06/04/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας από το νέο Δήμαρχο Σουλίου Γ. Καραγιάννη: "Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δημοτών"

Ιουνίου 04, 2019 0

Με αφορμή τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών και την επικράτηση του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, ο Γιάννης Καραγιάννης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδημότες μου, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα μας και το πρόσωπο μου.
Η νίκη της Δημοτικής Ομάδας Συνεργασίας, ήταν μια καθαρή εντολή για συγκλήσεις, συνθέσεις και συνεργασίες.
Την εντολή αυτή θα την κάνουμε πράξη, επιδιώκοντας συνεργασία σε όλα τα θέματα με όλες τις παρατάξεις, έτσι ώστε ο Δήμος Σουλίου να αποκτήσει τη ρότα που ονειρευόμαστε.
Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δημοτών μας, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.
Όλοι μαζί, θα εργαστούμε σκληρά έτσι ώστε να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες δεσμεύσεις, από ΟΛΕΣ τις προγραμματικές θέσεις, ΟΛΩΝ των παρατάξεων.
Συγχαρητήρια στις παρατάξεις “Τόπος Αξιών”, “1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας”, “Δύναμη Ελπίδας” και “Λαϊκή Συσπείρωση” και στους κ.κ Νικόλα Κάτσιο, Νίκο Αθανασίου, Νίκο Γώγο και Ηλία Κουτσή.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κάνεις. Πάμε όλοι μαζί για να κάνουμε το Δήμο Σουλίου τον Δήμο των Ονείρων μας"
Συνέχεια...

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ: Τα αποτελέσματα σε όλα τα εκλογικά τμήματα στο β γύρο

Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη

Ιουνίου 04, 2019 0

Την Κυριακή 26 Μαΐου η Θεσπρωτία αναδείχτηκε πρωτοπόρα για μία ακόμη φορά, στη σαρωτική νίκη του συνδυασμού «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με Περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Καχριμάνη. 
Τιμητική επιλογή, που αναδεικνύει τη διαχρονικότητα των μεταξύ μας δεσμών, ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. 
Εκφράζω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ προς όλες και όλους τους Θεσπρωτούς, για τη μεγαλειώδη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. 
Σε όλους τους υπαλλήλους της Π.Ε Θεσπρωτίας των Δήμων και των εφορευτικών επιτροπών για την άψογη και άοκνη εργασία τους, ώστε να φέρουν εις αίσιο πέρας την πραγματικά δύσκολη εκλογική διαδικασία. 
Συγχαίρω από καρδιάς όλες και όλους τους υποψήφιους εκλεγμένους και μη στις δύο βαθμίδες της αυτοδιοίκησης για τον κόσμιο προεκλογικό αγώνα. 
Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ-συνεργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και για ένα καλύτερο αύριο της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου.
Συνέχεια...

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου

Ιουνίου 04, 2019 0

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους δημότες Ηγουμενίτσας που εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους ακόμη μια φορά, το συνδυασμό μας "ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ". Η νίκη αυτή αποτελεί νίκη των δημοτών, γιατί πίστεψαν σε εμάς και στο όραμά μας για έναν ισχυρό Δήμο Ηγουμενίτσας. 
Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα με υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους που πλαισίωσαν το συνδυασμό μας και τον οδήγησαν στη νικηφόρα του πορεία. Οι δεσμοί μου με όλους, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, ήταν και συνεχίζουν να είναι στενοί, αφού μας συνδέουν κοινοί αγώνες, κοινές προσπάθειες και αγωνίες για την ανάπτυξη και το μέλλον αυτού του τόπου. Τους ευχαριστώ όλους θερμά. 
Στην προσπάθειά μας αυτή δεν επιθυμούμε να πορευτούμε μόνοι, αλλά με τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων, που είμαστε βέβαιοι ότι θα οδηγήσει σε καλύτερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα. 
Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε σχεδόν 5 χρόνια πριν και θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε πρόβλημα, σε κάθε γωνιά του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
Θα συνεχίσουμε ενωμένοι να κοιτάμε μπροστά με τις ίδιες αρχές που πορευτήκαμε μέχρι σήμερα και με την πίστη ότι θα δημιουργήσουμε ένα φωτεινό αύριο για όλους μας! 
Σας ευχαριστώ! 
Ιωάννης Λώλος 
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Συνέχεια...

Ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας Ντίνου Ρέβη

Ιουνίου 04, 2019 0

Αγαπητοί Συμπολίτες μου 
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους και μοιραστήκαν μαζί μου την αγωνία αυτού του εκλογικού αγώνα. 
Σε όλη αυτή την πορεία προς την κάλπη, έκανα πολλές γνωριμίες και είδα στα ματιά των συμπολιτών μου τις ίδιες αγωνίες που εκφράζω κι εγώ για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. 
Οι ψήφοι που μου δώσατε μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω με την οικογένεια μου! Δυστυχώς για να μπορέσεις να προχωρήσεις παραπάνω εκτός από τους αγνούς συμπολίτες και φίλους πρέπει να τα έχεις καλά και στους ανάλογους μηχανισμούς, κομματικούς και μη …δεν φτάνουν μόνο οι γνωριμίες ή η απλή συμπάθεια! 
Είμαι υπερήφανος για τον τίμιο αγώνα που έκανα χωρίς να δώσω δικαιώματα σε κανένα και χωρίς να μπω σε κανένα καλούπι ..εκφράζοντας τα πιστεύω αρκετών συμπολιτών μου και έχοντας ένα όραμα για την πανέμορφη πόλη στην όποια ζούμε. Πολλά συγχαρητήρια στους εκλεγμένους Δημοτικούς Σύμβουλους και πάνω από όλους στο Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο για τον αγώνα του και του εύχομαι να υλοποιήσει τα έργα που τρέχουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Συνέχεια...

Ευχαριστήριο μήνυμα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας Ναπολέοντα Τσάνη

Ιουνίου 04, 2019 0

Φίλες και φίλοι, 
Φτάνοντας στο τέλος αυτής της υπέροχης διαδρομής - της προεκλογικής πορείας, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στους συνταξιδιώτες μου συμπολίτες οι οποίοι, άλλοι συμπορεύτηκαν εξ αρχής, άλλοι συναντηθήκαμε και γνωριστήκαμε στην πορεία, αλλά σε όλους όσοι με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. 
Θεωρώ πως κάναμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα. 
Ειδικά ευχαριστώ όσους ταξίδεψαν από μακριά για να στηρίξουν τόσο εμένα αλλά και το Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο τον οποίο ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής» και τον συγχαίρω για την επανεκλογή του. 
Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους συνυποψηφίους που οι Δημότες επέλεξαν με την ψήφο τους ως Δημοτικούς Σύμβουλους του Δήμου μας. 
Σε ατομικό επίπεδο, κρατώ τις φιλίες που ενισχύθηκαν και αναπτύχθηκαν κατά την πορεία αυτή και σας διαβεβαιώνω ότι τόσο η παρουσία μου, όσο και το ενδιαφέρον μου για τον Δήμο και τους συμπολίτες μου θα είναι διαρκές. 
Δηλώνω παρών. 
Ναπολέων Τσάνης του Αθανασίου 


Συνέχεια...

Ευχαριστήριο μήνυμα της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Μάγδας Τάτση

Ιουνίου 04, 2019 0

Αισθάνομαι απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στις 977 Θεσπρωτές και Θεσπρωτούς για την τιμή που μου έκαναν και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Συνεχίζω τη διαδρομή μου με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό κριτήριο το κοινό καλό! Συνέχεια...

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώτη Παργανά

Ιουνίου 04, 2019 0

Με το πέρας της προεκλογικής διαδρομής θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο τις φίλες όσο και τους φίλους που με στήριξαν. Ευχαριστώ επίσης το δήμαρχο Ιωάννη Λώλο που με έβαλε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ". 
Οι 545 ψήφοι που έλαβα δεν ήταν αρκετοί για να με εκλέξουν δημοτικό σύμβουλο αλλά ήταν η αρχή για να αποκτήσω μια σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς που με στηρίξατε. Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όσους εκλέχτηκαν. Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σας καλώ να δώσουμε από κοινού την μάχη για τις κρίσιμες ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. 
Σας ευχαριστώ και πάλι
Συνέχεια...

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ηγουμενίτσα την Πέμπτη 6/6 από το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος