07/08/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Β. Γιόγιακας: «Συνεχίζω με όλες μου τις δυνάμεις...» - Αυτό φοβόμαστε...!!!

Μήνυμα Μάριου Κάτση για τις εκλογές

Ιουλίου 08, 2019 0
Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους Θεσπρωτούς/ες, που με τίμησαν με την ψήφο τους, αναθέτοντάς μου το καθήκον να τους εκπροσωπήσω, ως Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον όμορφο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε όλες αυτές τις μέρες, φέρνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ψηλά στο νομό με ποσοστό 31,57%.
Εύχομαι καλή και παραγωγή θητεία στον επανεκλεγέντα, κυβερνητικό Βουλευτή του νομού μας, κ. Βασίλη Γιόγιακα. 
Από την πλευρά μου δηλώνω πως θα συνεχίσω απρόσκοπτα να εργάζομαι για το καλό του τόπου μας και τη διαφύλαξη όσων με κόπο και θυσίες κατέκτησε ο λαός μας. 
Θα ασκήσω υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, υπερασπιζόμενος όσα ήδη έχουμε δρομολογήσει για το νομό μας, ώστε να μην ανασχεθούν, αλλά να ολοκληρωθούν, πηγαίνοντας τη Θεσπρωτία πολλά βήματα μπροστά.

Σας ευχαριστώ. 
Μάριος Κάτσης
Συνέχεια...

Πόσους σταυρούς πήρανε οι υποψήφιοι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία

Ιουλίου 08, 2019 0
Απομένοντας μόνο 1 από τα 172 κλογικά τμήματα για καταμέτρηση, το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει τη σταυροδοσία των υποψήφιων βουλευτών. Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι στα δύο μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μεγάλος αρθμός ασταύρωτων ψηφοδελτίων. Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα επίσημη ενημέρωση η σταυροδοσία έχει ως εξής:
Σε λίγη ώρα θα δημοσιεύσουμε την τελική σταυροδοσία όλων των υποψηφίων όλων των κομμάτων!
Συνέχεια...

Β. Γιόγιακας: «Συνεχίζω με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του»

Ιουλίου 08, 2019 0

Ο επανεκλεγείς βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Σήμερα η Θεσπρωτία έστειλε το δικό της, ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, δίνοντας μια μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία.
Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας, κι ευχαριστώ ολόψυχα όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.
Τους δίνω τον λόγο μου ότι θα συνεχίσω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του! Με ανθρωπιά, εντιμότητα και ειλικρίνεια.
Ξεκινά ένας δύσκολος αλλά ωραίος αγώνας, που μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συνεργάτες μου, στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου για την αγάπη και τη στήριξή τους!».
Συνέχεια...

Γιόγιακας - Κάτσης: Συνεχίζουνε μαζί...! Επανεξελέγησαν οι δύο βουλευτές Θεσπρωτίας

Ιουλίου 08, 2019 0
Την κοινή τους κοινοβουλευτική διαδρομή συνεχίζουνε οι δύο βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης. Οι δυο τους εξελέγησαν πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 βουλευτές Θεσπρωτίας και επιβεβαίωσαν την εκλογή τους το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Τέσσερα χρόνια μετά, επανεξελέγησαν βουλευτές για την επόμενη τετραετία αν και με διαφορετικούς ρόλους, δεδομένου ότι ο μέχρι σήμερα αντιπολιτευόμενος βουλευτής Β. Γιόγιακας γίνεται κυβερνητικός και αναλαμβάνει ευθύνες και έρχεται η ώρα του Μάριου Κάτση να του θέτει ερωτήματα και να του ασκεί έλεγχο για το κυβερνητικό έργο στη Θεσπρωτία. Όπως και να χει πάντως, οι Θεσπρωτοί θα τους απολαμβάνουν να χορεύουν χέρι χέρι στα πανηγύρια για μια ακόμη τετραετία...!

ΕΛΑΒΑΝ
Βασίλης Γιόγιακας:  8.756
Μάριος Κάτσης:       4.891
Συνέχεια...

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Τα τελικά αποτελέσματα στη Θεσπρωτία (Όλα τα κόμματα)