09/17/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 20-21 Σεπτεμβρίου το 3ο Πολιτικό - Πολιτιστικό Φεστιβάλ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας

Ηγουμενίτσα: Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του χαμένου φακέλου από το ΚΕΠ (BINTEO)

Σεπτεμβρίου 17, 2019 0
Ηγουμενίτσα: Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του χαμένου φακέλου από το ΚΕΠ (BINTEO)
Στο Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Ηγουμενίτσας το απόγευμα της Δευτέρας 16/9, ήρθε το θέμα που ανέδειξε η εφημερίδα μας, σχετικά με το φάκελο που χάθηκε μυστηριωδώς από το ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας, που περιείχε έγγραφα σχετικά με την έκδοση ΑΜΚΑ πολιτών. Δύο από τους επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι κ.κ. Γιάννης Γόγολος και Δώρης Δήμας ζήτησαν εξηγήσεις για την περίεργη αυτή υπόθεση από το Δήμαρχο. 
Στην απάντησή του ο Δήμαρχος κ. Λώλος, απέφυγε να δώσει εξηγήσεις και ζήτησε "χαμηλούς τόνους για το θέμα για το καλό του Δήμου"...! Μήπως να τους έλεγε ευθέως να το κουκουλώσουν; Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι η δημοτική αρχή ερευνά το θέμα και έχει ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις από την Προισταμένη του ΚΕΠ η οποία και απάντησε εγγράφως (ακούτε κυρία προισταμένη;;) και ότι θα συνεχιστεί η έρευνα, γενικώς και αορίστως.
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων για το θέμα και την τοποθέτηση του Δημάρχου, ο οποίος ήτανε φανερά αμήχανος!

Υ.Γ. Λίγη ώρα πριν το δημοτικό συμβούλιο η Προισταμένη του ΚΕΠ, κα. Καπνίση σε μια ακατανόητη ενέργεια έστειλε εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας στον εκδότη της εφημερίδας μας, Κων/νο Τσώνη για το επίμαχο δημοσίευμα. Προφανώς κάτι παρεξήγησε η κα. Καπνίση. Ενώ εμείς θέταμε ερωτήματα προς το Γενικό Γραμματέα του Δήμου και κυρίως προς τον ίδιο το Δήμαρχο ο οποίος είναι ο πολιτικός προιστάμενος όλων, ενοχλήθηκε η ίδια, χωρίς να αναφέρουμε πουθενά ότι φέρει κάποια ευθύνη, ούτε της απευθύνουμε κάποιο ερώτημα. Πραγματικά, ανεξήγητη η στάση της. Την απάντηση βέβαια, θα τη λάβει σύντομα...!


Συνέχεια...