04/24/23 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Σε Πλαταριά, Σύβοτα, Πέρδικα και Νέα Σελεύκεια περιόδευσε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ (+ΦΩΤΟ)

Απριλίου 24, 2023 0
Σε Πλαταριά, Σύβοτα, Πέρδικα και Νέα Σελεύκεια περιόδευσε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ (+ΦΩΤΟ)

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας αποτελούμενο από τους υποψήφιους Βουλευτές Χρήστο Κάτσιο, Αγγελική Μέμμου και Μάγδα Τάτση καθώς και από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τοπική Οργάνωσης Ηγουμενίτσας, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε Πλαταριά, Σύβοτα, Πέρδικα και Νέα Σελεύκεια.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ σε Πλαταριά, Σύβοτα και Πέρδικα συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες με το επίκεντρο των συζητήσεων να βρίσκεται στην παράκτια ζώνη και τις τρέχουσες εξελίξεις μετά την πώληση της ΟΛΗΓ ΑΕ, αλλά και σε θέματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν των περιοχών αυτών.

Παρουσίασαν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομική και κοινωνική πολιτική και έγιναν αποδέκτες της έκδηλης ανησυχίας των κατοίκων των περιοχών για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας.


Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε και στην Νέα Σελεύκεια για τον εορτασμό και την λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας του Αγίου Γεωργίου.

Οι επισκέψεις του ΠΑΣΟΚ σε Δημοτικά Διαμερίσματα των τριών Δήμων της Θεσπρωτίας αλλα και σε φορείς του νομού, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.Συνέχεια...

Εξιχνιάστηκε απόπειρα απάτης προς τη Μονή Γηρομερίου - Δικογραφία για 5 αλλοδαπούς

Απριλίου 24, 2023 0
Εξιχνιάστηκε απόπειρα απάτης προς τη Μονή Γηρομερίου - Δικογραφία για 5 αλλοδαπούς

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 5 αλλοδαπών, που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας διαδικτυακής απάτης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 5 αλλοδαπών, που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας απάτης με υπολογιστή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους, άγνωστο άτομο τηλεφώνησε σε υπεύθυνο Ιεράς Μονής στη Θεσπρωτία, εκδηλώνοντας δήθεν την επιθυμία να προβεί σε δωρεά υπέρ της Μονής.

Στο πλαίσιο της συνομιλίας, το άτομο απέσπασε τους κωδικούς ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) του υπευθύνου της Μονής και πραγματοποίησε μεταφορά χρηματικού ποσού 1.500 ευρώ από το λογαριασμό του σε τρίτο λογαριασμό.

Αντιλαμβανόμενος εκείνος άμεσα την απόπειρα εξαπάτησής του, ενημέρωσε εγκαίρως την τράπεζά του με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ακύρωση της συναλλαγής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Συνέχεια...

Ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία ο Θεσπρωτός μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου

Απριλίου 24, 2023 0
Ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία ο Θεσπρωτός μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου δίνει βάσιμες ελπίδες παραμονής. Κρίσιμο το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 60’ ο Δρίτσας, αλλά και η συνολική εμφάνιση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αναπτερώνουν τις ελπίδες του Θεσπρωτού για παραμονή στην S.l-2.

Η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των τριών βαθμών του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Ο στόχος της παραμονής έρχεται όλο και πιο κοντά, με το σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο της Ηγουμενίτσας, να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο και αποφασιστικής σημασίας.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών και ζητούν από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό ‘παρών’.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και τα στελέχη του Α.Τ. Πολυκάστρου του Δήμου Παιονίας για την άψογη συνεργασία στο σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.
Συνέχεια...

Η 'Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας συμμετέχει στις συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Απριλίου 24, 2023 0
Η 'Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας συμμετέχει στις συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ καλεί όλα τα Σωματεία μέλη της και όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις της 1ης του ΜΑΗ

«Προς όλα Τα Σωματεία μέλη μας και προς όλους τους συνταξιούχους

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Τιμάμε την 1η Μάη: Συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις που γίνονται σε κάθε πόλη.

Τιμάμε τα εκατομμύρια των νεκρών, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο που έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, για αυτούς που παράγουν τον πλούτο αυτού του κόσμου, σε όλους αυτούς που πάλεψαν, διεκδίκησαν λύσεις στα αιτήματα για τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους Αγρότες, τους συνταξιούχους.

Δίνουμε σήμερα συνέχεια με τους αγώνες μας μέσα από το συνταξιουχικό κίνημα, μαζί με τα παιδιά μας, διεκδικώντας ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματά μας.

Η πείρα όλων των προηγούμενων χρόνων μας διδάσκει ότι τίποτα δεν χαρίζεται, ό,τι αποσπάμε, ό,τι αποτρέψαμε έγινε κάτω από την πίεση των αγώνων.


Συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις μαζί με το αγωνιστικό κομμάτι της κοινωνίας προβάλλοντας και τα αιτήματα του συνταξιουχικού κινήματος.»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δώρης Δήμας                  Δήμος Κώτσιας
Συνέχεια...

Γυρίσματα ταινίας σε Αχέροντα και Καλοδίκι

Απριλίου 24, 2023 0
Γυρίσματα ταινίας σε Αχέροντα και Καλοδίκι

Γυρίσματα μικρού μήκους ταινίας με τον τίτλο «Αχέροντας» θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε περιοχές της Θεσπρωτίας.

Αυτός είναι και ο λόγος όπου η Διεύθυνση Αστυνομίας προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν την σταδιακή και ολιγόλεπτη απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Αγίων Πάντων ενώ εφόσον χρειαστεί θα ληφθούν επιπλέον μέτρα πλησίον των πηγών του Αχέροντα στη Γλυκή και στο έλος Καλοδικίου.

Τα γυρίσματα θα γίνουν από τις 24 μέχρι τις 28 Απριλίου.

Στην δημιουργία της ταινίας μετέχει και η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του προγράμματος Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020.

Η ταινία “αποτυπώνει” την ιστορία ενός ζευγαριού που στη διάρκεια μίας σύντομης διαμονής τους σε ξενοδοχείο μέσα στη φύση στον ποταμό Αχέροντα, αποχαιρετούν ο καθένας με τον τρόπο του τη κόρη που έχασαν προσπαθώντας να βρουν τις ισορροπίες τους.

Ειδικότερος στόχος είναι μέσα από μια ταινία μικρού μήκους μυθοπλασίας, να προβληθεί η περιοχή της Ηπείρου και ειδικότερα ο Αχέροντας και η ευρύτερη περιοχή.
Συνέχεια...

Τουρισμός: Προοπτικές και προκλήσεις για το αύριο - Της Μάγδας Τάτση

Απριλίου 24, 2023 0
Τουρισμός: Προοπτικές και προκλήσεις για το αύριο - Της Μάγδας Τάτση


Ο τουρισμός για να είναι βιώσιμος πρέπει να είναι ταυτόχρονα οικονομικά βιώσιμος για όλους τους συμμετέχοντες στην τουριστική δραστηριότητα, κοινωνικά επωφελής και να μην επιβαρύνει το περιβάλλον και όπου είναι δυνατόν να συμβάλλει στη βελτίωσή του.

Σύμφωνα με διάφορες μελέτες από διεθνείς οίκους, το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι ένα από τα πλέον ελκυστικά παγκοσμίως και μάλιστα βελτίωσε τη θέση του κατά την περίοδο της πανδημίας. Η διατήρηση και βελτίωση αυτής της θέσης μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα προϊόν που θα είναι περισσότερο σύνθετο, οργανωμένο και επιμελημένο.

Η επίτευξη αυτού του στόχου επιβάλλει τη βελτίωση υποδομών που δεν είναι αμιγώς τουριστικές: ενέργεια και ύδρευση, διαχείριση απορριμμάτων, ανακύκλωση και καθαριότητα, υποδομές υγείας, οδική ασφάλεια και σήμανση αλλά και υλοποίηση του Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου για τον Τουρισμό, καθώς και προώθηση των Τοπικών και Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων σε δεκάδες τουριστικούς Δήμους της χώρας που υφίστανται πιέσεις από την τουριστική ανάπτυξη. Η υλοποίηση των σχετικών δράσεων θα ωφελήσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών και ταυτόχρονα θα βελτιώσει περαιτέρω τη βιωσιμότητα του τουρισμού.

Οι ανάγκες και δράσεις για την ανάπτυξη και αύξηση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος διαφοροποιούνται από περιοχή σε περιοχή. Για το λόγο αυτόν απαιτείται ευελιξία και αποφυγή γραφειοκρατικών εμποδίων, σε τοπικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να δοθούν επ' αυτού διευρυμένες αρμοδιότητες σε επίπεδο Περιφερειών, ενώ το κεντρικό κράτος θα διατηρεί το προνόμιο και την ευθύνη των κατευθύνσεων και των ελέγχων, χωρίς να καθυστερεί ή ακυρώνει τις (σύννομες) τοπικές πρωτοβουλίες.

Οι κυβερνητικές αρχές, οι αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης και οι επιχειρήσεις απαιτείται να προσαρμόσουν τη λειτουργία τους και να συνεργάζονται ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένες βιώσιμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες, να προστατεύουν το μέλλον των προορισμών και φυσικά να σέβονται ένα πιο αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο. 

Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθαρές τεχνολογίες, βιώσιμες πρακτικές, ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων, προστασία του περιβάλλοντος, ανάπτυξη εναλλακτικών προορισμών, διαχείριση ροών συγκαταλέγονται στις προτεραιότητες όλων των εμπλεκομένων.

Όσον αφορά στις υποδομές στόχος μας είναι η αναβάθμιση ή κατασκευή νέων λιμενικών υποδομών και βελτίωση της διασυνδεσιμότητάς τους με οδικούς / σιδηροδρομικούς άξονες και αερολιμένες καθώς και η αναβάθμιση του διαπεριφερειακού και ενδοπεριφερειακού οδικού δικτύου και των μεθοριακών σταθμών.

Σημαντική για εμάς επίσης η ενίσχυση του προφίλ επιπέδου φιλικότητας των προορισμών για άτομα με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα καθώς και η βελτίωση βασικών υποδομών των προορισμών (υγεία, ενέργεια, υδροδότηση, αποκομιδή αστικών απορριμμάτων, πολιτική προστασία).

Απαραίτητη είναι η εκπόνηση στρατηγικού σχεδιασμού αναφορικά με την τουριστική προβολή των Περιφερειών και η δημιουργία ενιαίων διαδικτυακών τουριστικών πυλών για τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην προστασία του περιβάλλοντος εστιάζοντας στη βελτίωση του ενεργειακού προφίλ της Ελλάδας και την προώθηση δράσεων αξιοποίησης των ΑΠΕ και εξοικονόμησης ενεργειακών και υδάτινων πόρων.

Η διατήρηση, προστασία, προώθηση και ανάπτυξη της φυσικής & πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.

Η προώθηση και ανάδειξη πολιτιστικού, ιστορικού και θρησκευτικού αποθέματος καθώς και η διασύνδεση του πολιτισμού με τα υπόλοιπα κύρια και συμπληρωματικά τουριστικά προϊόντα, σύνδεση πολιτιστικών διαδρομών με γαστρονομικές/γευσιγνωστικές εμπειρίες, δημιουργία ολοκληρωμένων, οργανωμένων και υψηλού επιπέδου δικτύου θεματικών διαδρομών ιστορικού και θρησκευτικού περιεχομένου είναι απαραίτητες για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η τουριστική ανάπτυξη της Θεσπρωτίας είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί με έναν τρόπο ολιστικό και με αγαστή συνεργασία όλων των κρατικών φορέων καθώς και με τον ιδιωτικό τομέα.

Ο νομός μας διαθέτει σημαντικούς πολιτιστικούς, ιστορικούς και περιβαλλοντικούς χώρους καθώς επίσης και μεγάλη λαογραφική παράδοση.

Χώροι όπως η αρχαία Φανωτή στον Γεροπλάτανο του Παραποτάμου, το Δυμόκαστρο στην Πέρδικα, τα κάστρα Ηγουμενίτσας, Μαργαριτίου και Πολυνερίου, περιοχές Natura όπως η λίμνη Καλοδικίου και οι εκβολές του Καλαμά καθώς και παραδοσιακοί οικισμοί και οικίες στο Μαργαρίτι και την Πέρδικα μπορούν να αναδειχθούν και να γίνουν προορισμός επισκεψιμότητας.

Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και του χρόνου διαμονής των επισκεπτών καθώς και η σύνδεσή του με την τοπική αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Αυτό θα έχει ως αποτέλασμα την αύξηση της απασχόλησης του πληθυσμού καθώς και την αύξηση του εισοδήματος.

Επίσης βασικές στρατηγικές κατευθύνσεις αποτελούν για εμάς:

- Η στοχευμένη προώθηση, προβολή και ανάδειξη του yachting από την ανάπτυξη λειτουργικού δικτύου μαρινών, με σύγχρονες υποδομές,η αναβάθμιση,ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση των συνεδριακών χώρων,

- Η βελτίωση του επαρχιακού δικτύου για πρόσβαση σε πόλους Αγροτουρισμού καθώς και η ανάπτυξη εθνικού δικτύου ορειβατικών, περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών με αναβάθμιση, καθαρισμό και ανακατασκευή υφιστάμενων και κατασκευή νέων μονοπατιών,

- Η δημιουργία / αναβάθμιση υποδομών ναυταθλητικών δραστηριοτήτων σε λίμνες, ποτάμια και παραθαλάσσιους προορισμούς,

- Δημιουργία δικτύων διαδρομών σε υφιστάμενες δασικές οδούς και ορειβατικά μονοπάτια, ιδιαίτερα σε ορεινά συγκροτήματα και πλησίον ορεινών οικισμών καθώς και τέλος

- Η ανάπτυξη και βελτίωση υποδομών προώθησης τοπικής γαστρονομίας και προϊόντων (γαστρονομικά μουσεία, υποδομές οινο-τουρισμού σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, επισκέψιμοι χώροι παραδοσιακής αγροτο-διατροφικής παραγωγής, κλπ.).

ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

Τάτση Μαγδαληνή(Μάγδα)
Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό - Ι.Χ. παρέσυρε 44χρονη

Απριλίου 24, 2023 0
Ηγουμενίτσα: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό - Ι.Χ. παρέσυρε 44χρονη

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 58χρονο, κινούμενο στην ανωτέρω οδό, παρέσυρε 44χρονη πεζή, η οποία περνούσε κάθετα τον δρόμο.

Η 44χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για παροχή ιατρικής φροντίδας και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Φιλιατών, για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη φορτηγατζής με 320 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Απριλίου 24, 2023 0
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη φορτηγατζής με 320 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 155 του Ν. 2960/01.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, με οδηγό τον ανωτέρω, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του Φ/Γ τριακόσια είκοσι (320) πακέτα τσιγάρων διάφορων επωνυμιών, στερούμενα ειδικής ελληνικής ταινίας φόρου κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα και η ποσότητα καπνικών προϊόντων.
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (24 - 30/4)

Απριλίου 24, 2023 0
Θεσπρωτία: Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (24 - 30/4)

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα 24 έως 30 Απριλίου 2023 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

24/04/2023

Φοινίκι - Δάφνη - Άνω Ξέχωρο - Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινο Λιθάρι - Νεροχώρι-Κεραμίτσα - Αχουρία Κεραμίτσας - Μαλούνι - Αχουρία Μαλουνίου

08:00-15:00

ΤΡΙΤΗ

25/04/2023

Φανερωμένη - Γηρομέρι - Μαυρονέρι - Κάτω Ξέχωρο - Κερασοχώρι - Παλαμπάς - Άγιος Νικόλαος - Άγιοι Πάντες - Κρυονέρι - Αμπελώνας

18:00-01:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

26/04/2023

Τσαμαντάς - Βαβούρι - Λιάς - Λίστα- Κουρεμάδι- Κεφαλοχώρι - Μηλέα - Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.

08:00-15:00

ΠΕΜΠΤΗ

27/04/2023

Γεροπλάτανος-Πηγαδούλια - Άγιος Αρσένιος-Σμπόκια - Κυπάρισσος-Παλαιοχώρι–Δονάτος – Γολά - Ροδοστίβα.

18:00-01:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

28/04/2023

Αετός - Άνω Παλαιοκκλήσι - Κάτω Παλαιοκκλήσι - Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.

08:00-15:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

29/04/2023

Πολύδροσο - Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα - Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή –Λεπτοκαρυά

08:00-15:00Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα