΥ
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 18.297. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.792.674 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 48.5% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.812 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 195.075(4.9% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 28, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.400 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 98 (62.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 έτη. To 91.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 38 (38.78%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 60 (61.22%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.741 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 333 (ημερήσια μεταβολή +18.09%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 296 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 37 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Συνέχεια...

Στο Πόποβο τα γυρίσματα του ΦΟΠ για τηλεοπτική παρουσίαση του Ήπειρος tv (+ΦΩΤΟ)

Ιουλίου 07, 2022 0
Στο Πόποβο τα γυρίσματα του ΦΟΠ για τηλεοπτική παρουσίαση του Ήπειρος tv (+ΦΩΤΟ)

Οι χορευτές με το χοροδιδάσκαλο παρουσίασαν οκτώ δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια που προβάλλουν τη δημοτική μας παράδοση και την πολιτιστική μας κληρονομιά.


Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση με θέμα "Πράσινη ανάπτυξη και οι θέσεις του ΚΚΕ"

Ιουλίου 07, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση με θέμα "Πράσινη ανάπτυξη και οι θέσεις του ΚΚΕ"

Την Τρίτη στις 19/7/2022 και ώρα 8.30 μμ., στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα, η Τομεακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, οργανώνει Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «πράσινη ανάπτυξη» και οι θέσεις του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 6/7/2022
ΤΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνέχεια...

3η συνάντηση φιλαρμονικών στην Ηγουμενίτσα

Ιουλίου 07, 2022 0
3η συνάντηση φιλαρμονικών στην Ηγουμενίτσα

Η φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022 του ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας και με αφορμή τα 62 χρόνια προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, διοργανώνει την 3η συνάντηση φιλαρμονικών από 21/7/2022 έως 23/7/2022 και ώρα έναρξης 21:15 στα πλατάνια Ηγουμενίτσας.
Και τις τρεις μέρες οι φιλαρμονικές θα παρελάσουν στην παραλιακή οδό και θα καταλήγουν στο χώρο των εκδηλώσεων όπου θα δίνουν συναυλία.

Μια μεγάλη μουσική γιορτή για τον τόπο μας στην οποία μας κάνουν την τιμή να παρευρίσκονται:

1) ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
2) ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ»
3) ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ»
4) ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Χορηγοί επικοινωνίας:
Thespro.gr
ART TV
Thesprotia24.gr
Θεσπρωτικός Παλμός

Συνέχεια...

Νέο κλειστό φέρρυ αποκλειστικά για Ηγουμενίτσα - Παξούς

Ιουλίου 07, 2022 0
Νέο κλειστό φέρρυ αποκλειστικά για Ηγουμενίτσα - Παξούς

“Ανεξαρτητοποιούνται” ακτοπλοϊκά οι Παξοί καθώς δρομολογείται κλειστού τύπου φέρυ μποτ καθημερινά απευθείας από και προς Ηγουμενίτσα, χωρίς να μεσολαβεί δρομολόγιο προς Κέρκυρα.

Τα δρομολόγια εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και το πλοίο Νήσος Αίγινα θα εκτελεί δρομολόγια στην γραμμή Παξοί – Ηγουμενίτσα καθημερινά.

Για το καλοκαίρι τουλάχιστον, τα δρομολόγια θα είναι δύο καθημερινά από κάθε λιμάνι: από Παξους στις 7:15 και στις 16:30, ενώ από Ηγουμενίτσα στις 11:45 και στις 18:45, ενώ το δρομολόγιο αναμένεται να διαρκεί λιγότερο από δύο ώρες. Η γραμμή εγκαινιάζεται αύριο Δευτέρα από τους Παξούς.

Χωράει 65 ΙΧ
Το πλοίο, το οποίο ανήκει στην εταιρία Joy Ferries, έφτασε στο Γάϊο κι έγινε αγιασμός παρουσία των τοπικών φορέων και της Αυτοδιοίκησης.
Το Νησος Αίγινα ήταν στα τελη του ΄90 δρομολογημένο στις γραμμές του Αργοσαρωνικού ενώ έχει ανακατασκευαστεί στα Ναυπηγία Σκαραμαγκά για να δρομολογηθεί στους Παξούς.

Πρόκειται για επιβατηγό που έχει ναυπηγηθεί το 1974 με ελληνική σημαία και 1.812 τονάζ. Έχει μήκος 77.88 μέτρα και πλάτος 12.6 μέτρα.
Με την ονομασία Midsland παλαιότερα, είχε ναυπηγηθεί το 1974 στο ναυπηγείο Cassens Werft στο Emden της Γερμανίας με χωρητικότητα 1600 άτομα και 65 ΙΧ στο γκαράζ.

Δήλωση των ιδιοκτητών
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της εκπροσωπόντας την ιδιοκτήτρια εταιρία η Λίτσα Μπαρμπαγιάννη, “η οικογένεια μας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Παξινούς που είναι δίπλα μας αλλά και όλους εκείνους που δεν είναι δίπλα μας αλλά κατάφεραν να μας κάνουν πιο δυνατούς. Πλέον οι Παξοί θα έχουν καθημερινή σύνδεση με την Ηγουμενίτσα γιατί και οι Παξινοι έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη”.

Πληροφορίες για εισιτήρια και τα δρομολόγια, στο εκδοτήριο της Ηγουμενίτσας στο τηλ. 6948668663 και 2665029255 και των Παξών στα τηλ. 2662032245 και 6944458075.

ΠΗΓΗ: corfupress.com
Συνέχεια...

Δηλώσεις Καχριμάνη για Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, οδικούς άξονες και Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας

Ιουλίου 07, 2022 0
Δηλώσεις Καχριμάνη για Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, οδικούς άξονες και Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας

Η κατάθεση της τροπολογίας για το ΦΟΔΣΑ Ηπείρου, σε άσχετο νομοσχέδιο, που αφορούσε τη σύμβαση παραχώρησης στην ΤΕΡΝΑ του καζίνο Ελληνικού, αργά το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου και η ψήφισή της την επομένη κι ενώ την ίδια ημέρα κατατέθηκε νομοσχέδιο (Υπ, Εσωτερικών) με αντικείμενο τους ΦΟΔΣΑ, είναι θέμα ηθικής τάξης για την Περιφέρεια Ηπείρου, ανέφερε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων με αφορμή τοποθέτηση του βουλευτή Ιωαννίνων και Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Σταύρου Καλογιάννη.

«Δεν έχω τίποτε μαζί του, αλλά διαφωνώ πλήρως με τις δηλώσεις του. Σε εκδήλωση στο Γρεβενίτι, μου είπε ότι ως Πρόεδρος της Επιτροπής δεν ήξερε τίποτε για την τροπολογία, του απάντησα ότι το δέχομαι. Εγώ δεν έχω εμμονές, αγωνίζομαι για να μην πληρώσουν επί πλέον χρήματα οι δημότες. Όταν βρήκαμε ότι υπάρχουν θέματα με το υπόλειμμα που παράγεται από το Εργοστάσιο, στις 24 Ιουνίου στείλαμε έγγραφο σε όλους τους Δήμους και ακολούθησε η τροπολογία. Αυτό δείχνει ότι δεν θέλουν διαχείριση με έλεγχο. Είχα ζητήσει από καιρό επίσης την απομάκρυνση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Όλα αυτά που έχουν συσσωρευτεί μη νομίζετε ότι είναι ωραίο να τα διαχειριζόμαστε και να αγωνιζόμαστε στην Αθήνα για το εργοστάσιο που είναι και το πρώτο που έγινε στην Ελλάδα».

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στις προτάσεις που έχει κάνει για αλλαγή του Διοικητικού μοντέλου του ΦΟΔΣΑ, όπως ισχύει και σε άλλες Περιφέρειες. Συγκεκριμένα να υπάρχει ένα επταμελές Δ.Σ. στο οποίο τα τέσσερα μέλη να προέρχονται από τους Δήμους και τα τρία από την Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία όπως είπε, δεν μπορεί ένα έργο που έκανε με αίμα η Περιφέρεια, να θέλουν κάποιοι να το δουλέψουν χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται και αυτό φαίνεται από ενέργειες τους που δεν ήταν εμπεριστατωμένες και δεν ήξεραν πως δημοπρατούσαν κάποια πράγματα.
Τέλος ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να μην είναι πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ο Δήμαρχος Ιωαννίνων (ή εκπρόσωπός του), όταν ο Δήμος παράγει περισσότερα από το 50% των απορριμμάτων.
«Έγιναν λάθος χειρισμοί, που εμένα με πίκραναν πολύ γιατί είναι σα να σου λένε, μην αγωνίζεσαι για το σωστό», κατέληξε.


Για τους οδικούς άξονες
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, απάντησε και την εμπλοκή της Περιφέρειας με τους Διευρωπαϊκούς οδικούς άξονες. «Όταν βλέπεις διαχρονικά, ότι από το 2007 μέχρι και σήμερα δεν έχουν προχωρήσει τα έργα φυσικά θα ενδιαφερθείς για να βρεθεί η βέλτιστη λύση. Έτσι αρχικά προχωρήσαμε κάποιες μελέτες στο τμήμα Καλπάκι- Κακαβιά και χαιρόμαστε σήμερα που οι άνθρωποι που είχαμε εμείς και δούλεψαν πάρα πολλά κομμάτια, και έχουν έδρα την Ήπειρο, συμμετέχουν στο τιμ που ετοιμάζει το τμήμα Γιάννενα – Κακαβιά, το οποίο θα έχει προϋπολογισμό 240 εκ. ευρώ (με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2021-2027) που θα είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος», ανέφερε και συνέχισε.
«Εμείς στο πλαίσιο της ισοτιμίας όλης της Ηπείρου είπαμε πρώτα ο κόμβος Καμπής – Ζέφυρος - πιθανόν μέχρι την παράκαμψη της Νικόπολης- θα είναι έργο της Περιφέρειας και ότι άλλο μπορέσουμε να κάνουμε στο παραλιακό δίκτυο. Και αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε ως κλειστούς αυτοκινητοδρόμους, με παράπλευρο δίκτυο.

Η Περιφέρεια Ηπείρου έχει αποδείξει ότι έχει τόσο βάθος στη δουλειά της, που δεν έχει καμία άλλη περιφέρεια στην Ελλάδα. Και γι’ αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δουλεύουν πολλές φορές και Σάββατα και Κυριακές πηγαίνοντας για να συγκεντρώσουν στοιχεία για τα έργα. Όπως βλέπετε για το έργο της Νιάρχου, όπως θα δείτε και για πολλά άλλα μεγάλα έργα στη συνέχεια».

Το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας
Η ιδέα, αλλά και η δημιουργία του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας είναι μια πρωτοπορία για την Περιφέρεια Ηπείρου και έχει την απόλυτη στήριξη της Κυβέρνησης, ανέφερε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. «Αυτό (το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας) είναι δημιούργημα δικό μας και της κεντρικής διοίκησης, και γι’ αυτό μας έχουν βάλει προκαταβολικά στο Ταμείο Ανάκαμψης», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι αυτό θα κατασκευαστεί σε δημόσια έκταση και αποτελεί το «φώλι» ώστε να προσελκυσθούν και άλλες εταιρίες του κλάδου στην περιοχή. «Από κει και πέρα η ευρύτερη περιοχή μπορεί να γίνει μια τεχνόπολη», συμπλήρωσε ενώ μετέφερε και την πρόθεση του εκπροσώπου της P&I κ. Τριάντη, ότι είναι διατεθειμένος για το τμήμα των εγκαταστάσεων που θέλει η δική του εταιρεία να αναλάβει αυτός τη δαπάνη έναντι των μελλοντικών ενοικίων.
Συνέχεια...

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σήμερα σε περιοχές του Δήμου Σουλίου

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα

Ηγουμενίτσα: Νεαρή κοπέλα βρέθηκε από την παραλία, διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο

Ιουλίου 07, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Νεαρή κοπέλα βρέθηκε από την παραλία, διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο

Νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Φιλιατών, μετά από εισρόφηση μεγάλης ποσότητας θαλασσινού νερού.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τις επτά το απόγευμα, στην παραλία του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα, λίγο μετά τον σταθμό της ΔΕΗ.
Άλλοι λουόμενοι εντόπισαν το κορίτσι χωρίς τις αισθήσεις του και αφού την έβγαλαν στη στεριά, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ ταυτόχρονα κάποιος από τους λουόμενους ξεκίνησε να κάνει στην κοπέλα ΚΑΡΠΑ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την νεαρή, αρχικά στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο των Φιλιατών, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή της.

ΠΗΓΗ: vdella.com
Συνέχεια...