11/23/20 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Εξολοκλήρου στο Δήμο Ηγουμενίτσας το κτίριο του πρώην Κέντρου Υγείας;;;

Νοεμβρίου 23, 2020 0
Εξολοκλήρου στο Δήμο Ηγουμενίτσας το κτίριο του πρώην Κέντρου Υγείας;;; 

Ευχαριστίες Βασίλη Γιόγιακα προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την παραχώρηση του πρώην κτιρίου του Κ.Υ. στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε ο Βασίλης Γιόγιακας προς τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ιωάννη Καρβέλη για την παραχώρηση προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας με σκοπό τη στέγαση υπηρεσιών του.
«Ευχαριστούμε τον κύριο Καρβέλη για το “πράσινο φως” που έδωσε σχετικά με την παραχώρηση στον Δήμο του κτιρίου του πρώην Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας. Αναμένουμε την τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας προκειμένου ένα δημόσιο ακίνητο να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών της πόλης μας».

Αυτό που δεν έκανε σαφές ο βουλευτής Θεσπρωτίας είναι αν το κτίριο θα παραχωρηθεί εξολοκλήρου στο Δήμο Ηγουμενίτσας.
Πριν λίγους μήνες (5 Ιουνίου) όταν επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης είχε ανακοινώσει ότι θα παραχωρηθεί από κοινού σε 3 διαφορετικούς φορείς: 
Στο Δήμο Ηγουμενίτσας για τη στέγαση δομών του, στο Υπουργείο Πολιτισμού, για τη στέγαση γραφείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων, όσο και στον ΕΟΠΥΥ για τη στέγαση γραφείων των ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας).

Μάλιστα όταν του ζητήθηκε από το Δήμο Ηγουμενίτσας να παραχωρηθεί εξολοκλήρου στο Δήμο, ο κ. Καρβέλης είχε απαντήσει οτι αυτό δε γίνεται, διότι είχε δώσει το λόγο του στην υπουργό Πολιτισμού κα. Μενδώνη...
Τελικά, θα μας εξηγήσει η κυβέρνηση και ο κυβερνητικός βουλευτής τι θα γίνει με το κτίριο; Θα μοιραστεί στα τρία ή θα δοθεί εξολοκλήρου στο Δήμο Ηγουμενίτσας, όπως είναι και το σωστό, δεδομένου ότι μπορεί να γίνει ευκολότερα η ανακαίνισή του και η διαχείρισή του;;
Συνέχεια...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Θεσπρωτός, γνωστός ως αρχηγός της «Εταιρείας Δολοφόνων» Χρήστος Παπαδόπουλος

Νοεμβρίου 23, 2020 0
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Θεσπρωτός, γνωστός ως αρχηγός της «Εταιρείας Δολοφόνων» Χρήστος Παπαδόπουλος

Ο Παπαδόπουλος διετέλεσε δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, ενώ υπήρξε και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όμως έγινε γνωστός σε όλη τη χώρα για την εγκληματική οργάνωση της οποίας ήταν αρχηγός. Όπως αποκαλύφθηκε το 1987, η «Εταιρεία Δολοφόνων» δολοφονούσε από το 1981 ηλικιωμένους για να τους αρπάξει την κληρονομιά. Έτσι, ο τότε 51χρονος από τον Πλάτανο Φιλιατών, καταδικάστηκε ως επικεφαλής της σε 25 χρόνια φυλάκισης. Αποφυλακίστηκε το 2009, σε ηλικία 73 ετών, όμως το 2011 επέστρεψε στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε για αρπαγή γυναίκας. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μετά την αποφυλάκισή του διέμενε στο Μενίδι. Εισήχθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και μετά από σύντομη νοσηλεία άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Διαβάστε τη δράση της οργάνωσης: «Εταιρεία Δολοφόνων». 

Σκότωναν ηλικιωμένους για να τους κληρονομήσουν. 
Αρχηγός τους ήταν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας και έλεγε ότι έκλεβε πλούσιους υπέρ των φτωχών. Τι απέγινε … Η εταιρεία δολοφόνων Ήταν εγκληματική οργάνωση, η οποία προσέγγιζε ηλικιωμένους και στη συνέχεια τους δολοφονούσε για να επωφεληθούν τα μέλη της από τις διαθήκες τους, τις οποίες πλαστογραφούσαν. Η δράση της αποκαλύφθηκε το Πάσχα του 1987. Ιθύνων νους της συμμορίας αυτής υπήρξε ο 51χρονος (τότε) δικηγόρος Χρήστος Παπαδόπουλος. Ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας, πρότυπο του επιτυχημένου πολίτη, πρώην δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών. Η εγκληματική οργάνωση στελεχώθηκε με άτομα κατάλληλα και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της, τα οποία θεωρούνταν και αυτά άνθρωποι καθημερινοί, οικογενειάρχες, χωρίς προηγούμενο ποινικό υπόβαθρο. 

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν στη συμμορία οι: 
-Βασίλειος Πλατανιώτης, δικαστικός επιμελητής. Εμφανιζόταν ως επίδοξος «γαμπρός» στις ηλικιωμένες κυρίες που ήταν στόχοι της οργάνωσης. Κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους ταυτόχρονα με την πρόσβαση στο σπίτι τους. Σε συνεννόηση με τον Παπαδόπουλο, μελετούσαν τις κινήσεις των θυμάτων και εκτελούσαν μεθοδικά το αποτρόπαιο έργο τους. -Ιωάννης Πάμπρης, εργολάβος. Ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε να εξαφανίζει τα πτώματα, ο «νεκροθάφτης» της συμμορίας. 
-Νικόλαος Πέππας, έμπορος. Ήταν ο υπαρχηγός του Παπαδόπουλου και μαζί κατέστρωναν τα σχέδια της εγκληματικής δραστηριότητας της «εταιρείας» τους. 
-Γεώργιος Ξανθόπουλος, θυρωρός. Ήταν ο «τσιλιαδόρος» της «εταιρείας». 
-Γεωργία Παπανικολάου, νοικοκυρά, σύζυγος δικαστικού επιμελητή, η οποία στο τέλος αποδείχθηκε πιο στυγνή εγκληματίας και από τον εμπνευστή της «εταιρείας». 

Το σχέδιο 
Η οργάνωση ξεκινούσε με την εύρεση θυμάτων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ειδικότερα, άτομα μεγάλης ηλικίας, με οικονομική επιφάνεια, χωρίς στενά συγγενικά πρόσωπα, που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας. Μετά τον εντοπισμό τους, περνούσαν στη φάση της προοδευτικής προσέγγισης των υποψηφίων θυμάτων με στόχο την απόκτηση της εμπιστοσύνης τους με διάφορα μέσα. Μόλις επιτύγχαναν το σκοπό τους, προχωρούσαν στην πλαστογράφηση των διαθηκών των ηλικιωμένων στόχων τους και, ακολούθως, στη θανάτωσή τους με τρόπο, που να μοιάζει φυσική κατάληξη. Στο τελικό στάδιο δημοσίευαν τις διαθήκες με τη βοήθεια του κυκλώματος συνεργατών που ήταν απαραίτητοι στην ολοκλήρωση των σχεδίων τους, όπως συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές και διάφοροι ψευδομάρτυρες. Η ποιότητα της παραχάραξης ήταν τέτοια που ακόμα και οι γραφολόγοι δεν κατάφεραν με την πρώτη ματιά να αντιληφθούν ότι οι επίδικες διαθήκες ήταν πλαστές και ως εκ τούτου δεν εξέφραζαν την τελευταία επιθυμία των θανόντων....

Συνέχεια...

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για πρόστιμα, καταστολή και την απεργία της 26ης Νοεμβρίου

Νοεμβρίου 23, 2020 0
Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για πρόστιμα, καταστολή και την απεργία της 26ης Νοεμβρίου 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ-ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες 
Κάθε μέρα που περνάει, αναδεικνύονται με τραγικό τρόπο, η τεραστίων διαστάσεων εγκληματικές ευθύνες της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Ενώ αυξάνονται καθημερινά οι θάνατοι και οι ασθενείς που έχουν ανάγκη από νοσηλεία σε μονάδες εντατικής θεραπείας η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο καταστολής και τρομοκράτης της πάλης των εργαζομένων και της νεολαίας. 
Αντί να προχωρήσει άμεσα στην επίταξη όλων των δομών του ιδιωτικού τομέα υγείας παζαρεύει με τους μεγάλοκλινικάρχες το ύψος της αποζημίωσης. 

Αντί να εντείνει τους ελέγχους στους χώρους δουλειάς που έχουν μετατραπεί σε εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού έχει κατεβάσει ρολά στις επιθεωρήσεις εργασίας. 

Αντί να προσλάβει γιατρούς για νοσηλευτές, να πάρει τα αναγκαία μέτρα προστασίας για να ανοίξουν τα σχολεία, προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις εργαζομένων και φοιτητών στην πόλη μας και σε όλη την επικράτεια επιβάλλοντας απλόχερα πρόστιμα (300 ευρώ) σε εργαζόμενους των 400 ευρώ, ανέργους και φοιτητές που παλεύουν και διεκδικούν το αυτονόητο: 
ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ 
Το όργιο καταστολής και αστυνομικής βίας στις εκδηλώσεις εορτασμού του Πολυτεχνείου βαραίνει εξολοκλήρου την κυβέρνηση η οποία φέρει στο ακέραιο την ευθύνη. 

Απαιτούμε εδώ και τώρα να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες και να διαγραφούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές. 
Οι αγώνες του λαού, για υγεία, δουλειά με δικαιώματα, ελευθερία δεν μπαίνουν στο γύψο. 
Η τρομοκρατία και κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και αυταρχισμού δεν θα περάσουν. 

Όλοι στη μάχη για την ΑΠΕΡΓΙΑ στις 26 Νοέμβρη. 

Η διοίκηση του ΕΚΘ 
21/11/2020
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Κι άλλη νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Δρέπανο...

Νοεμβρίου 23, 2020 0
Ηγουμενίτσα: Κι άλλη νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Δρέπανο...
Μια ακόμη νεκρή θαλάσσια χελώνα ξεβράστηκε νεκρή, χθες Κυριακή 22/11 στην παραλία του Δρεπάνου. Μια ακόμη περίπτωση νεκρής χελώνας (έχουμε χάσει το μέτρημα) και δε φαίνεται να έχει τελειωμό.

Οι θαλάσσιες χελώνες αποτελούν "απειλή" για τους ψαράδες και ειδικά για τις ιχθυοκαλλιέργειες καθώς προκαλούν ζημιές στα δίχτυα στην προσπάθειά τους για εξεύρεση τροφής.
Δεν παύει να πρόκειται για δολοφονία ζώων όμως και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Το να τις σκοτώνουν δεν είναι λύση. Και δεν ξέρουμε αν το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, μετά από τις δεκάδες περιπτώσεις θανάτωσης των χελώνων, έχει προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες...
Εκτός κι αν μας πουν ότι πεθαίνουν από κορωνοϊό...!!!
Συνέχεια...

Φιλιάτες: Χωρίς τράπεζες από το νέο έτος - Έρχεται η ανάπτυξη...

Νοεμβρίου 23, 2020 0
Φιλιάτες: Χωρίς τράπεζες από το νέο έτος - Έρχεται η ανάπτυξη...

Χωρίς τράπεζες θα είναι από το νέο έτος οι Φιλιάτες, καθώς μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα στην πόλη των Φιλιατών, χθες ανακοινώθηκε η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει και το υποκατάστημά της στην ακριτική περιοχή, το οποίο σημειωτέον λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες μόνο κάθε Πέμπτη.

Οι τοπικοί άρχοντες (Δήμαρχος, Βουλευτής) με επιστολές τους τις τελευταίες ημέρες προς τη Διοίκηση της Εθνικής τράπεζας απλώς έριξαν μερικές ...φωτοβολίδες για τα μάτια του κόσμου, δεδομένου ότι θεωρείται αδύνατον να κρατήσουν σε λειτουργία τα υποκαταστήματά τους, αφού έχουν αποφασίσει να κλείσουν καταστήματα και να οδηγήσουν σε "εθελούσια" έξοδο εκατοντάδες υπαλλήλους τους για να μειώσουν τα έξοδά τους και να αυξήσουνε τα κέρδη τους...

Κι όλα αυτά εν μέσω πανδημίας, όπου οι κάτοικοι των Φιλιατών θα είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στις τράπεζες της Ηγουμενίτσας, όπου καθημερινά σχηματίζονται ουρές από ταλαιπωρημένους Ηγουμενιτσιώτες για τις τραπεζικές τους συναλλαγές...

Όταν οι εκάστοτε κυβερνώντες μοίραζαν δισεκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία στις τράπεζες, χρησιμοποιούσανε το επιχείρημα ότι οι τράπεζες είναι οι πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας.  Άραγε τώρα που κλείνουνε οι τράπεζες, μπορούνε να μας εξηγήσουν πως θα έρθει αυτή η καταραμένη ανάπτυξη στην ακριτική περιοχή των Φιλιατών, χωρίς τους πυλώνες της ανάπτυξης; 
Μάλλον στον αναπτυξιακό τους χάρτη η πιο φτωχή και ακριτική περιοχή των Φιλιατών δεν περιλαμβάνεται.
Και ούτε περιμένουμε από τον κ. Γιόγιακα να αλλάξει τις εξελίξεις. Εδώ έκλεισε το ΤΕΙ και πουλιέται το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και η μισή Θεσπρωτία και δε μπόρεσε να παρέμβει, θα βάλει χέρι στις τράπεζες οι οποίες είναι κράτος εν κράτει;;; Αστεία πράγματα με σοβαρές όμως συνέπειες όμως για το Θεσπρωτικό λαό... 

Συνέχεια...

ΚΚΕ (μ-λ) Θεσπρωτίας: "Η Αστυνομία εκδικείται νέα παιδιά που συμμετείχαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο"

Νοεμβρίου 23, 2020 0
ΚΚΕ (μ-λ) Θεσπρωτίας: "Η Αστυνομία εκδικείται νέα παιδιά που συμμετείχαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο"
Κ.Ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ (μ-λ) 
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 

Ανακοίνωση – Καταγγελία – και …Υστερόγραφο 

Η αστυνομία αφού κινητοποίησε δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς με μηχανές και κλούβα, που τραμπούκιζαν, απειλούσαν, έσπρωχναν, τραβούσαν διαδηλωτές που συμμετείχαν ειρηνικά στην πορεία για το Πολυτεχνείο κρατώντας όλα τα μέτρα προστασίας, αφού κυνήγησε νεολαίους μέχρι τα σπίτια τους, με ομάδες αστυνομικών που καλούσαν επί ώρα να βγουν και να παραδοθούν ως κοινοί εγκληματίες, αφού έκανε 7 προσαγωγές και έβαλε πρόστιμα, συνεχίζει μέρες μετά την συγκέντρωση και πορεία , την χουντικής έμπνευσης επιχείρηση τρομοκράτησης και καλεί εγγράφως στο τμήμα όσους αγωνιστές δεν κατάφερε να συλλάβει για να παραλάβουν τα πρόστιμα! 

Με μια ψευδή ανακοίνωση για τον αριθμό των αγωνιστών που κατέβηκαν στο δρόμο για να τιμήσουν την επέτειο νομίζει ότι θα διαλύσει τις εντυπώσεις από το πρωτόγνωρο σκηνικό τρομοκρατίας που έστησε στην πόλη, κάνοντας ανθρώπους να βγουν στα μπαλκόνια τους και από τα μαγαζιά τους, 

Οι κλήσεις αγωνιστών και λαϊκών ανθρώπων στο τμήμα , οι προσαγωγές που προηγήθηκαν και τα πρόστιμα που πέφτουν, φτιάχνουν το τοπίο της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής σε όλη τη χώρα και στη Θεσπρωτία! Αποτελούν πρόκληση για το δημοκρατικό λαό της πόλης, ευθεία βολή στα λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, κατακτημένα με το αίμα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και δεν πρέπει να περάσουν! 

Η νεολαία και ο λαός, όχι μόνο δε θα μπουν στο γύψο, αλλά θα παλέψουν και θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους ακόμα και εκείνο για την ίδια τη ζωή! 
Η απεργία στις 26 Νοεμβρίου να αποτελέσει συνέχεια της απάντησης που έδωσε ο λαός μας μπροστά στην απαγόρευση. 

Υ.Γ. : Χαιρετίζουμε κάθε ανακοίνωση – καταγγελία, κάθε δημοκρατικού ανθρώπου, κάθε συλλογικότητας και οργάνωσης. Είναι πάντοτε αναγκαίες και ιδιαίτερα τώρα για το λαϊκό κίνημα. Όμως, ανακοινώσεις – καταγγελίες ‘τύπου ΣΥΡΙΖΑ’ και όχι μόνο, που βοήθησαν την κυβερνητική πολιτική με τα όλα τους ! να προχωρήσει στην απαγόρευση είναι προκλητικά υποκριτικές. Άλλωστε, προετοίμασαν το κλίμα είτε με την εναντίωση στη διαδήλωση (για δήθεν υγειονομικούς λόγους), είτε με συμβολικές πράξεις, είτε με παντελή απουσία καλέσματος. 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ 

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 

Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (23 - 29/11)

Νοεμβρίου 23, 2020 0
Θεσπρωτία: Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της εβδομάδας (23 - 29/11) 

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα 23 έως 29 Νοεμβρίου 2020 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου θα είναι τα ακόλουθα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

23/11/2020

Φοινίκι - Δάφνη - Άνω Ξέχωρο - Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινο Λιθάρι - Νεροχώρι-Κεραμίτσα - Αχουρία Κεραμίτσας - Μαλούνι - Αχουρία Μαλουνίου

08:00-15:00

ΤΡΙΤΗ

24/11/2020

Φανερωμένη - Γηρομέρι - Μαυρονέρι - Κάτω Ξέχωρο - Κερασοχώρι - Παλαμπάς - Άγιος Νικόλαος - Άγιοι Πάντες - Κρυονέρι - Αμπελώνας

18:00-01:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

25/11/2020

Τσαμαντάς - Βαβούρι - Λιάς - Λίστα- Κουρεμάδι- Κεφαλοχώρι - Μηλέα - Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.

08:00-15:00

ΠΕΜΠΤΗ

26/11/2020

Γεροπλάτανος-Πηγαδούλια - Άγιος Αρσένιος-Σμπόκια - Κυπάρισσος-Παλαιοχώρι–Δονάτος – Γολά - Ροδοστίβα.

18:00-01:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

27/11/2020

Αετός - Άνω Παλαιοκκλήσι - Κάτω Παλαιοκκλήσι - Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.

08:00-15:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

28/11/2020

Πολύδροσο - Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα - Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή –Λεπτοκαρυά

08:00-15:00


Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα