11/25/22 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Παραμυθιά: Συνεχίζεται σήμερα κι αύριο ο "Θεατρικός Νοέμβρης"

Νοεμβρίου 25, 2022 0
Παραμυθιά: Συνεχίζεται σήμερα κι αύριο ο "Θεατρικός Νοέμβρης"

Και ο Θεατρικός Νοέμβρης συνεχίζεται... συνεχίζεται και έχει φωνή, φωνή δυνατή, και μαζί με την οικοδέσποινα ΘΕΑΤΌ

Σας ΚΑΛΕΊ

Την προσεχή Παρασκευή στις 21:00 και το Σάββατο στις 19: 00 στην παράσταση της ΘΕΑΤΟ, με το γενικό τίτλο "15 λεπτά Ζωές" ...

Μια παράσταση με πέντε διαφορετικές θεατρικές - λογοτεχνικές ιστορίες, με πέντε διαφορετικά κείμενα, καταξιωμένων και γνωστών δημιουργών - λογοτεχνών..
Κοινός παρονομαστής και των πέντε κειμένων, οι ανθρώπινες συμπεριφορές και ανθρώπινοι χαρακτήρες, όπως:

Αυτές απέναντι στην μοναξιά της τρίτης ηλικίας και η πιθανή έως βεβαία εκμετάλλευση αυτών που φτάνει στα όρια ενός ιδιότυπου ρατσισμού, η απομόνωση ικανής μερίδας συνανθρώπων μας, με προφανή ευάλωτα χαρακτηριστικά αγγίζοντας κι εδώ τα όρια του ρατσισμού, όπως επίσης συμπεριφορές που αναπαράγουν στερεότυπικές αντιλήψεις με βάση την διάκριση των φύλων, συμπεριφορές που αναπαράγουν την κοινωνική καταπίεση, και όμοιες που καλλιεργούν επικίνδυνα και ανήθικα την ενδοοικογενειακή βία, σε όλες τις μορφές της, δηλαδή μέχρι και την ανθρωποκτονία...

Αξίζει λοιπόν ένα μικρό ανέβασμα, στην γραφική, όμορφη Παραμυθιά.. Άλλωστε μην ξεχνάμε, ότι μόνο ΚΕΡΔΟΣ μπορεί να έχει ο θεατής μιας Θεατρικής Παράστασης από μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, μέσα σε αυτή την περιρρέουσα κοινωνική παρακμή, αφού ομάδες σαν τη ΘΕΑΤΌ προσπαθούν να στήσουν πολιτιστικά και κοινωνικά αναχώματα, να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι αντίστασης και ελπίδας για το αύριο, απέναντι σε αυτήν την κοινωνική κατηφόρα, σ'αυτήν την ευτέλεια αξιών, σ'αυτήν την ΠΑΡΑΚΜΉ, σε όλους τους τομείς...

Ας συμπράξουμε λοιπόν όλοι, τουλάχιστον όσοι πραγματικά νοιάζονται, ας βοηθήσουμε όλοι σε αυτή τους την προσπάθεια..
Αξίζει ο κόπος, να είστε βέβαιοι γι'αυτό...

"15 λεπτά Ζωές"
Σε κείμενα των: Σερέφα, Ντουραγκ, Ασίν, Χουσνή, Διβάνη, Αναγνωστάκη και σκηνοθεσία Γιάννη Δημάκα

Παίζουν: Άλκης Φάτσιος, Σωτηρία Καλλια, Μαρία Αναγνωστοπούλου-Δημάκα, Diana Athanasiou, Magda Apostolidi, Πόπη Πατσιούρα, Βάγια Φαρμάκη, Stamatina Tzakou, Nafsika Lts. 

Τη μουσική του έργου έχει συνθέσει ο μουσικός Γιώργος Ντάλλας. Παίζουν επί σκηνής οι μουσικοί: Γιώργος Νταλλας και Αλεξάνδρα Μπεζεβέγκη 

Σας περιμένουμε (οικ . ενίσχ. 3€)

Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Την Κυριακή τα εγκαίνια της έκθεσης χειροτεχνημάτων της ΦΛΟΓΑΣ

Νοεμβρίου 25, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Την Κυριακή τα εγκαίνια της έκθεσης χειροτεχνημάτων της ΦΛΟΓΑΣ

Για 30η συνεχόμενη χρονιά στην Ήπειρο (Ηγουμενίτσα) τα μετάξια, οι βελόνες και οι χρυσοκλωστες, δίνουν την μάχη τους στον αγώνα του παιδιού κατά του καρκίνου.

Οι γυναίκες της ΦΛΟΓΑΣ Ηπειρου, βελονιά τη βελονιά εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια βελονιές τις έκαναν πολύτιμα κεντήματα, έργα τέχνης, ανεκτίμητης αξίας.

Στην ετήσια έκθεση χειροτεχνημάτων Ηγουμενίτσας, με κάθε αγορά σας, συμβάλετε κι εσείς στην λειτουργία του «Σπιτιού των παιδιών της ΦΛΟΓΑΣ», που βρίσκεται στην Αθήνα, όπου φιλοξενούνται οικογένειες από όλη την Ελλάδα, για όσο διάστημα τα παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία, στα Ογκολογικα Τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας.

Στην έκθεση εκτός από τα κεντήματα θα βρείτε και πολλά αλλά είδη, όπως παραδοσιακά προϊόντα, χειροποίητα δωρα που κατασκευάζουν τα μέλη του Πολιτιστικου και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ», μαθητές σχολείων και ευαισθητοποιημενοι φίλοι της ΦΛΟΓΑΣ.

Από τις 27 Νοεμβρίου έως και 4 Δεκεμβρίου, θα μας βρείτε στο Πνευματικό Κέντρο Δηνου Ηγουμενίτσας, «ΠΑΝΘΕΟΝ».


Πληροφορίες 2665023280-27280
Γρηγορίου Λαμπράκη 6 Ηγουμενίτσα.
Εκπρόσωπος ΦΛΟΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 
Ελευθερία Κωτσιου
Συνέχεια...

"Ο Μαριούκος και το κινητό του" - Του Βαγγέλη Τσιρώνη

Νοεμβρίου 25, 2022 0
"Ο Μαριούκος και το κινητό του" - Του Βαγγέλη Τσιρώνη

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Μπροστά στη αγωνία τόσων και τόσων γονιών για τη λαίλαπα στην οποία έχει εξελιχθεί το κινητό για τα παιδιά, σκέφτηκα να γράψω ένα παραμυθάκι. Μήπως και έτσι είναι πιο πρόσφορο να τα πείσουμε και γλυτώσουν από αυτό το μεγάλο κακό που, δυστυχώς, φέρνει στη ζωή τους, πάντα με την ευθύνη των μεγαλυτέρων ημών, φυσικά. Το παραμύθι αυτό, με κάποιες μικρές παραλλαγές, έχει βραβευτεί και εκδοθεί, μαζί με άλλα, από γνωστό εκδοτικό Οίκο των Αθηνών.

Ο Μαριούκος και το κινητό του.

Πετούσε από χαρά ο δεκάχρονος Μαριούκος όταν τελικά οι γονείς του, του έκαναν τη χάρη και του αγόρασαν ένα ωραίο και σύγχρονο κινητό.

-Αφού έχουν όλοι οι φίλοι μου, εγώ γιατί να μην έχω; Δεν είμαι παιδάκι εγώ; Ζηλεύω.

Τέτοια τους έλεγε κάθε τόσο.

-Όμως δεν θα αφήσεις καθόλου τα μαθήματά σου, του ζήτησαν εκείνοι.

-Ξέρεις καμάρι μου, του μίλησε μελιστάλαχτα και η αγαπημένη του γιαγιά του, είναι επικίνδυνο το κινητό. Όσο ωραίο είναι, τόσο μεγάλους κινδύνους κρύβει για τα παιδιά.

-Όχι, όχι! Θα διαβάζω ακόμα πιο πολύ, τους υποσχέθηκε αυτός. Αφού το κινητό, συνέχισε, θα με βοηθάει να μαθαίνω πιο πολλά πράγματα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά μαθαίνεις μέσα από αυτό για όλο τον κόσμο! Σαν να έχεις μια ολόκληρη βιβλιοθήκη μαζί σου. Σε ένα κουτάκι! Και με ένα μόνο κλικ σου φανερώνονται όλα μπροστά σου! Κι όχι μόνο θα μαθαίνω, αλλά και θα ξέρετε κάθε στιγμή πού βρίσκομαι και τι κάνω, ώστε να μην ανησυχείτε. Μη φοβάσαι, γιαγιάκα μου. Δε θα με κάνει ό τι θέλει ένα κινητό. Εγώ θα το κάνω κι όχι αυτό!

Έτσι, τόσο ωραία και ώριμα που τους μιλούσε, δεν θα μπορούσαν να μην του ικανοποιήσουν τη μεγάλη του επιθυμία. Όμως, καθώς περνούσε ο καιρός, ο Μαριούκος όλο και πιο πολύ αφοσιωνόταν σ' αυτό το μικρό και παντοδύναμο μηχάνημα παρά στα μαθήματα. Και για να ξεγελάει τους γονείς του, κλεινόταν στο δωμάτιο και έπαιζε συνεχώς έχοντας το βιβλίο ανοιχτό. Δήθεν πως διάβαζε. Ξυπνούσε μάλιστα και τις νύχτες και έπαιζε κρυφά. Ακόμη και τους φίλους του είχε παρατήσει. Όταν εκείνοι τον καλούσαν να παίξουν στις αλάνες, όπως παλιότερα, αυτός τώρα τους απέφευγε.

-Δεν μπορώ, δεν μπορώ, τους έλεγε. Έχω πολύ διάβασμα.

-Μπράβο Μαριούκο μας, μπράβο παλικάρι μας, τον επιβράβευαν οι γονείς του, καθώς γύριζαν καθημερινά κατακουρασμένοι απ’ τη δουλειά και τον έβλεπαν πάντα με το βιβλίο δίπλα του.

Καθόλου δεν τους απασχολούσε πια.

Κι ο Μαριούκος έπαιζε, έπαιζε τόσο που, εκτός ότι κοιμόταν λίγο, πολλές φορές ξεχνούσε και να τρώει κανονικά. Και επειδή δεν του άρεζαν πια τα αγνά και χειροποίητα φαγητά που του ετοίμαζε καθημερινά η καλή γιαγιά του, παρήγγελλε απ' έξω νόστιμα και πικάντικα φαστ φουντ. Εξάλλου, πάντα είχε αρκετά χρήματα μαζί του που του άφηναν οι γονείς. Μάλιστα, δεν πέρασε πολύς καιρός και είχε βαρύνει αρκετά με τα πολλά κιλά που πήρε. Είχε χάσει πια την ωραία του κορμοστασιά!

Κάποια στιγμή, κι ενώ παθιαζόταν ώρες με το κινητό, άρχισε να ακούει μια παράξενη φωνή. Σα να ήταν αληθινή!

-Μπράβο Μαριούκο, του έλεγε. Παίζεις πολύ ωραία. Θα σε κάνω πρωταθλητή!

-Ωραία, έλεγε και ο ίδιος μέσα του ενθουσιασμένος. Θα γίνω σπουδαίος! Θα νικώ κάθε αντίπαλο!

Περνώντας ακόμη ο καιρός, δεν δεχόταν καμιά παρατήρηση των γονιών του. Ούτε και της καλής του γιαγιάς.. Κι όχι μόνο αυτό. Τους αγρίευε κιόλας!

-Αφήστε με ήσυχο! Ξέρω μόνος μου. Δε θέλω να μου μιλάτε!

Κι ενώ οι γονείς του με τις ατέλειωτες δουλειές και τα ταξίδια τους δεν είχαν καθόλου πια χρόνο να ασχοληθούν μαζί του, η γιαγιά, αν και ανήσυχη, τον δικαιολογούσε.

-Παιδί είναι, έλεγε. Έχει πολλά μαθήματα, θα του περάσει.

Τώρα καθοδηγητής πια του Μαριούκου ήταν εκείνη η παράξενη φωνή που του παρουσιαζόταν όλο και πιο συχνά. Κι ενώ το πάθος με το κινητό μεγάλωνε, η φωνή κάποια στιγμή, πήρε σάρκα και μορφή. Την έβλεπε κιόλας! Ήταν του μόνου φίλου του, του Μπάμπη. Μ' αυτόν έπαιζε πολλές φορές τις νύχτες με τα κινητά του ο καθένας από το σπίτι του. Έπαιζαν παράξενα παιχνίδια με φοβερές κραυγές, με όπλα, με μαχαίρια και φωτιές!

Κάποια μέρα, σε ένα διάλειμμα του σχολείου, όπως γυρόφερνε μόνος του στην αυλή, η μορφή του Μπάμπη φανερώθηκε μπροστά του.

-Έλα γρήγορα μαζί μου, του είπε φωναχτά, σα να τον διέταζε. Τώρα αμέσως!

Χωρίς να χάσει λεπτό, ο Μαριούκος έφυγε από την αυλή και την ακολούθησε γοργά. Τίποτε άλλο δεν σκέφτηκε. Έφευγε, έφευγε μέσα από τους δρόμους της πόλης και δε σταματούσε. Ούτε κοίταζε γύρω του, ούτε άκουγε! Ούτε έβλεπε το πλήθος των ανθρώπων που προσπερνούσε! Ακολουθούσε πάντα τη φωνή και τη μορφή του φίλου του. Όταν έφτασε έξω από την πόλη θέλησε λίγο να ξεκουραστεί.

-Όχι! Όχι! Δεν πρέπει καθόλου να καθίσεις! του ξαναμίλησε πιο άγρια τώρα.

Ο μικρός μαθητής άρχισε να τρέχει, να τρέχει χωρίς να ξέρει πού πηγαίνει. Έτρεχε, έπεφτε και ξανασηκωνόταν, ενώ η μορφή είχε εξαφανιστεί. Τώρα νόμιζε πως κάποιος άγριος και κακός πολεμιστής, από εκείνους που νικούσε στο παιγνίδι με το κινητό, τον κυνηγούσε από πίσω. Κάποια στιγμή πέφτει πάνω σε κοτρώνες και σουβλερά αγκάθια χωρίς να μπορεί να προχωρήσει πια. Διψούσε φοβερά.

-Νερό! Λίγο νερό! παραμιλούσε.

Ποιος να τον ακούσει;

Κοίταξε τότε με αγωνία γύρω του. Ήταν ένα μέρος άγνωστο και έρημο, ενώ κόντευε να νυχτώσει. Ταυτόχρονα ένιωθε φοβερούς πόνους στο γεμάτο μώλωπες σώμα του. Τα πόδια του ήταν πρησμένα και γεμάτα αίματα ενώ τα ρούχα και τα παπούτσια είχαν γίνει κουρέλια. Δεν αναγνώριζε τον εαυτό του.

-Πώς κατάντησα έτσι;, αναρωτιόταν.

Τότε θυμήθηκε τους γονείς και την αγαπημένη του γιαγιά, ενώ τον πήρε το παράπονο και έκλαιγε με αναφιλητά. Έκλαιγε και φώναζε με όση δύναμη του είχε απομείνει.

-Μαμάαα! Μπαμπάαα! Γιαγιά μουουου! Βοήθειααα!

Για καλή του τύχη οι γονείς, η γιαγιά του και οι αληθινοί φίλοι του δεν άργησαν να παρουσιαστούν μπροστά του. Τον έψαχναν αγωνιωδώς από την πρώτη στιγμή.

Τελικά ο Μαριούκος σώθηκε. Όταν συνήλθε καλά, αναγνώρισε το μεγάλο του λάθος.

-Το πάθος μου με το κινητό θα με κατέστρεφε, είπε πικρά μετανιωμένος...

Βαγγέλης Τσιρώνης
Φιλόλογος - Συγγραφέας
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τους εργαζόμενους του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

Νοεμβρίου 25, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου  για τους εργαζόμενους του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

ΨΗΦΙΣΜΑ Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηγουμενίτσας (απόφαση Δ.Σ. αρ. 138/2022)

Με δεδομένο ότι στο Δήμο Ηγουμενίτσας οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»:

α. εξυπηρετούν επί σειρά ετών, στο μέγιστο δυνατό βαθμό ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ανήμπορους πολίτες,

β. έχουν αναγνωριστεί γενικά ως υπηρεσία, από το κράτος, ΚΕΔΕ και φορείς, ως το σημαντικότερο πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των τελευταίων ετών.

γ. διαχειρίστηκαν την οικονομική και την υγειονομική κρίση με τις επακόλουθες επιπτώσεις τους, όσο το δυνατόν καλύτερα, όντας στη πρώτη γραμμή και

δ. Ο Δήμος εξασφάλισε την απρόσκοπτη καταβολή της μισθοδοσίας και την τακτοποίηση επιμέρους εργασιακών και οικονομικών τους θεμάτων και

ε. μένουν περίπου οι μισοί από αυτούς εκτός εργασίας, καθώς με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην σχετική προκήρυξη που εκδόθηκε, τους αφαιρείται η δυνατότητα χρήσης της ειδικής εμπειρίας, η οποία είναι και αυτή που τους συνδέει με την τοπική κοινωνία και τους ωφελούμενους και τους καθιστά αναντικατάστατους.

Με βάση τα ανωτέρω, ο Δήμος Ηγουμενίτσας:

- Καλεί την Κ.Ε.Δ.Ε. να ασκήσει πιέσεις με αποφάσεις της προς το Υπουργείο Εσωτερικών, για επιτάχυνση των διαδικασιών πρόσληψης σε οργανικές θέσεις των συμβασιούχων εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

- Καλεί το Υπουργείο Εσωτερικών για άμεση επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης του διορισμού των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και κατάταξής τους σε οργανικές θέσεις του εκάστοτε Δήμου, με βάση τους πίνακες διοριστέων που έχουν ήδη δημοσιευτεί σε ΦΕΚ εδώ και τρεις μήνες, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1796/τεύχος Γ/29-7-2022, ΦΕΚ 1866/τεύχος Γ/8-8-2022 και ΦΕΚ 2449/τεύχος Γ/28-9-2022).

- Υπογραμμίζει την ανάγκη αδιάλειπτης συνέχισης του προγράμματος, καθώς το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Συνέχεια...

Πήρε τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου…

Νοεμβρίου 25, 2022 0
Πήρε τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου…

Ο Δήμος Φιλιατών προ δύο ημερών μπορεί να επιτέθηκε προς κάθε κατεύθυνση με αφορμή τη σύλληψη αντιδημάρχου και πρώην εργαζόμενου για την εγκατάλειψη έξι κουταβιών..

Μπορεί να μίλησε για εκστρατεία παραπληροφόρησης…

Μπορεί να πανηγύρισε επειδή και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, αποφεύγοντας να αναφέρει και τους περιοριστικούς όρους..

Ένας από αυτούς ήταν να αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες του αντιδημάρχου για την διαχείριση των ζώων..

Και φυσικά ο Δήμαρχος με απόφασή του συμμορφώνεται με την εισαγγελική απόφαση.

Αφαιρεί λοιπόν από το συγκεκριμένο αντιδήμαρχο τις αρμοδιότητες για τα αδέσποτα ζώα και στο εξής αυτές θα ασκούνται από τον ίδιο το δήμαρχο..

Απομένει βέβαια να διευκρινιστεί τι θα συμβεί και με το βαρύτατο διοικητικό πρόστιμο!

Συνέχεια...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες

Διακοπή νερού λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη βόρεια είσοδο της Ηγουμενίτσας

Νοεμβρίου 25, 2022 0
Διακοπή νερού λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη βόρεια είσοδο της Ηγουμενίτσας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη βόρεια είσοδο της Ηγουμενίτσας, έχει διακοπεί η υδροδότηση σε διάφορα τμήματα της πόλης.

Εργαζόμαστε εντατικά για την άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με σιδερογροθιές, taser, πτυσσόμενα κλομπς και σπρέι πιπεριού...

Νοεμβρίου 25, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με σιδερογροθιές, taser, πτυσσόμενα κλομπς και σπρέι πιπεριού...

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη ενός 48χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, για παράβαση του Ν. 2168/1993 περί όπλων.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου από τα ανωτέρω στελέχη, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός, ως οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, κατείχε και μετέφερε με το παραπάνω όχημα, τα κάτωθι:

- έντεκα (11) πτυσσόμενες αστυνομικές ράβδους,

- έντεκα (11) σιδερογροθιές,

- οκτώ (08) φακούς-όπλα ακινητοποίησης μέσω ηλεκτρικού σοκ (taser) και

- σαράντα δύο (42) συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού).

Τα ανωτέρω όπλα βρέθηκαν εντός του φορτίου, ως ασυνόδευτα δέματα, με προορισμό το εξωτερικό, ενώ για όλα τα ανευρεθέντα, ο 48χρονος, δεν ήταν εφοδιασμένος με τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω όπλα, καθώς και το φορτηγό όχημα.
Συνέχεια...