01/12/24 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Ορίστηκαν εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Πάργας

Ιανουαρίου 12, 2024 0
Ορίστηκαν εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Πάργας

Για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου, τη γρήγορη επίλυση των ζητημάτων, καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς με απόφαση του ορίζει τους εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους με την ανάληψη καθηκόντων σε καίριους τομείς, σε συνεπικουρία των Αντιδημάρχων.

Εντεταλμένοι σύμβουλοι αναλαμβάνουν:

· Γκίζας Βασίλειος – Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

· Ζέρβα Ιωάννα - Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υγείας και Ισότητας των δύο φύλλων

· Ντασούλη Ελένη - Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αγροτικής Ανάπτυξης

· Μάρκου Δημήτριο - Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολεοδόμησης

· Μπόμπορη Σπυρίδων - Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας

· Πιτσαρό Σπυρίδων - Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού

· Χαλικιά Μιχαήλ - Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης

· Χαλκή Αναστάσιο - Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού

Συνέχεια...

Οι Αστυνομικοί της Θεσπρωτίας αποχαιρετούν το συνάδελφό τους Θεόδωρο Κατσαβρια...

Ιανουαρίου 12, 2024 0
Οι Αστυνομικοί της Θεσπρωτίας αποχαιρετούν το συνάδελφό τους  Θεόδωρο Κατσαβριά...

Σήμερα το απόγευμα έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 54 χρόνων ο Ανθυπαστυνόμος Θεόδωρος ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ του Παύλου, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του, συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Ο Θεόδωρος υπηρετούσε στο Α.Τ. Ηγουμενίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας. Τα τελευταία χρόνια έδινε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο μαχόμενος με υπομονή, αξιοπρέπεια και θάρρος.

Το Δ.Σ. της Ένωσης, με λύπη αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο μας και εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 13-01-2024 και ώρα 14:00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Κήπους Ζαγορίου Ιωαννίνων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
NAKOΣ Βασίλειος                    ΚΕΦΑΛΑΣΧρήστος
Συνέχεια...

Η πρώτη "φωτογραφική" πρόσληψη του κ. Νταή;;;

Ιανουαρίου 12, 2024 0
Η πρώτη "φωτογραφική" πρόσληψη του κ. Νταή;;;

Χθες, 11/1/2024 δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας προκήρυξη για την πρόσληψη ενός (1) συνεργάτη του νέου Δημάρχου, Παναγιώτη Νταή.

Στην προκήρυξη, αναφέρεται ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ επίσης θα πρέπει να έχει "εμπειρία αιρετού οργάνου σε Ο.Τ.Α., συμμετοχή σε συλλογικά όργανα διοίκησης Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών και επαγγελματική εμπειρία σε Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών".

Δηλαδή ο κ. Νταής ψάχνει κάποιον που έχει τελειώσει το Λύκειο αλλά να έχει διατελέσει στο παρελθόν αιρετός, δηλαδή δημοτικός σύμβουλος...

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή...!

Φαίνεται πως ο κ. Νταής άρχισε να "τακτοποιεί" τους υποψήφιους συμβούλους του που δεν εκλέχθηκαν...!

Βέβαια, βάσει νόμου, ο δήμαρχος έχει το δικαίωμα να επιλέξει ανάμεσα σε όσους υποβάλλουν δικαιολογητικά, χωρίς περαιτέρω κριτήρια, έκανε όμως σαφές ότι έχει επιλέξει τον πρώτο του συνεργάτη...!

Δικαίωμά του, αλλά όλοι κρίνονται...!

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη, αλλά δεν έχει νόημα να τρέξετε...!

Υ.Γ. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο συνεργάτη του κ. Νταή, (δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του για ευνόητους λόγους) ο οποίος μπορεί να μην έχει πτυχία, έχει όμως σημαντική εμπειρία στα τοπικά πράγματα και στην αυτοδιοίκηση και μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι έχει ήθος...!

Συνέχεια...

Το μαράζι του Γιόγιακα για υπουργοποίηση...(+ΒΙΝΤΕΟ)

Ιανουαρίου 12, 2024 0
Το μαράζι του Γιόγιακα για υπουργοποίηση...(+ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται πως ο πρόσφατος ανασχηματισμός της κυβέρνησης, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα, διότι για ακόμη μια φορά δεν ανέλαβε ούτε πόστο υφυπουργού...

Ο κ. Γιόγιακας εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Θεσπρωτίας το 2015, στην αντιπολίτευση. Το 2019 και το 2023 εκλέχθηκε δύο ακόμη φορές βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Όλα αυτά τα χρόνια στήριξε με απόλυτη αφοσίωση τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ακόμη κι αυτές που αποτελούσαν πλήγμα για την εκλογική του περιφέρεια, όπως η οριστική κατάργηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό (ο μοναδικός της Ηπείρου), ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει σθεναρά την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, κάτι που σε άλλες περιοχές της χώρας αποφεύχθηκε...

Κι ενώ ο ίδιος έχει κάνει τα πάντα για το κόμμα του, ακόμα και εις βάρος της Θεσπρωτίας, το κόμμα του δεν του αναγνώρισε αυτές τις θυσίες... Τόσα χρόνια περιμένει σε κάθε ανασχηματισμό να χτυπήσει το τηλέφωνο του από τον πρωθυπουργό και να του αναθέσει τη θέση υφυπουργού (για θέση υπουργού δεν το συζητάμε) και κάθε φορά μένει με το παράπονο...!

Δεν μπορεί να χωνέψει πως ο προκάτοχός του (βουλευτής ΝΔ Θεσπρωτίας) Αντώνης Μπέζας, κατείχε θέση υφυπουργού σε όλες τις κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά κι ακόμη και επί Μητσοτάκη κατείχε σημαίνουσα θέση ως Πρόεδρος στην ΕΤΑΔ και ο ίδιος τόσα χρόνια τώρα δεν έχει αναλάβει ούτε ένα πόστο...!

Αυτή τη φορά φαίνεται πως κατάλαβε ότι τα περιθώρια στενεύουν...! Δεν εξηγείται αλλιώς η πρωτοφανής δήλωσή του ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών αλλά και η ήπια μεν, πρωτοφανής δε, κριτική του για ολιγωρία της κυβέρνησης σχετικά με την ακρίβεια...!

Όλα αυτά τα δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του καναλιού της Βουλής, στην εκπομπή Πρωινή Επισκόπηση.

(Δείτε τις δηλώσεις του κ. Γιόγιακα από το 29' μέχρι το 42')

Αλλά και πάλι, η ανοχή που φαίνεται πως θα δείξει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης σε βουλευτές της ΝΔ που θέλουν να καταψηφίσουν το σχετικό νομοσχέδιο, αποτέλεσε μια χρυσή ευκαιρία για τον κ. Γιόγιακα, να δείξει τη δυσαρέσκειά του προς τον πρωθυπουργό, χωρίς όμως κομματικό κόστος, αντίθετα να πουλήσει και συντηρητική ηθική στους ψηφοφόρους του...!

Μάλλον άργησε να καταλάβει πως "αν δεν κλάψει το παιδί, δεν το βυζαίνει η μάνα...", όπως θα έλεγαν και στο χωριό του...!

Αν το έκανε εξαρχής για τα συμφέροντα της Θεσπρωτίας, ίσως να είχαμε γλυτώσει από καταστροφικές για την περιοχή μας εξελίξεις και ίσως κι εκείνος να ήταν σε άλλη θέση τώρα...!

Συνέχεια...

Διαφημίστε την επιχείρησή σας στους Θεσπρωτικούς αντίλαλους..!!!

Ιανουαρίου 12, 2024 0
Διαφημίστε την επιχείρησή σας στους Θεσπρωτικούς αντίλαλους..!!!

Ενημερώνουμε τους επαγγελματίες της περιοχής μας, ότι έχουμε διαμορφώσει οικονομικά διαφημιστικά πακέτα για την προβολή των επιχειρήσεών τους...

Σε μια περίοδο μεγάλου ανταγωνισμού, όπου το διαδίκτυο παίζει πρωτεύοντα ρόλο, αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την επιχείρησή σας, ποικιλοτρόπως, ώστε να μπορέσετε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους και καλύτερους πελάτες!

Για περισσότερες πληροφορίες
email: antilaloi1977@gmail.com
Τηλ: 6945 114 015
Ή με μήνυμα στη σελίδας μας στο facebook...

Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα υποστήριξή σας...!

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ
Συνέχεια...

Ο καιρός στην Ηγουμενίτσα σήμερα

Θα καταψηφίσει το γάμο ομόφυλων ζευγαριών ο Βασίλης Γιόγιακας

Ιανουαρίου 12, 2024 0
Θα καταψηφίσει το γάμο ομόφυλων ζευγαριών ο Βασίλης Γιόγιακας

Τη διαφωνία του με το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε ο βουλευτής Θεσπρωτίας με τη ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσει τις προωθούμενες διατάξεις.

Γίνεται έτσι ο πρώτος βουλευτής της Ηπείρου που δηλώνει δημόσια τη διαφωνία του και την απόφασή του να δώσει αρνητική ψήφο.

Μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής και στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» δήλωσε «Δεν θα το ψηφίσω. Θα το καταψηφίσω. Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. Είναι θέμα συνείδησης, δεν μπορώ να δεχθώ το γάμο ανάμεσα σε ομόφυλους». 

Ο ίδιος σημείωσε πως «Οι κοινωνίες της επαρχίας είναι πιο κλειστές. Κάθε Κυριακή είμαστε στην εκκλησία, είμαστε όλοι πολύ κοντά» ενώ σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού ανέφερε «Ο πρωθυπουργός το έθεσε πολύ καλά. Νομίζω όπως είπε πολλά πράγματα χθες. Σε βάθος χρόνου πολλά στην Ελλάδα έχουν αλλάξει. Εκτιμώ ότι είναι αρκετοί συνάδελφοι που αντιστέκονται και δεν θα ψηφίσουν ή θα απέχουν.

Καλό είναι να μην υπάρξει κομματική πειθαρχία στους υπουργούς αλλά να ψηφίσουν με τη συνείδηση τους».

Συνέχεια...