03/16/21 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Μονοψήφιος αριθμός κρουσμάτων και σήμερα στη Θεσπρωτία - 1.533 σε όλη τη χώρα με 59 θανάτους και 605 διασωληνωμένους

Μαρτίου 16, 2021 0
Μονοψήφιος αριθμός κρουσμάτων και σήμερα στη Θεσπρωτία - 1.533 σε όλη τη χώρα με 59 θανάτους και 605 διασωληνωμένους

Κρούσματα στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο, ανά Περιφερειακή Ενότητα
Π.Ε. Άρτας 4
Π.Ε Θεσπρωτίας 8
Π.Ε Ιωαννίνων 20
Π.Ε Πρέβεζας 7

Ανακοίνωση ΕΟΔΥ
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.533, εκ των οποίων 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 223.789 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. 1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 72 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.916 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 59, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 7.196 θάνατοι. Το 95.8% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 605 (68.1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 82.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.505 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 446 (ημερήσια μεταβολή -3.25%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 455 ασθενείς
Συνέχεια...

96 ενεργά κρούσματα στη Θεσπρωτία - 431 σε όλη την Ήπειρο

Μαρτίου 16, 2021 0
96 ενεργά κρούσματα στη Θεσπρωτία - 431 σε όλη την Ήπειρο

Εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid-19

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων για τα ενεργά κρούσματα Covid-19, η κατάσταση στην Ήπειρο διαμορφώνεται ως εξής:

Σύνολο Ενεργών κρουσμάτων: 431. 
Νοσηλεία 130 
Απομόνωση κατ΄ οίκον 301

Κατά Π.Ε.: 
Άρτα 68
Θεσπρωτία 96
Ιωάννινα 221
Πρέβεζα 46
Συνέχεια...

Ερώτηση προς Μητσοτάκη για παράνομο διορισμό στην ΕΥΠ Ηπείρου...

Μαρτίου 16, 2021 0
Ερώτηση προς Μητσοτάκη για παράνομο διορισμό στην ΕΥΠ Ηπείρου... 

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου - Ανάγκη διερεύνησης καταγγελλόμενου παράνομου διορισμού και προαγωγής υπαλλήλου στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στην Ήπειρο.

Την ανάγκη διερεύνησης καταγγελλόμενου παράνομου διορισμού και προαγωγής υπαλλήλου στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στην Ήπειρο, επισημαίνει η γραμματέας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό, κ. Κ. Μητσοτάκη και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτη.
Την ερώτηση συνυπογράφουν όλοι οι βουλευτές της Περιφέρειας Ηπείρου, Μ. Κάτσης, Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κ. Μπάρκας και Μ. Τζούφη, Αν. Τομεάρχης Παιδείας.

Ακολουθεί η ερώτηση:
κύριε Πρωθυπουργέ,

Με το από 6.3.2021 δημοσίευμα της, η Εφημερίδα των Συντακτών προέβη στην αποκάλυψη μίας φερόμενης ως παράνομης πρόσληψης ενός υπηκόου τρίτης χώρας – μη μέλους της Ε.Ε. στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. (https://www.efsyn.gr/.../284432_kroysma-aristeias-kai...)

Μάλιστα, με έκπληξη πληροφορούμαστε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος έχει αναλάβει επί Πρωθυπουργίας σας κι ενώ έχετε μεταφέρει στο πρόσωπό σας την εποπτεία της Ε.Υ.Π. διοικητική θέση ευθύνης στο νομό Ηπείρου, αν και είναι εντελώς αμφίβολο το αν διαθέτει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα κι ενώ το εν λόγω πόστο είναι κρίσιμο για την εθνική ασφάλεια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήκοος τρίτης χώρας εκτός Ε.Ε. φαίνεται να προσλήφθηκε στην Ε.Υ.Π. κατά παράβαση των όρων της σχετικής προκήρυξης το 2008.
Πρόκειται για την υπ’ αριθμ. 471.1/30/459543/25-6-08 προκήρυξη με την οποία προκηρύσσονταν εκατόν είκοσι (120) θέσεις πρόσληψης, μεταξύ των οποίων και 2 θέσεις ΔΕ7 μεταφραστών της αλβανικής γλώσσας.
Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων οριζόταν για το χρονικό διάστημα από 1 έως 10 Ιουλίου 2008. Στην παράγραφο 2 της προκήρυξης και στα γενικά προσόντα διορισμού, περιλαμβανόταν ο όρος ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ενώ για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, «θα πρέπει να έχουν παρέλθει πέντε (5) έτη από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων».
Στην αίτηση που θα έπρεπε να υποβάλουν οι υποψήφιοι υποχρεώνονταν να επισυνάψουν το βιογραφικό τους όπως και νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.
Στα απαραίτητα δικαιολογητικά διορισμού, συμπεριλαμβάνονταν ένα αντίγραφο ποινικού μητρώου, απολυτήριο Λυκείου (καθώς επρόκειτο για θέσεις Δ.Ε.) κι ένα πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α (όπου θα βεβαιωνόταν ότι ο υποψήφιος έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει νομίμως λάβει απαλλαγή).
Ανάμεσα στους υποψηφίους που κατέθεσαν τη σχετική αίτηση φαίνεται πως ήταν κι ένας ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε υπηρετήσει στο ελληνικό προξενείο των Τιράνων ως μεταφραστής.
Ο εν λόγω υποψήφιος, ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται με το δημοσίευμα, δεν φαίνεται να είχε πολιτογραφηθεί κατά τους όρους της προκήρυξης κατά τον κρίσιμο χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ώστε να μην διαθέτει περαιτέρω ούτε και αστυνομική ταυτότητα, ελληνικό διαβατήριο, ποινικό μητρώο ή πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης στην Ελλάδα, αλλά παρά ταύτα, στις 21 Απριλίου 2009, η αίτησή του έγινε δεκτή και ορκίστηκε ως υπάλληλος της Ε.Υ.Π..
Σήμερα, ο εν λόγω υπάλληλος φαίνεται να έχει αναλάβει επιτελική θέση ευθύνης στο κλιμάκιο της Ε.Υ.Π. στον νομό Ηπείρου αλλά και να περιφέρεται στα Ιωάννινα «διαφημίζοντας» στην τοπική κοινωνία την επιτελική θέση, την οποία φαίνεται πως με άλλου είδους και μη αξιοκρατικά κριτήρια του δώσατε, εκθέτοντας παράλληλα ανεπίτρεπτα την Υπηρεσία!

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:
1. Τί προτίθεστε να κάνετε για την εν λόγω καταγγελία; Θα διερευνηθεί το σύννομο της πρόσληψης του εν λόγω υπαλλήλου αλλά και της προαγωγής του σε μια τόσο κρίσιμη επιτελική θέση ευθύνης στην Ήπειρο; Θα προβείτε στη θέση του εν λόγω υπαλλήλου σε αργία/αναστολή άσκησης καθηκόντων, ως κατά νόμο προβλέπεται;
2. Θα διερευνηθούν και αποδοθούν οι κατά νόμο ευθύνες τόσο του ιδίου όσο και της Υπηρεσίας σε περίπτωση μη σύννομης πρόσληψής του;
3. Θα διερευνηθούν και αποδοθούν οι κατά νόμο ευθύνες σε περίπτωση μη σύννομης προαγωγής του σε θέση ευθύνης και μάλιστα σε ένα τόσο καίριο για την εθνική ασφάλεια πόστο ή μήπως η έλλειψη τυπικών προσόντων επί Πρωθυπουργίας σας δεν αφορά μόνο στον Διοικητή της Ε.Υ.Π. αλλά και στην Ε.Υ.Π. συλλήβδην;
4. Σε τί επίπεδο πληροφοριών είχε πρόσβαση ο εν λόγω υπήκοος τρίτης χώρας κατά τα καταγγελλόμενα; Θα διερευνηθεί σε κάθε περίπτωση η δράση του αλλά και η πιθανή διαρροή υπηρεσιακών θεμάτων εκ μέρους του, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα μόνο εχέμυθος ο εν λόγω καταγγελλόμενος δεν φαίνεται να είναι;
5. Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για την ενίσχυση του κλιμακίου της Ε.Υ.Π. στην Ήπειρο;


Oλόκληρη η ερώτηση ΕΔΩ:Συνέχεια...

Έξι διατελέσαντες Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας σε κοινή γραμμή για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Δρεπάνου

Μαρτίου 16, 2021 0
Έξι διατελέσαντες Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας σε κοινή γραμμή για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Δρεπάνου

Κοινή δήλωση για το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Δρεπάνου

Η πρόσφατη αμφισβήτηση, από τη διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε., του δικαιώματος του Δήμου Ηγουμενίτσας να μισθώσει τα καταστήματα του Δρεπάνου, μας αναγκάζει αφενός μεν να καταγγείλουμε την πράξη αυτή, αφετέρου δε να δηλώσουμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι το Δρέπανο και τα καταστήματα που κατασκευάστηκαν εκεί νομίμως με χρήματα των Δημοτών, ανήκαν και ανήκουν στο Δήμο Ηγουμενίτσας, ενώ ουδέποτε ως σήμερα, αμφισβητήθηκε το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς. Οποιαδήποτε προσπάθεια ακύρωσης αυτού του δικαιώματος, στρέφεται ευθέως ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου Ηγουμενίτσας και των Δημοτών του.

Ως εκ τούτου, καλούμε την Κυβέρνηση για την άμεση, συνολική και οριστική επίλυση του ζητήματος της χερσαίας ζώνης και ειδικότερα την άμεση απόδοση των τμημάτων που δεν απαιτούνται για λιμενικές δραστηριότητες στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Ηγουμενίτσα, 16 Μαρτίου 2021

Οι πρώην Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας

Πέτρος Λιάκος

Θωμάς Πάντος

Ανδρέας Νταής

Θωμάς Πιτούλης (Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας)

Γεώργιος Κάτσινος

Ιωάννης Λώλος (Δήμαρχος Ηγουμενίτσας)


Συνέχεια...

Αυτοκινητοπορεία το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Μαρτίου 16, 2021 0
Αυτοκινητοπορεία το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

EΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εργαζόμενες- οι, ανεργοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι την ώρα που στο Νομό μας και σε όλη τη χώρα η διασπορά του κορονοϊού τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, την ώρα που οι χώροι εργασίας στο νομό μας έχουν μετατραπεί σε εστίες μετάδοσης (σούπερ μάρκετ, λιμάνι, ταχυμεταφορές, δημόσιες υπηρεσίες), την ώρα που το νοσοκομείο Φιλιατών αδυνατεί πλέον να αντιμετωπίσει περιστατικά covid, την ίδια ώρα η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζει να μας κουνάει το δάχτυλο απειλητικά επικαλούμενη ξανά και ξανά την ατομική ευθύνη, αποποιούμενη τις δικές της εγκληματικές ευθύνες, αφού έναν χρόνο τώρα δεν προχώρησε στη λήψη κανενός ουσιαστικού μέτρου προστασίας της υγείας και της ζωής μας.

Συναδέλφισες – οι, ένας χρόνος πανδημίας. Ένας χρόνος που για μας πολλαπλασιάστηκαν τα βάσανα και η ταλαιπωρία σε αφάνταστο βαθμό. Ζήσαμε και ζούμε έχοντας το φόβο όχι μόνο του κορονοϊού αλλά και μιας απλής αρρώστιας αφού τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία αντιμετώπισης μιας νόσου, ζήσαμε και ζούμε το φόβο της ανεργίας, της απλήρωτης εργασίας, της περικοπής όσων δικαιωμάτων μας έχουν απομείνει.

Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση και οι παρατρεχάμενοι της όχι μόνο κλείνουν τα αυτιά τους στα αιτήματα των υγειονομικών και των Σωματείων τους, όχι μόνο αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής μας, αλλά έχει επιδοθεί σ΄ένα όργιο τρομοκρατίας και καταστολής σε όλους όσους διεκδικούν, οργανώνουν, βγαίνουν στον δρόμο. Είναι πλέον ολοφάνερο και στον πλέον αδαή, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγουν ξανά αλώβητοι από την νέα κρίση που επιταχύνθηκε λόγω της πανδημίας οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, φορτώνοντας για άλλη μια φορά τα βάρη της στις δικές μας πλάτες. Αυτόν τον στόχο υπηρετούν τα εκατοντάδες αντεργατικά – αντιλαϊκά νομοσχέδια που δώδεκα μήνες τώρα ψηφίζονται στην βουλή, αυτόν τον στόχο υπηρετεί η επιχείρηση φίμωσης του λαού με αφορμή την πανδημία και η ένταση της κρατικής τρομοκρατίας, της καταστολής και της αστυνομοκρατίας. Δεν θα τους περάσει! Το Ε.Κ.Θ., το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων, συνεχίζουμε τον αγώνα για να μην πληρώσουμε ξανά εμείς την κρίση και την πανδημία, να μην περάσει το κλίμα αστυνομοκρατίας και κρατικού αυταρχισμού που είναι νύχι κρέας με την αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, οργανωμένα, αγωνιστικά, ταξικά, να απαντήσουμε στον νέο γύρο επίθεσης που δεχόμαστε, να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας χωρίς καμία αποζημίωση.

· Μέτρα προστασίας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς

· Στήριξη του εισοδήματος και των δικαιωμάτων μας

· Καμία περιστολή των συνδικαλιστικών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Σάββατο 20 Μάρτη ώρα 12.00 οργανώνουμε αυτοκινητοπορεία στην Ηγουμενίτσα με αφετηρία το ΠΑΝΘΕΟΝ. Η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν οργανωμένος αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας μας, των δικαιωμάτων μας, της ζωής μας.

15-03-2021
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Συνέχεια...

Βασίλης Γιόγιακας: "Να ενταχθούν εκπαιδευτές και σχολές οδήγησης στα μέτρα στήριξης"

Μαρτίου 16, 2021 0
Βασίλης Γιόγιακας: "Να ενταχθούν εκπαιδευτές και σχολές οδήγησης στα μέτρα στήριξης"

Ερώτηση στη Βουλή και επικοινωνία με Γ. Κεφαλογιάννη

Την ένταξη των σχολών οδήγησης στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας σημειώνει ότι οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κλάδου εκπαιδευτών σχολών οδήγησης εμφάνισαν αυξημένο κύκλο εργασιών το 2020 σε σχέση με το 2019 - κατά το μεγαλύτερο διάστημα του οποίου δε λειτουργούσαν - με αποτέλεσμα να μη δύνανται να ενταχθούν σε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, όπως είναι η Επιστρεπτέα Προκαταβολή και άλλα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης. Ερωτά, επομένως, τους δύο Υπουργούς αν θα εξαιρέσουν τις σχολές οδήγησης από την προϋπόθεση μείωσης του κύκλου εργασιών ώστε να μπορούν να ενταχθούν στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που παραμένουν υποχρεωτικά κλειστές. Για το ζήτημα που έχει προκύψει ο Βασίλης Γιόγιακας είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη. Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
Προς τους:

κ. Υπουργό Οικονομικών

κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών
ΘΕΜΑ: «Ένταξη των σχολών οδήγησης στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων»
Από το 2016 και για μια τριετία ο κλάδος των εκπαιδευτών σχολών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής λειτουργούσε με παρατεταμένα διαστήματα διακοπής εξαιτίας των απεργιών των εξεταστών υποψηφίων οδηγών. Το δε πρώτο 10μηνο του 2019 οι σχολές οδήγησης είχαν παύσει τη λειτουργία τους λόγω ανεφάρμοστου νόμου που είχε ψηφίσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Κατά συνέπεια, οι εν λόγω επιχειρήσεις εμφάνισαν αυξημένο κύκλο εργασιών το 2020 σε σχέση με το 2019 με αποτέλεσμα να μη δύνανται να ενταχθούν σε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, όπως είναι η Επιστρεπτέα Προκαταβολή και άλλα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης.
Καθώς ο σχολές οδήγησης περιλαμβάνονται στις επιχειρήσεις οι οποίες παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή από τον περασμένο Νοέμβριο, είναι αναγκαία η εξαίρεσή τους από την προϋπόθεση της μείωσης του κύκλου εργασιών με έτος αναφοράς το 2019 και η ένταξή τους στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων των οποίων η λειτουργία έχει υποχρεωτικά ανασταλεί.
Κατόπιν τούτων ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
Εάν προτίθενται να εξαιρέσουν τις σχολές οδήγησης από την προϋπόθεση μείωσης του κύκλου εργασιών λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών λειτουργίας του κλάδου τα αμέσως προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να μπορούν να ενταχθούν στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που είναι κλειστές με κρατική εντολή.
Συνέχεια...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα σε διάφορες περιοχές της Θεσπρωτίας

Θεσπρωτία: 12 πρόστιμα χθες για μάσκες και μετακινήσεις

Μαρτίου 16, 2021 0
Θεσπρωτία: 12 πρόστιμα χθες για μάσκες και μετακινήσεις

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (15-03-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (65) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:

56 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους 300 ευρώ, ως εξής:
· 13 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 9 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 17 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 17 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

9 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους 300 ευρώ, ως εξής:
· 3 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 3 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα