03/09/19 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Σήμερα Σάββατο (9/3) η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην Ηγουμενίτσα Να παρελάσουν και οι υποψήφιοι….!

Μαρτίου 09, 2019 0

Σήμερα Σάββατο με ώρα έναρξης 4:30 το μεσημέρι όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των καρναβαλιστών στο παραλιακό δρόμο της πόλης.

Άλλωστε από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και την ολοκλήρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων ο παραλιακός δρόμος από την Eurobank μέχρι το Dali θα παραμείνει κλειστός για τις ανάγκες των εκδηλώσεων.

Καλή διασκέδαση ευχόμαστε σε όλους, αλλά θα θέλαμε να κάνουμε και μια παράκληση στους υποψήφιους των επικείμενων εκλογών!

Αφού όλοι θα είστε εκεί (ούτως ή άλλως) και τα πεζοδρόμια της παραλιακής οδού είναι λίγο στενά, καλό θα ήτανε οι υποψήφιοι να παρελάσουνε μετά τους καρναβαλιστές.

Έτσι θα μας αποδείξουνε ότι όντως συμμετέχουνε στις κοινωνικές εκδηλώσεις της πόλης, αφετέρου θα τους δούμε όλους μαζεμένους για να αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα για το κάθε …άρμα!

Μια ιδέα εκφράζουμε, ελπίζοντας να μην παρεξηγηθούμε…!!!

Καλή Σαρακοστή…!!!

Συνέχεια...

Ο Μιχάλης Ζύλης νέος Προϊστάμενος στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας

Μαρτίου 09, 2019 0

Νέοι Προϊστάμενοι τοποθετήθηκαν πρόσφατα σε πολλές ΔΟΥ (κοινώς εφορίες) της χώρας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, μετά από επιλογή που έγινε μέσω γραπτών και προφορικών εξετάσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας (που αφορά ολόκληρη τη Θεσπρωτία εδώ και χρόνια μετά την κατάργηση των ΔΟΥ Παραμυθιάς και Φιλιατών) τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Ζύλης.
Ο κ. Ζύλης είναι από τα παλιότερα και πιο έμπειρα στελέχη της ΔΟΥ στην περιοχή, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Δ/ντης του Τμήματος Ελέγχου στη ΔΟΥ Πρέβεζας.
Επιστρέφει λοιπόν στα πάτρια εδάφη με αναβαθμισμένο ρόλο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του, την οποία θεωρούμε δεδομένη.
Έχει άλλωστε δύο ατού. Αφενός, οι πιο “συγκρουσιακές” υπηρεσίες που δημιουργούν έντονες τριβές με τους επαγγελματίες, αυτές του τμήματος Δικαστικού και Ελέγχου, έχουνε εδώ και χρόνια μεταφερθεί στη ΔΟΥ Ιωαννίνων, αφετέρου ο ίδιος είναι αρκετά έμπειρος και συνεργάσιμος με τους πολίτες ώστε να βρίσκει λύσεις για τη διευθέτηση των προβλημάτων των πολιτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο προς το συμφέρον των πολιτών, όσο και της υπηρεσίας. Σιδεροκέφαλος…!


Συνέχεια...