04/05/22 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Νεκρή εντοπίστηκε 40χρονη στο Σκάνδαλο Παραμυθιάς

Απριλίου 05, 2022 0
Νεκρή εντοπίστηκε 40χρονη στο Σκάνδαλο Παραμυθιάς

Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας καθώς βρέθηκαν χάπια δίπλα της

Μια 40χρονη εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης στο Σκάνδαλο Παραμυθιάς.

Την 40χρονη εντόπισαν μέλη της οικογένειας της μέσα στην οικία της οι οποίοι και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς καθώς και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας λόγω ύπαρξης χαπιών δίπλα από το σώμα της. Η 40χρονη ήταν μητέρα 3 παιδιών.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της, αναμένεται να δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωάννινων.

Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει 80.060 πακέτα λαθραία τσιγάρα σε φύλλα αλουμινίου (+ΦΩΤΟ)

Απριλίου 05, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Είχε κρύψει 80.060 πακέτα λαθραία τσιγάρα σε φύλλα αλουμινίου (+ΦΩΤΟ)

Στη σύλληψη ενός 63χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση του άρθρου 155 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν. 2960/2001).


Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, με τη συνδρομή στελεχών της κινητής μονάδας ανίχνευσης ακτίνων X-RAY, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν, μεταξύ των εμπορευμάτων και συγκεκριμένα σε κρύπτες εντός ειδικά διαμορφωμένων φύλλων αλουμινίου, ένα εκατομμύριο εξακόσιες μία χιλιάδες διακόσια (1.601.200) τσιγάρα, ήτοι 80.060 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να φέρουν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, με σκοπό να μεταφερθούν παράνομα στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι των ανωτέρω κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των τριακοσίων τριάντα εννέα χιλιάδων ενενήντα οκτώ ευρώ (339.098,16€) ενώ από την ανάλυση των έως τώρα δεδομένων, η υπόψη κατασχεθείσα ποσότητα λαθραίων (πιθανόν παραποιημένων) τσιγάρων, επρόκειτο να διατεθεί στις παράνομες αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, με στόχο τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους διεθνών εγκληματικών δικτύων.

Η εν λόγω επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και τη δίωξη του λαθρεμπορίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η εν λόγω ποσότητα καπνικών προϊόντων καθώς και το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.
Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Παραλήφθηκαν από τη ΔΕΥΑΗ 4 νέα ημιφορτηγά 4x4

Απριλίου 05, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Παραλήφθηκαν από τη ΔΕΥΑΗ 4 νέα ημιφορτηγά 4x4

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας προχώρησε στην παραλαβή τεσσάρων (4) ημιφορτηγών 4χ4, στο πλαίσιο του έργου «Αντικατάσταση οχημάτων με νέα ενεργειακά, αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών» του Ε.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 1.252.896,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η παραλαβή των νέων οχημάτων αποτελεί μέρος της συνολικής προμήθειας ενεργειακώς αποδοτικότερων οχημάτων, με τα οποία θα εξοπλιστεί η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας. Οι βελτιωμένες προδιαγραφές των νέων οχημάτων θα οδηγήσουν σε μείωση στην κατανάλωση καυσίμων, στο λειτουργικό κόστος, αλλά και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά:

«Η παραλαβή των νέων οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Η. ευθυγραμμίζεται με τον δεσμευτικό στόχο που έχουμε θέσει ως δημοτική επιχείρηση, για την υιοθέτηση περιβαλλοντικών κριτηρίων σε κάθε τομέα, αγαθών ή υπηρεσιών.

Αποβλέποντας σε μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον οικονομία και συνεκτιμώντας το κόστος κύκλου ζωής και της σχέσης ποιότητας-τιμής, ενεργοποιούμε πράσινες πολιτικές εξοικονόμησης πόρων και κάνουμε πράξη την καθαρή κινητικότητα».
Συνέχεια...

Τα κρούσματα σήμερα Τρίτη στη Θεσπρωτία

Απριλίου 05, 2022 0
Τα κρούσματα σήμερα Τρίτη στη Θεσπρωτία

Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων στην Ήπειρο
ΠΕ Άρτας 72
ΠΕ Θεσπρωτίας 43
ΠΕ Ιωαννίνων 247
ΠΕ Πρέβεζας 76
Συνέχεια...

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για την απεργία της 6ης Απριλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Απριλίου 05, 2022 0
Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για την απεργία της 6ης Απριλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Όλοι στην πανελλαδική απεργία Τέταρτη 6 Απρίλη!
Όλοι στη συγκέντρωση στις 10πμ στην Πλ. Δημαρχείου - Ηγουμενίτσα.

Καμιά εμπλοκή-καμιά συμμετοχή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!

Όλοι στον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια και στην φοροληστεία, για την υπεράσπιση του εργατικού - λαϊκού εισοδήματος.

Για Συλλογικές Συμβάσεις με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς.

Η ασφυκτική κατάσταση που δημιουργείται για το λαό μας, τα επικίνδυνα μονοπάτια που βαδίζουμε με τις πολεμικές αναφλέξεις και τη συμμετοχή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία με αποστολή πολεμικού υλικού, αξιοποίηση των αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων και προετοιμασία αποστολής εκστρατευτικού σώματος, απαιτεί αγωνιστική απάντηση. Να μην πληρώσει ο εργαζόμενος λαός τον πόλεμο. Να μη βρίσκεται στη γωνία θεατής και να ματώνει για τα κέρδη των αφεντικών.

Η απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας και ο πόλεμος στο έδαφος της Ουκρανίας είναι αποτέλεσμα του σκληρού ανταγωνισμού ΗΠΑ/ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ρωσίας για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων κάθε χώρας, για την αναβάθμιση τους στο ευρύτερο πεδίο των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων για τον έλεγχο αγορών, πλουτοπαραγωγικών πηγών και διαύλων.

Οι εξελίξεις αυτές δεν είναι αποκομμένες από τις απαιτήσεις της εγχώριας αστικής τάξης της οποίες η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ με κάθε τρόπο τρέχουν να εκπληρώσουν.

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιτάχυνε, στο δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων, για την προώθηση των αντιλαϊκών κατευθύνσεων της «πράσινης μετάβασης». Ακόμα και σήμερα, που μελετά την αναπροσαρμογή του ενεργειακού σχεδιασμού, εστιάζει σε λύσεις που αυξάνουν την ενεργειακή εξάρτηση της χώρας με εισαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος απ' την Αίγυπτο και τα πυρηνικά εργοστάσια της Βουλγαρίας, καθώς και στην άμεση κατασκευή νέων υποδομών για την εισαγωγή του αμερικανικού LNG.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι επίσης συνένοχοι για την προώθηση της «απελευθέρωσης» του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό το πλαίσιο επιτρέπει τη λειτουργία του βασιλείου της κερδοσκοπίας, του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΕΕ, που ενσωματώθηκαν στην εθνική νομοθεσία επίσης με νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η εγκατάσταση σταθμού LNG στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στα όρια κατοικημένης περιοχής μόνο θετική εξέλιξη δεν μπορεί να είναι για το λαό της Ηγουμενίτσας. Γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα της αστικής τάξης και όχι την δυνατότητα χρήσης από το λαό για φθηνότερη ενέργεια. Είναι απαίτηση των ελλήνων εφοπλιστών και άμεσα συνδεδεμένο με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε κανένα συμφέρον να ευθυγραμμιστούμε πίσω από την μία ή την άλλη ιμπεριαλιστική δύναμη, πίσω από κανένα ληστή για να υπηρετηθούν τα συμφέροντα των πετρελαιάδων, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων όπλων. Δεν πρέπει να στοιχηθούμε πίσω από καμία δύναμη που δολοφονεί και ξεζουμίζει τους εργαζόμενους στραγγαλίζοντας τα δικαιώματα τους.

Να μείνει η Ελλάδα εκτός σχεδιασμών από το νέο σφαγείο που έστησαν οι ιμπεριαλιστές για να ξαναχαράξουν τα σύνορα με το αίμα των λαών. Η ελπίδα βρίσκεται στην αλληλεγγύη και πάλη των λαών.

Απορρίπτουμε τη θέση των ηγεσιών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που συστρατεύονται με το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., μας καλούν να διαλέξουμε ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο και ληστή που θα εκμεταλλευτεί τη λεία από το αίμα που χύνεται στην Ουκρανία. Ειδικά η ηγεσία της ΓΣΕΕ καλεί ξεδιάντροπα τους εργαζόμενους να κάνουν νέες θυσίες για την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και να φορτωθούν νέα βάρη. Την ίδια στιγμή που βάζουν πλάτη στην επίθεση κυβέρνησης - εργοδοσίας για τη φτωχοποίηση των εργαζομένων, ενώ απουσίαζαν από τους πρόσφατους αγώνες των εργατών της ΛΑΡΚΟ, της COSCO, των πετρελαίων της Καβάλας, της Ε- food! Η γραμμή τους είναι επικίνδυνη τόσο στην ειρήνη όσο και στον πόλεμο!

Οι εργαζόμενοι να απαιτήσουμε:

Απεμπλοκή από τον πόλεμο με οποιοδήποτε πρόσχημα και με οποιοδήποτε τρόπο, με πολεμικό υλικό, με στρατιωτικά μέσα, με εκστρατευτικό σώμα.

Να μην χρησιμοποιηθούν ευρωατλαντικές υποδομές από ελληνικό έδαφος για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις στη χώρα.

Δε δεχόμαστε να πληρώσουμε ούτε να ματώσουμε για τα συμφέροντα των λίγων, για τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας! Δε θα πληρώσουμε με φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, με διακοπές ρεύματος και δυσβάστακτους λογαριασμούς τους πολεμικούς εξοπλισμούς.

Δε μπορούμε να αποδεχτούμε να έρχεται σε εμάς ο λογαριασμός των ανατιμήσεων στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, την βενζίνη, το ηλεκτρικό ρεύμα, στο ψωμί, στο Super Market για να μη θιχτεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Δε δεχόμαστε να δουλεύουμε χωρίς συλλογικές συμβάσεις, με μισθούς και μεροκάματα που δεν φτάνουν να καλύψουν τις βασικές και οξυμένες ανάγκες.

Οι ευθύνες όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιες αφού ενίσχυαν χρόνο με το χρόνο το αντιλαϊκό οπλοστάσιο υπέρ των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου.

Διεκδικούμε:

Την επαναφορά της συλλογικής διαπραγμάτευσης της ΕΓΣΣΕ ως αφετηρία για την αύξηση του κατώτερου μισθού, διεκδικώντας 825€ κατώτερο μεικτό μισθό.

Την επαναφορά κατακτήσεων όπως τις τριετίες, την αρχή ευνοϊκότερης σύμβασης, την κυριακάτικη αργία, την πληρωμή υπερωριών, του 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο κ.ά.

Τη γενική μείωση του χρόνου εργασίας, με 7ωρο – 5νθήμερο – 35ωρο και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

Μείωσης της τιμής του ρεύματος και του φυσικού αερίου κατά 50% και κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην ενέργεια.

Διαγραφή χρεών, όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

Προσλήψεις προσωπικού με σταθερή δουλειά και δικαιώματα στην υγεία, την πρόνοια, την εκπαίδευση, στην τοπική διοίκηση και στους τομείς πολιτικής προστασίας.

Επιστροφή στο αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ και προσαύξηση 3.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Μείωση κόστους παραγωγής για τους αγρότες. Τιμές στα αγροτικά προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.

Η δύναμη βρίσκεται στην οργάνωση των εργαζομένων. Δεν περιμένουμε εργολάβους λύσεων, κυβερνητικούς μεσσίες που δήθεν θα προστατεύσουν τη ζωή και τα δικαιώματά μας. Δεν αποδεχόμαστε καμία θυσία για τα συμφέροντα και τους ανταγωνισμούς του κεφαλαίου. Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση και στον αγώνα, στο δρόμο της διεκδίκησης και της ανατροπής.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συνεδριάσουν άμεσα, να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στην απεργία.

Όλοι στην πανελλαδική απεργία Τέταρτη 6 Απρίλη!
Όλοι στη συγκέντρωση στις 10πμ στην Πλ. Δημαρχείου - Ηγουμενίτσα.

(Δείτε το spot του ΕΚΘ για την απεργία της 6ης Απριλίου)


Συνέχεια...

Οι 35 αντιπρόσωποι από τη Θεσπρωτία στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Απριλίου 05, 2022 0
Οι 35 αντιπρόσωποι από τη Θεσπρωτία στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ολοκληρώθηκε προχθες Κυριακή 3 Απριλίου, η προσυνεδριακή διαδικασία, με την εκλογή των αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που θα διεξαχθεί από 14 μέχρι 17 Απριλίου στο γήπεδο Taekwondo στο Π. Φάληρο στην Αθήνα. Τόσο στις Συνελεύσεις που προηγήθηκαν, τον πλούσιο και σε βάθος διάλογο που διεξήχθη, όσο και στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 2 και 3 Απριλίου, η συμμετοχή των μελών ήταν ιδιαίτερα μαζική, με αποτέλεσμα την εκλογή του μέγιστου αριθμού των 35 αντιπροσώπων, από τις τρεις Οργανώσεις Μελών του Νομού Θεσπρωτίας.

Το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα είναι συνέδριο συνέχειας και τομής που θα θέσει τις βάσεις για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ με την κοινωνία στην Πρώτη Γραμμή. Για ένα κόμμα μαζικό, δημοκρατικό, ανανεωμένο στελεχιακά, ελκυστικό λειτουργικά και ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, για τη μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές. Για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία σε μια περίοδο που, δυστυχώς, εκ νέου χειμάζεται.

Ν.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟ 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ)

1 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2 ΒΑΛΑΚΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ
3 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΩΝΟΡΑ
4 ΓΙΩΓΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
5 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
6 ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
7 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
8 ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
9 ΚΟΥΛΥΡΑ ΕΛΕΝΗ
10 ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
11 ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
12 ΛΑΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13 ΛΙΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
14 ΜΑΥΡΟΜΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
15 ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
16 ΜΠΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
17 ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
18 ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
19 ΜΥΛΩΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
20 ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
21 ΝΤΑΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
22 ΝΤΑΝΗΣ ΦΩΚΙΩΝ
23 ΝΤΑΦΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
24 ΠΑΠΑΖΩΗ ΑΓΛAΪA
25 ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
26 ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
27 ΠΡΟΒΙΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
28 ΡΑΠΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
29 ΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
30 ΤΖΟΜΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
31 ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΣΤΥΡΟΠΗ
32 ΦΛΙΝΔΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
33 ΦΩΤΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
34 ΧΙΣΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
35 ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συνέχεια...

Θεσπρωτία: Προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο Γιάννης Παππάς

Απριλίου 05, 2022 0
Θεσπρωτία: Προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο Γιάννης Παππάς

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις Αστυνομικών Υποδιευθυντών 2022

Αναλυτικά κατά τις κρίσεις Αστυνομίας 2022, με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα την 1 Απριλίου 2022 και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Γ 755 – 01.04.2022, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 και της παρ. 5 του άρθρου 33 του π.δ. 24/1997, μετά από πρόταση του Υπουργού και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 10, της περ. β’της παρ. 1 του άρθρου 29 , της παρ. 1 του άρθρου 38 και της παρ. 1 του άρθρου 40 και του π.δ. 24/1997, προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, ο σημερινός διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς.

Συνέχεια...

Ηγουμενίτσα: Πασχαλινό παζάρι από το "Εργαστήρι"

Απριλίου 05, 2022 0
Ηγουμενίτσα: Πασχαλινό παζάρι από το "Εργαστήρι"

Το ΚΔΑΠμεΑ «Το Εργαστήρι» σας προσκαλεί στο Πασχαλινό παζάρι που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 7 & Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 στον Πεζόδρομο της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στην Ηγουμενίτσα από τις 10:00 το πρωί.
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα