Δώρης προς φιλόζωους: ΚΚΕ δαγκωτό…!!! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Δώρης προς φιλόζωους: ΚΚΕ δαγκωτό…!!!


Ποιόν υποψήφιο δεν πρέπει να δαγκώσει ο σκύλος σας

Σε άρθρο του στον τοπικό τύπο με τίτλο «Ποιον υποψήφιο θα δάγκωνε ο σκύλος σας;» ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας κ. Κόρπας Βασίλειος, εύχεται οι ψήφοι μας να πιάσουν τόπο, πάντα προς όφελος των μικρών μας και μεγάλων μας φίλων. 
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι πρόσφατα κατά την αναθεώρηση του Συντάγματος υπήρξε σχετική διάταξη (άρθρο 24 Α). Πρόταση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν υπερψηφίστηκε, ούτε από αυτούς που τους ίδιους. 
Σας επισημαίνουμε από το 902.gr της 15/02/2019 σχετικό άρθρο. https://www.902.gr/eidisi/voyli/181920/i-stasi-toy-kke-stin-psifoforia
«Διατάξεις που υπερψήφισε το ΚΚΕ
Από την πρόταση αναθεώρησης του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ υπερψήφισε συνολικά 15 διατάξεις (10 από αρχική πρόταση και 5 από συμπληρωματικές), που αφορούσαν 11 άρθρα του Συντάγματος. Ειδικότερα:……………………………………………………….
- Άρθρο 24Α (συμπληρωματική που τη στήριξαν και οι ΑΝΕΛ): Προστασία της άγριας ζωής, της ευζωίας όλων των ζωικών ειδών και ιδίως καθιέρωση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης, φύλαξης, μεταφοράς και εισαγωγής τους. Το άρθρο αυτό δεν συγκέντρωσε τις απαιτούμενες 151 ψήφους, με ευθύνη όλων των άλλων κομμάτων…»
Άρα οι φιλόζωοι πρέπει να γνωρίζουν και σε ποιο κόμμα οι ψήφοι τους θα πιάσουν τόπο. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που οδηγούν τα πλατειά λαϊκά στρώματα στη φτώχεια και την εξαθλίωση να νοιάζονται για τα ζώα. 
ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟ ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες τόσο στους Δήμους και την Περιφέρεια όσο και στην Ευρωβουλή στις 26/05/2019 

Για τη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Δώρης Δήμας
Υποψήφιος Δήμαρχος ΗγουμενίτσαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot